|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
niech już minie.. a sio, a sio..Cytat:
?Idę dziewczynki robić powoli pranko i obiadek.. tylko, że się nie chce bardzo..jakiś leń dziś wszedł we mnie.. ehh.. Dziś mój brat mówi to co choinkę możemy ubierać..haha . ten śnieg działa na niego dziwnie..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-14 o 11:44 |
||
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewuszki
![]() Garfi napewno cos znajdziesz tylko poszukaj co by bylo najtrafniejsze wiesz zawsze mozesz cos takiego wlepic
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baranina ze mnie sorkiSylus ale Ty wiesz ze to nie bylo specjalnie Juz poprawilam )mama nadizeje ze teraz to juz nikogo co ?? mowilam ze dzis nie kontaktuje no ![]() Cytat:
|
|
|
#215 | |||
|
Zakorzenienie
|
ehh...pamiętała
![]() Cytat:
Cytat:
ja np. soli fizjologicznej nie używałam WOGÓLE tak samo z oliwką...ja miałam na początku w żelu...awaryjnie miałam Bambino....potem miałam Cleanic (pięęęknie pachniała)....a potem wyczytałam, że jak dziecko skończy pół roczku można zaprzestać smarowania...więc kupiłam Mleczko do smarowania HIPP...i teraz mleczkiem smaruję i jest super także Domi sądzę, że rady radami ale każdy robi jak uważa za słuszen...Tobie może narazie ciężko podjąć decyzję bo musisz to robić bardziej teoretycznie ale nauczysz się Cytat:
|
|||
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Misia nie kuś tymi tortami
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
zebym ja umiala takie torty zrobic.......
.......to bym byla cukiernikiem ![]() blondi do nas zawitała
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
No przeciez jestes
sprawdzilam czwarta jestes w kolejnosci ale bylas od poczatku wiec prosze sie nie obrazac ![]() Madzia EDIT O Fruzience zapomnialam Ale <dupa> ze mnie ..... Bo to wina tego ze tu nie zaglada do nas ani troszke.....aaaa i o JAne zapomnialam hahaha Teraz mi sie wspomnialo juz poprawiam !!!!I wiecie co dopisuje i dopisuje nas tam i stwierdzam ze duzo nas tu lejdisek ) fajnie )to tak dla przypomnienia jeszcze raz ![]() Gusiaczek, Aliszcze, Vcelka, Alkamor, Eluska, Cinusiowa, Wwweeerka, Jane, Fruzia, MagdaK, Besio, Syla, Blondi, Zaneczka, Motylek, Domi, Garfi, Paulinka i Zuzia, sciskam Was mocno
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-10-14 o 11:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze dziewczyny.. czy któraś z Was ma pojecie chociaż blade o statystyce matematycznej..??? Przypomniałam sobie o tej zmorze ![]() A i jeszcze muszę zrobić prezentację na taki dziwny temat z przedsiębiorczości.. ehh.. Ciekawe co u Paulinki...? mam nadzieję, że wszystko w porządku z serduchem jest.
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-14 o 11:52 |
|
|
|
|
#222 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Cytat:
. Przynajmniej mi tak mowili i czytalam wiec sie zastosowalamJa kupilam olivke hippa i musze przyznac ze jak dla mnie pachnie super. Smaruje sie nia sama a malej kupilam kosmetyki z Musteli . Drogie ale pachna bosko . Teraz nie moge bo opryszczka . Przezywam dramat![]() Cytat:
. Rzeczywiscie nas tu troszke jest ![]() No nareszcie jestes Blondi .Garfi jak upieczesz ten torcik to poprosimy o zdjatka
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No troche nas sie tu nazbieralo fajne z nas laseczki ![]() O tak Garfi koniecznie pikczersy zrób
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Syla a jaka wodę dajesz małej czy ona tylko cyca dostaje?
ja dawałam przez pierwsze 3 miesiące wodę Mama i ja-większość wód testowałam ta najlepsza najgorsza żywiec ![]() pisałyście o kosmetykach Olilatium ja takie kupuje bo mały jest alergikiem miała strasznie sucha skore i ciemieniuchy na twarzy za uszami itd ale to od alergi nie mojego zaniedbania.Teraz mu kupuje nivea sensitive bo emolium i oilatium mi sie kończy a nie chce małego przyzwyczajać do tych leczniczych jak będzie problem to znowu kupię tamte. Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-14 o 12:36 |
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blondynka witaj Kawaler wygląda bosko ![]()
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Elus fajny avek To Ty ?
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
kawaler ma zły dzień ciągle płacze |
|
|
|
#229 |
|
BAN stały
|
blondi fajnie że jesteś
Misia ale torty tylko ja nie znoszę tortów bleeeee nie dobrze mi chyba zwymiotuje zaraz... boli mnie żołądek... U mnie rano było zasypane okno, bo mam dachowe i światła nie było... ale już jest ![]() Idę sprzątać... |
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
I mi się udało dziś do Was zawitać! Mischoko - ja tam się widziałam od razu, chyba, że to poptawione było Jagódku - ojej, straszne to z tym Twoim kolegą... Trzeba się za Niego pomodlić...O, widzę debatę o smarowidłach dla baby - to i ja coś dorzucę, ok?My tylko bambino smarujemy bo kąpieli (ale buzki już nie, bo zatkały się Jacusiowi aż gruczołki, więc buźkę teraz niczym tylko rumiankiem i przegotowaną wodą) - słyszałam, że niby brudzą ubranka, ale u nas never jeszcze! No, a do noska też żadnej soli fizj. nie używamy (do oczu mówili, że można, nie trzeba) - tylko fridę bbb chwalili, nie te gruszki staroświeckie już (Alkamor wybacz , no i faktycznie ta frida extra! My polecamy! Może o niej Syla pisze??? Aha - no i wodę morską kupiliśmy w spray`u, ale faktycznie b. delikatnie trzeba wstrzeliwać (u mnie mężuś świetnie się noskiem i paznokietkami zajmuje - lepsza jest taka mgiełka Nivei, w szk. rodz. pokazywali, to faktycznie delikatniejsza się wydaje - więc następnym razem to kupimy! ![]() Paollinko - jak tam badanka? To co dokładnie robiłaś? Też tak miewałam z serduszkiem, seryjnie to pewnie nerwobóle, ew. kup sobie jeszcze magnez i potas, bo ich brak daje kołatania i bóle! I hope, że to nic takiego - 3mam kciuki! Hejka Blondi Hej Eluśka - nasza modelka ![]() Zresztą podobnie jak Zuzia - 3maj się w tych "kłótniach", wiem że niefajne to przezycie, ale w sumie ważne, bo się ludzie dopasowują tak i dużo o sobie wciąz uczą! O kurcza - już się Jacuś obudził, ła... - no to nA RAZIE - PA!!! |
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tez sol morska ale kupiona w aptece.Oliwke używam tylko do smarowania główki.
ja malemu karuzele zlikwidowalam i nie moge jej zlozyc masakra |
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondi ja wody uzywam tylko jak robie herbatke koperkowa i uzywam do tego zwyklej wody z kranu. Tutaj maja bardzo dobra wode, nic po niej malej nie jest. Karmie piersia i nic wiecej malej nie podaje.
Jane ja kupilam Sterimar do noska i Lenka az "podskakiwala" cala jak jej tym psikalam dlatego wole sol w ampulkach ![]() Misia kiedy do Polski sie wybierasz? Na swieta?
|
#233 | ||
|
Zakorzenienie
|
No bo jak mama ma problemy (czytaj wredni tesciowie) to i synek wyczuwa ze cos nie tak jest
a moze zabki ?? ![]() Cytat:
ale poogladac mozna w sumie to moglabym zajmowac sie cukiernictwem, albo innymi zdobieniami. Lubie to choc niekoniecznie jesc... na wlasnym weselu wmusialm w siebie torta kawalek ale jakiegos smietankowego zadnego czekoladowego..... (zaraz mnie przeswiecicie ale nie lubie i juz ) Cytat:
![]()
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, może to ze stresu? Odpocznij sobie troszkę i zajmij się sobą, zrób sobie jakieś pyszne żarełko, herbatkę albo pachnącą kąpiel i relax
![]() Jane, fajnie że masz teraz dla nas więcej czasu
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-10-14 o 13:47 |
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Moze i na swieta tylko na ktore pytanie......
![]() Na pewno nie na tegoroczne Boze Narodzenie ceny biletów juz pol roku temu siegaly zenitu.... moze w przyszlym roku na wiosne tak na tydzien bo obiecalismy sobie ze w przyszlym roku na milion procent chcemy wyjechac na wspolne wakacje zadne tam do rodziny tlyko byczenie sie we dwoje i juz .... a co bedzie zobaczymy.... mozemy tylko w czasie shut down'a czyli na przelomie lipca i sierpnia wiec na pewno wszedzie bedzie duzo ludzi drogo i niestety goraco...... no i nie wiem co robic.....
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuzia.. fajnie nam tu napadało, no nie..? ![]() Jane.. nie zawstydzaj mnie... ![]() bom nieśmiała
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-14 o 14:07 |
|
|
|
|
#237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do przemywania....widzisz... ja nie jestem mamą która stosuje się do wszelkich zaleceń "odgórnych" wiele rzeczy robię po swojemu...albo starymi metodami. Kubie oczka nie ropiały wogóle...więc nie widziałam sensu przemywania...czasem się zdarzyło (może ze 2-3 razy), że przemyłam mu zwykłą wodą przegotowaną i tyle.... Cytat:
jaki luzak ![]() U nas tak było wczoraj...przypuszczam, że to pogoda Cytat:
każdy stosuje to co chce...na szczęście jest wybór ja mam tą gruszkę i nie narzekam... |
|||
|
|
|
#238 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nic nie mowie u mnie za oknem jakies plus 20...... serio mowie slonce czytste niebo... w nocy i nad ranem zimno okolo 5-7 stopni ale teraz jak w lato
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam obiadek... a teraz odpoczywam bo coś słabo się czuję.. Zabrałaś nam około 10 stopni Misia.. hihi żartuję.. u nas było 0 stopni.. a teraz nawet nie patrzę.. zazdroszczę Ci tej pogody.. tutaj u mnie nie chce się nosa za drzwi wysadzić ![]() A co do tortów to lubię, ale mogą być sporadycznie..wesele, urodziny... lub inna okazja. Lubię za to szarlotkę z dużą ilością cynamonu.. pycha.. zwykłe ciacho ale ubóstwiam.. od małego..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-14 o 14:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

))
Ale co do @ to leje sie ze mnie ciurkiem!!! 
niech już minie.. a sio, a sio..

. Pominelas mnie
.

ja np. soli fizjologicznej nie używałam WOGÓLE 

sprawdzilam czwarta jestes w kolejnosci ale bylas od poczatku wiec prosze sie nie obrazac 

Trzeba się za Niego pomodlić...