|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II
Cytat:
No ale najpierw i tak musze zdecydować czy Emilka czy Ana
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za błyskawiczny odzew.
Hm... pragmatyzm skłania mnie ku Anie, estetyzm ku Emili Zastanawia mnie jeszcze jedno: nie zawsze mam ręce wolne (np. w tramwaju) i wówczas będę musiała przerzucić torebkę przez ramię, a wydaje mi się, że większa w ten sposób będzie wyglądać gorzej ![]() Życie kobiety jest naprawdę ciężki Oby więcej takich błahych problemów!
[...] Rzeczy, które posiadasz w końcu zaczynają posiadać ciebie. Edytowane przez singermarla87 Czas edycji: 2009-10-14 o 22:53 Powód: literówka :) |
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam foty Maris. Na zdjęciach etorebki zatrzaski nie są zapięte, a u mnie tak, dlatego może torba ma nieco inny kształt.
Edytowane przez cosma Czas edycji: 2009-10-14 o 22:58 |
|
|
|
#4924 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Co do Emilki i teczek: nie nadaje się do noszenia teczek a4. Zeszyt sztywny a4 wchodził bez problemu, ale teczka jest jednak większa od zeszytów i był problem z wyjęciem. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4927 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że muszę ją mieć Tak, jak myślałam, po zapięciu wygląda jeszcze zgrabniej i fajniej.
|
|
|
|
|
#4928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam kolejne fotki. Tak jak już mówiłam, jestem bardzo z niej zadowolona.
|
|
|
|
#4930 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), ale z kolei Anę możesz nawet na uszach przerzucić na ramię. Więc problem wciąż pozostaje nierozwiązany ![]() PS. To Helena Bonham Carter w Twoim avatarze? Bardzo ją lubię |
|
|
|
|
#4931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
). Zadam pytanie zasadnicze: mieści sztywny format a4? Jesli tak, to czy nie odkształca się od niego?
|
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
|
|
|
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
Planowałam zamówić sobie jakąś torebkę i czekałam na nowości. Szczerze powiem, że nie zdecydowałam się, ponieważ stwierdziłam, że za tą cenę moge iść do sklepu i wybierać widząc i dotykając
Mogłabym zamówić w internecie, jak by to miało mnie taniej kosztować.
-Gdzie są ludzie? - zaczął znowu Mały Książę. - Czuję się trochę osamotniony w pustyni ... -Wśród ludzi jest się także samotnym - rzekła żmija. Antoine de Saint-Exupery "Mały Książę" Najpiękniejszych chwil w zyciu nie zaplanujesz. One przyjdą same. |
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję nie ma porównania bo nie mam andi .. jakoś zawsze mi się podobała na zdjęciachale nigdy nie byłam do końca przekonana żeby kupić ... może dlatego że nie było czarnej ...oj zaniedbałaś się , na co czekasz kochana ? aż 5 dni ? hihihi jeszcze na pewno zdążysz kolekcja będzie aż do wiosny czyli duuużo czasu
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Mieści się duży kalnedarz A4, aczkoliwiek torba do noszenia podręczników to nie jest.
|
|
|
|
#4936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę kupić czarną torebkę i waham się pomiędzy Maris, Olive no i trochę mniej podoba mi się Emilka lub Ana (złote dodatki mi nie pasują). Najlepiej gdyby można nosić torebkę na ramieniu. Sama nie wiem co wybrać Pomóżcie.
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj późnym popołudniem dostałam paczkę. Dzisiaj wkleję zdjęcia, jak tylko uda mi się je zrobić w chociaż trochę lepszym świetle, bo na razie jest ciemno zupełnie. Ostatecznie wzięłam aż 5 torebek, z czego 2 odsyłam.
1. Czarna Emili - fajna, ale przyszła strasznie pognieciona i od wczoraj ja układam. Myslałam, że ta ekoskórka będzie bardziej miękka. Kształt ma śliczny - ale o Emilce napisano tu już wszystko ![]() 2. Amberlyn - jestem bardzo zadowolona, na szczęście mój egzemplarz jest bez wad. Też przyszła bez żadnych zabezpieczeń, folii ochronnych, etc. Super fason, z jedną książką w środku trzyma kuferkowaty kształt. Ona jest taka trochę vintage, i bardzo jej pasują srebrne wykończenia. 3. Saphire fioletowa - jest fantastyczna!!! Gruba i mięsista, ale pozbawiona faktury (jaką ma np. czarna Emilka), od razu "ułożona", piękny kolor. Nawet w połowie nie jest tak błyszcząca jak na stronie e-torebki. Po wyjęciu z kartonu to była jedyna torebka, która byłam zachwycona. 4. i 5. - szara Pheby i Elina - te odsyłam. Szara Pheby ma moim zdaniem bardzo nieładny, szarobury kolor, nieproporcjonalne uszy, za małe i za cienkie kokardki. Nie podoba mi się w ogóle. Elina ma co prawda srebrne dodatki (ktoś pisał w wątku o złotym wykończeniu?), ale ekoskórka potwornie się świeci, a materiał w pepitkę jest moim zdaniem zbyt miękki. Elinę odradzam zupełnie, Pheby może w jasnym kolorze wygląda ładniej, ale szara jest po prostu brzydka. Złote dodatki psują ją zupełnie. Dołączyłam zdjęcia - Saphire w rzeczywistości nie jest tak błyszcząca. Pozostałe zdjęcia raczej oddają kolory torebek.
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-10-15 o 09:35 |
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nagle zaczelam sie nad szara Aną zastanawiac
i mam prosbe, moglybyscie wkleic zdjecie szarej Any gdy jest juz ulozona mniej wiecej tak jak na zdjeciu z etorebki?A Maris wyglada super, kolezanka sie nad nia zastanawiala i napewno jej ja polece a ja w sobote lece do galerii, zobacze co w sklepach, jak nic nie bedzie to wezme cos z etorebki.Poza tym ogladam teraz Noreen na innym komputerze i wyglada o niebo lepiej, moj monitor strasznie ja przyciemnial nadal ja rozwazam
Edytowane przez Papiszynka Czas edycji: 2009-10-15 o 09:15 |
|
|
|
#4939 |
|
Zadomowienie
|
Dalsze zdjęcia - teraz Pheby i Elina
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
farfalla dzieki za odpowiedz odnosnie hanne, źle sobie doczytaŁam , ale podoba mi sie tyle torebek że póki nie mam kasy to sie nie zdecyduje, a jak dorwe pieniązki to wejde na strone i kupie pierwszą lepszą ktora mi sie spodoba, ja nie lubie wydać na torebke wiecej niż 70 zŁ więć w takiej granicy będę szukać , ostatnio kupiŁam nene i to moja pierwsza w życiu tak porządna torebka! a kosztowaŁa niewiele
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4942 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Elina mi się wogóle nie podoba - rzeczywiście lepiej ją odesłać, a co do Pheby to mam mieszane uczucia - bo mi się taki szaro-bury kolor podoba Cytat:
Oby coś zostało z tej kolekcji, bo jak narazie to prawdziwy szturm na etorebkę robimy ![]() Ale może coś przecenią już do tego czasu ... Zobaczymy
|
||||
|
|
|
#4944 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Miała ją zamawiać, ale liczyłam na ciemny fiolet. Chyba jednak wezmę brązową. Tylko wtedy amberlyn odpada, bo chce jeszcze landi i coś za dużo mi się zrobi tych brązowych torebek.
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
Moja przesyłka z Amberlyn już w Krakowie u kuriera. Mam nadzieję, że pamiętają, że miało być na ich koszt i odbiorą ją, na wszelki wypadek wysłałam im jeszcze maila z numerem nadania.
|
|
|
|
#4947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Szara Pheby natomiast bardzo mi się podobaW Saphire nie podoba mi się skórka,tak samo jak w Cili |
||
|
|
|
#4948 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zrobiłam jeszcze kilkanaście fotek Saphire bez flesza, z których na dwóch widać kolor zbliżony do prawdziwego. Nie jest jasny, ani błyszczący, Saphire jest ciemnofioletowa, moim zdaniem naprawdę ładna Załączam foty bez flesza. Trudno mi powiedzieć, dlaczego wciąż się lekko na nich błyszczy, skoro w rzeczywistości się nie błyszczy
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-10-15 o 10:42 |
|||
|
|
|
#4949 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajna Saphire. Zastanowię się nad brązem za jakiś czas.
|
|
|
|
#4950 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

Zastanawia mnie jeszcze jedno: nie zawsze mam ręce wolne (np. w tramwaju) i wówczas będę musiała przerzucić torebkę przez ramię, a wydaje mi się, że większa w ten sposób będzie wyglądać gorzej 
Oby więcej takich błahych problemów!