|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka duża
myślałam, że to taka malutka torebeczka
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz po opisie Bejbi chcę ją jeszcze bardziej . Oby do listopada
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne torebki,jestem szczególnie zachwycona Haddi,jest całkiem pora,super.Chiciałabym ją
![]() Pheby i Iko też |
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Po oglądnięciu torebek na zdjęciach w realu stwierdzam, że szara Haddi jest urocza ! I z nowości tylko na nią miałabym ochotę, a ze staroci jeszcze szara emilka i koniec nic więcej już
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie dzisiaj przyszła Maris. Jestem w pracy więc jej jeszcze nie widziałam. Zdam relacje dopiero wieczorem. |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4838 |
|
BAN stały
|
No właśnie, też sądziłam że będzie malutka. Później zmierzyłam ją, porównałam z moją pikowaną i okazało się że ta jest nawet odrobinę większa
myślę jeszcze nad fioletową uzbieram rabat i kupię cudna
|
|
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- I ja również chętnie zobaczę Maris
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4842 |
|
BAN stały
|
Dzięki Iwona
Prezentuje się fajnie, chyba coś sobie ubzdurałam z tymi rączkami.Czy dołożyli nowy kolor, bo wydaje mi się, że wcześniej była tylko niebieska? http://etorebka.pl/s03.php?f=0221 |
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dolozyli, ja na ta torebke wczesniej w ogole uwagi nie zwrocilam
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
O matko czarna będzie moja...kiedyś! Jest cudna!!
![]() Wczoraj przyszła Amberlyn. Jest póki co moim nr 1! Oczywiście od razu wszystko do niej przepakowałam ![]() Kolor zupełnie inny niż na stronie. Eko skórka taka w stylu vintage, niemal bez połysku. Bardziej wpada w brąz z domieszką rudego/karmelu. Śliczny, stonowany. Jest szalenie pakowna (studia już skończyłam więc nie muszę w niej taszczyć książek), pomieściłam w niej wszystkie moje "graty" Jest fajnie wykończona, ładne przeszycia i takie drobiazgi w postaci nitów, które dodają jej uroku. Nosze na długim pasku - jest parciany a na górze jest naszyta eko skórka w kolorze torebki. Jedyne co mnie dziwi to podszewka - jest taka szeleszcząca ale za to wytrzymała. Przyzwyczaję się ![]() Jak na nią patrzę to myślę że wygląda interesująco, taka w stylu miejskiego szyku, charakterystyczna, uwielbiam ją ![]() Dodają fotki, zrobiłam tez na ramieniu ale nie wiem dlaczego się nie wgrała. Jak coś to resztę zdjęć zamieszczę potem. |
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
iwona200 Ponawiam pytanie, jak myślisz, czy Pheby zmieści grubą, sztywną teczkę A4?
|
#4846 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleję wkleję resztę fotek ale jutro
|
|
|
|
#4848 |
|
BAN stały
|
Osz Ty!
|
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Boska
Cytat:
|
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
ten parciany pasek wcale nie wygląda źle
![]() Miałam wkleić foto amber na długim pasku, ale niestety nie dam rady dzisiaj, wybaczcie
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety będzie bez fotek na razie z samym opisem. Nie mam aparatu, ale postaram się pożyczyć i wkleić zdjęcia.
MARIS- jestem bardzo z niej zadowolona. Szalenie mi się podoba. Ma bardzo ciekawą fakturę,taką jak na zdjęciach. Ogólnie zdjęcia na etorebce oddają jej wygląd. Spora( wielkość Emilki), pakowna. Słusznie któraś zauważyła, że na bokach ma zatrzaski i można ją zmniejszyć, przybiera wtedy fajny, opływowy kształt. I właśnie tak zamierzam ją nosić. Można nosić ją na ramieniu, ale na lżejsze ciuchy, na kurtkę czy płaszcz niestety już nie. Fajnie się prezentuje. Podoba mi się dużo bardziej niż Andi. Dzięki bogu nie jest zbyt pognieciona, ale i tak ją wypchałam jaśkiem, aby przybrała właściwe kształty ))---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Jako drugą chciałam zamówić Amberlin. Od jakiegoś czasu szukam karmelowej torby. Z tego co widzę po zdjęciach ona jest raczej brązowa niż karmelowa. Dołączony do torebki pasek wydaje mi się badziewny, ze względu na parcianą wstawkę w środku. |
|
|
|
#4852 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4853 | |||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
fajna i bardzo praktyczna bo piszesz że wchodzi na kurtkę a to ważne w okresie zimowym ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
szalejecie z fotkami dzisiaj dziewczynki ![]() Aha Farfalla - włóż do torebek np saszetki zapachowe z Rossmanna - super są polecam (można przy kasie kupić) ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
ale to fajny kolor - bardzo uniwersalny - sama mam szarą Andi ![]() Ja też mam coraz większą ochotę na Haddi ale chyba fioletową (?) bo czerwony mam kuferek Milla z etorebki i nie potrzebuje już drugiej czerwonej
|
|||
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. że zdjęcia na etorebce jest "troszkę"przekłamane ...Cosma - nie mogę doczekać się już tych fotek Maris - bo opis jest baaardzo interesujący, tymbardziej że Andi jest moję ulubioną torebką, a Ty piszesz że Maris jest ładniejsza Jak tylko będziesz mogła wklej fotki, dobrze? |
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze wczoraj kupiłam buty w podobnym odcieniu i jestem podwójnie szczęśliwa. Na razie torba jest trochę pognieziona, ale widzę że 'kształtujecie' torby na poduszkach, trzeba będzie sprawdzić patent ![]() No i bałam się, że faktycznie ta skórka będzie mękka jak cerata, ale nic z tych rzeczy, jest grubsza niż się spodziewałam i wygląda mna porzadnie zrobioną (ocenię w praktyce). A jak się wygładzi to na pewno będzie jeszcze fajniejsza
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,zaczynam się bać,że ze mną coś jest nie tak...nadal nie podoba mi się żadna torebka
Myślalam, że jak obejrzę Wasze fotki,to w którejś się zakocham,ale nic z tego...buuu...buuu....
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nosiłam ją chyba przez miesiąc lub więcej dzień w dzień i wygląda jak nowa ![]() Należy do bardziej udanych modeli e-torebki Jak i szara Elvie która jest chyba niezniszczalna (czarna Elvie była nieco inaczej wykonana, a dokładniej rączki popękały). W innych modelach przeważnie coś mi sie działo, naczęściej pękały rączki po wewnętrznej stronie
|
|
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się ten niebieski podoba ...
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Super! Dzięki
![]() No to zaraz zamówię. A mnie bardzo się podoba nowa kolekcja
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

tylko jak mama z pracy wróci ... albo jak podwędzę na chwilę bratu aparat to za jakieś 2 godzinki juz 

Pochwalcie się zakupami

I za podomkę 

Myślalam, że jak obejrzę Wasze fotki,to w którejś się zakocham,ale nic z tego...buuu...buuu....