|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
nie ma za co
![]() Magda bedzie dobrze ![]() NAUCZYCUELKI wszystkim kolezanka po fachu zycze cierpliwosci wytrwalosci i podwyzki
|
|
#1472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzialenka rozumiem Cię, ja też bym sobie pisała najgorsze scenariusze gdyby coś się stało mojemu Tż, wierze w to że będzie dobrze, niestety każdego z nas może dopaść jakieś pieroństwo jest to smutne ale takie jest życie...Trzymam kciuki, bądz dzielna i pisz nam co i jak.
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widze ze tu tez produkujecie posty z predkoscia wiatru
![]() szczegolnie tego wiejacego dzis.... co to sie dzieje na dworze normalnie zima !!musze podczytac co tu piszecie, bo teraz ja mezus mi ucieka do pracy to przyjemniej moge z wami spedzac czas ![]() Madzielenko - badz dpbrej mysli, na pewno to nic powaznego, bedziesz pewna jak bedziesz miec 100% diagnoze. widze ze rozmwiacie o ciepelku moj maz to straszny zmarzluch i musi miec wrecz upalnie w domku hiiii wiec juz od tygodnia pali w piecu, bo mamy wlasne CO i piec weglowy. Ja sie ciesze ze mamy tak cieplutko bo w domu z rodzicami zawsze bylo chlodniej bo im nie zalezalo zeby tak bardzo grzac, a ja potem duzo zimie chorowalam bo czesto bylo mi zimno. Teraz wlasnie tez rozpalil w piecu i poszedl sobie jakies sprawy zalatwiac, s jutro ma egzamin na prawko na kat.C - juz sie bardzo stresuje !! trzymajcie kciuki ![]() Tak jak obiecalam dodaje kilka fotek z pleneru.... Zdjecia z reportazu juz beda niedlugo Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-10-14 o 17:56 |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka....
dostalismy ich 200 i ciezko bylo wybrac te 60 ktore znalazly sie z fotoksiazce... |
|
|
|
#1475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
a my jednak musieliśmy napalić w piecach
bo w sypialni przy oknie mokra ściana była :/ rodzice wynajmowali to mieszkanie i poprzedni ludzie nie palili w tamtym pokoju w zimie i grzyb się zrobił a w tym mieszkaniu nigdy grzyba i wilgoci nie było, oni w ogóle mało co palili bo ich całymi dniami nie było, więc jak przychodzili po pracy to napalili tylko tyle żeby im ciepło było i nie pali się w nim jak jest okno zamknięte, ciągu nie ma. ehh,.,nie lubię takiej pogody madzialena wiadomo już jak tam z dziadkiem??
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewurka - dziekuje
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia super!!! wcale się nie dziwie, ze macie problem. my dostaliśmy ponad tysiac zdjęc i doslownie nie jestem w stanie wybrac tych najladnieszych, bo podoba mi sie ich cala masa ;p
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
katunia my nie możemy bloku ocieplić a na samo ocieplenie naszego poziomu reszta mieszkańców i spółdzielnia się nie zgodzi, a od środka to trochę bez sensu, bo zmniejszy nam pokój a poza tym to przy samym oknie. Wy macie od środka czy od zewnątrz te cuda??
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka to macie takie piece w bloku?? kurcze bardzo to niebezpieczne w czasie zimy podejrzewam jak tak cała kamienica pali w piecach?? czy jakie to piece są??
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
agnes mamy piece kaflowe. I sądzę że wszyscy takie mają. Czy ja wiem, czy niebezpieczne
ludzie latami w takich palili i palą tylko ten nasz w sypialni on coś nie ma ciągu i po prostu musi być okno uchylone jak się pali ale później normalnie można zamknąć i piec i okno
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
ho ho ho Śnieżynki!
widze, że temat butów pozostaje na topie. kupiłam wczoraj kozaki. wydałam więcej niż miałam przeznaczone, ale trudno mi było teraz znaleźć płaskie w rozsądnej cenie. tak cały czas myślę i jest strasznie głupio wobec TŻ.
|
|
|
|
#1483 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta wy jesteście zdolne w kuchni więc mam nadzieje że mi pomożecie
chodzi o to że w poniedziałek przypada nasza pierwsza miesięcznica po ślubie i z tej okazji chciałam upichcić w niedziele pyszną kolacje przy świecach i tu jest problem bo nie mam pojęcia co ugotować macie może jakieś pomysły??
|
|
|
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Jejciu ale pędzicie nie nadążąm Madzialenka tulę mocno Widzę że o butach to u mnie chyba jest odwrotnie TŻ ma fioła na punkcie butów ja też czasem lubię sobie cosik fajnego zakupić ale podział w naszej szafce z butami jest taki że on ma 3 półki ja jedną ![]() U mnie też zima z jednej strony to mi się to nie podoba bo ciapa a z drugiej się cieszę bo mogę już deseczkę odkurzyć na kolejny sezon Niestety muszę się brać za robotę Buziaki dla Wszystkich i dzięki za miłe przyjęcie |
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę jedynie zabłysnąć bystrością ( |
|
|
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
Katunia zdjęcia super !!!
a u nas zimowe życie się zaczęło...wczoraj odkopałam rękawiczki, szaliki i grube swetry, zakupiłam sobie czapeczke ( a raczej taki kaszkiet z daszkiem) ..no i cóż...snieg za oknem, zimno, mokro...brrrr, dobrze że przynajmniej u nas w mieszkanku grzeją więc można się pogrzać wieczorem przy grzejniczku
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
Katunia
sliczne zdjecia ![]() U nas tez zimowo, dobrze ze mam juz zakupione kozaki, a wczoraj od rodzicow zabralam cieply plaszczyk I najwazniejsza wiadomosc mamy kotka Jest malutka, sliczniutka, biala w czarne plamki, smiejemy sie ze wyglada troszke jak krowka hehe
|
|
|
|
#1489 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
Dziadka wczolraj zawieźli juz na salę operacyjną i... odwołali operację przez pogodę mieli przerwy w dostawach prądu. chyba dziś ma byc w koncu ta operacja. co do TZ to do wtorku trzeba czekac na badania. wczorajsza rozmowa z Tesciową jeszcze bardziej mnie podłamała. bo na pytanie co z TZ machneła ręką , zaszkliły jej sie oczy i powedziała, ze trzeba czekac na badania a dzis (była 21) to nie pora na takie rozmowy chciałabym przespać te wszystkie dni. Przy TZ jestem twarda, ale jak go nie ma to płaczę. wczoraj jak zasnął, to tez płakałam wtulona w niego. |
||
|
|
|
#1490 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff, nadrobiłam kilka stron
mam chwilke bo dziś moja ekipa remontowa się troche spóźni, w domu pełno kurzu więc jak wieczorem kończą prace co jeszcze muszę sprzątać, a od rana znowu to samo, a śniło mi się że robili tą łazienke przez 3 tygodniemyszka_maj, niedawno kupiłam takie same botki tylko fioletowe ![]() Widze że razem z zimą różne choróbska przyszły, moja babcia złamała nogę i tez jest w szpitalu, miała operację, dawali jej jakieś śruby, no i bardzo baliśmy sie o nią bo ma już 85 lat.
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
lustereczko gratuluję pociechy
ja mam taką małpę już piąty miesiąc w domu a ma 6 miesięcy wiem że za szybko została zabrana ale to już inna historia franciszka wszędzie się wciska i rozrabia cały dzień a ja normalnie umieram na koniec dnia przez nią
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna fotka, kotek też chociaz osobiscie nie przepadam za kotkami
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widać że też by chciała poplotkować na wizażu
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
dziew3czyny nie daję rady już
mąż przyszedł wczoraj o 24 z pracy i tak jest od soboty, przenowszą firmę do nowej siedziby, zjadł i zasnął i tak potworie zaczął chrapać znow ze całą noc nei spalam najpierw nie spałam bo długo nie wracał potem bo chrapał i nic nie pomagao proszenie zeby nei hrapał abo zeby sie obrócił na bok w koncu tak sie zaczął wiercic ze znow mi przyłożył pozbierałam poduchę i kołdrę i poszłam spać do garderoby , tak tak do garderoby mamy taką wnękę w pokoju i mąz ją na garderobę z zamykanymi drzwiami zabudował miejsca wolnego jest 1mx1m dosłownie i od2 spałam taka skulona nawet nei zauwazyl ze mnie nie ma w łóżku ani pościeli nei wytrzumuje juz z tym chrapaniem rano sie poryczałam (zreszta jak tam poszłam do tej garderoby- szafy)to tez sie poryczałam i powiedziałam ze mam tego dość jezu spałam w szafie jak to idiotycznie brzmi
|
|
#1497 |
|
Rozeznanie
|
bzyczka1 ale słodka
no nasze malenstwo tez wczesnie zostalo zabrane, ma niecale 6 tygodni, ale nie dalo sie inaczej. Ale sama juz je, zalatwia sie do kuwety. Wczoraj byla jeszcze wystraszona ale dzis juz jest znacznie lepiej, wlasnie sobie slodko spi
|
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lustereczko ale fajna ta twoja kicia tez, ja ogolnie koty i psy lubie tylko jakos niewidzialabym ich w swoim domu tzn mieszkaniu, a kiedys maiaim 8 lat psa w domu i niewiem co mi sie teraz poprzestawialo
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-15 o 10:37 |
|
|
|
|
#1499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
Ja mialam przez 15 lat psa, niestety zmarl ze starosci, potem udalo mi sie przekonac rodzicow zebysmy wzieli kotka, Kicie, Kicia ma teraz 3 lata i mieszka z moim rodzicami, bo rodzice nie chcieli mi jej dac na nasze mieszkanko, dlatego postanowilismy ze bedziemy miec swojego kotka
Teraz mamy kotka i krolika, narazie jeszcze sie nie poznaly, bo nie chce dostarczac kotkowi dodatkowych stresów, ale mam nadzieje ze sie polubia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

jest to smutne ale takie jest życie...Trzymam kciuki, bądz dzielna i pisz nam co i jak.

normalnie zima !!
a w tym mieszkaniu nigdy grzyba i wilgoci nie było, oni w ogóle mało co palili bo ich całymi dniami nie było, więc jak przychodzili po pracy to napalili tylko tyle żeby im ciepło było 

macie może jakieś pomysły??
mam chwilke bo dziś moja ekipa remontowa się troche spóźni, w domu pełno kurzu więc jak wieczorem kończą prace co jeszcze muszę sprzątać, a od rana znowu to samo, a śniło mi się że robili tą łazienke przez 3 tygodnie
wiem że za szybko została zabrana ale to już inna historia