Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 20:04   #1441
centipede
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Aaaaaale się wpieniłam! Takiego posta nasmarowałam i mi zniknął. Nic nie przycisnęłam, a bynajmniej nie świadomie, a tu takie rzeczy

No dobra, to w skrócie: z tych dwóch sukni bardziej podoba mi się ta czerwona.

Reszty nie chce mi się pisać raz jeszcze. Ale za to z przyjemnością napiszę jeszcze raz, że w poniedziałek mam obronę. Pani z dziekanatu jak do mnie dzwoniła, to mi powiedziała, że na razie od promotora i od recenzenta mam 5 teraz muszę tylko zrobić dobre wrażenie w poniedziałek
Jazz jaka wspaniała wiadomość Czyli już w poniedziałek będziesz PANIĄ MAGISTER Będziemy trzymać kciuki! Na pewno sobie poradzisz

Mad świetne zaproszenia, takie słodziaki
Stary 2009-10-14, 20:13   #1442
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
ależ prosze bardzo http://www.sklepweselny.pl/index.php?cat_id=37 i kosztują aż 1,50 zł za sztuke.
trochę te zaproszenia biedne w środku... ale jak za 1,50 to są fajne zapisałam sobie tą stronkę może kiedyś pokazę tżtowi- tylko jak mu raz pokazałam takie śmieszne zaproszenia to mu się nie podobało to że są takie dziecinne ciekawe jakie on "dorosłe" zaproszenia wybierze
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:41   #1443
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
trochę te zaproszenia biedne w środku... ale jak za 1,50 to są fajne zapisałam sobie tą stronkę może kiedyś pokazę tżtowi- tylko jak mu raz pokazałam takie śmieszne zaproszenia to mu się nie podobało to że są takie dziecinne ciekawe jakie on "dorosłe" zaproszenia wybierze
to prawda, że jak za taką cenę to są fajne mój tż też pewnie powie "nie" na takie luzackie zaproszenia, a szkoda bo przecież nie mamy po 40 lat i nie musimy udawać bardziej poważnych niż jesteśmy. zresztą zaproszenia i tak wylądują gdzieś głęboko w szufladach gości, którzy góra 3 razy je będą mieli w rękach, więc nie ma co się za bardzo "wystawiać"

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:46   #1444
madmuazelle
BAN stały

Ja tam nie będe wydawać 5 zł za zaproszenie za sztuke,skoro i tak pójdą do na dno szafy a bardziej do kosza.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:50   #1445
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
no włąśnie- nic nie psocimy, nikomu nie dokuczamy- po prostu siedzimy sobie grzecznie na wizażu i niewinnie sobie gadamy
...tylko straszymy koleżanki, że pogoda za rok w październiku będzie okropna

Cytat:
Patrzcie jakie słodkie zaproszenia
Cytat:
Aaaaaale się wpieniłam! Takiego posta nasmarowałam i mi zniknął. Nic nie przycisnęłam, a bynajmniej nie świadomie, a tu takie rzeczy

No dobra, to w skrócie: z tych dwóch sukni bardziej podoba mi się ta czerwona.

Reszty nie chce mi się pisać raz jeszcze. Ale za to z przyjemnością napiszę jeszcze raz, że w poniedziałek mam obronę. Pani z dziekanatu jak do mnie dzwoniła, to mi powiedziała, że na razie od promotora i od recenzenta mam 5 teraz muszę tylko zrobić dobre wrażenie w poniedziałek
No to już tylko formalność została Ekstra! Obrona to był najprzyjemniejszy egzamin na moich studiach (i najbardziej stresujący)

Cytat:
ależ prosze bardzo http://www.sklepweselny.pl/index.php?cat_id=37 i kosztują aż 1,50 zł za sztuke.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
to prawda, że jak za taką cenę to są fajne mój tż też pewnie powie "nie" na takie luzackie zaproszenia, a szkoda bo przecież nie mamy po 40 lat i nie musimy udawać bardziej poważnych niż jesteśmy. zresztą zaproszenia i tak wylądują gdzieś głęboko w szufladach gości, którzy góra 3 razy je będą mieli w rękach, więc nie ma co się za bardzo "wystawiać"
Właśnie takie chcę zaproszenia!! I jakie tanie!! Wow
Ja to widziałam takie w wawie tutaj: http://www.zaproszeniaslubne.net/index.php5?col=3

Np za tym to normalnie szaleję: http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...?details=40903 Ale 1,50zł to nie 4,55zł

A tż też powiedział że on nie chce takich "dziecinnych". Ale go przekonałam
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:51   #1446
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie będe wydawać 5 zł za zaproszenie za sztuke,skoro i tak pójdą do na dno szafy a bardziej do kosza.
zdecydowanie prędzej pójdą do kosza i z tego powodu mój budżet to max 2 zł za zaproszenie ale mój tż chce mieć głos decydujący w wybieraniu zaproszeń więc dam mu się pocieszyć tym że coś sam wybrał na wesele
Stary 2009-10-14, 20:58   #1447
certina4
Wtajemniczenie

Ale się dzisiaj światecznie na wizazu zrobiło

ja uwielbiam święta Bożego Narodzenia a najbardziej atmosfere która im towarzyszy, te wszystkie ozdoby, kupowanie prezentów, pakowanie. Jedynym minusem jest to że akurat u nas to całe święta się siedzi i jje ile wlezie a potem 1-2kg więcej. A w przyszłym roku będziemy już z TŻckiem wszędzie jeżdzić i super

Miałam po południu coś poszukać, jakiś foto, dekoracji ale dopadło mnie takie zmęczenie że zasnęłam na 1,5h. Jakaś niedospana ciągle chodzę, a teraz się zastanawiam jak dzisiaj zasnę skoro spałam po połuniu

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM-ki
Dzisiaj wyglądam jak bo mam dzień paszteta. Wczoraj byłam u chirurga i usunął mi pół paznokcia Jak miałam jeszcze znieczulenie to było OK, ale jak mi już zeszło to była MASAKRA! Myślałam, że autobusem do domu nie dojadę Na szczęście dzisiaj już lepiej. Wzięłam silne tabletki przeciwbólowe i jakoś żyję Oby tak dalej.

Z tymi wczesnymi świętami, to po prostu gruba przesada. Niedługo to od razu po wakacjach zaczną choinki stroić
Aniołku mam nadzieje że teraz to już będzie tylko lepiej, stasznie brzmi to co napisałaś

Cytat:
Patrzcie jakie słodkie zaproszenia
przyjemne

Jazz gratuluję kolejna PMka będzie magistrem Już w poniedziałek koniec przygody ze studiami

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Właśnie takie chcę zaproszenia!! I jakie tanie!! Wow
Ja to widziałam takie w wawie tutaj: http://www.zaproszeniaslubne.net/index.php5?col=3

Np za tym to normalnie szaleję: http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...?details=40903 Ale 1,50zł to nie 4,55zł

A tż też powiedział że on nie chce takich "dziecinnych". Ale go przekonałam
z tej strony co wkleiłaś mi sie najbardziej podobają takie laserowo wycinane:

http://www.zaproszeniaslubne.net/index.php5?col=1

ale te właśnie są dużo droższe a nie chcę wydać majątku na zaproszenia więc pewnie stanie na czymś bardziej klasycznym, eleganckim ale zarazem trochę tańszym

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:00   #1448
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
koniec przygody ze studiami

to moje najwieksze marzenie na chwile obecna
Stary 2009-10-14, 21:00   #1449
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Miałam po południu coś poszukać, jakiś foto, dekoracji ale dopadło mnie takie zmęczenie że zasnęłam na 1,5h. Jakaś niedospana ciągle chodzę, a teraz się zastanawiam jak dzisiaj zasnę skoro spałam po połuniu
Właśnie wczoraj myślałam jak Ty funkcjonujesz, bo ostatnio często pisałaś przed północą, że jakiś film idziesz oglądać Twój organizm domaga się snu. Nie wiem jakie masz przyzwyczajenia, ale 1,5 godz. nie wydaje się być długo. Teraz taka pogoda, że pewnie będziesz spać jak suseł
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:08   #1450
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki
u mnie podobnie jak u niektorych cały dzien padał snieg z deszczem, masakra jakas, chyba jeszcze nie czas i pora na snieg

przede wszystkim chciałam powiedziec ze dzis (w ten cudowny dzien) dołaczyłam do grona tych, ktore maja suknie slubne, bardzo sie ciesze z tego powodu, poszłysmy do salonu w ktorym juz byłysmy i w ktorym jedna suknia podobała mi sie najbardziej, przymierzyłam jeszcze 2 inne ale jedna miała taka koronke na klacie i ramionach i jak podniosłam rece to o mało sie nie popruła, nie praktyczna wogole, 2 była tez ładna ale siostra stwierdziła ze pierwsza najlepsza,

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
boję się tego spotkania rodziców trochę. Bo o czym oni będa gadać. Chociaz jak znajomi mówili, to najwięcej się gada o pierdołach a najmniej o weselu. Może nie będzie tak źle
ja tez sie tego bardzo obawiałam, ale było dokładnie tak jak mowia twoi znajomi, przewazało gadanie o pierdołach

Prymulkaaa co do sukien to zadna mi sie nie podoba ale jesli juz cos to ta czerwona lepsza,

madmuazelle te pierwsze miał moj brat

Cytat:
mam dokładnie takie samo podejscie, moje nie beda kosztowac drozej niz 1,50
te pierwsze miał moj brat

anesh_ mam 169 cm wzrostu wiec uwazam ze jestem wysoka,

ide zmyc farbe z włosów
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:31   #1451
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Super
W poniedziałek już tylko piąteczka Ci grozi

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
przede wszystkim chciałam powiedziec ze dzis (w ten cudowny dzien) dołaczyłam do grona tych, ktore maja suknie slubne, bardzo sie ciesze z tego powodu, poszłysmy do salonu w ktorym juz byłysmy i w ktorym jedna suknia podobała mi sie najbardziej, przymierzyłam jeszcze 2 inne ale jedna miała taka koronke na klacie i ramionach i jak podniosłam rece to o mało sie nie popruła, nie praktyczna wogole, 2 była tez ładna ale siostra stwierdziła ze pierwsza najlepsza,
Gratulacje
Wklejałaś ją już gdzieś?

Dziewczyny kochane

w tym dzisiejszym śniegu, błocie i wietrze pojechaliśmy z Tż na drugi koniec miasta na spotkanie z Dj'em, no i... podpisaliśmy umowę

Wiem, że trochę się pospieszyliśmy, bo był pierwszym z którym się spotkaliśmy, ale ciężko było mi w ogóle znaleźć kogoś kto by mi spasował, a dziś na spotkaniu dobrze nam się rozmawiało, do repertuaru muzycznego i zabaw mamy podobne podejście.
Mam nadzieję, że będzie fajnie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:36   #1452
201701300931
Konto usunięte

Matko... byłam z TŻ na zakupach. Z Nim to gorzej niż z babą... W końcu po godzinie chodzenia po sklepach udało Mu się kupić kurtkę Ja już swoich sklepów nie zdążyłam obejrzeć Ale na pocieszenie dostałam śliczne koszule nocne
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:49   #1453
madmuazelle
BAN stały

Ciesze się,że zaproszenie Wam się podobają.Są proste,ładne i tanie.No,oczywiście że ciutke więcej tez bym dała.
Metko i jak fajne są na zywca??

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Metko,Tośka gratuluje podpisania umowy i wyboru/kupna sukni tej jedynej.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Matko... byłam z TŻ na zakupach. Z Nim to gorzej niż z babą... W końcu po godzinie chodzenia po sklepach udało Mu się kupić kurtkę Ja już swoich sklepów nie zdążyłam obejrzeć Ale na pocieszenie dostałam śliczne koszule nocne
No,to fajnie że chociaż na pocieszenie dostałaś koszule nocne.
Mi w tamtym roku tż kupił satynową piżamke.
Stary 2009-10-14, 21:50   #1454
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
to moje najwieksze marzenie na chwile obecna
a ja bym chyba chciała wrócić na studia a nie musieć się martwić szukaniem pracy i tym że nikt mnie nie chce zatrudnić...

Cytat:
Właśnie wczoraj myślałam jak Ty funkcjonujesz, bo ostatnio często pisałaś przed północą, że jakiś film idziesz oglądać Twój organizm domaga się snu. Nie wiem jakie masz przyzwyczajenia, ale 1,5 godz. nie wydaje się być długo. Teraz taka pogoda, że pewnie będziesz spać jak suseł
No właśnie od jakiś 2 tygodni nie mogę spać, wcześniej zasypiałam o 12 i jakoś wcześniej nie mogłam, ale to była dobra godzina, a teraz to kładę się o 2-3 i dalej nie mogę spać dlatego czasami nawet o 1.30 włączam sobie jakiś film i oglądam bo nie chcę się gapić w ciemność próbując zasnąć. No i wstaję zazwyczaj koło 10-11- to jak prześpię 8-9h to spoko, ale właśnie od poniedziałku odkąd szukam tego patrona to kładę się koło 2 i muszę rano wstawać i po prostu chodziłam ciągle niewyspana, no i dzisiaj po południu padłam bo położyłam się po 2 a wstałam o 8 bo króliś mnie obudził i niestety musiałam wstac podmyc mu kuperek i już spania nie było. Nie wiem z czego wynika moja bezsenność, chyba z jakiegoś podświadomego stresu co dalej z moją przyszłością. Nie to że nie mogę spać bo za duzo myslę, choć kiedyś i to mi sie zdażało, ale teraz po prostu nie wiem do końca z czego to wynika. Muszę się chyba wybrać po jakieś tabletki na sen, albo brać na 30min-1h wcześniej jakieś tabletki uspokajające typu valerin, persen, bo one wszystkie mają właściwości uspokajająco- usypiające. Prawdę mówiąc trochę mnie już męczy ta niemożność zaśnięcia wcześniej

Metka gratuluję kupna sukni Coraz mniej zostało tych PM bez sukni

Toska często pierwszy wybór jest tym właściwym, więc mam nadzieję że dj okaże się super

Cytat:
cieszę się że między Wami już wszystko w porządku

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-14, 21:51   #1455
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
cieszę się że między Wami już wszystko w porządku
Dziękuję Też się cieszę...

Teraz ja muszę sobie kupić buty, kurtkę i spodnie, a nie wiem, czy zdołam namówić TŻ na kolejne zakupy A ja wszystkie zimowe rzeczy mam w domu (400km stąd) i nie mam czasu po nie jechać
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:53   #1456
certina4
Wtajemniczenie

a jeszcze odnośnie snu po południu, to jakoś zawsze jak się budzę to jestem jeszcze bardziej zwalona niż przed snem, a potem jakoś tak mi sie przestawia, że jak doszło trochę snu po południu to jeszcze ciężej zasnąć w nocy. Dlatego jeśli mnie nie zwali z nóg to raczej nie praktykuję spania w dzien A teraz w sumie kiedy nie pracuję i powinnam sobie odpocząć po nauce mogłabym sobie na to pozwolić... tylko że Jazz masz rację, to ta pogoda tak działa, ja na każdą zmianę ciśnienia reaguję bólem głowy albo zawrotami

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-14, 21:54   #1457
metkaa
Zakorzenienie

madmuazelle mi sie bardzo podobaja, chyba niczego im nie brakuje, no moze miejsca zeby wpisac gdzie i o ktorej sa poprawiny no ale to nie wszysy robia wiec w sumie mozna gdzies na dole dopisac

chciałam wam pokazac swoja sukienke ale nie umiem załaczyc pliku, teraz juz ide moze jutro sie uda,
dobranoc

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2009-10-14 o 21:59
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:54   #1458
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Też się cieszę...

Teraz ja muszę sobie kupić buty, kurtkę i spodnie, a nie wiem, czy zdołam namówić TŻ na kolejne zakupy A ja wszystkie zimowe rzeczy mam w domu (400km stąd) i nie mam czasu po nie jechać
mnie też czeka zakup butów jesiennych, butów zimowych i kurtki/ kożuszka zimowego. Nawet dzisiaj planowałam pochodzić po sklepach jednak śnieg unieruchomił mnie w domu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-14, 21:57   #1459
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
zdecydowanie prędzej pójdą do kosza i z tego powodu mój budżet to max 2 zł za zaproszenie ale mój tż chce mieć głos decydujący w wybieraniu zaproszeń więc dam mu się pocieszyć tym że coś sam wybrał na wesele
No właśnie,a no jesli tak to spoko. Ja pokazałam tz-towi te zaproszenia które wkleiłam i powiedział,no fajne.zbytnio przyjrzeć się nie miał czasu,bo się szykował do pracy.

Aaś,te zaproszenia ze strony które podałaś też fajne.
Stary 2009-10-14, 22:06   #1460
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

przede wszystkim chciałam powiedziec ze dzis (w ten cudowny dzien) dołaczyłam do grona tych, ktore maja suknie slubne,
super kolejna panna młoda z suknią! kurczę chyba już nas jest więcej z sukniami niż bez
jeszcze parę miesięcy temu myślałam że jak będziemy wybierać suknie to tu będzie z milion dylematów każdej wizażanki a tu sprawnie idzie jak nie wiem co- wybór jest pomiędzy 2 czy 3 sukniami i bez kłopotu kupujemy te nasze wymarzone- całkowity lajcik

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

w tym dzisiejszym śniegu, błocie i wietrze pojechaliśmy z Tż na drugi koniec miasta na spotkanie z Dj'em, no i... podpisaliśmy umowę
o proszę jakie ta śniegowa pogoda rozmnożenie slubnych spraw przyniosła- fajnie
Cytat:
mi to tak szkoda było dzisiaj tych studentów którzy mają daleko do domu i w tych zaspach śniegowych przemieszczali się w np. balerinkach... biedactwa.. ja w zimowych butach brodziłam niemal po kostki w płynącej ulicami wodzie więc ja nie wiem jak oni mogli funkcjonować

lecę już chyba spać dziewczyny... wieczór bez tżta jest straconym wieczorem.. a każdy wieczór w tygodni jest bez tżta... więc same rozumiecie...

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
chciałam wam pokazac swoja sukienke ale nie umiem załaczyc pliku, teraz juz ide moze jutro sie uda,
dobranoc
już podaję instrukcję:
wciskasz na dole przycisk "odpowiedz" tak jakbyś normalnie odpowiadała na posty. potem na dole poniżej okienka odpowiedzi masz taki pomaranczowy przycisk "zarządzaj załącznikami" wciskasz go i pojawiają ci się okienka. przy jednym z nich klikasz "przeglądaj" wybierasz zdjęcie swojej sukienki szukając jej na swoim komputerze i następnie klikasz "otwórz" czy jakoś tak. jak już w tym okienku pojawi ci się adres zdjęcia z twoją sukienką to na dole klikasz przycisk "załaduj" i jak ci się zdjęcie załaduje to zamykasz całe okno i normalnie juz wysyłasz odpowiedź przyciskiem "wyslij odpowiedź"
Stary 2009-10-14, 22:10   #1461
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No właśnie od jakiś 2 tygodni nie mogę spać, wcześniej zasypiałam o 12 i jakoś wcześniej nie mogłam, ale to była dobra godzina, a teraz to kładę się o 2-3 i dalej nie mogę spać dlatego czasami nawet o 1.30 włączam sobie jakiś film i oglądam bo nie chcę się gapić w ciemność próbując zasnąć. No i wstaję zazwyczaj koło 10-11- to jak prześpię 8-9h to spoko, ale właśnie od poniedziałku odkąd szukam tego patrona to kładę się koło 2 i muszę rano wstawać i po prostu chodziłam ciągle niewyspana, no i dzisiaj po południu padłam bo położyłam się po 2 a wstałam o 8 bo króliś mnie obudził i niestety musiałam wstac podmyc mu kuperek i już spania nie było. Nie wiem z czego wynika moja bezsenność, chyba z jakiegoś podświadomego stresu co dalej z moją przyszłością. Nie to że nie mogę spać bo za duzo myslę, choć kiedyś i to mi sie zdażało, ale teraz po prostu nie wiem do końca z czego to wynika. Muszę się chyba wybrać po jakieś tabletki na sen, albo brać na 30min-1h wcześniej jakieś tabletki uspokajające typu valerin, persen, bo one wszystkie mają właściwości uspokajająco- usypiające. Prawdę mówiąc trochę mnie już męczy ta niemożność zaśnięcia wcześniej
Jakbym czytała o sobie. Ja to spać nie moge od dłuższego czasu,najpóźniej spać ide o 3,raz całej noc nie spałam.Nie moge spać,bo u mnie za dużo stresów ostatnimi czasy,za dużo rozmyslam itd Piłam melise,ale nic niedawało oprócz tego że się uspokoiłam.Powiem/napisze więcej kupiłam sobie jakiś czas temu w aptece tu w uk nytol (zdjęcie poniżej ) na sen i szczerze powiedziawszy nie brałam ani razu,bo się boje brać bo mam czasami problemy żoładkowo wątrobowe.Musze skład przeczytać co zawiera.I tak leży,choć babka mi to poleciła i mam brać 20 minut przed snem.No,chyba że kupie sobie w polskim sklepie własnie persen itp na bazie ziół i wiadome co biore.Wczoraj zaś kupiłam sobie magnez do pica,bo wyczytałam że trza pić ( raz dziennie ) kiedy jest się w stresowych sytuacjach,kiedy się cięzko pracuje itd

Cytat:
madmuazelle mi sie bardzo podobaja, chyba niczego im nie brakuje, no moze miejsca zeby wpisac gdzie i o ktorej sa poprawiny no ale to nie wszysy robia wiec w sumie mozna gdzies na dole dopisac
Zastanowie się nad tymi zaproszeniami. Tylko,że jest jeden szkopuł,bo chcemy umieścić z zaproszeniem karteczki z prośba o pieniązki zamiast prezentów.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-14 o 22:13
Stary 2009-10-14, 22:10   #1462
Prymulkaaa
Rozeznanie

a u mnie, w sumie juz wczoraj, ślub stanął pod znakiem zapytania. Myślałam, że coś się ułoży, ale jest coraz gorzej. jestem załamana.. nie wiem co teraz będzie...
Stary 2009-10-14, 22:17   #1463
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanowie się nad tymi zaproszeniami. Tylko,że jest jeden szkopuł,bo chcemy umieścić z zaproszeniem karteczki z prośba o pieniązki zamiast prezentów.
a ja chciałam wino zamiast kwiatków i też właśnie chyba z tego powodu nie mogę miec takich zaproszeń bo tam nie ma gdzie tego napisac...

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
a u mnie, w sumie juz wczoraj, ślub stanął pod znakiem zapytania. Myślałam, że coś się ułoży, ale jest coraz gorzej. jestem załamana.. nie wiem co teraz będzie...
cos z tżtem jakis konflkt czy to coś innego??
Stary 2009-10-14, 22:25   #1464
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Prymulka Mam nadzieję, że sie wszystko ułoży.

Dziewczyny, gratuluję kolejnym sukni ślubnych! Ja też już bym chciala mieć swoją Może już niedługo...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 22:26   #1465
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Gratulacje Mam nadzieję, że uda Ci się wkleić fotki

Cytat:
a jeszcze odnośnie snu po południu, to jakoś zawsze jak się budzę to jestem jeszcze bardziej zwalona niż przed snem, a potem jakoś tak mi sie przestawia, że jak doszło trochę snu po południu to jeszcze ciężej zasnąć w nocy. Dlatego jeśli mnie nie zwali z nóg to raczej nie praktykuję spania w dzien A teraz w sumie kiedy nie pracuję i powinnam sobie odpocząć po nauce mogłabym sobie na to pozwolić... tylko że Jazz masz rację, to ta pogoda tak działa, ja na każdą zmianę ciśnienia reaguję bólem głowy albo zawrotami
Oj ja też mam tak, że jak popołudniu zasnę to wieczorem się przewracam z boku na bok i zasnąć nie mogę. Dziś miałam straszną ochotę się położyć spać po obiadku, bo mnie strasznie muli od tej pogody (dlatego zrobiłam sobie dziś wagary i olałam seminarium magisterskie ), ale się nie położyłam, bo bym pół nocy nie przespała, tym bardziej, że TŻ na nocce

Dziś stwierdziłam, że przy takiej pogodzie dobrze by było załatwiać wszystko przez internet (studia, pracę, itd)

Cytat:
Te karteczki możecie dodrukować osobno na zwykłej drukarce, tylko na trochę grubszym papierze

Cytat:
Co się dzieje?
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 22:33   #1466
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
O matko a co sie takiego stało,jeśli można wiedzieć że Wasz ślub stanął pod znakiem zapytania???
Stary 2009-10-14, 22:34   #1467
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Tak samo jak z moim....ja to idę, coś mi się podoba to kupuję a temu to nic nie pasuje! I zawsze w połowie zakupów jest: "soooooorrryyy misiek że tak wybrzydzam..." i zabiera mnie na coś dobrego potem

Cytat:
Certina a może po prostu jesteś rozespana? Przyzwyczaiłaś organizm do późnego zasypiania i teraz chyba będziesz musiała się pomęczyć...Ale spoko. Znajdziesz pracę ( co oczywiście stanie się już niedługo) pewnie to zmęczenie ci przejdzie

Cytat:
No właśnie,a no jesli tak to spoko. Ja pokazałam tz-towi te zaproszenia które wkleiłam i powiedział,no fajne.zbytnio przyjrzeć się nie miał czasu,bo się szykował do pracy.

Aaś,te zaproszenia ze strony które podałaś też fajne.
No wiem...ale te ceny

Albo te: http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...=B32.087.10741
No boskie wręcz

Cytat:
Takie coś? http://kartkiizaproszenia.pl/wk%C5%8...OSZEN-88p.html

Cytat:
Ojoj. Coś poważnego...?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 22:36   #1468
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
a ja chciałam wino zamiast kwiatków i też właśnie chyba z tego powodu nie mogę miec takich zaproszeń bo tam nie ma gdzie tego napisac...
Hm....w sumie Martoolka podała pomysl aby dodrukować sobie samemu takie karteczki.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Te karteczki możecie dodrukować osobno na zwykłej drukarce, tylko na trochę grubszym papierze
No,to można by tak było zrobić.
Stary 2009-10-14, 22:36   #1469
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

cześć laski pamięta mnie tu jeszcze ktoś
nie mam siły czytać 1500 postów
więc wybaczcie.. będę pisać bez cytatów
co do tego co sie u mnie dizeje... sprowadziłam się na swoje.. choć finansowo mam maniane.. TZ jakoś stara mi się pomagać.. nawet planuje się koło soboty do mnie wprowadzić
Ostatnio mieliśmy straszne problemy i w zasadzie to chyba nadal się na mnie gniewa jak sam stwierdzil myslal o rozstaniu ... ale zdeklarowal sie dziś że w sobote przyjedzie ze swoimi rzeczami więc chyba jakos jest
Ponieważ mamy kota i sezon grzewczy w pełni mam z nim straszny problem
On jest pedantem do sześcianu a kot w grzanym mieszkaniu wiadomo gubi sierść.. no i juz mi zostało powiedziane zrób coś z tym kotem... jedyne co mi do głowy przychodzi to ogolenie kota na lyso
poza tym u mnie nic ciekawego
zaczynam cierpiec na zapalenie zatok (jak co roku) pracuje z doskoku i napawam się podejmowaniem sadzielnyc od nikogo innego niezależnych decyzji.. mam jedynie problem z netem, ale ze TZ juz zaplanowal to cos bedizemy kminic.... Nienawidze kuchenek gazowych
no to tyle u mnie.. duzo stracilam ????
acha informacja specjalna dla tancerki
moja suknia wczoraj wyladowala w niemczech
ale ze niestety nierozwaznie dalam adres wysylkowy do rodzicow to moge zbytszybko jej nie obejrzec.. takze tyle
i jescze jedno
lain jak oduczyc kota wycierania pupy w podloge ;(
Stary 2009-10-14, 22:38   #1470
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Tak samo jak z moim....ja to idę, coś mi się podoba to kupuję a temu to nic nie pasuje! I zawsze w połowie zakupów jest: "soooooorrryyy misiek że tak wybrzydzam..." i zabiera mnie na coś dobrego potem
A z moim TŻ pod tym względem nie ma problemu. Mamy podobny gust, ale ja jestem bardzie "spostrzegawcza", więc często jest tak, że ja coś wypatrzę, jemu się podoba - przymierza - kupuje i już
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości