|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
tak masz rację, tak w ogóle to jest ładnie wykonana i nawet porządna,
ale trochę mnie przeraża ten powieszony tygrys z tego całego kompletu to najbardziej podobają mi się kolczyki bo to same mordki tego tygrysa
|
|
|
|
#3662 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki z te opisy andziat, rozwiałaś wiele moich wątpliwości.
![]() Mam jednak pytanie co do kolczyków Josephine. Co jest po drugiej stronie, tzn. czy wzór jest tylko na jednej? I czy katalog dobrze oddaje ich kolor, są błękitne czy może bardzej turkusowe? Z góry dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
|
#3663 |
|
Raczkowanie
|
z drugiej strony jest blaszka w kol. srebrnym, nadruk jest na jednej stronie tylko
blaszka jest cienka, ale ogólnie kolczyki wyglądają całkiem nieźle, jeśli ktoś lubi takie błyskotki kolor zdecydowanie niebieski |
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
wzór jest tylko z jednej strony z drugiej kolczyki są "puste", według mnie jest to kolor niebieski połączony trochę z turkusowym
na pewno to nie jest błękit. Jest intensywny, jak zobaczyłam te kolczyki to od razu poczułam lato i wakacje wydaje mi się, że zdjęcie w katalogu dobrze oddaje kolor. Nie wiem czy Ci pomogłam
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-10-14 o 14:21 |
|
|
|
#3665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Ja miałam zamiar sobie kupić biżuterie FANNY, taka skromna i delikatna, ale jak to nic specjalnego to chyba skusze się na EMME, elegancja, klasa, szyk i wyglada prawie jak APART
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny dziękuję za pomoc!
Swoją drogą trochę spóźnili się z tymi kolczykami, bo ja też uważam, że są idealne na lato. A za oknem prawie zima... |
|
|
|
#3667 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=8mmadziaa8;14722769]
Cytat:
|
|
#3668 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję, ze chciao Ci się opisac te rzeczy ![]() W 4 pozycjach b. mi pomogłaś, bo w tym tyg nie mam jak podjechać do COKu, więc zdaję się na Twoją opinię. Potwierdzam OBECNOŚĆ Diany na fakturze, nie mam tylko Philippii ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- [QUOTE=katmar;14729453] Cytat:
Granatowy, to też i dziewczyny zamawiają mimo, ze męski - jest 100x lepszy od Amazon naszym zdaniem ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
U mnie śnieg po łydki, więc nie tyle prawie zima, co ZIMA ![]() Aż mi się od razu sympatyczniej ogląda katalog 16ty, który mam przed sobą, bo aura za oknem temu oglądaniu sprzyja
|
|||
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze pomyślęmalka bardzo proszę ![]() u mnie z żeli lagoon, reflection, tropic, oasis i waterbabe, mam amatorki, które czasami biorą po prostu wszystkie zapachy jak leci
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-10-14 o 14:56 |
|
|
|
|
#3670 |
|
Przyczajenie
|
witam
u mnie 14 to jakaś porażka...nawet 250 zł nie miałam..a jakoś nie potrafię zakombinować by sobie podnieśc upust czy próg do prezentu...czy jestem normalna... I nie wiem jak to jest ostatnie katalogi u mnie to ok 300 -350 zł i mimo iż upusty daje 2 osoba (nie duze zamówionka) zamawiam katalogi (10) czasem reklamówki..i nic mi nie zostaje... Zaczynam podupadac w nadziei że będzie mi lepiej szło. i potwoerdzam DIANA przychodzi
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny gdzie na stronie konsultantki jest "szukaj" bo juz śmiem twierdzić, że chyba ślepne
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki nawet fajnie wyglądają na zdjęciu tylko szkoda, że nie są wisząceDostałam od OMS w ramach przeprosin kilka "prezentów", jednym z nich była kredka big colour, faktycznie jest duża ale kolory nie w moim guście. Mam odcienie angel mist (jeszcze ujdzie) i plum passion (okropny Przeglądałam katalogi świąteczne i jednak 16 dla mnie jest bardziej atrakcyjna, biżuteria jest fajniejsza ![]() Chciałabym się zapytać o wygląd biżuterii NOEMi i LIVIA, może któraś z Was już widziała. Jak sprawują się bransoletki Edwina? Pamiętam, że kiedyś były dostępne w katalogu. I jeszcze pytanko o kolor lakieru: Dynamo, jaki jest w rzeczywistości? . |
|
|
|
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
U mnie z żeli najczęściej idą Oasis (dlatego bardzo żałuję że go wycofują), Lagoon, Reflection, Mystique i z męskich Amazon, choć osobiście bardziej podoba mi się Ascent.
Jeśli któraś z Was dziewczyny ma/będzie miała te nowe kremy Solutions winter (głównie chodzi mi o okręgi prognozujące, bo w normalnych jeszcze nie mamy możliwości ich zamawiania) to baaardzo proszę o opinie, bo chciałam wziąć dla siebie i możliwe, że dla kogoś na prezent świąteczny a nie wiem, czy warto. Ogólnie kremy Solutions są niezłe wg mnie, z tych nowych testowałam nawilżające i bardzo mi się spodobały. Kupiłabym dla siebie, gdyby nie to, że moja mieszana cera nie potrzebuje aż takiego nawilżenia
|
#3674 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Mam małe pytanko czy cień z CT Silver Sparks jest ciemny?? Bo na zdjęciu w katalogu w pudełeczku wygląda na ciemny, a na zdjęciu powieki na taki jasnawy.....zastanawiam się czy go nie zamówić...ale fajnie by było jakby był ciemny |
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
Wyżej było wspominane o tym cieniu. Jedna z wizażanek go widziała i pisze, że jest ciemny
|
#3676 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Mam fakturę na II termin:
- z oferty internetowej mam zafakturowany portfel za 13,90 - cienie Mocha Latte przyjdą (tak jak w I terminie) - w końcu dostanę w paczce kolczyki Vivian - nie ma torebki Philippa
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-14 o 16:25 |
|
|
|
#3678 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NIE podupadaj - zamów Philippę i juz masz większe zamowienie, brak w magazynie, pozdrówka ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Czemu snieg tak na Ciebie działa? Jest pieknie, tylko uwazam na łamiące się gałęzie, ja mam snieg powyzej łydek na podwórku, cudowny widok w pierwszej połowie pażdziernika ![]() Gorzej z autem, bo nie mam jeszcze zimówek, za to przyniosłam ze strychu kozaki i jest extra, bawimy sie z dzieckiem co pól godziny na sniegu, bo musi wrocic do domu i trochę sie zagrzac ![]() Dziewczyny, u Was też zima (oby nie avonowy chłód, ale to nam chyba nie grozi, prawda? ) Dzis mam go zafakturowanego, nie moge się doczekać uzycia ![]() I powiem szczerze - jaki by nie był chętnie wymieniłabym go za stary poczwórny cień różowo - szary , ale niestety nie mam komu... Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-10-14 o 16:35 |
||
|
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=malka;14731590]NIE podupadaj - zamów Philippę i juz masz większe zamowienie, brak w magazynie, pozdrówka
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Czemu snieg tak na Ciebie działa? Jest pieknie, tylko uwazam na łamiące się gałęzie, ja mam snieg powyzej łydek na podwórku, cudowny widok w pierwszej połowie pażdziernika ![]() Gorzej z autem, bo nie mam jeszcze zimówek, za to przyniosłam ze strychu kozaki i jest extra, bawimy sie z dzieckiem co pól godziny na sniegu, bo musi wrocic do domu i trochę sie zagrzac ![]() Dziewczyny, u Was też zima (oby nie avonowy chłód, ale to nam chyba nie grozi, prawda? ) Hmm.....bo u mnie to ani zima ani jesień....niby sypie śnieg ale szybko topnieje....a na drodze ślisko jak cholera....a zimówki jeszcze leżą schowane... |
|
|
|
#3682 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=misinka;14731853]
Cytat:
![]() A 17 - masz rację - póki co jest tez i dla mnie nijaka.... |
|
|
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
Tak wogóle to jak u Was z zamówionkami z katalogu 15??
|
|
|
|
#3684 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=malka;14732086]Nie zbieram jeszcze z 15, poza tym, ze 5 nas chce już In Bloom po wypróbowaniu próbek... I każda chce z zegarkiem, a nas firma ułaskawiłą brakiem zegarka do piatej wody !!! Masakra!
Nio bez sensu z tymi wodami.....a ja oczywiście sierotka miałam zamówić próbki In Bloom...i tak składałam zamówionko,że oczywiście zapomniałam |
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny witam po przerwie
![]() Mam pytanko do posiadaczek torebki Anna!!! Czy zmieści się tam format A4 ??? |
|
|
|
#3687 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=misinka;14732254]
Cytat:
To co ?? pospolite ruszenie na bezsensowna promocje |
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie to samo, no może ciut delikatniej
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Miał ktoś masażer ten co jest teraz za 6,90 na stronie 125? Fajny
?
|
|
|
|
#3690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Tak mam go I w 100% bardziej polecam ten zielony z wypustkami, bo ten z katalogu nadaje się tylko i wyłacznie na zabawkę dla dziecka.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

z tego całego kompletu to najbardziej podobają mi się kolczyki bo to same mordki tego tygrysa 

Także torbę odradzam
Kolczyki nawet fajnie wyglądają na zdjęciu tylko szkoda, że nie są wiszące
?