|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
OK, ale nie będzie to zbyt szybko, o ile go w ogóle dostanę
![]() Zużyłam właśnie tonik ogórkowy z Ziai, biorę się za Bielendę
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola, gratulacje.
![]() BTW mówi Ci coś firma La Voglia Matta Perlier? Siostra dostała taki żel i balsam kokosowy z Włoch i pachną obłędnie. Super. ![]() Przez długi czas był to mój ulubiony puder, zużyłam chyba 5 opakowań ale powoli dojrzewam do zmian. Miałam "kolor" Translucide i jest to jak na razie jedyny puder tego typu który rzeczywiście nie daje u mnie żadnego koloru. Idealnie się dopasowuje do koloru skóry i matowi na jakieś 5 h. Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14737019]W ogóle dziś spałam 4h i pojechałam raniutko do TŻa, zasnęłam u niego I tu go muszę pochwalić, bo obudził mnie 2h później wodząc mi przed nosem talerzem z moimi ulubionymi łazankami, które sam przyrządził w między czasie, a wcześniej specjalnie poszedł po składniki Strasznie mnie rozczulił [/QUOTE]Brawa dla tego Pana. ![]() ------------------------- Wy się tak dzielnie trzymacie a ja wczoraj poległam w Naturze. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Wydrukowałam sobie kupon do Rossmanna. ![]() BTW ma może któraś z Was kod na wkładki higieniczne facelle (z dn. 5.10) i balsam masło kakaowe Ziaja ( z dn. 13.10)?
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczylam wczoraj zel pod prysznic "mango i jogurt" Ori
I jeszcze probke Hypnose Senses, piekny i trwaly zapach, w sam raz na jesien/zime, taki pod szaliczek
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2009-10-15 o 11:23 |
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zużyłam saszetke odżywki do włosów z nivea a dziś niespodziewanie skończył się żel do mycia twarzy z la roche. Nie lubie takich niespodzianek bo mimo iż tubka była już od dłuższego czasu lekka to nagle dziś stała się pusta
(dlatego nie lubie nie przeźroczystych opakowań).Trzeba wyciągnąć cos z zapasów ![]() Próbki z rosmana odebrała wczoraj mama i dołączą do wielkiej kolekcji innych próbek. Ciesze sie najbardziej z peelingu garniera. Miałam sobie go kupić bo był chwalony ale najpierw musze zużyć inne i wypróbuje próbki Podziwiam was za zużywanie balsamów do ust i błyszczyków. Ja mam ich tak dużo że to trwa wieki. Co prawda w tym roku postanowiłam ze nie kupie żadnego aż czegoś nie zużyje (zużyłam 1 balsam do ust z avonu a teraz wykańczam już drugi i 1 błyszczyk ) ale mam powoli dość takiej monotoni bo używam non stop jednego aby go wymęczyć. W efekcie nie kupiłam żadnego mazidła żeby nie powiększać kolekcji błyszczyków. Do pracy jakiś czas temu wziełam sobie błyszczyk wibo i nawet powoli widać zużycie ale niestety nie nadaje się do torebki bo się leje taki sam mam w domu i tez musze go trzymać w pionowej pozycji. W rosmanie wczoraj mama kupiła tylko wkładki połowa miesiaca a ja nic nie kupiłam ... trzymajcie kciuki oby taki był cały
|
|
|
|
#3635 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczyny gratuluję zużyć!
Ja nie zużyłam nic w ciągu ostatnich 2 dni, ale szampon Joanny z kokosem już na wykończeniu. Przy okazji chyba muszę zaopatrzyć się w rumiankowy Farmony, bo tak Joanna to mój ostatni szampon an stanie. No i mój osobisty sukces - nie kupiłam żadnego kosmetyku od tygodnia. |
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje zużyć
Ja wczoraj zużyłam próbkę kremu do ciała Dermika body de luxe jakiś tam supernawilżający i w ogóle och i ach... Moim zdaniem nawilżenie słabe, musiałam się 'dosmarować' neutrogeną... A dzisiaj rano było mi tak zimno i w ogóle, że po prysznicu nie chciało mi się niczym smarować tylko szybko się ubrać ;D Oparłam się pokusie na nowe cienie Essence... Tzn. oparłam się pokusie pojechania do centrum handlowego (a raczej po prostu nie miałam czasu) ale kiedy już pewnie stanę przed tą gablotką to ..... Poza tym w tym miesiącu chyba koniec z zakupami kosmetycznymi... przydałyby mi się natomiast ze 2-3 sweterki tuniki i jakieś porządne wyszczuplające jeansy...
|
|
|
|
#3637 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14734476]A skąd wytrzasnęłaś nową ofertę Natury?
[/QUOTE]z wątku Natura ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale M już by mi pasowało, bo ona ma tyle tego futra wewnatrz że rozmiar wiekszy jest nawet wskazany bo ja jak mam sweterek to ledwo sie wciskam w tą bluzę ;P. Jest bardzo ciepła i bardzo dobra gatunkowo, nawet ją w tamtym roku prałam w pralce. A i ceny teraz są korzystniejsze bo moja 2 lata temu kosztowała z przesyłką ponad 300 zł. Warto na nią wydać 200 złCytat:
zobaczyym skusze sie na niego bo i tak kończy mi sie krem do stóp, a ten wezme na spółke ze siostrą wiec 3,50 zł na łebka wyjdzie ![]() Oj nieładnie tak szaleć na zakupach!!! ![]() Cytat:
![]() oj tak mi też przydałyby się jeansy ![]() Ciuciola gratki Jutro powinnam skończyć filtr Ziaja |
||||
|
|
|
#3638 |
|
Miss Pudernica
|
Właśnie wywaliłam lakier do frencha z Vipery, już nic nie dało się z niego wygrzebać. Lakier Wibo też mi się kończy i tym sposobem muszę kupić jakiś transparentny beżowy, widziałam fajne z serii Glam Wear Bell, może się w przyszłym tygodniu po nie przejdę. Na razie pogoda skutecznie zniechęca mnie do wychylania nosa z domu, muszę sobie przywieść kozaki i zimową kurtkę od mamy.
I potrzebuje kremu do rąk i stóp. Już ledwo co wyciskam z moich, mam jeszcze jeden w zapasach do rąk i stóp z Avonu Sake i ryż, ale jest malutki a mi szybko schodzi krem do rąk, bo mam bardzo suchą skórę. Może w weekend skoczę do Natury i obadam co tam ciekawego mają. Także czekają mnie 3 usprawiedliwione zakupy
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-10-15 o 13:53 |
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Eh nawaliłam
Byłam w Naturze. Kupiłam: - lakier Rimmel Velvet Rose (ten który chodził mi po głowie od dawna) - lakier Rimmel Urban Purple (dziewczyny na NK kusiły) - kredkę z nowej kolekcji Sensique - oliwkową - kredkę z nowej kolekcji Sensique - fioletową - odżywke My Secret - to jedyny konieczny i potrzebny zakup Żeby nie było tak źle, miałam już w koszyku ale odłożyłam na półke: - lakier z nowej kolekcji Sensique - brązowy (te różowe drobinki niezbyt mnie przekonały) - cień z nowej kolekcji Sensique - morski (gdyby był ciemniejszy to bym wzięła )- tusz Essence - wahałam się między trzema, poczytam jeszcze KWC Kupiłam też szaliczek Tym razem brązowo-beżowy, cieniowany (ale inny model niż te które kupiłam ostatnio). Miałam w koszyku jeszcze cieniowany czerwono-czarny, ale jednak odłożyłam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-15 o 14:43 |
|
|
|
#3640 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś z kolei miałam już w koszyku krem nawilżająco-rozświetlający Sorayi, ale odłożyłam, bo mam jeszcze Himalayę, a poza tym nie znam opinii z KWC tego kremu, a wolę w ciemno nie kupować
![]() Na razie zużyć pełnowymiarowych mam mniej niż zakupów, ale dziś powinno się to wyrównać, bo wykończę żel pod prysznic
|
|
|
|
#3641 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam dzisiaj lakier bezbarwny shiny top coat bo skonczyla sie odzywka Rimmela nail rescue. I jeszcze lakier granatowy,tez zakup przemyslany ![]() gratuluje Wam zuzyc!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-10-15 o 15:49 |
|||||
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, musimy sie trzymac odwyku, bo cos ostatnio nawalamy...
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj sobie pocwiczyłam pilates z tej płyty co była z shapem i od razu mi bylo cieplutko.biegałam po domu w krotkich spodniach i luzce na ramionczkach.teraz mam straszne zakwasy i ledwo sie ruszam ale co tam.dzis tez pocwicze
![]() wczoraj znowu zuzyłam jeden kosmetyk i zrobilam TŻowi maseczke z miodla a wczesniej peeling.wspolokatorki sie z niego smialy ale on sie nie przejmował.
|
#3644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współlokatorki pewnie zazdrościły, niewielu facetów daje sobie zrobić peeling i maseczkę, mój na szczęście z własnej woli robi peeling, a maseczki zaczęliśmy sobie robić razem, bo jedna Schaebensa akurat na 2 pyski wystarczy
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Warto kupowac tego shape'a?? duzo jest tam cwiczen?
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14741433]OK, ale nie będzie to zbyt szybko, o ile go w ogóle dostanę
![]() Zużyłam właśnie tonik ogórkowy z Ziai, biorę się za Bielendę [/QUOTE][1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14737019]Zauważyłam, że powoli kończy mi się maseczka peel-off z Planet SPA, pewnie jeszcze w tym roku będę musiała zamawiać nową, tym razem tę z białą herbatą Jak dla mnie maseczki z tej serii nie mają sobie równych W ogóle dziś spałam 4h i pojechałam raniutko do TŻa, zasnęłam u niego I tu go muszę pochwalić, bo obudził mnie 2h później wodząc mi przed nosem talerzem z moimi ulubionymi łazankami, które sam przyrządził w między czasie, a wcześniej specjalnie poszedł po składniki Strasznie mnie rozczulił [/QUOTE]co do planet spa to się akurat nie zgadzam ![]() a co do tych łazanek to takie słodkie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cuciola, gratuluję!
|
||
|
|
|
#3647 |
|
Konto usunięte
|
Księżniczko, telepatia to jedno, a drugie to to, że przecież już wcześniej zauważyłyśmy, że mamy podobne zbiory
![]() Która maseczka peel-off Ci tak nie przypasowała? Pewnie Morza Greckie? |
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak usprawiedliwione
Cytat:
maniaczko lakierowa daj no linka do tego odcienia urban purple ![]() też byłam wymacać nową serię sensique i wzięłam kredkę turkusową , ładnie się rozprowadza, nie marze i da się naoszczyć - najważniejsze lakiery z nowej kolekcji też sobie odpuściłam bo kolory na próbniku mi się nie spodobałyCytat:
![]() gdyby mój TŻ tak sobie dał ![]() Warto! Zależy jaka jest płyta. Ta ma bodajże parę programów pilates po 15 minut, ja mam już kilka tych płyt i często rzucam sobie z nich jakiś zestaw, czasem nawet z różnych bo mam swoje ulubione ale równie dobrze możesz ściągnąć z neta np. przez emule ja sobie ściągnęłam wiele zajęć pilatesu za freeNo i jak pisałam byłam w Naturze kupiłam kredkę turkusową sensique (moja się skończyła tamtym miesiącu) i krem do zmarzniętych stóp (krem do stóp mi się kończy) i nic po za tym zakupy potrzebne
|
||
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14750690]Księżniczko, telepatia to jedno, a drugie to to, że przecież już wcześniej zauważyłyśmy, że mamy podobne zbiory
![]() Która maseczka peel-off Ci tak nie przypasowała? Pewnie Morza Greckie?[/QUOTE] Planet Spa Wygładzająca maseczka ryż i sake, czy jakoś tam dla mnie straaaszna
|
|
|
|
#3650 | |
|
Konto usunięte
|
Znacie jakieś dobre sposoby na różne paskudztwa na ustach? Opryszczka to to nie jest, ale skupisko maleńkich pęcherzyków, strasznie boli, choć już lekko wysuszone (paraduję po domu z pastą do zębów na ustach
).---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() W ogóle w katalogu 17 będzie zestaw 3 maseczek za 30zł, czyli dla mnie koło 20zł, wezmę je na pewno, bo na dwie z nich się czaję, a trzecią mam, ale się kończy ![]() Odebrałam te próbki z Rossmanna, część dałam mamie, a z reszty dziś sobie chyba potestuję
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2009-10-15 o 18:08 |
|
|
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
ja też dziś właśnie odebrałam te próbki i kusiła mnie w Rossmanie jedna rzecz: odżywka Herbal niebieska 9,90 zł za 400 ml, promocja do dzisiaj, ma bardzo dobre opnie na KWC, zresztą miałam już kilka odżywek z Herbala i wiem że są dobre...no ale pomyślałam sobie że mam jeszcze jakąś 1/3 odżywki z apteczki babuni i całego Ultra Douxa przywiezionego z Francji a poza tym Syossa w sprayu no i odłożyłam na półkę...
![]() w ogóle tak się zastanowiłam że nawet nie tak bardzo przerażają mnie zapasy w szafie (one przerażają TŻta ) co ilość kasy jaka na to idzie...pogrąża mnie też to że jeśli chodzi o cerę to tylko apteczna pielęgnacja wchodzi w grę bo mam strasznie problemową i przez to takie sumy miesięcznie wychodzą, fakt że większość kupuję na promocjach albo na Allegro ale to mimo wszystko kupa kasy
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie probki odbieralyscie z rossmanna??
Ja jutro jade na zakupy zimowe. Kurtka, buty-oby sie udalo kupic! A szalikow mam 5 Ale jeszcze mama ochote na jakis.chodzi mi po glowie lakier rimmela, Hosenko moze taki ktory Ty kupilas...? Wrzucisz fotkę?
|
#3653 |
|
Konto usunięte
|
Już było tu pisane o tych próbkach, zestawik dla zarejestrowanych na Rossnecie, w tym akurat jest głównie Garnier i Biosilk
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przynoszę dobrą nowinę!!!! Obroniłam się na 5!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() jestem magistrem
|
#3655 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3657 |
|
Wtajemniczenie
|
Konik, gratulacje!
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
Koniku wielkie wielkie gratulacje
![]() a możesz przypomnieć co studiowałaś?
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mozesz dokladnie opisac o co w tym chodzi i gdzie trzeba sie zalogowac? Jestem na stronie rossnetu ale nic specjalnie nie widze.
|
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
najpierw się musisz zarejestrować, podać swoje dane w tym ważny jest wiek i numer telefonu i zaznaczyć że chcesz dostawać newslettery na maila
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

Miałam "kolor" Translucide i jest to jak na razie jedyny puder tego typu który rzeczywiście nie daje u mnie żadnego koloru. Idealnie się dopasowuje do koloru skóry i matowi na jakieś 5 h. 
I tu go muszę pochwalić, bo obudził mnie 2h później wodząc mi przed nosem talerzem z moimi ulubionymi łazankami, które sam przyrządził w między czasie, a wcześniej specjalnie poszedł po składniki 
(dlatego nie lubie nie przeźroczystych opakowań).

maniaczko lakierowa