Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 13:40   #3661
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

tak masz rację, tak w ogóle to jest ładnie wykonana i nawet porządna,
ale trochę mnie przeraża ten powieszony tygrys z tego całego kompletu to najbardziej podobają mi się kolczyki bo to same mordki tego tygrysa
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:48   #3662
201702060926
Konto usunięte

Dzięki z te opisy andziat, rozwiałaś wiele moich wątpliwości.
Mam jednak pytanie co do kolczyków Josephine. Co jest po drugiej stronie, tzn. czy wzór jest tylko na jednej?
I czy katalog dobrze oddaje ich kolor, są błękitne czy może bardzej turkusowe?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
201702060926 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:03   #3663
mode24
Raczkowanie

z drugiej strony jest blaszka w kol. srebrnym, nadruk jest na jednej stronie tylko
blaszka jest cienka, ale ogólnie kolczyki wyglądają całkiem nieźle, jeśli ktoś lubi takie błyskotki
kolor zdecydowanie niebieski
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:18   #3664
andziat
Zakorzenienie

wzór jest tylko z jednej strony z drugiej kolczyki są "puste", według mnie jest to kolor niebieski połączony trochę z turkusowym na pewno to nie jest błękit. Jest intensywny, jak zobaczyłam te kolczyki to od razu poczułam lato i wakacje wydaje mi się, że zdjęcie w katalogu dobrze oddaje kolor. Nie wiem czy Ci pomogłam

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-10-14 o 14:21
Stary 2009-10-14, 14:30   #3665
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Pokaż wiadomość
Dzięki z te opisy andziat, rozwiałaś wiele moich wątpliwości.
Mam jednak pytanie co do kolczyków Josephine. Co jest po drugiej stronie, tzn. czy wzór jest tylko na jednej?
I czy katalog dobrze oddaje ich kolor, są błękitne czy może bardzej turkusowe?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
tak to prawda sa fajne, takie rzucające się w oczy, kolor jak w katalogu

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Ja miałam zamiar sobie kupić biżuterie FANNY, taka skromna i delikatna, ale jak to nic specjalnego to chyba skusze się na EMME, elegancja, klasa, szyk i wyglada prawie jak APART
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:33   #3666
201702060926
Konto usunięte

Dziewczyny dziękuję za pomoc!
Swoją drogą trochę spóźnili się z tymi kolczykami, bo ja też uważam, że są idealne na lato. A za oknem prawie zima...
201702060926 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:45   #3667
katmar
Raczkowanie

GG do katmar

[QUOTE=8mmadziaa8;14722769]
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
u mnie najbardziej schodzi lagoon, chociaż mi się osobiście nie za bardzo podoba (ni lubię 'morskuch' zapachów);

pytanko apropos toniku do twarzy solutions źródło energii - czy on jest z alkoholem?? bo przy tym niebieskim jest zaznaczone, ze jest bezalkoholowy; a jeżeli ma alkohol to czy mocno wysusza??
pytam, bo kupiłm sobie ten tonik z clearskin przeciw wągrom - wysusza mi skórę (mimo, że uwzywam raz dziennie max) no i ten zapach przecież to się udusić można!! zastanawiam się nad zwrotem, ale miałabym max 3 rzeczy a koszty trzeba ponieść ....

Tak, ten tonik jest z alkoholem, mi nie podszedł, śmierdzi i strasznie wysusza skórę :/ Byłam na szkoleniu ostatnio i właśnie mówili że ten niebieski to taki neutralny, do każdej cery odpowiedni i że bezalkoholowy.
u mnie najczęściej schodzi lagoon, ja też go uwielbiam, ale moje klientki lubią nowinki i zawsze biorą nowe płyny, kobitki lubią kąpiele więc dość często zamawiają. polecam też męskie sa BOSKIE

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 14:49   #3668
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
nie podlega upustowi ale wlicza się do bazy upustu.

wczoraj widziałam tą biżuterię w COKu i muszę przyznać, że jest bardzo ładna, te drewniane elementy są w miarę porządne ale nie za ciężkie, bardzo przyjemne w dotyku sznurek na którym są zawieszone tez wydaje się w miarę mocny, ale najbardziej podoba mi się bransoletka jest śliczna, delikatna, te elementy nie są takie olbrzymie, według mnie bardzo ładnie się prezentuje

ja zamówiłam właśnie odcień sand beige i wcale nie jest taki ciemny, co prawda cery porcelanowej nie mam ale jestem z tych jaśniejszych

Byłam wczoraj w COKu na Jerozolimskich i jeśli ktoś potrzebuje portfela ANNA to widziałam tam jeszcze 3 sztuki, i miałam szczęście bo udało mi się kupić poczwórne cienie smoky eyes ale tylko dlatego, że ktoś się pomylił i położył je na półkę wyżej z innymi cieniami z dostępnych poczwórnych były tylko Denim Blues i Fresh Cut Greens.

Jeśli chodzi o biżuterię tę z tygrysem to faktycznie zawieszka na łańcuszku wygląda jakby ten kot był powieszony za glowę. Zegarek ma pasek taki plastykowy, chyba wiecie o co mi chodzi torba raczej nie ma takich intensywnych kolorów jak w katalogu, za bardzo się nie przyjrzałam bo 2 panie tak ją długo oglądały, że musiałam już iść

Kolczyki Nadya jak dla mnie bomba za tą cenę, co prawda czarne bardziej mi się podobają ale są naprawdę fajne

Zestaw bransoletek Renee trochę tandetny.

Zegarki Sicily (fioletowy i niebieski) wyglądają nawet fajnie i wcale nie tandetnie, kolory intensywne, mam "szczupły" nadgarstek i mimo tego wcale mi nie spadały i nie latały po całym ręku . Nie ma możliwości regulacji. Są zapinane na takie jakby magnesy. Dla mnie fajne nawet te "kryształki" w miarę porządne. Prezentują się bardzo ładnie, chyba się zastanowię nad kupnem.

Męski zegarek Marlon w miarę ładny, bransoleta dosyć porządna, ale mój TŻ pewnie by go nie chciał nosić

Biżuteria Lea i Fanny jak dla mnie nic specjalnego, bardzo jasne to "srebro" i jakoś tak trochę odpustowo wygląda, ale to tylko moje odczucia.

Biżuteria Emma bardzo fajna, ja miałam ochotę na bransoletkę bo kolczyki i łańcuszek mam podobne w domu i powiem, że wygląda ładnie na ręku, jest delikatna i to "złoto" ma ładny kolor, taki ciepły

Niestety nie widziałam naszyjnika Marie-Lise i bardzo żałuje bo w katalogu wygląda ładnie

Kolczyki Josephine te duże niebieskie koła bardzo fajne i bardzo ciekawe, są spore ale lekkie.

Naszyjnik Sissy i kolczyki Ursula jak dla mnie takie sobie, nic specjalnego, ale to moje zdanie.

Podwójna kredka do powiek Bog Colour jest bardzo długa i cieńsza od pojedynczych, ale fajnie się prezentuje

Szminka pielęgnacyjna kolor Red faktycznie jest delikatnie różowy za to bronze to jak dla mnie porażka, nawet nie wiem jak określić ten kolor

Marmurkowy róż do twarzy prawie nic nie ma wspólnego z marmurkowym prawie cały jest różowy i taki mdły ten róż ledwo widoczny na moim nadgarstku a te niby marmurkowe wstawki są praktycznie tylko w jednym miejscu w samym środku i na bardzo małej przestrzeni i kolor jest zbliżony do jasnego brązu ale takiego pomieszanego trochę z z żółtym. Tak było w przypadku tego egzemplarza, który ja widziałam. Osobiście nie kupię a miałam na niego chęć

Cienie U by ungaro według mnie świetne, ten Catwalk Khaki mnie nie powalił ale też ciekawy kolor, takiego nie widziałam w avonie za to Champagne jest śliczny, jasny ale nie za jasny taki w sam raz, mieniący się z drobinkami, taki rozświetlający, mi się bardzo podoba.

Połyskujące cienie do powiek z CT jak dla mnie nie trafione, silver jest bardzo ciemny więc u mnie powoduje efekt podbitego oka, golden chyba bardziej wpada w żółty niż złoty, a niebieski jest blady i jak dla mnie taki majtkowy

Trochę się rozpisałam, ale może komuś się przydadzą te informacje

Bardzo dziękuję, ze chciao Ci się opisac te rzeczy

W 4 pozycjach b. mi pomogłaś, bo w tym tyg nie mam jak podjechać do COKu, więc zdaję się na Twoją opinię.

Potwierdzam OBECNOŚĆ Diany na fakturze, nie mam tylko Philippii

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

[QUOTE=katmar;14729453]
Cytat:
Napisane przez 8mmadziaa8 Pokaż wiadomość
u mnie najczęściej schodzi lagoon, ja też go uwielbiam, ale moje klientki lubią nowinki i zawsze biorą nowe płyny, kobitki lubią kąpiele więc dość często zamawiają. polecam też męskie sa BOSKIE

Granatowy, to też i dziewczyny zamawiają mimo, ze męski - jest 100x lepszy od Amazon naszym zdaniem

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za pomoc!
Swoją drogą trochę spóźnili się z tymi kolczykami, bo ja też uważam, że są idealne na lato. A za oknem prawie zima...

U mnie śnieg po łydki, więc nie tyle prawie zima, co ZIMA

Aż mi się od razu sympatyczniej ogląda katalog 16ty, który mam przed sobą, bo aura za oknem temu oglądaniu sprzyja
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:52   #3669
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość

Ja miałam zamiar sobie kupić biżuterie FANNY, taka skromna i delikatna, ale jak to nic specjalnego to chyba skusze się na EMME, elegancja, klasa, szyk i wyglada prawie jak APART
EMMA bardzo ładna, i tak jak piszesz klasyczna i elegancka, jak bym nie miała podobnych kolczyków i wisiorka to bym sobie kupiła, ale w sumie ja mam kolczyki same perełki a tu są troszkę zwisające to może sobie kupię cały komplet jeszcze pomyślę

malka bardzo proszę

u mnie z żeli lagoon, reflection, tropic, oasis i waterbabe, mam amatorki, które czasami biorą po prostu wszystkie zapachy jak leci

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-10-14 o 14:56
Stary 2009-10-14, 15:12   #3670
poema
Przyczajenie

witam
u mnie 14 to jakaś porażka...nawet 250 zł nie miałam..a jakoś nie potrafię zakombinować by sobie podnieśc upust czy próg do prezentu...czy jestem normalna...

I nie wiem jak to jest ostatnie katalogi u mnie to ok 300 -350 zł i mimo iż upusty daje 2 osoba (nie duze zamówionka) zamawiam katalogi (10) czasem reklamówki..i nic mi nie zostaje...

Zaczynam podupadac w nadziei że będzie mi lepiej szło.

i potwoerdzam DIANA przychodzi
Stary 2009-10-14, 15:13   #3671
katmar
Raczkowanie

GG do katmar

dziewczyny gdzie na stronie konsultantki jest "szukaj" bo juz śmiem twierdzić, że chyba ślepne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 15:14   #3672
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Co do biżuterii to prawda, ale moim zdaniem jest boska i niedroga, na pewno biorę komplet dla siebie i mamy Zegarek taki sobie... tak jak napisałaś plastik... nie za bardzo mi się spodobał Na torbę miałam straszną ochotę, ale ten materiał jest tragiczny... strasznie cienki i delikatny, jakby zaraz miał się podrzeć Także torbę odradzam
A jak z jakością tych kolczyków? Bo zawieszkę kupuję na pewnoKolczyki nawet fajnie wyglądają na zdjęciu tylko szkoda, że nie są wiszące

Dostałam od OMS w ramach przeprosin kilka "prezentów", jednym z nich była kredka big colour, faktycznie jest duża ale kolory nie w moim guście. Mam odcienie angel mist (jeszcze ujdzie) i plum passion (okropny) Ponadto bardzo szybko "znika" z powiek.

Przeglądałam katalogi świąteczne i jednak 16 dla mnie jest bardziej atrakcyjna, biżuteria jest fajniejsza

Chciałabym się zapytać o wygląd biżuterii NOEMi i LIVIA, może któraś z Was już widziała.

Jak sprawują się bransoletki Edwina? Pamiętam, że kiedyś były dostępne w katalogu.

I jeszcze pytanko o kolor lakieru: Dynamo, jaki jest w rzeczywistości?
.
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 15:21   #3673
Lavande
Raczkowanie

U mnie z żeli najczęściej idą Oasis (dlatego bardzo żałuję że go wycofują), Lagoon, Reflection, Mystique i z męskich Amazon, choć osobiście bardziej podoba mi się Ascent.

Jeśli któraś z Was dziewczyny ma/będzie miała te nowe kremy Solutions winter (głównie chodzi mi o okręgi prognozujące, bo w normalnych jeszcze nie mamy możliwości ich zamawiania) to baaardzo proszę o opinie, bo chciałam wziąć dla siebie i możliwe, że dla kogoś na prezent świąteczny a nie wiem, czy warto. Ogólnie kremy Solutions są niezłe wg mnie, z tych nowych testowałam nawilżające i bardzo mi się spodobały. Kupiłabym dla siebie, gdyby nie to, że moja mieszana cera nie potrzebuje aż takiego nawilżenia
Stary 2009-10-14, 15:42   #3674
misinka
Raczkowanie

Wink Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Witam,
Mam małe pytanko czy cień z CT Silver Sparks jest ciemny?? Bo na zdjęciu w katalogu w pudełeczku wygląda na ciemny, a na zdjęciu powieki na taki jasnawy.....zastanawiam się czy go nie zamówić...ale fajnie by było jakby był ciemny jeśli ktoś go widział to proszę o info
misinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 16:11   #3675
Lavande
Raczkowanie

Wyżej było wspominane o tym cieniu. Jedna z wizażanek go widziała i pisze, że jest ciemny
Stary 2009-10-14, 16:20   #3676
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katmar Pokaż wiadomość
dziewczyny gdzie na stronie konsultantki jest "szukaj" bo juz śmiem twierdzić, że chyba ślepne
Wcale nie ślepniesz
Po prawej stronie jak składasz zamówienie na górz powyzej formularza to jest
Stary 2009-10-14, 16:22   #3677
Hosenka*
Zakorzenienie

Mam fakturę na II termin:

- z oferty internetowej mam zafakturowany portfel za 13,90
- cienie Mocha Latte przyjdą (tak jak w I terminie)
- w końcu dostanę w paczce kolczyki Vivian
- nie ma torebki Philippa

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-14 o 16:25
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 16:23   #3678
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość

I jeszcze pytanko o kolor lakieru: Dynamo, jaki jest w rzeczywistości?[/COLOR][/I] .
Ciemny fiolet z drobinkami srebrnowyglądającymi, dwie warstwy super wygladają, bo jedna to tak sobie...
Stary 2009-10-14, 16:25   #3679
misinka
Raczkowanie

Wink Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez Lavande Pokaż wiadomość
Wyżej było wspominane o tym cieniu. Jedna z wizażanek go widziała i pisze, że jest ciemny
Nio chyba już ślepnę...teraz zauważyłam Myślę że to pogoda tak na mnie działa....a zwłaszcza ten śnieg za oknem Skoro jest ciemny to sobie go zamówię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 16:31   #3680
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez poema Pokaż wiadomość
witam
u mnie 14 to jakaś porażka...nawet 250 zł nie miałam..a jakoś nie potrafię zakombinować by sobie podnieśc upust czy próg do prezentu...czy jestem normalna...

i potwoerdzam DIANA przychodzi

NIE podupadaj - zamów Philippę i juz masz większe zamowienie, brak w magazynie, pozdrówka

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez misinka Pokaż wiadomość
Nio chyba już ślepnę...teraz zauważyłam Myślę że to pogoda tak na mnie działa....a zwłaszcza ten śnieg za oknem Skoro jest ciemny to sobie go zamówię

Czemu snieg tak na Ciebie działa? Jest pieknie, tylko uwazam na łamiące się gałęzie, ja mam snieg powyzej łydek na podwórku, cudowny widok w pierwszej połowie pażdziernika
Gorzej z autem, bo nie mam jeszcze zimówek, za to przyniosłam ze strychu kozaki i jest extra, bawimy sie z dzieckiem co pól godziny na sniegu, bo musi wrocic do domu i trochę sie zagrzac

Dziewczyny, u Was też zima (oby nie avonowy chłód, ale to nam chyba nie grozi, prawda? )

Dzis mam go zafakturowanego, nie moge się doczekać uzycia
I powiem szczerze - jaki by nie był chętnie wymieniłabym go za stary poczwórny cień różowo - szary , ale niestety nie mam komu...

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-10-14 o 16:35
Stary 2009-10-14, 16:41   #3681
misinka
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

[QUOTE=malka;14731590]NIE podupadaj - zamów Philippę i juz masz większe zamowienie, brak w magazynie, pozdrówka

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Czemu snieg tak na Ciebie działa? Jest pieknie, tylko uwazam na łamiące się gałęzie, ja mam snieg powyzej łydek na podwórku, cudowny widok w pierwszej połowie pażdziernika
Gorzej z autem, bo nie mam jeszcze zimówek, za to przyniosłam ze strychu kozaki i jest extra, bawimy sie z dzieckiem co pól godziny na sniegu, bo musi wrocic do domu i trochę sie zagrzac

Dziewczyny, u Was też zima (oby nie avonowy chłód, ale to nam chyba nie grozi, prawda? )

Hmm.....bo u mnie to ani zima ani jesień....niby sypie śnieg ale szybko topnieje....a na drodze ślisko jak cholera....a zimówki jeszcze leżą schowane... I jeszcze na dodatek siedzę w pracy do 18... Ale właśnie oglądam katalog 16 i zdecydowanie mi sie podoba bardziej niż 17....ten 17 taki nijaki.....i popijam herbatkę z cytrynką a i udaje że ciężko pracuję
Stary 2009-10-14, 16:43   #3682
malka
Rozeznanie

[QUOTE=misinka;14731853]
Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
NIE podupadaj - zamów Philippę i juz masz większe zamowienie, brak w magazynie, pozdrówka

Hmm.....bo u mnie to ani zima ani jesień....niby sypie śnieg ale szybko topnieje....a na drodze ślisko jak cholera....a zimówki jeszcze leżą schowane... I jeszcze na dodatek siedzę w pracy do 18... Ale właśnie oglądam katalog 16 i zdecydowanie mi sie podoba bardziej niż 17....ten 17 taki nijaki.....i popijam herbatkę z cytrynką a i udaje że ciężko pracuję
Moje zimówki tez w garażu

A 17 - masz rację - póki co jest tez i dla mnie nijaka....
Stary 2009-10-14, 16:47   #3683
misinka
Raczkowanie

Tak wogóle to jak u Was z zamówionkami z katalogu 15??
Stary 2009-10-14, 16:52   #3684
malka
Rozeznanie

Cytat:
Tak wogóle to jak u Was z zamówionkami z katalogu 15??
Nie zbieram jeszcze z 15, poza tym, ze 5 nas chce już In Bloom po wypróbowaniu próbek... I każda chce z zegarkiem, a nas firma ułaskawiłą brakiem zegarka do piatej wody !!! Masakra!

Piszecie o tym do nic, bo ja tak
Stary 2009-10-14, 17:01   #3685
misinka
Raczkowanie

[QUOTE=malka;14732086]Nie zbieram jeszcze z 15, poza tym, ze 5 nas chce już In Bloom po wypróbowaniu próbek... I każda chce z zegarkiem, a nas firma ułaskawiłą brakiem zegarka do piatej wody !!! Masakra!

Nio bez sensu z tymi wodami.....a ja oczywiście sierotka miałam zamówić próbki In Bloom...i tak składałam zamówionko,że oczywiście zapomniałam A w COK-u jak byłam po paczkę to nie miałam okazji powąchać.....bo stałam autkiem na "awaryjnych" pod dzrzwiami COK-u, bo nie ma parkingu
Stary 2009-10-14, 17:08   #3686
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Dziewczyny witam po przerwie
Mam pytanko do posiadaczek torebki Anna!!! Czy zmieści się tam format A4 ???
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 17:36   #3687
malka
Rozeznanie

[QUOTE=misinka;14732254]
Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Nie zbieram jeszcze z 15, poza tym, ze 5 nas chce już In Bloom po wypróbowaniu próbek... I każda chce z zegarkiem, a nas firma ułaskawiłą brakiem zegarka do piatej wody !!! Masakra!

Nio bez sensu z tymi wodami.....a ja oczywiście sierotka miałam zamówić próbki In Bloom...i tak składałam zamówionko,że oczywiście zapomniałam A w COK-u jak byłam po paczkę to nie miałam okazji powąchać.....bo stałam autkiem na "awaryjnych" pod dzrzwiami COK-u, bo nie ma parkingu

To co ?? pospolite ruszenie na bezsensowna promocje
Stary 2009-10-14, 17:47   #3688
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Jeżeli chcesz wiedzieć jak pachnie In Bloom, a znasz zapach Flower... to już wiesz jak pachnie In Bloom Dokładnie to samo, no może ciut delikatniej
Stary 2009-10-14, 17:54   #3689
lalaith
Zakorzenienie

Miał ktoś masażer ten co jest teraz za 6,90 na stronie 125? Fajny?
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 18:39   #3690
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Jeżeli chcesz wiedzieć jak pachnie In Bloom, a znasz zapach Flower... to już wiesz jak pachnie In Bloom Dokładnie to samo, no może ciut delikatniej
Z tym się Kolcia nie zgodzę, pachnie inaczej i dłuzej co najwazniejsze....

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Miał ktoś masażer ten co jest teraz za 6,90 na stronie 125? Fajny?

Tak mam go

I w 100% bardziej polecam ten zielony z wypustkami, bo ten z katalogu nadaje się tylko i wyłacznie na zabawkę dla dziecka....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości