Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-15, 12:27   #1531
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
madzialenka poszukaj na spokojnie, pewnie gdzieś jest pomiędzy pozostałymi. I nie zamartwiaj się bo jeszcze się pochorujesz wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas
Mój tato chorował na żółtaczkę taką wszczepioną, ale to było z 15 lat temu a teraz wszystko w porządku jest, wyniki ma jak młody chłop a pali papierosy i pije hektolitry kawy dziennie.
Tak więc głowa do góry, nie patrzeć za okno i myśleć o przyjemnych rzeczach. Ja wiem że łatwo mówić, ale postaraj się
aaa bo ja się naczytałam, ze te przewlekłe zapalenie wątroby moze być smiertelne ale juz od wczoraj nic na ten temat nie czytam

cały dom przewróciłam do góry nogami a ksiązeczki z moimi wynikami dalej nie ma. chciałam zobaczyc jak u mnie wyszły te enzymy wątrobowe. Bo jesli to zakaźne to...

Własnie rozmawiałam z babcią. ją tez podtrzymuje na duchu. choc o TZ nic nie wie. okazało się, ze dziadka operacja będzie dopiero w poniedziałek w sobote jade do dziadka go odwiedziec do wawy.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 12:29   #1532
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oby, oby

Wiesz chyba najgorsze jest to czekanie na badnia. Teraz w sumie nie wiadomo co jest. ma niby napisane podejrzenie przewlekłego zapalenia wątroby (skoro przewlekłe, to znaczy,z e juz musiał to miec jakis czas, bo na początku jest wirusowe, potem nie leczony przeradza się w przewlekłe i to juz jest gorzej) .
Do wtorku nie wiem jak wytrzymam. najchetniej bym przespała te dni. wiem, ze muszę się czymś zająć, ale nawet nie mam na nic ochoty.

i tak sobie pomyslałam, ze4 skoro to jest zakaźne (bo na taki oddział ma skierowanie) to jest szansa, ze i ja się tym zaraziłam. i wiesz... byłabym nawet szczęsliwa. bo nie wyobrażam sobie, aby mojemu męzowi mogło się coś stac. Jesli on ma cierpieć to ja też chce .
Tak to prawda czekanie jest najgorsze i ta niepewność ale ja w tamtym momencie starałam się wmawiać sobie jemu i wszystkim dookoła że nic mu się nie może stać i w końcu uwierzyłam że wszystko będzie dobrze nawet nie dopuszczałam do siebie myśli że może być inaczej i nie było więc Tobie polecam to samo myśl pozytywnie i nawet nie mów że chciałąbyś mieć to samo pomyśl jak by się Twój mąż poczuł gdyby miał świadomość że Cię zaraził??Poza tym jeśli faktycznie będzie potrzebował leczenia to będziesz mu potrzebna zdrowa i silna więc a kysz z takimi myślami
Stary 2009-10-15, 13:22   #1533
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Tak to prawda czekanie jest najgorsze i ta niepewność ale ja w tamtym momencie starałam się wmawiać sobie jemu i wszystkim dookoła że nic mu się nie może stać i w końcu uwierzyłam że wszystko będzie dobrze nawet nie dopuszczałam do siebie myśli że może być inaczej i nie było więc Tobie polecam to samo myśl pozytywnie i nawet nie mów że chciałąbyś mieć to samo pomyśl jak by się Twój mąż poczuł gdyby miał świadomość że Cię zaraził??Poza tym jeśli faktycznie będzie potrzebował leczenia to będziesz mu potrzebna zdrowa i silna więc a kysz z takimi myślami
muszę się tego nauczyć.
Na szczęscie płacze tylko w samotności, o dziwo przy wszystkich jestem twarda. może mniej się usmiecham, ale wczoraj zwaliłam to na @ i ból brzucha, choc tak naprawde mnie nie bolał.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Madziu u co sciągnęłas wczoraj ten plik z dietą SB co go zamieszczałam??

Stary 2009-10-15, 13:24   #1534
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
a wy jakie seriale oglądacie??
My z TŻ'tem oglądamy Brzydule
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
a i przypomniało mie oglądałam jeszcze 2 sezony Teraz albo nigdy reszte musze kiedys nadrobic
Dokładnie, też musze nadrobić reszte

Cytat:
Mój TZ tez czasami chrapie w nocy. a ostatnio to nawet codziennie. jednak od wczoraj już mi to nie przeszkadza. To nic , ze pół nocy nie spałam przez to, ale co tam. Jakoś przestało mieć to mnie znaczenie
Mój TŻ na szczęśćie chrapie tylko sporadycznie i zazwyczaj pomaga jak go obudze i przewróci sie na bok

[QUOTE=Madzialenka12344321 ;14744946]aaa bo ja się naczytałam, ze te przewlekłe zapalenie wątroby moze być smiertelne ale juz od wczoraj nic na ten temat nie czytamQUOTE]
Podstawowy bład to czytanie w necie na temat takich rzeczy, choć nie powiem bo też zawsze tak robie, wiele razy już taka byłam poschizowana bo wyczytałam coś na necie a potem okazywało się, że wszystko ok, dlatego Madziu grunt to nie martwić się na zapas i moim zdaniem to dobrze, ze Tż wogóle te badania krwi miał, gorzej by było jakby coś się rozwijało i on by o tym wogóle nie wiedział.
Stary 2009-10-15, 13:33   #1535
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

Podstawowy bład to czytanie w necie na temat takich rzeczy, choć nie powiem bo też zawsze tak robie, wiele razy już taka byłam poschizowana bo wyczytałam coś na necie a potem okazywało się, że wszystko ok, dlatego Madziu grunt to nie martwić się na zapas i moim zdaniem to dobrze, ze Tż wogóle te badania krwi miał, gorzej by było jakby coś się rozwijało i on by o tym wogóle nie wiedział.
wiem wiem. To był wtedy taki przypadek. Poszlismy na zakupu i akurat był dzienn oddawania krwi. na srodku miasta stał czerowny autobus. TZ postanowił pierwszy raz oddac krew. i teraz takie cyrki wyszły.

matko, gdyby on wtedy tek krwi nie oddał., a kolejne badnia bysmy sobie robili dopiero za rok??

ech ostatnio jest nie ciekawie. najpierw mój dziadek. potem ja, teraz TZ dziadek bedzie mial w poniedziałek operację, ja badania we wtorek , TZ tgez badania we wtorek. ech.. to bedą cięzkie dni

zajęłam się czytaniem książki "księzyc w nowiu" podobno w listopadzie bedzie kinowa premiera. w między czasie zaczełam sciągac nowe odcinki seriali a o 16 pójde zacząc robić obiadek.

Stary 2009-10-15, 14:13   #1536
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ech...widze, ze u Was tez problemy zdrowotne.
U mojego Męża stwierdzono przepukline pachwinową i musi iść na zabieg.
Ja nadal męczę sie z moją "dziwną" nadżerką. ZNów ide do szpitala na kolejna kolposkopię i zobaczymy co tam znów wymyślą. Ech...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 14:50   #1537
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Śliczne zdjęcia!!!!
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
zdjecia super!!! wcale się nie dziwie, ze macie problem. my dostaliśmy ponad tysiac zdjęc i doslownie nie jestem w stanie wybrac tych najladnieszych, bo podoba mi sie ich cala masa ;p
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Katunia zdjęcia super !!!
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Katunia sliczne zdjecia
dziekuje

Cytat:
katunia my nie możemy bloku ocieplić a na samo ocieplenie naszego poziomu reszta mieszkańców i spółdzielnia się nie zgodzi, a od środka to trochę bez sensu, bo zmniejszy nam pokój a poza tym to przy samym oknie. Wy macie od środka czy od zewnątrz te cuda??
u nas tez nie bylo mozliwosci oceiplenia od zewnatrz, wiec zrobilismy to sami wewnatrz tylko na tych scianach na ktorych zawsze pojawial sie grzyb. Miejsca w pokoju to zabralo tyle co wcale. Plyta, stelaz i styropian razem zajely jakies 5 cm wiec jest to niezauwzalne a roznica jest i w cieple i w tym ze grzyb przez to nie przejdzie. Patent juz sprawdzony wczesniej. wiec POLECAM !
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 14:55   #1538
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
bzyczka1 ale słodka no nasze malenstwo tez wczesnie zostalo zabrane, ma niecale 6 tygodni, ale nie dalo sie inaczej. Ale sama juz je, zalatwia sie do kuwety. Wczoraj byla jeszcze wystraszona ale dzis juz jest znacznie lepiej, wlasnie sobie slodko spi
kocham koty, mam swoją wariatke w Polsce, to indywidualiści w każdym calu, ale zima to okres kiedy się tulą, śpią i siedzą cały czas w domku. Piękne macie kocięta

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 14:56   #1539
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
dziekuje

u nas tez nie bylo mozliwosci oceiplenia od zewnatrz, wiec zrobilismy to sami wewnatrz tylko na tych scianach na ktorych zawsze pojawial sie grzyb. Miejsca w pokoju to zabralo tyle co wcale. Plyta, stelaz i styropian razem zajely jakies 5 cm wiec jest to niezauwzalne a roznica jest i w cieple i w tym ze grzyb przez to nie przejdzie. Patent juz sprawdzony wczesniej. wiec POLECAM !
Czesć dziewczyny. Zagladam często, ale udzilam się mało. Trzytmam kciuki za pozytywne rozwiazanie ktopotów. U mnie też nie jest z górki.
Jeśli chodzi o docieplanie, to jako fachowiec w tej sprawie moge powiedziec, ze docieplanie od wewnątrz jest niewłaściwe, ponieważ w scienie zewnętrznej występuje punkt rosy i tam skrapla się woda, co jest przyczyną powstawania grzyba. Na początku moze tego grzyba nie ma widac w srodku, ale zapewniam Was, ze pojawi się. Poza tym, widac go nie ma, a z powietrza go wdychamy. Ściany zewnętrzne docieplamy tylko od zewnętrznych stron.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:03   #1540
bzyczka1
Zakorzenienie

to ja jeszcze trochę prywaty zrobię katunia no ale czy ten grzyb nie wychodzi pod tym ociepleniem?? no bo w sumie to zakrycie a nie usunięcie chyba?? bałabym się tak

dopiero teraz doczytałam to co pisała kolanka no i właśnie o to mi chodzi.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2009-10-15 o 15:04
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:05   #1541
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny. Zagladam często, ale udzilam się mało. Trzytmam kciuki za pozytywne rozwiazanie ktopotów. U mnie też nie jest z górki.
Jeśli chodzi o docieplanie, to jako fachowiec w tej sprawie moge powiedziec, ze docieplanie od wewnątrz jest niewłaściwe, ponieważ w scienie zewnętrznej występuje punkt rosy i tam skrapla się woda, co jest przyczyną powstawania grzyba. Na początku moze tego grzyba nie ma widac w srodku, ale zapewniam Was, ze pojawi się. Poza tym, widac go nie ma, a z powietrza go wdychamy. Ściany zewnętrzne docieplamy tylko od zewnętrznych stron.
u nas nie bylo innego wyjscia...albo docieplenie od wewnatrz albo grzyb na scianie.... z dwojga zlego wolelismy mieszkac bez grzyba. Juz ta metoda sprawdzila sie i na scianie przez 9 lat nic sie nie pojawilo, mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie.

MOj mezus zdalprawko na C !! dzis z apierwszym razme
a teraz padniety poszedl spac....

Ja na szkolenie dzis jeszcze do przedszkola ide, wiec ide jakis maly obiadek zjesc.

byzczko - juz raz takie ocieplenie zrobilismy z rodzicami. My z TZem to zerwalismy zeby polozyc grubszy styropian i jak odkrylismy sciane na ktorej zawsze pojwial sie grzyb to przy przy tym dociepleniu nic przez kilka dobrych lat nie wyszlo !

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-10-15 o 15:07
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:11   #1542
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas nie bylo innego wyjscia...albo docieplenie od wewnatrz albo grzyb na scianie.... z dwojga zlego wolelismy mieszkac bez grzyba. Juz ta metoda sprawdzila sie i na scianie przez 9 lat nic sie nie pojawilo, mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie.

MOj mezus zdalprawko na C !! dzis z apierwszym razme
a teraz padniety poszedl spac....

Ja na szkolenie dzis jeszcze do przedszkola ide, wiec ide jakis maly obiadek zjesc.

byzczko - juz raz takie ocieplenie zrobilismy z rodzicami. My z TZem to zerwalismy zeby polozyc grubszy styropian i jak odkrylismy sciane na ktorej zawsze pojwial sie grzyb to przy przy tym dociepleniu nic przez kilka dobrych lat nie wyszlo !
a ja dziś oblałam za drugim razem prawko koleś przyczepił się że najpierw daje sygnał skrętu a póżniej patrze w lusterka ogólnie egzamin ma trwać 30-45 min a my jeżdziliśmy prawie godzine...na koniec wywiózł mnie gdzieś w wąską zapchaną uliczke i kazał zaparkować w bezpiecznym miejscu, rondo przede mną dwa zjazdy w lewo, samochód za samochodem i zahaczyłam lusterko jakoś mam straszną handrę bo czułam, że dobrze mi szło

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-15, 15:17   #1543
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
i jeszcze kilka....
dostalismy ich 200 i ciezko bylo wybrac te 60 ktore znalazly sie z fotoksiazce...
piekneee..

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziew3czyny nie daję rady już

mąż przyszedł wczoraj o 24 z pracy i tak jest od soboty, przenowszą firmę do nowej siedziby, zjadł i zasnął i tak potworie zaczął chrapać znow ze całą noc nei spalam najpierw nie spałam bo długo nie wracał potem bo chrapał i nic nie pomagao proszenie zeby nei hrapał abo zeby sie obrócił na bok

w koncu tak sie zaczął wiercic ze znow mi przyłożył

pozbierałam poduchę i kołdrę i poszłam spać do

garderoby , tak tak do garderoby mamy taką wnękę w pokoju i mąz ją na garderobę z zamykanymi drzwiami zabudował miejsca wolnego jest 1mx1m dosłownie i od2 spałam taka skulona
nawet nei zauwazyl ze mnie nie ma w łóżku ani pościeli

nei wytrzumuje juz z tym chrapaniem

rano sie poryczałam (zreszta jak tam poszłam do tej garderoby- szafy)to tez sie poryczałam i powiedziałam ze mam tego dość

jezu spałam w szafie jak to idiotycznie brzmi
wyslij go do lekarza albo kupcie cos w aptece...

Cytat:
a ja dziś oblałam za drugim razem prawko koleś przyczepił się że najpierw daje sygnał skrętu a póżniej patrze w lusterka ogólnie egzamin ma trwać 30-45 min a my jeżdziliśmy prawie godzine...na koniec wywiózł mnie gdzieś w wąską zapchaną uliczke i kazał zaparkować w bezpiecznym miejscu, rondo przede mną dwa zjazdy w lewo, samochód za samochodem i zahaczyłam lusterko jakoś mam straszną handrę bo czułam, że dobrze mi szło
rozumiem cie.. sama zdalam za 4 razem.. a uwalali mnie za *******y.. nie martw sie duzo zalezy od egzaminatora...
Stary 2009-10-15, 15:19   #1544
baja_86
Zakorzenienie

Madzialenko, Agatko chyba jacyś wybrakowani Ci nasi mężowie Mój też się rozchorował, już pisałam o tym ( zapalenie odmiedniczkowe nerek, podejrzenie kamicy). No ale nie możemy się załamywać, najwazniejsze to pozytywne myślenie.
Madziu poczekajcie na wyniki, zamartwianie się bez sprawdzenia co i jak jest bezsensu. Będzie dobrze
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:20   #1545
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
piekneee..

wyslij go do lekarza albo kupcie cos w aptece...

rozumiem cie.. sama zdalam za 4 razem.. a uwalali mnie za *******y.. nie martw sie duzo zalezy od egzaminatora...
wiem, ale to i tak przykre bo lusterka to nie zagrożenia...i czuje się tak, że woził mnie tak długo żeby w końcu się do czegoś przyczepić cóż, byle do skutku

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-15, 15:30   #1546
bzyczka1
Zakorzenienie

ewurka nie martw się prawkiem...ja zdałam za 2 razem pomimo tego że byłam świetnie przygotowana...oblał mnie za włączenie nie tego kierunkowskazu na placu ale tego dnia nie przepuścił nikogo z 15 osób które u mnie w grupie były. Chyba mu się do domu spieszyło bo to było w Wielki Piątek za to za drugim razem trafiłam do wspaniałych ludzi, najpierw na placu a potem na mieście. Na placu pan wybaczył mi najechanie na linie a na mieście to w oóle luz miałam. Trzeba trafić dobrze. Wspomnę tylko o tym że pierwszy egzaminator został oddalony od egzaminowania kierowców bo brał łapówki i to wyszło na jaw, dobrze mu tak
Najlepiej było jak czekałam na drugim egzaminie na gościa z ktorym na placu byłam, a tu podjeżdża inny i mówi do mnie że może z nim pojadę a on corse miał a ja zawsze na mikrach jeździłam, nawet nei wiedziałam jak się światła włącza mówię do niego że nie, że poczekam, że niegdy oplem nei jeździłam i nic nie wiem na jego temat no i że światła nei wiem jak włączyć. A pan do mnie że mi pokaże wszystko. Najgorsze w tym aucie było to że hamulec ręczny był tak zaciągnięty że nie dało rady jego jedną ręką opuścić, więc ja puszczałam kierownicę i na dwie łapki przy wyjeździe z ośrodka mamy pod górkę i tam hamulca trzeba użyć, samochód mi zjechał więc już myślałam że nie zdałam a n mi na koniec taką niespodziankę zrobił że pomimo błędu że na warunkowej strzałce nie zatrzymałam się do końca tylko auto się jeszcze trochę toczyło, ale zatrzymałam się przed pasami za strzałką więc uznaje że błędu nie było

Nasz skarb
Stary 2009-10-15, 15:31   #1547
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

a ja jakoś nie moge sie zebrac w sobie żeby zrobic w końcu prawko a powiem że przydałoby sie

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-10-15 o 15:34
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:42   #1548
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
ewurka nie martw się prawkiem...ja zdałam za 2 razem pomimo tego że byłam świetnie przygotowana...oblał mnie za włączenie nie tego kierunkowskazu na placu ale tego dnia nie przepuścił nikogo z 15 osób które u mnie w grupie były. Chyba mu się do domu spieszyło bo to było w Wielki Piątek za to za drugim razem trafiłam do wspaniałych ludzi, najpierw na placu a potem na mieście. Na placu pan wybaczył mi najechanie na linie a na mieście to w oóle luz miałam. Trzeba trafić dobrze. Wspomnę tylko o tym że pierwszy egzaminator został oddalony od egzaminowania kierowców bo brał łapówki i to wyszło na jaw, dobrze mu tak
Najlepiej było jak czekałam na drugim egzaminie na gościa z ktorym na placu byłam, a tu podjeżdża inny i mówi do mnie że może z nim pojadę a on corse miał a ja zawsze na mikrach jeździłam, nawet nei wiedziałam jak się światła włącza mówię do niego że nie, że poczekam, że niegdy oplem nei jeździłam i nic nie wiem na jego temat no i że światła nei wiem jak włączyć. A pan do mnie że mi pokaże wszystko. Najgorsze w tym aucie było to że hamulec ręczny był tak zaciągnięty że nie dało rady jego jedną ręką opuścić, więc ja puszczałam kierownicę i na dwie łapki przy wyjeździe z ośrodka mamy pod górkę i tam hamulca trzeba użyć, samochód mi zjechał więc już myślałam że nie zdałam a n mi na koniec taką niespodziankę zrobił że pomimo błędu że na warunkowej strzałce nie zatrzymałam się do końca tylko auto się jeszcze trochę toczyło, ale zatrzymałam się przed pasami za strzałką więc uznaje że błędu nie było
wiem, że w Polsce zdać jest o wiele trudniej, myślałam, że tutaj będzie mi łatwiej, a nie jest wcale. Złoszcze się, bo nie zrobiłam aż takich błędów...ale cóż, może następnym razem mi się uda. zdaje w obcym mieście i pomimo tego, że jazdy tam mam wciąż to gdzie jadę jest dla mnie zagadką
Myszka prawko się zawsze przydaje, dla mnie na początku był to mega stres, teraz już jest lepiej i chciała bym już sama jeżdzić. do skutku, będę zdawać do skutku, tylko szkoda, że to tyle kosztuje i pieniędzy i nerwów. Tutaj musisz pokazywać, gdzie jest np. płyn hamulcowy, płyn chłodniczy, musisz wytłumaczyć jak działają światła hamulcowe itd. jest mało skrzyżowań, więcej rond...ehhhh

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-15, 15:46   #1549
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu u co sciągnęłas wczoraj ten plik z dietą SB co go zamieszczałam??
tak, już wtedy dopisalm do postu, że mam.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:46   #1550
bzyczka1
Zakorzenienie

w Polsce też trzeba pokazać gdzie jakie zbiorniki są, którędy się wlewa i jak sprawdza się poziom płynów. Do tego pokazujesz światła, włączasz wskazane przez egzaminatora, na placu jest łuk przód i tył i podjazd pod górkę- to chyba wszystko co na placu. Nie pamiętam zdawałam dwa lata temu.

Nasz skarb
Stary 2009-10-15, 15:51   #1551
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
w Polsce też trzeba pokazać gdzie jakie zbiorniki są, którędy się wlewa i jak sprawdza się poziom płynów. Do tego pokazujesz światła, włączasz wskazane przez egzaminatora, na placu jest łuk przód i tył i podjazd pod górkę- to chyba wszystko co na placu. Nie pamiętam zdawałam dwa lata temu.
chyba cały czas zmieniają się reguły egzaminów

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-15, 17:31   #1552
myszka_maj
Zakorzenienie

ale tu cisza....

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:07   #1553
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ale tu cisza....
cisza jak makiem zasiał może dziewczyny się grzeją pod kocykami ze swoimi TŻ

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-15, 18:16   #1554
kasiaher
Wtajemniczenie

ja odpoczywam cosik mi tak ciężko
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:25   #1555
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Madzialenko, Agatko chyba jacyś wybrakowani Ci nasi mężowie Mój też się rozchorował, już pisałam o tym ( zapalenie odmiedniczkowe nerek, podejrzenie kamicy). No ale nie możemy się załamywać, najwazniejsze to pozytywne myślenie.
Madziu poczekajcie na wyniki, zamartwianie się bez sprawdzenia co i jak jest bezsensu. Będzie dobrze
ech w takim razie trzymam kciuki za tych naszych mężów
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
tak, już wtedy dopisalm do postu, że mam.
oo nie widziałam. i co od poniedziałku przechodzisz??

a mi dziś cały dzien jest strasznie słabo. to chyba przez te nerwy

Stary 2009-10-15, 19:45   #1556
india83
Zakorzenienie

Cytat:
lustereczko gratuluję pociechy ja mam taką małpę już piąty miesiąc w domu a ma 6 miesięcy wiem że za szybko została zabrana ale to już inna historia franciszka wszędzie się wciska i rozrabia cały dzień a ja normalnie umieram na koniec dnia przez nią
Cytat:
bzyczka1 ale słodka no nasze malenstwo tez wczesnie zostalo zabrane, ma niecale 6 tygodni, ale nie dalo sie inaczej. Ale sama juz je, zalatwia sie do kuwety. Wczoraj byla jeszcze wystraszona ale dzis juz jest znacznie lepiej, wlasnie sobie slodko spi
śliczne te wasze kociaki, tak w ogole kotki to moje ulubione zwuerzeta i nie wyobrazam sobiue bez nich zycia!!!
A ja Wam przedstawiam moja ksiezniczke Soroczke ;p

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
skoro wstawiacie swoich pupili, to ja pokażę naszą Luśkę.
słodka jest hihi...

Cytat:
kocham koty, mam swoją wariatke w Polsce, to indywidualiści w każdym calu, ale zima to okres kiedy się tulą, śpią i siedzą cały czas w domku. Piękne macie kocięta
słodziutka i urocza

Cytat:
ech w takim razie trzymam kciuki za tych naszych mężów

oo nie widziałam. i co od poniedziałku przechodzisz??

a mi dziś cały dzien jest strasznie słabo. to chyba przez te nerwy
spokojnje, za bardzo się nie stresuj, bo i Tobie zaraz cos zaszkodzi
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:53   #1557
bzyczka1
Zakorzenienie

india śliczny kociak.. Syjamski prawda?? marzy mi się taki moja siostra ma kotka właśnie w takim umaszczeniu nie wiemy jednak czy to syjam czy tylko taki ma kolorek, bo szwagier zabrał go z drugim kotkiem-buraskiem od faceta, który szedł je utopić (5 tygodniowe koty ). I tak trafił do nich Smigol nazwała go tak moja siostrzenica

Nasz skarb
Stary 2009-10-15, 19:56   #1558
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 20:45   #1559
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, ale to i tak przykre bo lusterka to nie zagrożenia...i czuje się tak, że woził mnie tak długo żeby w końcu się do czegoś przyczepić cóż, byle do skutku
spoko spoko mnie oblali na tym ze ustapilam pieszemu na przejsciu bo "przepuszcza sie starych i dzieci" i ze przekroczylam predkosc znaczaco 25na godizne przy ograniczeniu do 20.. wiec nic mnie niezdziwi
Stary 2009-10-15, 20:47   #1560
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
śliczne te wasze kociaki, tak w ogole kotki to moje ulubione zwuerzeta i nie wyobrazam sobiue bez nich zycia!!!
A ja wam przedstawiam moja ksiezniczke soroczke ;p

słodka jest hihi...

Słodziutka i urocza

spokojnje, za bardzo się nie stresuj, bo i tobie zaraz cos zaszkodzi
piękna!!!!!!! :d

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
spoko spoko mnie oblali na tym ze ustapilam pieszemu na przejsciu bo "przepuszcza sie starych i dzieci" i ze przekroczylam predkosc znaczaco 25na godizne przy ograniczeniu do 20.. wiec nic mnie niezdziwi
a zdawałaś w Anglii czy w Polsce? ja już troszke odpuściłam, ale zła byłam na maksa dobrze, że TŻ poszedł do pracy bo chyba bym była troszke upierdliwa
PS. Martuś piękne zdjęcia, dopiero teraz je oglądnęłam, masz cudne włoski, uwielbiam ten kolor wyglądaliście bosko

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Edytowane przez ewurka
Czas edycji: 2009-10-15 o 20:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości