|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
kali765; 244 dziewczyny no bywa, trzeba zacisnąć pasa i tyle. Pozostaje mi Was tylko przytulić.
![]() ![]() W ogóle to u Was też jest taka pogoda...? Pada śnieg z deszczem. Wieje tak, ze to po prostu masakra, zimno jak nie wiem. Dobrze, że ja dzisiaj zimowe kapcie założyłam. I rękawiczki, i kamizelkę na polerku pod kurtkę i czapkę i szalik bo ja zmarzluch jestem. A na dodatek dostałam okres. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zadomowienie
|
Wiem Alex, że nic nie poradzę, że takie życie. Nikt nie powiedział, że będzie lekko. Ale mój TŻ mógłby być trochę bardziej wyrozumiały i wspierać mnie choćby głupim: Wszystko będzie dobrze, poradzisz sobie. Ale nie.. Po co..
![]() ![]() Ja też straszny zmarzluch nawet w lecie mam zime nogi ![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
ja też mam okres
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki będzie dobrze ![]()
![]() |
#3544 |
Zadomowienie
|
No ja właśnie też w domku i porządki robie bo tak to nigdy czasu nie mam
![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
a ja się obijam
![]() To "miłego" sprzątania ![]()
![]() |
#3546 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do TŻ no to niestety się mijamy... ale obiecał mi że w sobotę się już w końcu zobaczymy ... chociaż mam cichą nadzieję że i w piątek się pojawi ![]() A co do wspierani to wiem że mogę na niego liczyć, a jak mu pisze że dostałam z czegoś 2 to mówi że jest ze mnie dumny bo to nie 1 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Matko dziewczyny jaki bezsens ... założyłam sobie konto na sympatia i jak chcę wysłać do jakiegoś użytkownika wiadomość to muszę być w ich klubie które trzeba opłacić... a napisał do mnie taki przystojniak (tylko 31lat ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zadomowienie
|
Kali ja na Twoim miejscu bym się troszkę wystraszyła i do doktora bym się zgłosiła bo coś chyba nie jest tak jak powinno.. A co do portalu Sympatia to ja nie lubię takich rzeczy...
Zwału dostałam.. Mój koszatniczek prawie zgryzł mi mój strój kompielowy który dostałam od TŻ na 2 rocznice..
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-10-14 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale uratowałaś kostium? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy kiedy ich się najbardziej potrzebuje to ich nie ma. A co do bolesnych okresów to ja też już nie mam... Poboli mnie brzuch, czasami mi słabo ale przynajmniej już nie umieram. Zimne stopy w lecie też mam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A czemu Ty masz tak zimno? Cytat:
Omg. A byłaś u lekarza? Matko dziewczyny jaki bezsens ... założyłam sobie konto na sympatia i jak chcę wysłać do jakiegoś użytkownika wiadomość to muszę być w ich klubie które trzeba opłacić... a napisał do mnie taki przystojniak (tylko 31lat ![]() ![]() Ech, sympatia. ![]() Też miałam tam konto ale je zawiesiłam bo mnie wkurzało, że ciągle do mnie ktoś pisał, jak nie jakiś 40latek (ale to ich mnóstwo było) albo jakiś idiota w stylu: " cesc sUonko co tam slyhac, jestes pienkna" ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zadomowienie
|
Uratowałam.. w ostatniej chwili.. Serce mi na moment stanęło.. Przecież jak by się zabrał za niego to strzępy by zostały.. Już tak załatwił koszulkę taty i piżamę..
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2.Bo nie ma Taty w domu i nie ma kto zrobić ognia, a ja do piwnicy nie wchodzę bo tam są myszy.... ![]() 3. Byłam (opisałam moją historię wyżej ![]() 4.Na razie to 51latek wysłał mi że pasujemy do siebie w 50% ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zadomowienie
|
Dokładnie! Zagroziłam mu, że jak jeszcze raz taką akcje odwali to mu jeść nie dam.. Chyba się nie przejął zbytnio...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie zauważyłam, że opisałaś. ![]() Stwierdzam, że moje posty są rekordowej długości. ![]() Mówiłam Wam, że byłam w sobotę na koncercie z kolegą..? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mówiłaś.... ale pewnie zaraz napiszesz ![]() ![]() A twoje posty serio biją wszelkie rekordy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zadomowienie
|
Kali, Alex no bestyja syta jest
![]() ![]() ![]() Alex, o mistrzyni długich postów - pisz o tym koledze ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-10-14 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tam będę zadowolona jak będziesz to wykorzystywać. ![]() Chociaż Ty się będziesz do mnie przytulała. ![]() Generalnie to byliśmy na koncercie jazzowym w starej elektrociepłowni, super! A potem poszliśmy do niego, świece i winko i pogaduchy do 4:30 rano. ![]() No a potem to Brat po mnie przyjechał. ![]() Ogólnie było miło i fajnie ale chyba na winie i pogaduchach do rana zostanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() 2. A długo się znacie? ![]() ![]() Alex widzę nowy avatarek... ;]
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
Nie widać go dobrze, ale innego ni mom
![]() Alex co to za diobołek w awatarze? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
Wstaw, wstaw.
![]() Czy długo...? Hmmm, aż tak nie ale jakiś czas tam się znamy, nawet nie wiem ile. Nie pisałam o nim nic w sumie. Oki, Kochane ja uciekam do domu, już dawno po 16. Buziaczki. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Jaki futrzak fajny.
![]() ![]() A avek nowy, no kiedyś trzeba zmienić. ![]() Tylko zupełnie do mnie nie pasuje bo przecież ja jestem grzeczna. Chyba sobie go zmienię. ![]() Wody nie mam... ![]() Idę spać Kochane. Dobrej nocki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
hej kochane!
co u mnie? hmmm.. zjechalam teraz na tydzien do domu bo w sobote juz druhnuje;d dzisiaj bylo tyle roboty ze nie mialam czasu podrapac sie po tylku ![]() a tz? super ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Ale szczurek, ja bym się go bała
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Alex Ty grzeczna? Żart miesiąca ![]() Dziewczyny mnie chyba postraszyło ![]() Poznałam dzisiaj na tym portalu sympatia fajnego kolesia pisaliśmy 2 godziny na gadu i wiecie co?! Umówiliśmy się na sobotę... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
Kali nie wiem jaki jest Twój TŻ ale mój zabił by mnie.. Zresztą ja Jego też jakby się z jakąś piczą umówił
![]() Hehe na początku też się go bałam ![]() ![]() ![]() Alex grzeczna? Yy..Śmieszzzne ![]() PS. Ale się nie wyspałam - poszłam spać o północy, wstałam o 6 --> nauka ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-10-15 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Fame,
![]() ![]() A czemu Ty masz tydzień wolnego? Nie za dobrze masz? ![]() Oj... Ale ja naprawdę nie wiem o co Wam chodzi. Przecież ja to jestem aniołek taki. ![]() Cytat:
![]() A w ogóle to po co Ty się zarejestrowałaś na sympatii i umawiasz się z facetami skoro masz TŻta? ![]() Łobuzie Ty!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
Kali- no nielaadnie
![]() Alex- VIPy mogą robic co chcą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Ciemny blond?!
Ej, a taki ładny kolor miałaś. A czyje to wesele, że Ty tyle przygotowań masz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | ||
Zakorzenienie
|
Oj tam, to nic takiego...
![]() Cytat:
![]() A na sympatii zarejestrowałam się po to by zobaczyć kolegę (koleżanka mi miała wysłać link ale nie wysłała a moja ciekawość nie zna granic, więc sama go poszukałam - nie było to trudne, ponieważ tylko on był zapisany w tej wsi) i miałam od razu skasować konto ale wyszło jak wyszło ![]() Cytat:
![]() dziewczyny ja przez 2lata nie spotykałam się z żadnymi facetami (nawet z kolegami!!) .. brakuje mi tego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Konto usunięte
|
witam
![]() ja dzis 4+ dostalam ha! a balasm sie ze nie zaliczylam ![]() z wcozraj mialam tez 76% czyli najwazneijsze ze zaliczone ![]() teraz jutro tylko 1 wyklad i weekend ![]() aczkolwiek pracowity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa gratulacje
![]() Kali niezłe ziółko z Ciebie ![]()
![]() |
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a najgorsze jest to że ja po tym spotkaniu miałabym jechać do TŻ i z nim spędzić wieczór... Chyba to odwołam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.