|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
Asterix Ty lepiej pracuj
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Rafal popieram Twoje zdanie wszyscy mamy jechac i innej opcji nie ma
|
|
|
|
#3752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chodź na kawe hehehe ps własnie pracuje:P a jak tak bedzie sypał snieg to popołudniu bede lepił bałwana hehe![]() |
|
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
Asterix ja kawy nie pije
jak masz goraca czekolade to poswiece sie i przyjde niech strace
Edytowane przez nicola235 Czas edycji: 2009-10-15 o 09:25 |
|
|
|
#3754 |
|
Rozeznanie
|
hehe no niezłą ma pracę Asterix
ciągle na forum ![]() ...![]() sorry Asterix jakiś taki lepszy humor mam od rana, mam nadzieje że nie masz mi za złe ![]() ...
|
|
#3755 |
|
Raczkowanie
|
Asterix to spoko kolega
takze napewno nie bedzie mial Ci Rafal tego za zle
|
|
|
|
#3756 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehehe Nicola a no mam gorącą czekoladę i taka smakową dobra herbatę malinową![]() heheh---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
hehe ![]()
|
||
|
|
|
#3757 |
|
Rozeznanie
|
hehe dzięki Nicola, bo już miałem kasować poprzedniego posta
![]() ...zresztą chyba większość osób co pisze w tym wątku to spoko ludzie ![]() , takie odnoszę wrażenie
|
|
#3758 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
Asterix nie kus
bo starsznie lubie malinowa herbatke Rafal jasne wszyscy jestesmy spoko i rozumiemy sie w stu procentach
|
|
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
a wiesz pozniej ide do urzedu takze chyba zachacze o Twoje miejsce pracy i wstapie
|
|
|
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
Asterix umiesz niesamowicie przekonywac
|
|
|
|
#3764 |
|
Raczkowanie
|
hehehe ja? no coś Ty
![]() hehe ale dziękuje ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- hahaha czym my sie przejmujemy ![]()
|
|
|
|
#3765 |
|
Raczkowanie
|
no Ty Asterix Ty
do zobaczenia za godzinke ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- hehehehehehehe Asterix tez to slyszalam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3766 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Raczkowanie
|
A myslalam ze zapomnisz o ciasteczku
ale grzeczny i goscinny chlopczyk z Ciebie
|
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Raczkowanie
|
a prosze
cala przyjemnosc po mojej stronie a masz buziaka jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Asterix ja spadam juz:P jak cos to jestem "pod tel"
Edytowane przez nicola235 Czas edycji: 2009-10-15 o 10:18 |
|
|
|
#3770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3771 |
|
Raczkowanie
|
Raaaaaany ile stron miałam do przeczytania
Dobrze że pojawił się A2004 pisze baardzo mądre rzeczy ... kuuuurde nawet nie wiedziałam że można odpaść przed tą rozmowa hmmm teraz to dopiero będe mieć stresa .... Ale jak patrze na was wszystkich to poprostu widzę że trzeba wrzucić na luz bo nerwy tu nic nie pomogą ... Hihi można sie pośmiać z niektórych postów i fajnie by było jakbyście wszyscy byli na tej szkółce razem faktycznie zgrana paka |
|
|
|
#3772 |
|
Rozeznanie
|
hej!
nie wiem czy powinnam Wam to pisać bo nie chcę robić (może niepotrzebnie) bałaganu... dowiedziałam się dziś że KG zaczyna coś mieszać, kombinować z tym terminem wcielenia i że nie wiadomo czy ono wypali właśnie w tym grudniu, że może dopiero w następnym roku... Teraz to głupio wygląda, po tym co napisał kilka godzin temu A2004 że to wcielenie w grudniu pewne na 100%. ja zaczynam się przyzwyczajać że SG to taka formacja że dopóki nie dostaniesz papieru dopóty wszystko jest możliwe i żadnej pewności mieć nie można... Moje informacje nie pochodzą z tablicy ogłoszeń tylko z wiarygodnego źródła, jednak i do tego należy podchodzić z dystansem. Mam nadzieję mimo wszystko że ten czarny scenariusz się nie spełni. A2004 ten mój znajomy kujon to koleżanka, która może zbyt ambicjonalnie podchodzi do tych egzaminów i stąd ma tyle nauki. Ja też wiem że co by nie było ale szkolenie bez względu na wyniki w nauce przechodzą wszyscy. Dziś bez żadnych uśmiechów bo humor mam do |
|
|
|
#3773 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze
![]() Pierwszą rzeczą jaką robię po przyjściu do pracy to jest zaglądnięcie na to forum ![]() Normalnie działa jak narkotyk dobrze, że są tacy ludzie jak WY ... czyli MY wszyscy ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Oczywiście nie licząc tych Turbodymomenów, Kondonów czy jak ich zwał
|
#3774 |
|
Rozeznanie
|
echhh no to się kurde znowu zaczyna
, masz racje Eleonore dopóki nie ma papierka że coś jest w dokładnym terminie to trzeba wszystkie newsy przyjmować z dystansem....chociaż przyznam że jak czytam że coś "może" wydarzyć się niedługo to jakoś mam lepszy humor, nawet jeśli to nieprawda...Niestety takie zawirowania rekrutacyjne stawiają SG w złym świetle, niby poważna instytucja (formacja) a jednak trochę olewają ludzi.. Głowa do góry Eleonore musimy być cierpliwi i wierzyć że czarny scenariusz się nie spełni, tylko to nam teraz pozostaje
|
|
#3775 |
|
Rozeznanie
|
to mnie najbardziej właśnie wkurza że gdyby nic nam w kadrach nie mówili że ten 21.12 to już naprawdę realny termin, i wszyscy (z całej Polski przecież) zainteresowani tematem nie byli na to przygotowani, no to ok nie ma terminu-trzeba czekać na wieści... Ale jest już niby coś ustalone - bo przecież z gwiazd sobie tego terminu nasze kadry nie wzięły - a tu łuuup! wszystko znowu pod znakiem zapytania... za mocno to rozchwiane
|
|
|
|
#3776 |
|
Raczkowanie
|
Zgodzę się tutaj z eleonore, że póki nie dostaniesz czegoś na piśmie od SG to wszystko może się jeszcze zdarzyć.
Widzę eleonore że masz znajomych w KG. Ja takich znajomych nie mam. Z tego co ja do tej pory wiem, to 100% grudzień na wcielenie. Ja mam tylko informacje z Oddziału. KG to dla mnie troszeczkę za wysoko. Widzę, że macie lepszego informatora ( eleonore1 ). Dlatego postanowiłem nie wypowiadać się na temat wcielenia i szkolenia. Jest to dla WAS bardzo drażliwy temat i ja to rozumiem. Jak macie pytania do mnie to odnośnie kursu i ewentualnie służby. Wieczorkiem może się odezwę. |
|
|
|
#3777 |
|
Raczkowanie
|
Nie szalejmy tak, bez stresu. Na 100% szkolenie będzie na początku tego roku może się przesunie miesiąc ale na pewno nie drastycznie. To by było absurdalne nawet jak na sztywny często chory regulamin SG.
Będzie nowy budżet to i z tego budżetu na minimum 2 szkolenia w tym roku będzie. Zawirowania w tym roku były przez to że kasa się skończyła. Tak więc spokojnie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3778 |
|
Rozeznanie
|
mimo wszystko dzięki A2004 za info...Wiadomo, że ciężko wybadać co tak naprawdę zrobi KG, oddziały pewnie dostały od nich takie a nie inne informacje i dla rozładowania atmosfery podają termin 21 grudnia...a czy to ostateczna data tego nie wiadomo..To tak jak pisała Stranger kiedyś, że jest to tylko termin "słowny"..Dlatego np oddziały nie informują same ale podają tę datę dopiero jak się do nich zadzwoni - hehe ja to już nawet do nich nie dzwonie bo i tak wiem ,że jedyne czego się dowiem to to że rozmowa jest nagrywana
![]()
Edytowane przez rafal84 Czas edycji: 2009-10-15 o 11:50 |
|
|
|
#3779 |
|
Rozeznanie
|
Świetnie, zaraz szlag mnie trafi
![]() Asterix, podaj współrzędne, to może i ja wpadnę na herbę mam nawet sniadanie, jaszcze nie ruszone
|
|
|
|
#3780 |
|
Rozeznanie
|
A2004 spokojnie... tu nie chodzi o to kto jest lepszym informatorem, nigdy nie pisałam gdzie mam znajomych, często po prostu docieram do informacji dość wcześnie na własne potrzeby i dzielę się tym na forum. Tak było z powtórką z psychotestów tak było z poligrafem, od dawna o tym słyszałam (na forum nie było o tym wówczas mowy) ale sądziłam że to nie przejdzie. a jednak...
Bardzo szanuję Twoje wypowiedzi. Nie róbmy cyrku. To wszystko co wiesz i co napisać możesz będzie bardzo mile widziane (czytane ). I tak wszystko zweryfikuje życie. Pewne rzeczy stały się faktem inne dopiero zamierzają. Ja szczerze wierzę że wcielą nas jednak w grudniu, że to wszystko się uspokoi. Ale skoro są jakieś wątpliwości "na górze" to ja mam je również.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

takze napewno nie bedzie mial Ci Rafal tego za zle

do zobaczenia za godzinke 
nie wiem czy powinnam Wam to pisać bo nie chcę robić (może niepotrzebnie) bałaganu... 
, masz racje Eleonore dopóki nie ma papierka że coś jest w dokładnym terminie to trzeba wszystkie newsy przyjmować z dystansem....chociaż przyznam że jak czytam że coś "może" wydarzyć się niedługo to jakoś mam lepszy humor, nawet jeśli to nieprawda...