![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
![]() gdybym miała wybierać między kochaniem Ciebie, a oddychaniem, to wzięłabym ostatni oddech by powiedzieć, że Cię kocham. -od miłości się nie umiera. -masz rację.... zdycha się w tęsknocie, za ukochaną osobą.. -jesteś dziewczyną jego marzeń. -głupia ty. jeśli Baśka ma Michała, to ona dla niego też jest dziewczyną marzeń, tyle że jak Michał będzie miał Jolkę, to ona będzie dziewczyną jego marzeń. -masz rację. jesteś tylko dziewczyną, która mu się śni po nocach od 3 lat.. takie nijakie.
![]() |
#842 |
Zadomowienie
|
Bronić się przed namiętnością, czy ślepo jej ulec ?
Co jest bardziej niszczycielskie ? - pozwól,że to ja będę tą, którą szukasz wciąż, nie bój się zaufać mi, a będę wtedy T w o j a.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-10-14 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
; ******************
Cześć Wszystkim!
![]() papergirl- jak zwykle: c u d o! Chociaż przydałoby się trochę więcej optymizmu. ![]() ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-10-14 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
mój Ty miodzikuu . ♥
____ wypucuję swoje serce na błysk. niech porazi Cię na odległość. nadal nie wiem jak udało Ci się naprawić moje serce abym znów umiała kochać. lubię deszcz. wtedy wiem, że nie tylko ja płaczę.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-10-14 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ________________
Chcę się z Tobą drażnić , pokłócić , tylko po to , by później czule pogodzić .. czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić, bez żadnego konkretnego powodu . słuchawki na uszach, a w każdym bicie szuka odpowiedzi na męczące ją pytania. Tak po prostu bywa. Kiedy Ty się starasz los Cię powala i kopie leżącego.
![]() |
#846 |
Przyczajenie
|
cześć .;] !
pędzicie jak szalone . niestety lub stety nie miałam czasu aby dodawać jakieś opisy, ale czytalam wasze uważnie i jesteście BOSKIE. Tak wiec coś od Basi . ;d ![]() Jesteś czymś czego pragne i więcej. To Ty grzeszysz myślą, ja tylko Cię do tego doprowadzam . Każdy dzień byłby lepszy, gdbyś BYŁ. Wczoraj jeszcze ' Twój Skarb ' . Dziś już tylko ' Skarb ' . Chcesz się bawić ? wyjdź . A wszystko przez to, że nadto lubie miodek.. Ratunku .! Skoro i tak mam skończyć w piekle to po drodze mogę zaszaleć . ![]() Co zrobisz, jeżeli ktoś Ci przyłoży nóż do gardła a Ty akurat dostaniesz czkawki ? Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym. "Tak kochamy marzenia, że boimy się je realizować." Albert Camus Gdy kochamy, łudzimy najpierw siebie samych, a potem drugich. Świat to nazywa romansem. Miłego życia wam życzę .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
to zabawne ile znaczyl by swiat bez milosci ... a ja czekam na ten dzien kiedy bede mogla Ci w koncu powiedziec , ze tesknie nawet kiedy idziemy przez miasto za reke i czuje cholernie Twoja obecnosc , ze jestes calym moim swiatem , ze w koncu jestes tylko i wylacznie moj . cholera ile jeszcze musze na Ciebie czekac ? . Save me with your love tonight , Come and bring me back to life - Dziś wieczorem uratuj mnie swoją miłością Chodź i przywróć mnie do życia Możesz sprawić ,że ciemność stanie się jaśniejsza ... Jesteśmy zniewolonymi psami ,Ty i ja . Natchnij mnie twoją miłościa
Chce być wreszcie przy Tobie .
#848 |
Rozeznanie
|
Kasiu, Skarbie wiem. ale Ty też wiesz, prawda ? <3
panna_miodowa - dziękuję. ![]() _Panna_Migotka_ - wspaniałe, dziękuję. ![]() I nawet jeśli mnie opuścisz, pamiętaj: Że nigdy Cię nie okłamałam. Nigdy nikogo tak nie kochałam. Nigdy dla nikogo żyć nie chciałam. Tylko dla Ciebie ! Powiew chłodnego wiatru Nie pozwala zapomnieć o Twoim zapachu. Każdy płatek róży przypomina Ciebie. To Ty pozostaniesz w moim sercu na zawsze !
#849 |
Zakorzenienie
|
Patrzę na drzewa, wyginające się pod wpływem wiatru. One śmieją się ze mnie, że pokochałam właśnie Ciebie. Widzisz?
Wiesz... Zawsze chciałam kogoś kochać. Żałuję, że padło na Ciebie. Schowajmy się przed sobą. Choć raz, tak nieudolnie.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ Edytowane przez solaola Czas edycji: 2009-10-14 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
Nie czekaj na cud z nieba... To nic nie da, tylko zwycięzca dostanie złoty medal... ![]() Na moim niebie dziś już nie widać gwiazd... Widziałeś tą rezygnację na mojej twarzy? Dziwisz się? W końcu wystawiłeś mnie tyle razy... ________ yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
dziś samotnych godzin dźwięk przyspiesza tętno...
znów ten klimat, wiedziałam,że się tego nie pozbędę...tylko,że ja nie chce już za niczym tęsknić. znajomi mieli rację, zmieniłeś mnie. jak zawsze po swojemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Rozeznanie
|
Najgorzej jest zawieść się na ludziach którym się ufało każdy powtarza że nienawidzi kłamstwa a sam kłamie tylko w tę cenę wlicza też bycie strasznym chu.jem każdy ma prawo do swoich prawd uważaj, ufam Ci w tym że jest dobrze, nie ma nic złego? (...) przecież kiedyś będzie jak kiedyś
#853 | ||
Zadomowienie
|
jak miłoo :0 ja w tak zaszczytnym gronie? i jeszcze przez ciebie wymieniona...
![]() Cytat:
wpadaj częściej, coo? ;> Cytat:
welcome back, welcome home. kochaaam. ![]() * * * i już nieliczy się nic. nawet słońce mogłoby przestac wschodzić gdy mam ciebie. chciałabym umrzeć z miłości. - polecaam gorąco piosenkę! 'bo jest paru ludzi, bo jest parę w życiu dobrych chwil, bo jest parę złudzeń, które warto mieć by żyć' ![]() papergirl, bananowa (wszystkie bananowe! roskosz, laska, brazylijka), ciiri, suve, cookie crips - <3
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() REWELACJA ; D tyle ile się od Ciebie nakradłam to łoo ; DD ![]() ![]() najwspanialsza ! ; DD KOCHAM ![]() ____________
zagryzione usta. i nawet ta myśl, że o Tobie myślę mnie wkurza.podaj dłoń, uciekniemy stąd. to nie jest tak, że dzisiaj mnie chcesz, a jutro masz. - tak proszę pana, nie mam już siły na miłość. i udawać szczęśliwa. na siłę. żeby inni nie pomyśleli że jest inaczej. czułam, że nawet Twój telefon był zdziwiony. Mogę powiedzieć że wymazałam Cię z pamięci . Tęsknie .. chociaż wiem że nie wróci ..
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
okruchy nieba uczepione rzęs. dzisiaj kocham Cię jeszcze bardziej niż wczoraj. nie możesz sobie nawet wyobrazić, jak bardzo kochałam cię wczoraj. mój pałac z cukru pudru. chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu Twojej świadomości, bezpowrotnie.
![]() |
#856 |
Przyczajenie
|
pocieszam żołądek lodami, bo jak pocieszyć serce to nie wiem.
wracam sama chociaż ktoś za rękę trzyma mnie. nie będę o nic prosić cię. jestem dumna, przecież wiesz. ciągle mało ciebie mam. nigdy potem nic nie było tak bardzo wyjątkowe. nigdy. oszukując zranione wspomnienia, rozległe blizny. powiedz czego chcesz. i nieważne co to jest. i nieważne gdzie to jest. powiedz! nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud. ,jakby miał dwa serca zamiast dwóch płuc. gdy patrzę w twoje oczy dobrze wiem, że mam szczęście. wieczorem pora upić się. tak najłatwiej przełknąć łzy.
#857 |
Rozeznanie
|
Oluś, Kochana ma ! <3
![]() Czarne rumaki. Siły ognia. Uratujcie Księżniczkę !
Mrok rozprzestrzenia się po czarnym lesie. Po samy środku leży Księżniczka w białej sukience. Jej sukienka splamiona. Splamiona krwią. Ona zgwałcona. Zgwałcona nocą. Zgwałcona przez łotry swego królestwa. Wygnana przez Księcia swego, kochanego męża. Sama po środku lasu leży. W ręce trzyma nóż. Przecina swe żyły. Ucieka z Niej życie. Przyjeżdża Książ. Płaczą razem. Bo nic już nie cofną. On też umiera. Umiera z rozpaczy. Umarli pod wierzbą. Która płacze do dziś. Wierzba symbol bólu. Bólu książęcej pary.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-14 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zadomowienie
|
keeendy, papergirl, ciiri, One for all <33
Powinniśmy być jak architekci, musimy budować nasze szczęście! <3. Mocno ściśnij mą dłoń, by uspokoić roztrzepotane serce. ;*
![]() |
#859 |
Raczkowanie
|
może los jest ślepy, ale pech ma wzrok doskonały...
los się do Ciebie usmiechnął? ... i tak w jakiś sposób z Ciebie zakpi. On powie kolegom jak było - świnia! Ona powie koleżankom - musiała się zwierzyć ![]() Twoja miłość? Sinusoida.
#860 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
:ukłon: Cytat:
:ukłon: Cytat:
I tak bym Cię puknęła :P heheh Cytat:
Zabieram Ci! O! 'Może buzi, buzi,
Może podrapać za uszkiem? Pogładzić paluszkiem? I nazwać "Koteczkiem". Mrrr......'
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-10-14 o 15:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
|
Westchnęła, popatrzyła na śnieżyce za oknem
i przekręciła się na drugi bok... Zasnęła w kokonie nagrzanej bawełny.... ![]()
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Kochanaa - dziękuję, miło mi ; ) kradnij do woli ; )
_________
Miałam tyle do powiedzenia i nie powiedziałam nic, zamilkłam od środka. Potrzebowałam tego, bynajmniej on tego jeszcze bardziej. za bardzo utożsamiałam szczęście z Tobą, zamiast z tabliczką mlecznej czekolady. w tej chwili nic nie było realne. byłam tylko Ja, On i nasza ławka w parku. konwulsje serca połączone z migotaniem przedsionka. zjadłabym go, a przynajmniej najadłabym się nim, gdyby było to możliwe ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
Wysyłam w kosmos pocałunki me.
________________ Ty nic nie rozumiesz... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ....................... Może to nie było miłością lecz tylko złudzeniem..
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
Nie fochaj się jak mała dziewczynka ;D
Wielka miłość ukoi Twe łzy gdy nadejdzie czas... Poznałem raz dziewczynę i chciałem być z nią, jej oczy były piękne a włosy miała blond... Jak nikt inny otworzyłeś mi oczy na nowe perspektywy świata. z ekipą idę swą, bo oni idą ze mną... Tak wiele dla mnie dziś znaczysz... |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
jestem i dziękuję za pochwały ; * ciągle tu czekam na abunee, loveisshit, powinnam, czarnula4, niewieotymnikt, ouu, Anusia_. gdzie się Panie podziewają ? ; D domagam się wyjaśnień lend me some suga'
a gasząc papierosa, wypalę ci oczy umarłam ostatnio i codzienność po śniadaniu roztrzaskała mi włosy twoja miłość poszła na dziwki i jeździ bez biletu wracam, zakładam sukienkę i maluję paznokcie. udajemy żywych, czujesz? będę gryźć twoje sumienie słyszę jak drga twoja powieka wata cukrowa nie smakuje już tak dobrze,nie zostawiaj mnie więcej tak długo samej. trzy kawy. i znów papieros . i znów niedziela środa piątek. czas podobno leczy rany
#867 |
Zakorzenienie
|
ldzlejdildz - dziękuję za uznanie
![]() _____ kto powiedział, że piekło jest pod ziemią? chamstwo naszej generacji hołd beztroskim czasom nic tu po nas nasze szczęście lekarstwem mam kilka ważnych patentów zanikł sens Twoich słów myśli bliskie straty zmysłów i najlepiej mi gdy jesteś tuż obok
#868 |
Raczkowanie
|
Bo umrzeć to zbyt mały powód żeby przestać kochać.
Czasem nawet sam diabeł mnie kusi żeby wierzyć w Boga. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Raczkowanie
|
ty też kochana, ty też. ; **
_________________ nigdy nie karz mi wybierać, bo jeszcze wybiorę źle. nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą. kiedyś kupię nóż, powyżynam wszystkich wkoło. zostawię tylko dwoje, tylko ja i ty. zabierz mnie, gdzie wszystko ma swój sens.
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
uzależniona od Kinder niespodzianki?
Miał w sobie coś dziwnego. Czasami pragnęła go tak bardzo choć daleko mu było do ideału. Zrujnował wszystkie wyimaginowane postacie w jej głowie. Pokonał ich mimo, że nie był tak doskonały. Miał jednak wielką zaletę-był realny. Tak realny, że gdy nocą dotykał jej twarzy cała drżała. deszczowy pocałunek.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.