|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Wyluzuj, zwizualizuj sobie swój sukces i zobaczysz, że wszystko dobrze pójdzie. Koniecznie zobacz ten film. A to farbowanie niedługo wyblaknie i będzie ładny blond. Mi każde farbowanie blaknie.
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Czesc Skarby
![]() u mnie dalej pada snieg...lubie zime, ale chicialabym najpierw miec czas zmienic opony ![]() ![]() Joyce - mam nadzieje, ze wczoraj troszkę sie pouczyłas i dzisiaj juz chumorek lepszy a w taka pogode i tak niewarto nigdzie wychodzic, wiec spokojnie mozesz dalej poswiecic sie nauce ![]() ![]() ![]() Tysia - tez mam starszego brata i sam Bog wie ile z nim przezylam... ![]() ![]() ![]() Ines - dobrze, że mimo wszystko poszlas do gina, ![]() Ja powiem szczerzez wole facetow- ginow, jakos zawsze trafialam na wredne niesympatyczne babki - giny ![]() ![]() Limonko - masz rację, że jak sie dobrze czujesz ze soba to czas przestac sie odchudzac, całe zycie sie czlowiek bedzie odchudzal.. ![]() ![]() ![]() ![]() coraz ciezko wstawac jak rano jeszcze ciemno za oknem..., tylko pod tym wzgledem przeszkadza mi zima a tak moze byc ![]() ide zaraz na zakupencje potem do gina ![]() ![]() milego dnia skarbencje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrrrrrry
![]() Cytat:
![]() ![]() Na samą myśl zimno mi się zrobiło. Nie zamarznij nam tam, Kosteczko ![]() Ja dziś zrobiłam sobie wolne i uczę się (no dobra... próbuję się uczyć...) do obrony. Buziaki, lejdis ![]()
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pozdrawiam z 3go swiata
![]() Od wczoraj od poludnia nie mam pradu ![]() ![]() myslalam, ze wszystkie katastrofy mnie omijaja szerokim lukiem a tu jak jaskiniowiec przy swieczkach musze siedziec ![]() ![]() Joyce jestem pewna, ze nawet w tym jasnym brazie wygladasz atrakcyjnie ![]() ![]()
#1055 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Przypomniało mi się, że niedawno w rozmowach w toku był temat o ginekologach-rzeźnikach, którzy np. klepali babki po tyłkach, nie badali a macali piersi z tekstem "fajne cycusie", albo gdy kobieta siadała na fotelu to słyszała tekst "fajna ogrodniczka" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() powodzenia ![]() BRY kochane ![]() ![]() Zmykam, przydrepczę później ![]() Buziakosy miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#1056 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie wczoraj kupiłam fajne kapcioszki, bo stwierdziłam, że sroga zima idzie a nie ma mnie kto grzac ![]() ![]() ![]() Dobrze pamiętam, iż TŻ dziś ma urodzinki ![]() Złóż mu życzenia od wizażowych koleżanek ![]() ![]() ![]() ![]() Malinn biedaku Ty...!!Zycie bez prądu to wyższa szkoła jazdy ![]() Limonko ucz się ucz jak to Niuniuska napisała ![]() ![]() Super, że siebie akceptujesz taką jaka jesteś ... przede mną jeszcze dłuuga droga ![]() Virginio widzę że interes sie powoli rozkręca i masz nowych uczniów!!! Oby tak dalej ![]() ![]() Tysia a może wychowaj sobie brata ![]() ![]() Kostko uważaj na siebie na drodze i zmień opony koniecznie !!!!! ![]() ![]() fiolusiek jak spotkanie z teściową ??? ![]() DŻEM DOBRY ![]() ![]() U mnie nic ciekawego ..... niedługo ide na wykład z anatomii ale strasznie mi sie nie chce bo lodowato na dworzu ![]() Do potem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki
W zasadzie to nie mam komu odpisać ![]() ![]() Rano pojechałam z TŻetem (który akurat robił firmowe zakupy) do spółdzielni i na bazarek, gdzie kupiłam brązowy berecik i kilka 'starych' gazet do poczytania na tronie ![]() ![]() I tyle nowości u mnie. Trzymajcie się cieplutko! ![]()
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() limonko - milej nauki ![]() ines -jak Twoje autko??jezdzisz juz toszke? ![]() malinn - masz racje ocenimy w poniedzialek co i jak z fryzyra Joyce ![]() zrobilam obiad, zjem i chyba pedze ![]() Dostalam tez dzisiaj Tagine, normalnie pudlo 1mx1m a w srdoku jedno tagine ![]() ![]() lece, do wieczorka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bylam z nia sam na sam pare minut a zdarzylysmy wymienic ladnych pare zdan nt; pogady, kur, zakupow i takich malych glupotek ![]() poznalam jego jeszcze najmlodszego brata i siostre. i powiem wam ze jogo brat jest jeszcze lepszy niz kolega ![]() ![]() ![]() ![]() wizyte zaliczam do udanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochana ![]() Cytat:
![]() fiolusiek, czyli tak: pierwsze koty za płoty, teściówka i teść fajni, gościnni, geny też mają niezłe skoro braciak również przystojny ![]() ![]() ![]() ![]() (oczywiście żartuję, żeby nie było, że psycha mi siada ![]() ![]() EDIT. Malinn, my również pozdrawiamy bidnego jaskiniowca! ![]() ![]() Kurczak, jak mnie dzisiaj głowa od rana boli ;/ Myślałam, że może za dużo mumek i żyjątek mam na niej, to nawet włosy umyłam, ale to nie to, bo nadal boli ![]() ![]() sobie pospamowałam trochę, posprzątałam, poprałam, zapakowałam prezent dla sister (kupiłam jej prostownice na allegro, wczoraj przyjszła, fajna taka w kwiatuszki, inna niż wszystkie ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-10-15 o 14:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Wtajemniczenie
|
hej piekne
![]() u mnie od wczoraj (okolo10) do dzis (12)nie bylo pradu, porazka ![]() ![]() ![]() Niuniuska wszystkiego najlepszego dla TZ ![]() ![]() cos mialam napisac ale zapomnialam ![]() Aniellko bylas juz u gina, jak sie czujesz? ktos mi zrobil ochote na budyn(nie pamietam kto) i ide sobie zrobic, chce ktora to zrobie wiecej zeby nie bylo ze skapa jestem ![]()
#1062 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Podekscytowałaś się trochę? ![]() Bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że codziennie masz jakieś korki/kursy. Jak tak dalej pójdzie szybciutko spłacisz wszystkie rachunki i już niczym nie będziesz się mogła zasłaniać przed przyjazdem do Warszawy ![]() Joyce- jak nastrój przed jutrzejszym wielkim dniem? Już zaczynam trzymać kciuki. Mocno, mocno, mocno ![]() Aliczko, Tysiu, Blokerko- u Was też prąd wyłączyli, że nie dajecie znaku życia? U mnie dziś spokojny dzień, spędzony głównie na grzaniu się pod kocem i przeglądaniu pracy. Jestem już trochę spokojniejsza o moją obronę, a ponieważ weekend zamierzam spędzić dokładnie tak samo jest szansa, że w poniedziałek powalę komisję moją wiedzą na kolana ![]() Cały dzień popijam też zieloną herbatę Liptona 'Orient' z cynamonem, kardamonem i innymi przyprawami. Świetnie rozgrzewa (nie mówiąc już o tym, że równie dobrze smakuje) więc bardzo polecam. Przy obecnej pogodzie wszystko co rozgrzewające wywołuje mój dziki entuzjazm ![]() Teraz przywlokłam się do kompa i zamierzam rozesłać w świat moje CV. Praca staje się coraz bardziej nieznośna i mam już serdecznie dość tych cyferek. Jak będziecie rzetelnie trzymać kciuki może jakiś rekruter zachwyci się moją osobą i dostanę wymarzoną posadkę ![]() ![]() ![]() No to zmykam pobuszować na stronach z ogłoszeniami...
![]() |
#1063 |
Zadomowienie
|
Miałam dzisiaj do Was nie zaglądać, bo mam jeszcze sporo kucia, ale musiałam. Tak, tak... nazywam się Basia i jestem uzależniona
![]() Bardzo mi się miło zrobiło, że mnie tak pocieszacie z tą obroną... łech, zobaczymy jutro jak to będzie wyglądać, ale mega leniuch ze mnie i niby nad tym siedzę, ale jakoś słabo wszystko wchodzi :/ Z fryzurą już się trochę uspokoiłam, ale dalej mi się nie podoba i na pewno zdecyduję się na blond refleksy rozjaśniające. Zresztą w poniedziałek dziewczyny zobaczą te moje denne włosy ![]() Trzymajcie się kochane i jutro o 11 proszę o kciukasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Raczkowanie
|
Hej Hej! Nie odzwyam się w ogóle, bo najzwyklej w świecie nie mam czasu. Wczoraj wróciłam wprawdzie do domu po 19, więc wcześnie, ale byłam taka zmęczona, że zasnęłam w ubraniu na kanapie i potem ledwo zwlekłam się do sypialni (a miałam sobie poleżeć przez kwadrans...). Moje wolne środy należą bezpowrotnie do przeszłości... Generlanie, to mnie w ogóle nie ma w domu.
Teraz jestem, ale zaraz wychodzę do pracki. Nie wiem co będzie z moją dietą w takich warunkach, bo jem rano owsiankę, potem cały dzień nic, a potem wpadam i wrzucam w siebie jak szalona. Do tego pogoda nakłania do jedzenia słodyczy. Damn! Będę za Ciebie trzymać kciuksy, Joyce ![]() Good luck! Pozdrówki dla was, mua *
#1065 |
Wtajemniczenie
|
Joyce zaciskam kciuki i bede trzymac, ale ja sie nie martwie wiem ze masz madra glowke i dasz sobie rade
![]() Limonciu a jak tam ksiaze kserokopiarki?
#1066 |
Zadomowienie
|
kociaki moje wrcilam z nauk.
nie wylaczyli u mnei pradu, calyyyyyy czas byl i wczoraj i dziasij, tylko wczoraj wieczorem zniklly mi wszyskei ptrgramy w tv i radiu i tylko interent mi działaął, a dzis juz wszysko gra ![]() krosno zostal oocalone ![]()
![]() |
#1067 |
Zadomowienie
|
Hmmm auto stoi w garażu i nie jeżdze
![]() ![]() ![]() Poza tym nie wiem czy dam rade wyjechac do tyłu z garażu sama i nie walnąc w bramę ![]() ![]() A tak poważnie to musze w końcu przemóc się i przełamac strach ![]() JoyceSky trzymam kciuki bedzie dobrze ![]() Limonko za Ciebie równiez trzymam kciuki chociaz już to pisałam ![]() Fiolusiek czyli wszystko się udało i jest ok ![]() ![]() Virgionio może jakies foto w nowym bereciku ![]() Mamrotko no ja się skuszę na ten budyn bo widze, że chętnych brak ![]() Limonko wiesz no, same byŚmy woleli wycałowac Twojego TŻ ![]() ![]() Jestem za tym tortem myslę ze TŻ się ucieszy ![]() Wiecie co na dziś babeczka sprawdziła sprawdziany z anatomii ktore pisaliśmy tydzien temu i okazało się że napisałam najlepiej ![]() ![]() Najpierw wypowiedziała moje imie i nazwisko i spytała się ktora to jest ![]() Była jeszcze jedna 4- mojej koleżanki z którą siedze ale z tego co mi mowiła to spisywała ze mnie ![]() A tak to już nie było żadnej pozytywnej oceny ![]() Ciesze sie ale reszta klasy dziwnie na mnie teraz będzie patrzyła ze kujon jestem, z reszta już nie raz do mnie gadali że pewnie ja to wszystko umiem itd. a dziś przed zajęciami ktoś wiedział już ze jest jakś 4 i obstawiali na mnie ![]() ![]()
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
Jak milo wrocic do domu i miec prad
![]() ![]()
#1069 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie zapomnij opony wymienic na zmowe ![]() ![]() a ludzmi sie nie przejmuj, zawsze znajdzie sie jakis zazdrosnik ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1070 |
Zadomowienie
|
Yyyy u mnie prąd jest od rana ale nie pisze bo u mnie dzień minął pod hasłem "Goodbye my love goodbye, goodbye my diet SB goodbye"
![]() Możecie mnie zabić i poćwiartować ![]() Wiem wiem głupia jestem ![]() Lanie mi sie należy ![]() Ale co ja poradzę gdy ja taka głodna a w koło tyle pyszności... ![]() Ok, kiedy egzekucja?
![]() |
#1071 | |||
Zakorzenienie
|
Masz to jak w banku
![]() Cytat:
![]() Eee... Możemy zmienić temat? ![]() Książę kserokopiarki najwyraźniej w świecie nie wie czego chce i nie przestaje ze mną flirtować... Im bardziej ja się wycofuję, tym bardziej on próbuje się do mnie zbliżyć. Nie rozumiem facetów. Po prostu nie rozumiem. Siebie z resztą też nie rozumiem, bo... Szczerze? Jestem nim coraz bardziej zauroczona z każdym dniem. Pewnie to jest właśnie jeden z powodów, chociaż nie determinujący, dla którego chcę stamtąd uciekać. Nie to, żebym nie ufała samej sobie... Ale im dłużej tam zostanę tym bardziej prawdopodobne, że wpakuję się w jakieś kłopoty ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1072 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem wizazoholiczka
![]() ![]() a na jutro juz sie umowilam z M bo chce wyjsc z domu i wogole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z tej zimnicy, ale dzisiaj sie jej nie dalam
![]() ![]() ![]() niunia - ja tez jestem za torcikiem urodzinowym dla tż i oczywiscie zdjeciem dla nas ![]() mamrotko - jak ja bym zjadla budyn ![]() ![]() ![]() blokerko - rzeczywiscie ciezkie masz dni, ale jak mowi limonka zabierz cos ze soba jakas salatke, jogurt, troche platkow, kanapke z czyms sytym i herbatke w termos ja tak robie ![]() ines - odwaz sie i wyjedz chocby w niedziele i powiem Ci, że mi sie najlepiej samej jezdzilo bo najwiecej sie uczylam a z kims to sie caly czas wkurzalam ![]() ![]() ![]() ![]() Joice - trzymam jutro ![]() ![]() fiolusku - fajnie, że wyjazd sie udal ![]() ![]() malinn - dobrze, że wrocilas do cywilizacji ![]() kupilam dzisiaj herbatke w rossmanie (marka rossman) nazywa sie King's Crown ![]() ![]() ![]() ide cos chyba przekasic moze jeszcze do Was zajrze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Raczkowanie
|
JA CÓRA MARNOTRAWNA WRACAM DO WAS
Podczytuje was od jakiegoś czasu ale coś mi się pisać nie chciało... A teraz możecie mnie bić ile wlezie za to moje głupie lenistwo Ogólnie powiem wam tak, że odchudzając się z wami wiele wiele zyskałam, a raczej straciłam, bo aż 7 kilogramów. Ale co mądra i inteligentna Kamilka zrobiła ![]() Przytyłam tam 3 kilogramy... a najbardziej martwi mnie to, że po powrocie znad morza przez jeden miesiąc wrzesień przytyłam 4 kilogramy ;/ Wiem, że moja dieta nie wyglądała zbyt dobrze ale AŻ 4 KILOGRAMY!!!??? I znajduję się w tej chwili w punkcie wyjścia czyli ważę tyle ile ważyłam jak do was trafiłam czyli 80kg. Czuję się strasznie, bo zaprzepaściłam kilka miesięcy mojej ciężkiej pracy, pracy nad moją sylwetką i nauki akceptowania siebie i czucia się dobrze we własnej skórze. Znowu jestem tłustą świnią, która porusza się jak słonica, w nic się nie mieści a tłuszcz wylewa mi sie ze spodni ![]() Tak mnie wzięło na przemyślenia, ponieważ wczoraj były moje urodziny a pierwszym moim postanowieniem było wyglądać rewelacyjnie i olśniewająco w dniu swoich 20 urodzin. I zamiast cieszyć sie wczorajszym dniem chciało mi się płakać. Kolejna rzecz, która mi nie wyszła. Zawsze wszystko spieprze... Najbardziej martwi mnie to, że tak szybko przytyłam. Nie wiem czy moja poprzednia dieta była odpowiednia ale chciałabym do niej wrócić. Miłego wieczoru ![]()
#1075 | |||||
Zakorzenienie
|
Hey girls
Znowu jest u nas teściowa, mają jutro wycenę majątku, i jutrzejszy ranek spędzę pewnie z nią, więc wpadam się zameldować. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli jesteś gotowa to wróć po prostu do dietkowania. Z nami dasz radę! ![]() Cytat:
![]() A berecik jest bardzo zwyczajny, ale tak mnie na niego jakoś naszło. To się rozumie samo przez się, chociaż ja i tak wiem swoje ![]() Cytat:
![]() Obejrzałam właśnie ostatnio odcinek 2 sezonu 'Grey's Anatomy' i tak mi szkoda Izzie. Scenarzyści mogli jej już zostawić Danny'ego. A moje koty ganiają się po domu. Zmykam do TŻeta i teściowej. Trzymajcie się cieplutko! ![]()
![]() |
#1076 |
Raczkowanie
|
Kostka, czy ty jesteś z Gliwic?
#1077 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zamiast siedzieć i narzekać zacznij myśleć co mogłabyś zmienić,żeby już więcej nie tyć, a wręcz przeciwnie- zacząć chudnąć. Już raz udowodniłaś, że masz wystarczająco silną wolę- schudnąć 8 kg to na prawdę duże osiągnięcie ![]() ![]() Cytat:
Ale spokojnie... Wiem, że to jest sytuacja z serii tych , które grożą śmiercią lub kalectwem. Obiecuję, że nie zrobię nic głupiego. Cytat:
![]() ![]() A skoro o centrach handlowych mowa... W poniedziałek byłam z koleżanką na małym shoppingu i wpadło mi w oczy tyle fajnych rzeczy... Niektóre nie mogą mi wyjść z głowy aż do teraz. Jednak, (uwaga uwaga!) obiecałam sobie, że żeby się waliło i paliło będę odkładać sobie 1/4 wypłaty i... na razie trwam w tym postanowieniu <dumnie wypina pierś do przodu>. Jesteście ze mnie dumne, prawda? Powiedzcie, że jesteście? ![]() ![]() P.S. Mam nadzieję, że teściowa będzie uprzejma nie psuć nerwów naszemu wątkowemu promyczkowi ![]() Joyce- ![]() ![]() ![]() Mam dziś troszeczkę wolniejszy dzień, bo Mr Szef wysłał mnie i koleżanki z działu na szkolenie. Oczywiście jakieś nuuuuuuuuuudne szkolenie dotyczące rachunkowości wspólnot mieszkaniowych- żeby nie było wątpliwości. Ale bądźmy szczerzy... Wszystko jest lepsze od siedzenia w biurze... Poza tym czuję się jak po zderzeniu z jakimś średniej wielkości tirem. Nie dość, że się przeziębiłam i siąkam, smarkam i prycham to jeszcze do kompletu dostałam @ ![]() ![]() Trzymajcie się robaczki ![]()
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
Witajcie chudzinki
![]() urodzilam sie w katowicach ![]() ![]() kamakama - tak jak mowia dziewczyny trzeba sie wziasc za siebie, przemyslec co robilas zle i teraz starac sie robic lepiej a w koncu wyjdzie ![]() ![]() ![]() ale sie wyspalam dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byl czas, że nawet bielizne kupowalam na allegro ![]() ide na sniadanko, zwaze sie dopiero w niedziele, nie bede sie denerwowac ![]() lece narazie papa |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() kama ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Limonko tak jesteśmy z Ciebie dumne, że nie przepuszczasz całej wypłaty na raz ![]() ![]() Ja na dzień dzisiejszy nawet nie mam jak oszczedzac, spłukałam się doszczętnie kupując auto a jeszcze nawet wszystkich opłat nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() Mimo wszytko pilnie ucz sie na tym szkoleniu ![]() ![]() Kostko zobaczysz w niedziele na pewno wage na minsie ![]() fiolusiek sama jesteś swiadoma tego czemu kilogramy wzrosły więc teraz tylko trzeba się jakoś ograniczyc .. ![]() ![]() kamakama89 dziewczyny juz ci napisały wiele mądrych rzeczy, ja się do tego wszystkiego dołączam i trzymam mocno kciuki ![]() JoyceSky trzymam mooocno kciuki, po prowocie zdaj nam relacje ![]() ![]() witam z rana ![]() ![]() Zauważyłam, że jeszcze 6 postów i będe miała 1000 ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-16 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.