|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
BAN stały
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II
|
|
|
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
oj, ja napisałam gdzieś że brałam niebieską ?
Mam tę jasno brązową (czy tam karmelową, beżową... w każdym razie 'tę drugą' )
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
|
|
|
#4893 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dzisiaj dostałam moją Emilkę, śliczna jest
Ale nawet dobrze że nie jest taka ogromna, bo teraz na uczelnie i tak nosze jeden zeszyt więc jest mi to obojętneAmberlyn jest śliczna może kiedyś się skuszę
insta: agatalac Edytowane przez agatala Czas edycji: 2009-10-14 o 21:00 |
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
to dziwne bo hanne (mi chodzi o bezową)na stronie e-torebki jest zapinana na zatrzask magnetyczny
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4896 |
|
Rozeznanie
|
Piękne te torebki
![]() A czy któras z Was jest może w posiadaniu Amberlyn??jak wygląda ona w realu? zdjęcie poniżej
|
#4897 |
|
po prostu Em :)
|
Przeglądnij wątek, było już sporo zdjęć Amberlyn.
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba skuszę się na czarną anę
![]() mam do odesłania emilkę z odrywającą się rączką, chcę żeby mi ją wymienili na nową myślicie że jak odeślę im i zamówię od razu anę to wyślą mi dwie na ich koszt w jednej paczce w sumie poniosłam koszt wysyłki do nich to powinni się na takie coś zgodzić
|
#4899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ojoj a ja mam dylemat, chciałam bardzo czarną Emilkę ale jak ujrzałam Anę to sama nie wiem która jest ładniejsza
|
|
#4900 |
|
Rozeznanie
|
rzeczywiscie... dzieki!
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiulko moim zdaniem ana będzie bardziej "wygodna". W emilce trzeba układać za każdym razem zamek i myślę że moze być to na dłuższą metę męczące
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo w katalogu real zdjęci etorebek znajdziesz podane linki do postów ze zdjęciami amberlyn ![]() ed: mam za wolny refleks nie zauważyłam że już znalazłaś
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2009-10-14 o 21:57 |
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to źle przeczytałam A możesz wkleić swoją beżową Noel ? Farfalla - fajne zakupy ! Podoba mi się najbardziej czarna Ana - w sumie to Andi tylko z marszczeniem w środku... Potrzebuję czarną torebkę, więc kto wie ? Za długo się już chyba zastanawiam, bo od "premiery" nowej kolekcji minęło już 5 dni a ja jeszcze nic nie wybrałam
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dodatkowo zastanawiam sie czy Emilka nie bedzie dla mnie zby mała, nie mam żadnej mniejszej torebki, wszystkie są mega. Nawet nie chodzi, ze się w nią nie pomieszcze ale czy przywykne do jej "mniejszosci" . Ale jest taka śliczna
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie nie było, wątek oszalał
Całkiem fajne te nowe torebki. Podoba mi sie oczywiście kilka modeli, ale im dłużej sie jakiemus przyglądam, tym mniej mi sie podoba. w sumie dobrze, bo nie zgłupieję Kupię pewnie którąś, ale znając życie to będzie pewnie za 2 miesiące![]() Może któraś miła wizażanka poratuje mnie i skorzysta zmojego kodu,bo ma ważność do 11 listopada. Chdzi mi tylko o przedłużenie żywotności kodu ![]() Farfalla, Noreen jest super. Wypychałas ją czyms specjalnie do zdjęcia czy sama sie tak fajnie układa? Podoba mi się, ale nie wiem czy jak w torbie będa większe luzy, to nie straci fasonu. Podoba mi sie oczywiście Amberlyn, jest fantastyczna. I jeszcze: Lisberth czarna, Pheby i Cily za kolor szaro-beżowy czy jak tam określili ![]() Jestem torebkowa minimalistka i lubię mieć 2-3 fajne torby do dyspozycji i moje zastanawianie się nad e-torebka zawsze trwa wieki Z zeszłorocznej kolekcji kupowałam mayę dopiero chyba w lutym a z wiosenno-letniej kolekcji gdzies na początku sierpnia |
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilka sama w sobie jest dość pojemna ale ma po bokach tak zszyty zamek że mogą być problemy z włożeniem dużego twardego i grubego zeszytu ![]() napisz na co się zdecydujesz
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo cały dzień we wszystkich trzech trzymam poduszki :P żeby nabrały kształtów szybciej ale wyjęłam ją teraz i powiem ci że nie "zapada się" tzn pusta też całkiem nieźle się trzyma i nie robi się z niej worek jutro jak chcesz to zrobię zdjęcie pustej
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2009-10-14 o 22:17 |
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pysiulko, jeśli nie masz żadnej średniej torebki to polecam Emilkę - też ją kupiłam z tego względu, że wszystkie moje torebki były bardzo duże. Ana jest piękna, ale to bardzo duża torebka. |
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła moja szara Emilka i w związku z tym mam pytanie - czy w trakcie użytkowania, a w szczególności noszenia na długim pasku zamek się nie odkształca? W sensie czy jak już go ładnie ułożę i nadam torebce sensowny kształt, ten zamek sam z siebie nie będzie się prostował?
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
fakt że zamek w emilce po jakimś czasie łatwo sie układa
a inne torebki wystarczy tylko zasunąć ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
mi się nie odkształca tzn jak czasami za bardzo z nią szaleje to "wstaje" ale wystarczy go spłaszczyć i jest ok
|
|
#4913 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Torebka stoi cały dzień i zamek leży, nie wyskakuje sam z siebie do góry.
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny poradźcie!
![]() Potrzebuję trebkę na uczelnię, ale jakaś ogromna być nie musi - zazwyczaj noszę jedną teczkę z kartkami a4 i ewentualnie jakąś książkę. Waham się pomiędzy Aną a Emili. Mówicie, że do Emilii trudno włożyć teczkę, z kolei obawiam się, że Ana może okazać się nieco za duża do mojej sylwetki - mam 160 cm i jestem raczej z tych drobnych. Którą wybrać? ![]() Będę wdzięczna za sugestię
[...] Rzeczy, które posiadasz w końcu zaczynają posiadać ciebie. Edytowane przez singermarla87 Czas edycji: 2009-10-14 o 22:33 Powód: karygodny błąd :P ;) |
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym kupiła jednak anę z tego co dziewczyny ją opisywały to jest wygodniejsza mam emilkę i czasami jest to uciążliwe wkładanie dużych zeszytów do niej przeszkadzają mi zamek poza tym noszę duuużo rzeczy i przyznaję że emilka czasami jest za mała
Edytowane przez innocencee Czas edycji: 2009-10-14 o 22:30 |
|
|
|
|
#4916 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, ale moje namyślanie jeszcze pewnie troche potrwa
Przeglądając wątek widze, ze nie jestem sama z moimi rozterkami Emilka vs Ana ![]() Ps. Czy któras z was odpruwała kokardki z Emilki ? Pozytywnie wtedy wygląda ?
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4918 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
a jesli nie nosisz wiele to jej rozmiar bedzie akurat![]() no i wg mnie emily ladniejsza
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę że zostaną ślady po odpruciu zresztą uważam że kokardki dodają jej tylko uroku i bez nich nie wyglądałaby już tak dobrze
|
|
#4920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odesłałam dziś Amberlyn w ramach reklamacji, kurier przyjął paczkę o 16, ale nie ma jeszcze mojej przesyłki w systemie. Mam nadzieję, że jutro się pojawi i dostarczą ją na czas, bo zdaję się, że wybrałam opcję, w której było dostarczenie następnego dnia roboczego w godz. 17-22, inne opcje to były super ekspresowe: do 9 i do 12 następnego dnia, więc myślę, że i odpowiednio droższe i zdaje się, że etorebka też takich nie wysyła). Ale myślę, że zawsze dostarcza im przesyłki (i odbiera je) ten sam kurier, więc wie, w jakich godzinach pracują... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

ja lubię prostotę w ubiorze a torebka zawsze coś zmienia - w tym wypadku Haddi wprowadza coś ciekawego, szalonego a zarazem dziewczęcego 

przeszkadzają mi zamek