|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Proste włosy
Witam serdecznie
Jestem nowa na tym forum, wiec badzcie dla mnie łaskawe Chciałam sie zapytac czy sa jakies sposoby zeby ladnie wyprostowac wlosy domowymi sposobami? Slyszalam o tym, ze mozna to robic musztardą, ale jesli tak, to jak i czy po tym wlosy nie śmierdzą? wiec czekam na Wasze odpowiedzi Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Proste włosy
Musztardą:O:O:O O to nie wiem...Ja susze wlosy, "z włosem" suszarką o dużej mocy, z takim zwęzonym dziubkiem i włosy sa proste. Normalnie mi sie wykręcają a tak sa spoko
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
no nie sądzę, żeby musztarda prostowała włosy... kto Ci takich bzdur nagadał? zwykle takie rzeczy robi się prostownicą.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Probowalam z suszarka... Nawet wychodzi, ale dosc krotko sie trzyma, chyba sobie prostownice kupie
A co do tej nieszczesnej musztardy, to przeczytalam to w gazecie! Nie wiedzialam, czy to prawda czy nie, wiec wolalam sie zapytacPozdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku przez tą musztardę prawie udławiłam się sucharkiem
Co to za gazeta była??A jeśli chodzi o prostowanie, to jeśli nie masz prostownicy, możesz spróbować za pomocą suszarki i grubej, okrągłej szczotki. Widziałam nawet na Allegro jakieś specjalne kosmetyki do takiego prostowania. |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
musztarda? nowośc..
nie polecam. a moze katchup albo chrzan? mysle ze dobra prostownica załatwi sprawe
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
mi też pod wpływem tej musztardy ciśnienie skoczyło
![]() najlepiej dobra prostownica, ew jakis kosmetyk wspomagający prostowanie i utrwalenie chociaż nie zawsze jest idealnie to jest lepiej, jak sie ma poddatne włosy na kręcenie, falowane to moim zdaniem idealne wyprostowanie nie jest możliwe |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe a ja słyszałam o majonezie:P Całe szczęście aż taka extremalna nie jestem żeby sobie na łeb położyć majonez
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
hehehehehhehe no prawie z krzesla spadlem jak to przeczytalem
![]() a teraz na powaznie !! prostowac mozna na wiele sposobow jak na prostownic rowniez poprzez zabiegi chemiczne ktorej daja duzo dluzszy efekt radze poczytac pare tematow o prostowaniu a napewno cos sobie znajdziesz ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
na mokre włosy nałoz troche pianki i za pomoca grzebiena prostuj od razu suszac suszarka włosy. Powoli ciagnj grzebien po włosach i potraktuj suszarka;]
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
A ja myślałem że musztarda jest do jedzenia
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Hehe musztardą? gdzie to kolezanka wyczytala? Czyżby jakaś nowinka o której niewiem?!?! Tak na poważnie - moje poprzedniczki wspominaly o suszarce do wlosow i jakims dobrym preparacie. Mozna sprobowac ale efekt chyba nie jest az tak zadawalajacy jak w przypadku prostownicy. Moim ostatnim zakupem byla wlasnie prostownica Efalock. Pierwszy zakup- nietrafiony. Prostownica bardzo palila wloski. Drugi zakup nawet niezly,tyle tylko ze "cudo" do prostowania mi peklo a sprzedawca z Allegro ma zawieszone konto
. Ostatni zakup czyli Efalock Flat Master to najlepsza inwestycja w moim zyciu. Wizazanki mialy o niej wrecz rewelacyjne zdanie wiec za ich namowa skusilam sie na tego Efalocka. Efekt koncowy EXTRA. Proste wlosy juz po jednym przeciagnieciu Dodam jeszcze ze Nie zaluje ze kupilam Efalocka,mam nadzieje ze bedzie mi sluzyl latami... Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
przeraziła mnie wizja musztardy ma moich włosach
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Musztarda??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

Nie wiedzialam, czy to prawda czy nie, wiec wolalam sie zapytac
Co to za gazeta była??

Dodam jeszcze ze Nie zaluje ze kupilam Efalocka,mam nadzieje ze bedzie mi sluzyl latami...