|
|
#2131 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14714616]...
Emm, a ja cię z plotkowych wątków kojarzę I łączę się z tobą w niedoświadczeniu A w czasie ślubu to ja też w ciąży byłam, a nawet nie wiedziałam ![]() [/QUOTE] łączmy się... ja na prawdę nie miałam styczności z ciężarnymi kobitkami, ani z maleństwami. chyba będę pierwsza w towarzystwie... no to zobaczymy, będę chłonąć wiedzę ile wlezie ![]() Cytat:
![]() to tak się liczy tygodnie? od dnia @ a nie zapłodnienia? dobrze wiedzieć... lekarza nie dopytałam, w za dużym szoku byłam. zauważyłam że zaczynam mieć ochotę na wszystko... od śledzi po herbatniki... straszne... cały czas mogłabym szczęką ruszać... tylko patrzeć jak mi tyłek rośnie
|
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2133 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy. Dam znać jak będzie. Dziś o dziwo się nie budziłam, chyba pierwszy raz od tygodnia spałam do rana, z jedną przerwą na siku i nawet nie wiem kiedy znowu odjechałam. Cytat:
A zapraszam. Mam tylko nadzieję, że nie jesteś alergik. Bo u mnie dwa ludziolubne koty i wszędzie futro. ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Z kwasami lepiej nie. Cytat:
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1472872 6] to tak się liczy tygodnie? od dnia @ a nie zapłodnienia? dobrze wiedzieć... lekarza nie dopytałam, w za dużym szoku byłam. zauważyłam że zaczynam mieć ochotę na wszystko... od śledzi po herbatniki... straszne... cały czas mogłabym szczęką ruszać... tylko patrzeć jak mi tyłek rośnie [/QUOTE]Od dnia @ Ja tak robię, ruszam cały czas. Dziś zaliczyłam już 4 kanapki i jabłko. Co dwie godz. jem albo i częściej.
|
||||
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wcześniej z rodzicami na WPII, potem z małżem też to samo osiedle, ale inna ulica, a teraz między kinem a Zaciszem. i też zapraszam. zwierząt brak. ps. burczy mi w brzuchu, muszę pogonić małża do robienia obiadku
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mi jedzenie pomaga na nudności... zauważyłam że jak jem coś co ok poltorej godzinki (choćby herbatnik), to jest mi dużo lepiej... herbatnik przed snem, przed wstaniem z łóżka, no masakra... pora na kanapkę...
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Rozeznanie
|
Kochane i zapomniałam wam napisać, że gdybyście miały jakieś pytania dot. ciąży, porodu, itp. spraw jeśli tylko będę w stanie odpowiem wam bazując na moich doświadczeniach
.
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w Chorzowie 27 gra Rammstein, sama bym, poszła, ale z Okruchem nie będziemy ryzykować, raz, że głośno, dwa że ciasno... nie używamy preparatów z retinolem i preparatów na cellulit, mają one za zadanie głównie napinać skórę i zupełnie nieświadomie możemy nabawić sie rozstępów, bo skóra i tak z reguły w ciąży napięta i wysuszona jest dodatkowo napinana przez te preparaty... na czas ciąży musimy zaprzyjaźnić się z naszym cellulitem niestety [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1472907 5]ojoj... to wychodzi jednak na to że mam początek siódmego tygodnia... co ja bym bez Was zrobiła? żyłabym w nieświadomości aż do następnej wizyty... ![]() mi jedzenie pomaga na nudności... zauważyłam że jak jem coś co ok poltorej godzinki (choćby herbatnik), to jest mi dużo lepiej... herbatnik przed snem, przed wstaniem z łóżka, no masakra... pora na kanapkę... [/QUOTE]bo najlepszym sposobem na mdłości jest podjadanie często a mało takie z nas teraz turkucie podjadki
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety mam wczorajszy
Chyb a zacznę paprać, a Ojciec Dziecka zje z poprzedniego dnia ![]() Dodam jeszcze, że nikt z mojej rodziny nie pracuje w policji ani straży miejskiej, więc z mandatem Kropci nie mam nic wspólnego. Następnym razem jak będziesz w Krakowie Kropko, możesz zaparkowac u mnie na ogrodzie Ja mam dwie kotki, jak przywieziesz swoje to się razem pobawią
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co jeśli preparat jest przeciw rozstępom i cellulitowi jednocześnie i pisze na nim, że dobry dla kobiet w ciąży i po? ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
Tłumaczą się winni - mam Cię. Widzę w awku - to Twoje? Pokaż foty...
|
||
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takich cudów to ja nie uznaję, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... taka moja własna filozofia... może ten preparat jest inny, ale ja raczej ryzykowac nie będę... natłuszczam i nawilżam głównie swoją skórę a cellulit omijam wzrokiem potem się z nim rozprawię tym bardziej, że często w ciąży woda zatrzymuje się w organizmie co jeszcze bardziej sprzyja powstawaniu cellulitu, więc to taka troszkę walka z wiatrakami... zresztą zimą goła po ulicy nie latam a już na pewno nie z brzuchem więc mój cellulit i sama go sobie w łazience oglądam
|
|
#2143 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko gdzie ta fotka z usg?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas też dziś od rana pada śnieg. i wcale mi się to nie podoba.stanowczo za wcześnie na zimę. W zeszłym roku tak dlugo było fajnie, jesiennie, jeszcze wtedy nie pracowałam to prawie codziennie z synkiem do lasu na spacery chodziłam.. ale było milusio. pichcę obiadek, Maks zasnał więc mogę na chwilkę przy lapku usiąść. kropka, a te powłoczki na posciel też na Allegro kupilaś? Śliczne są! Daj linka, bo też muszę jakieś kupić. |
|||||
|
|
|
#2144 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
Mnie zaśnieżyło Teraz sobie Was poczytam
|||||||||||||||||||||
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tymi plackami to mi smaka narobiłaś... |
||
|
|
|
#2146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest takich mnóstwo na rynku. W tym bardzo chwalony i z dobrym składem ATW. ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14729506] kropka, a te powłoczki na posciel też na Allegro kupilaś? Śliczne są! Daj linka, bo też muszę jakieś kupić. Obejrzyj towar tego samego sprzedawcy... On ma ich mnóstwo. http://www.allegro.pl/show_user_auct...24&gr_id=15986 ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() Ja mam do dwóch bardzo blisko, do dwóch kolejnych blisko... ale za to siedzę w centrum miasta na 40m.
|
|||
|
|
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w związku z tym nie ma za zadanie naciągnięcia skóry tylko jej uelastycznienie i odpowiednie nawilżenie.... więc jest tak przeciwko jak dobre balsamy moim zdaniem ale może się mylę
|
|
#2148 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że same dobre wieści
Witam nowe mamusie ![]() Was też zaśnieżyło Musiałam powtarzać dziś badania w przychodni, bo w labolatorium babki coś z kodami pomieszały czy cuś i wszystkie próbki wyrzuciły
|||||||||||||||||||||
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w opisie:
Oczywiście wiadomo że gówno tam likwiduje, nie rozstępy, może je spłyca, rozjaśnia, bo usunąć się tego nie da, ale w badaniach panie twierdzą, że tak. ![]() a przeznaczenie:
Otrzymane nagrody: Kryształowa Wenus 2000 - nagroda główna na targach Beauty Fair za serię Terapie Urody XXL (dla innego kosmetyku tej serii) Brązowa Malwa 2000 - za serię Terapie Urody (za całość tej serii) Beauty Premium Polska 2001 - wyróżnienie za serię Terapie Urody XXL (za inny tej serii) Beauty Prague 2003 - nagroda główna za balsam do ciała Terapie Urody XXL (za inny tej serii) Beauty Premium 2004 - trzecia nagroda za serię kosmetyków wyszczuplających (za tę serię) Srebrna Pieczęć 2005 - nagroda za płyny do kąpieli z serii Terapie Urody (za płyn tej serii) Nagroda Produkt Dla Zdrowia 2007 - trzecie miejsce za balsam Terapie Urody XXL w kategorii branża kosmetyczna (za inny kosmetyk tej serii) I co o tym myśleć?? ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Ważne żebyś miała te podstawowe. Reszta to i tak teraz mało potrzebna. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-10-14 o 15:02 |
||
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam dzis ze szpitala, moj Aniolek jest juz w niebie. Walczylismy do konca, ostatkiem sil. Nawet nie wiem co napisac, wylalam juz tony lez, bol jest straszny, serce mi peka z rozpaczy. W dodatku ta koszmarna skrobanka. Nie zycze tego bolu najwiekszemu wrogowi. No nic musze sie z wami pozegnac. Zycze wszystkim Mamusiom aby ciaza byla Waszym najpiekniejszym wspomnieniem i zdrowych Maluszkow.
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ściskamy Cię ciepło, kochana. Trzymaj się jakoś... Trzymamy za Ciebie kciuki. I za tę fasolkę, która jest Ci pisana i już tam gdzieś czeka na Ciebie... |
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zadomowienie
|
|
#2156 |
|
Rozeznanie
|
trzymaj się kochana!! wierze ze niedlugo powrócisz tu do nas.tylko musisz być silna teraz pamiętaj!!
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
No trochę...
Tak samo jak inne preparaty z tej serii. Najbardziej znane Fissan i Mustella mają najgorsze oceny w KWC.
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2160 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropeczko, mocz dopiero jutro zanosze, a wyniki będę w pt po południu, a ja mam ginke przed poludniem Będę się tłumaczyć
||||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

I łączę się z tobą w niedoświadczeniu
A w czasie ślubu to ja też w ciąży byłam, a nawet nie wiedziałam 
no to zobaczymy, będę chłonąć wiedzę ile wlezie 

A ja nadal z prawego na lewy, z lewego na prawy, a jak się zapomnę i trochę pośpię na plecach to od razu sie budzę, i tak co godzinkę

Chyb a zacznę paprać, a Ojciec Dziecka zje z poprzedniego dnia

i wcale mi się to nie podoba.