![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Mała nie mam litości do prasowania, robię to jak i sprzątanie z zaciśniętymi zębami byle szybciej , wiec na mnie wirtualnie nie licz kochana
![]() ![]() ![]() może Kasiulka hurtem wszystko załatwi ![]() ![]() ![]() ps. Verona Ty juz na wychowawczym, wypisałaś na całośc, czy na jakis czas? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-14 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
poleciała na panele.
idę się umyć, bo usnęła. |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Maluśna ja mam całą wersalkę w pokoju obok zawaloną Oli ciuchami do prasowania wczoraj zaczęłam i dojść do ładu nie mogę
![]()
#3544 |
Zakorzenienie
|
Jowisz no kupilam te co kazalas mi sie lac
![]() ![]() ![]() Kasiu - ja nie wiem czy Olutkowa nie ma takiej samej hihi ![]() ![]() Verona - to mnie zalamalas kobito, bo mnie zza tej sterty nie widac a za pol godziny naznaczony na tvn i bankowo bede wgapiac sie w tv ![]() Marti - mama robila wlasne tzatziki ale na jogurcie i przyprawie, ktora zwiozla stamtad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
moja mimo ze wazy ok 13 kg nadal smiga w 4
![]() ![]() mam pytanie ![]() ![]() ![]() ![]()
#3546 |
Zakorzenienie
|
Nio i następna mnie dobija...
![]()
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam l4 pozniej 5dni urlopu wypoczynkowego i wychow. wypisalam chyba na 2 lata do wrzesnia 2011 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
o, i widze, ze Ania i Kasiula tez mnie nie poratuja...no coz
![]() trza bedzie zacisnac zeby i przeleciec zelazkiem byle szybciej... |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaaaaaaaaaaaa pierrr................... ................ole.... nikt nie licytował i jak to mówi Anisia sucz ze snipa w ostatniej chwili: http://www.allegro.pl/item774590846_...ajac_cudo.html Rozpitoli mnie po ścianach zaraz
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
9 - mleko 210ml 9.30 - sniadanie z mama (2 parowki albo jajecznica albo kawalek chleba) 12 - micha kaszki 16 - obiad 18 - deser 20 - mleko 210ml w miedzyczasie spija 2x150ml herbatki, przekasi chrupka albo jakiegos petitka lub lubisia, czasem danonka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej jak juz sie dobudze i ogarne 1 kanapka, pozniej jakis kawalek owocka (dzis skubaniec wyciagnal sobie z szafki biszkopta z nadzieniem i paradowal przedmna - wcinajac go), pozniej kolo 12 przed drzemka mleko, po drzemce (ok 2-2,5 godz)obiad (zazwyczaj to co my jada), po 17 jak wroci tz jemy obiad i on sobie siedzi u siebie w krzeselku i sam tez je obiad (jeszcze raz), w miedzyczasie jakis owocek wpadnie, no i o19:30 mleko (tak jak rano z kaszka) moj tez ma 210 wody do mleka+mliko Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-10-14 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Kasiula - ulalala, jaki ci pajac pod nosem poszedl...ja tez juz bym bluzgala najgorszymi wyrazami
![]() a za moj plaszczyk dalam 46 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka ja mam Ciebie uczyć, licytuj ręcznie blisko godziny zero, ale nie wpisuj okrągłej kwoty tylko z groszami 12.87 itp
![]() hej to możliwe że Wiki waży 13 kg? ![]() a oto menu po otworzeniu oczek koło 5-6-7 różnie ![]() potem koło 8-9 głodnieje to kasza 200 ml łyżeczką koło 11 jakieś jajo, lub serek, jogurt, deserek, serdelek, kanapka po spacerze 13 zupa 200-250 ml zalezy jaki stopień głodu i czy zupa smakuje 17 drugie danie, zalezy co mamy w menu 19 kasza 200 ml łyżeczką w międzyczasie jak nuda na spacerze, to przekąska paluszki junior lajkonika, w domu z owoców, to kawałek jabłka,śliwka,kawałeczek banana, głównie po południu, ale to różnie z tymi owocami ostatnio raczej ma zmniejszony apetyt, wiecej pije niż pałaszuje karmienie masakra, non stop coś nowego trzeba podawać, żeby troszkę zjadł jak nic zęby idą ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-14 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana ja za swój dałam 29,90 i nikt go nie chciał bo gościu miał takie sobie foty... ale płaszczyk jest faktycznie cudowny i ciepły, Ola w nim już szusowała codziennie zanim zachorowała ![]()
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Anka - ja tak wlasnie licytuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
menu:
8-9 kasza (160ml) chwilę potem jakieś śladowe ilości z mojego śniadania (pół kanapki np.) 12.30 obiad ok. 16 deser (często owoc, dziś serek waniliowy) 18.30 kanapka/naleśnik przed 20 mleko (maksymalnie 180,ale częściej mniej) |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Kasik ale fajny ten pajac.. przeszedl Ci pod nosem
![]() ![]() Mlody poszedl spac - bite 14 h wytrymal na nogach bez spania..wow.. Taka sobie, u mnie to tak dziwnie i niestabilnie z tym jedzeniem: 8 - butla mleka z kaszka 10.30 - jogurt 13 - obiad (ostatnio wcina co my makaron z czyms tam, czsami po polsku, ale ziemniakow nie lubi, wiec miesko i jakies warzywko, ale je tylko standardowe rzeczy na wszystko pluje) 14.30 - poskubie cos z nami przy stole 17 - polowe butli mleka z kaszka 18 - owoc, jesli 2 lyzecki to luz 19.30 - kolacja, najlepiej ryba, ewentualnie twarozek, reszta be Tez wydaje mi sie, ze troche schudl, choc moze to wrazenie tylko, bo dzieci nasze rosna i sie wyciagaja, a sprawdzalas wage? |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Marti no coś TY! Bez przesady, żebym się pajacem miała udławić
![]() ![]() ![]() ![]()
#3559 |
Zakorzenienie
|
pajacyk rzeczywiscie boski, a cena no cóż
![]() no i widze ze Wasze dzieciaczki nie piją 3 razy mleka ![]()
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Wasze dzieci spia chyba 1 raz dziennie nie? ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- hehe, na tvp 1 leca nasze wspaniale barany!! czyli the besciaccy pilkarze nozni!, trybuny pelne ![]() i oczywiscie przewidywalny wynik 1:0 dla Slowakow! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
jak ktoras nie ma jeszcze kombinezonu dla chlopaka i potrzebuje jakikolwiek, to tu jest tani zestaw:
http://allegro.pl/item766413261_supe...y_r_86_92.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja cały czas daje 3x mleko ![]() a jakies pomysły na drugie sniadanie, zamiast kaszki? kanapki? co jeszcze? a Wiki spi tylko raz, ale zdarza jej sie ze nawet ponad 2 godzinki. Ale standard to godzina ok 12
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
parowki (ale to zadko kiedy, wiadomo jakie mamy parowy) ja ostatnio mialam makaron z obiadu, to podsmazylam go na masle i dodalam bialy ser i cukier (jadl az sie uszy trzesly) omlecik z dzemem budyn |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takuśna to że Wiki wydaje ci się szczuplejsza to dlatego że ona rośnie i dużo się rusza a według mnie to waga jest dość spora więc nie masz się czym przejmować a Karolek je tak:\ rano jak wstaje to wypija ok 180-200 ml. kaszki sinlak po 1-2 godzin je kromkę chleba czasem niecałą kromkę po 2 godzinach je zupkę i idzie spać śpi ok 2-3 godzin i je obiadek w zależności co jest po ok 2 godzinach /3/ je znów chlebek albo jeszcze obiadu pokosztuje jak mu bardzo smakował przed samym spaniem znów kaszka sinlak między czasie zjada jakiś owoc lub ciacho no i oczywiście przez cały dzień pije to tyle a i też się często zastanawiam czy ma wystarczająco jedzenia ale według lekarzy to dzieci powinny jeść 5 posiłków Mała ja bym też chętnie podrzuciła połowę prania do prasowania bo mi się też nazbierało a chęci brak ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- ja dziś pytałam mojej doktorki na jakie mleko mam się przerzucić jak mały nie będzie alergicznie reagował na nabiał czy to musi być jakieś specjalne czy może być od krowy powiedziała mi że zaleca się mleko modefikowane ale co dam to moja sprawa czyli do krowiego nie miała nic przeciw czyli ja bym budyń zrobiła na zwykłym mleku a Karolek nie lubi jajecznicy z pomidorami jemu najlepiej smakuje taka zwykła na masełku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
ja robilam na zwyklym 3,2% w zlobku po 12 m-cu pija wszystko na takim mleku wlasnie.
ale teraz mamy bebilon pepti i niestety nie moge do 24m-ca... ![]() aa co do herbatek, to pisalyscie, ze uczulaja. ja juz dlugo nie uzywam tych w granulkach, Bor ich nie lubi. robie mu poprostu taka normalna np. malinowa, albo zurawina i daje z cukrem, albo miodem, wypija okolo 2 dziennie i do tego soczki. ostatnio dostaje soczek w kartoniku i tak z nim biega 30min i wklada i wyciaga rurke (tyle mam spokoju :P ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie...
Takuśna ale Ci Wiki jeszcze mleczka pije... zazdroszczę szaleńczo. Mam dół egzystencjalny... straszliwy. ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.