|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
ja od 4 kl. podstawowki
![]() tylko przedziały czasowe mi się zmieniają ![]()
#4892 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażystki..
![]() Może Wy jesteście tak dobre i w ogóle, że pomożecie mi znaleźć jakiegoś zdrajcę w polskiej literaturze :P bo ja to chyba za mądra jednak nie jestem bo nie bardzo moge coś porządnego znaleźć xDD |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
ej, ja idę
![]() pójdę może spać wcześniej, skoro NIC nie zrobiłam dziś ![]() dobranocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jak postanowie, ze umyje sie i poucze w lozku to nic z tego nie wychodzi:P
A wlasnie mam zamiar pouczyc sie slowek-moze uda mi sie chociaz z 10minut ![]() Tak czy owak, dobranoc!
#4897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zresztą, już dzisiaj o to pytałaś, wszystkie Ci odpisałyśmy, że nie mamy bladego pojęcia ;] coś mi się kołacze po głowie, gdzieś dzwoni,ale nie wiem w którym kościele, także niestety nie umiem Ci pomóc. ej, ja skończyłam system dwugodzinny, idę spać ![]() dobranoc ;* tzn. idę poczytać jakąś książkę, bo i tak nie zasnę przed północą.
![]() |
#4898 |
Raczkowanie
|
ojj to mam problemik ;P
a co do systemu dwugodzinnego to sama prawda ;D ja tak robie odkad zaczelam chodzic do szkoly heheh ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Wtajemniczenie
|
Ja idę z psem <zimno>, a potem gorąca kąpiel i spać
![]() Dobranoc ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
wszystkich wywiało to i ja idę!
przeczytalm streszczenie bezdomnych i lulu ![]() kolorowych ;*
#4901 |
Zakorzenienie
|
cześć Żbiczki ;**
jejuuu.. ciemno, mokro, zimno.. ja nie chcę wychodzić z domu ![]() w dodatku mam pracę klasową z matmy.. z dwóch lat LO.. a nawet nie otworzyłam książki/zeszytu.. ![]() mam też sprawdzian zaległy do zaliczenia.. z prawdopodobieństwa, a nie było mnie przecież cały tamten tydzień ![]() ![]() ![]() liczę, ze na godzinie wychowawczej się podszkolę w tym temacie ![]() jeju, jaka porażka. ![]() miłego dnia Dziunie ;***
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Ale nie chciało mi się dziś wstawać. I jeszcze mnie gardło napiep.rza, bo wczoraj przemoczyłam buty, doszczętnie, więc chodziłam w człapiących, chlapiących 'adasiach', które teraz nadają się do wyrzucenia. Ale buty zimowe kupiłam. ![]() Jestem w szoku, że udało mi się to załatwić tak szybko. ![]() Wiecie jak 'kocham' zakupy. xD Dołączam się do niego. ![]() ![]() ![]() ![]() A tak na poważnie to ![]() ![]() Cytat:
![]() Zobaczymy jutro co dostanę. xD ----------------- Miałam rano zajrzeć do niemieckiego, ale nie chciało mi się. ![]() Wczoraj spędziłam nad nim 35 minut i poszłam oglądać 'Gotowe na wszystko' . Maturzystka. ![]() A potem przez godzinę słuchałam Josefa <3 Jednej piosenki. ![]() Skopałam z siebie kołdrę dziś i zimno mi było. ![]() Ale Wam esej napisałam. ![]() Dobra, zamknę ja się. xD ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- A, i nie wypiszcie dziś zbyt szybko tych 98 postów, które zostały, bo ja o 16 wracam. ![]() Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Beata, nie ma szans na wypisanej tej ilości postów do 16.00
![]() ale się w sumie nie pomyliłam, mowiłam, że do końca tygodnia będzie nowy wątek ![]() zjadłam śniadanie, zjadłam kinder maxi king ![]() ![]() ![]() miłego dnia ;*
#4904 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry ;* wczoraj nie miałam cały wieczor swiatła ![]() i nawet sie nie pouczyłam z niemca ;] to ide do szkoły ,. milego dnia ;* |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -- Dzień dobry Żbiki ![]() Widzę, że wy jeszcze w szkole, ja na szczęście już po. Ale zimno ![]() Miłego dnia.
![]() |
#4906 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Generalnie zdawałam maturę w zeszłym roku, aktualnie studiuję sobie, ale złożyłam deklarację powtórna ![]() ![]() Z racji tego, że już maturę pisałam to będe mogła czasem trochę pomóc, takie tam rady starszej koleżanki ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- a ja dzięki Wam może się bardziej zmotywuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() u was też tak zimno ;O ?! masakra mi normalnie lekcje skrocili bo w szkole nie grzeja i bylo 12stopni heehe i tak siedze od 10 w domu i mysle nad jutrzejszymi 2 sprawdzianami.. chyba dzisiaj zaczne znow "system dwugodzinny" ;D ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co zdawałaś na maturze i co (i gdzie, widzę że Wrocław, ale o uczelnię mi chodzi ![]() ![]() no i dlaczego chcesz znowu pisać maturę?;> chcesz poprawić czy jakiś inny przedmiot pisac?;> Cytat:
![]() ja nie mam jutro polskiego ![]() ![]() na geo muszę tylko zrobić te głupie kserówki.. iiiiii na matmę się pouczyć bo dzisiaj jednak nie zaliczałam spr z prawdopodobieństwa ![]() także o ![]() miłego dnia ;*
![]() |
#4909 |
Raczkowanie
|
widze ze to prawdopodobienstwo meczy tutaj wszystkich
![]() ja tego nie rozumiem juz calkiem, ale do maja moze nadrobie ;D |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz przez Ciebie chodzi mi po głowie piosenka z reklamy maxi King Oł rait... Cytat:
![]() ja jutro jadę po kurtkę/plaszcz zimowy ![]() ![]() Cytat:
![]() hm, tylko na to, że dzięki nam się zmotywujesz, to ja bym nie liczyła ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak tam dwuletni poszedł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
maxiii king soooł naaaajs ![]() a w miarę. trzeba było znać wzór na równanie okręgu ![]() ale ściągnęłam z tablic, które wiszą w klasie ![]() poza tym spoko. logarytmy, f.trygonometryczne, i inne popierdółki ![]()
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ściąąągaraaaa ![]() ![]() a to nie mieliscie tablic? w sensie tych maturalnych, zeby z nich korzystać? w ogole, na maturze ma sie kalkulatory, no nie? ja jeszcze nie miałam prawd... ![]() mam geomterie, której szczerze nienawidzę, aaa ![]() ![]() maksiii kiiinggg... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Konto usunięte
|
czesc naana
![]() wrociłam ze szkoły, spr z niemca masakra;] a jutro w mojej szkole jest apel , powiatowy dzien nauczyciela ;] wreczane nagrody i takie pierdoły. takze luz ![]() ŻJC ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- normalnie mnie rozwalaja takie wiadomości ![]() Cześć, regg! Zauważyliśmy, że nie byłaś aktywna na Forum ******(http://www.forum.****.com) przez całkiem długi czas. Brakuje nam Ciebie bardzo. ![]() ide sie połuczyc troszke , bo jutro spr z anglika. a wieczorem pewnie bedzie nowy watek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() ja też jestem za tym ![]() Cytat:
![]() Ogólnie moje koty zabijają je i wcinają. zauważyłam, że House staje się nudny i monotonny. dzień dobry;* fajna ta Akademia morska się dzisiaj przedstawiła. Gdyby nie to, że kierunki opierają się na matematyce i fizyce rozważałabym pójście tam. ![]() z WOSu nie było jednak spr. ![]() I też nie lubię swojego nazwiska, jak byłam mała to się wstydziłam przedstawiać. ![]() Poszłam dzisiaj kupić kol. prezent na 18, chciałam kupić jej zegarek, ale żaden mi się nie spodobał i kupiłam jej śliczne kolczyki. ![]() Dzisiaj ubrałam cieplejszą kurtkę i od razu było mi cieplej. ![]() Może pojadę z siostrą dzisiaj kupić jakieś buty, bo w adidasach nie wytrzymam. A tak poza tym to powinnam się uczyć słówek z angielskiego, ale meeeeega mi się nie chce.
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14747220]czesc naana
![]() wrociłam ze szkoły, spr z niemca masakra;] a jutro w mojej szkole jest apel , powiatowy dzien nauczyciela ;] wreczane nagrody i takie pierdoły. takze luz ![]() ŻJC ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- normalnie mnie rozwalaja takie wiadomości ![]() Cześć, regg! Zauważyliśmy, że nie byłaś aktywna na Forum ******(http://www.forum.****.com) przez całkiem długi czas. Brakuje nam Ciebie bardzo. ![]() ide sie połuczyc troszke , bo jutro spr z anglika. a wieczorem pewnie bedzie nowy watek ![]() ![]() uuuuu wiaderko za Tobą tęskni ? ![]() mi też takie maile przysyłają ![]()
#4917 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14747220]czesc naana
![]() wrociłam ze szkoły, spr z niemca masakra;] a jutro w mojej szkole jest apel , powiatowy dzien nauczyciela ;] wreczane nagrody i takie pierdoły. takze luz ![]() ŻJC ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- normalnie mnie rozwalaja takie wiadomości ![]() Cześć, regg! Zauważyliśmy, że nie byłaś aktywna na Forum ******(http://www.forum.****.com) przez całkiem długi czas. Brakuje nam Ciebie bardzo. ![]() ide sie połuczyc troszke , bo jutro spr z anglika. a wieczorem pewnie bedzie nowy watek ![]() ![]() ja dziś lekcji nie miałam ![]() ![]() to wzruszające, że im Ciebie brakuję ![]() ![]() na pewno będzie nowy ![]() Cytat:
![]() ![]() ja house kocham miłością dozgonną, kochać będę zawsze ![]() nie wiem co by musiało się stać, żebym przestała ![]() już nie wyczekuję na niego tak jak kiedyś, ale dalej mnie kręci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() właśnie się przytargałam ze szkoły i zaraz idę trochę ogarnąć dom, bo za niecałe 3 godziny mama wraca ![]() no i brat dzisiaj przyjeżdża ;]] miałam dzisiaj spr. z treści Ludzi Bezdomnych i niektóre pytania nie były sprecyzowane i można było kilka odp. napisać poprawnych... ciekawe co sorka będzie zaliczać a co nie ;]] myślałam, że się na historii pouczę bio., to kurczę jakiś kombatant przyszedł i mówił nam o wojnie. i sorka usiadła w ławce obok i tyle udało mi się kartki z pytaniami mnaturalnymi wyjać ;] potem miałam WOS i sor sobie wymyślił, że sprawdzi nam zaeszyty, ale zatrzymał się na nr 5 xD i koleżanka spod tego nr w dzisiejszym temacie napisała 'normy rujnujące życie społeczne' a powinno być 'normy regulujące życie społeczne' ![]() ![]() no a z wf to się no ten, wiecie, "zwolniłyśmy" z koleżanką ![]() no to ja idę ogarnąć chałupkę i potem do bio. siadam ;]]
#4919 | |
Zakorzenienie
|
co za wiaderko
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() a koleżanka taka nieogarnięta, czy tym razem po prostu źle usłyszała ![]() zwolniłyścieee, taaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
mój mi dzisiaj w nocy zrzucił z biurka lusterko ;/ i się stłukło, ale na szczęście tylko z jednej strony ;] ale i tak wyrzuciłam go na przedpokój ;]
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-15 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.