|  2009-10-15, 16:08 | #421 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.6

Witom .!    Ja po szkole.  Luzyy mam narazie  . Pozatym pogoda nie jest zła, nie pada deszcz ani wiatru nie ma także dobrze jest. Naszczęście światło już działa.!   
				__________________ niby do zakochania jeden krok, a jak przyjdzie co do czego to musimy zapie,rdalać mile. | 
|     | 
|  2009-10-15, 16:25 | #422 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Hej     tak sie czuje. ... 
				__________________ [...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." | 
|     | 
|  2009-10-15, 16:42 | #423 | 
| Rozeznanie | 

Kamma - Eh. Dlaczemu słonko ?    
				__________________ niby do zakochania jeden krok, a jak przyjdzie co do czego to musimy zapie,rdalać mile. | 
|     | 
|  2009-10-15, 16:46 | #424 | 
| Gość 
				 | 

przepraszam kochane . ;* .. ale nie mam jak narazie wchodzić na wizaz.   . bede może jakoś w nastepnym tygodniu jak znajdę czas. <3 \ ale obiecuje że codziennie na chwilke będe do was zaglądać.     | 
|   | 
|  2009-10-15, 16:50 | #425 | 
| Rozeznanie | 

Hottie - Ożesz ty małpo ty.!    
|     | 
|  2009-10-15, 16:55 | #426 | 
				 | 

chłopak ;( ... jestem tak cholernie naiwna... walnij mnie , może mnie otrzezwi raz na zawsze      
				__________________ [...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." | 
|     | 
|  2009-10-15, 17:08 | #427 | 
| Rozeznanie | 

Kamma - .znowu chłopak?   Co jest z nimi?  Walnełam.. Pomogło ?   
|     | 
|  2009-10-15, 17:18 | #428 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  już lepiej kochana?? nie ma co się przejmować facetami  * 
				__________________ Kocham Cię, że ojeju   | |
|     | 
|  2009-10-15, 17:25 | #429 | 
| Rozeznanie | 

Zgadzam się w 1000000% z Dorotką   Kamma - trzymaj się.!   
|     | 
|  2009-10-15, 17:34 | #430 | 
				 | 

hehe troche    dziękuje wam słoneczka bardzo za wsparcie   po prostu jest mi bardzo przykro, że mówi jedno, a robi drugie, zupełnie nie rozumiem , szczególnie gdy robi to taka ważna osoba dla Ciebie... ale trudno, ja wiem, ze to jest do zapomnienia... ech Musi byc dobrze ;-)   
|     | 
|  2009-10-15, 17:34 | #431 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

ej w ogóle jak wy pędzicie!   wczoraj mnie tu w ogóle nie było i nawet nie mam czasu nadrobić tego wszystkiego.  a jutro to się dopiero zacznie.  o matko.  zaraz jadę sobie na zakupy jeszcze na jutrzejszy dzień. ech. no i nawet się nie wyśpię w ten weekend po całym tygodniu pracy.  Panna Bezczelna- fajny masz ten nowy avatar!  ;* 
				__________________ śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. | 
|     | 
|  2009-10-15, 17:41 | #432 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: ciemna strona miasta . 
				 | 

Cytat: moje kochane pięknidełko <3  jestem laseczki   
				__________________ ale człowiek może odczuwać nieszczęście tylko do pewnego określonego stopnia, wszystko zaś, co przekracza jego wytrzymałość, może człowieka już tylko zniszczyć lub uczynić obojętnym. | |
|     | 
|  2009-10-15, 17:56 | #433 | 
| Rozeznanie | 

O Madziu90 Dziękuje kochana. Ten ziomm jest cool wim, wim    heha. Kamma - Możesz na mnie liczyć. Wiem jak się teraz czujesz   
|     | 
|  2009-10-15, 18:06 | #434 | |
| Zakorzenienie | 

Cześć Pindo <3  Cytat: 
 kurde zimno mi... strasznie, strasznie i nie ma kto ogrzac   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-10-15, 18:16 | #436 | 
| Rozeznanie | 

Ja teeeż jestem   Moje pupcie .  Kocham was wszystkie i każdą z osobna taak samo. Edytkaa -  Co słychać kochanie ty me?  Ja dziś mam taką głupawe że szok . Jestem nachlana optymizmem poprostu . !  A jutro to będzie w szkole fantastiko boo mam tylko pare normalnych godzin a potem Akademia dopiero ( z okazji dnia nauczyciela) już ją przekładali raz z czwarku na jutro . A jutro te same najgrsze godziny .   Fajnowooo   
|     | 
|  2009-10-15, 18:23 | #437 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Kocham Cię, że ojeju   | 
|     | 
|  2009-10-15, 18:28 | #438 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 

__________________ są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie  słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz  | |
|     | 
|  2009-10-15, 18:29 | #439 | 
| Raczkowanie | 

Słońce moje !   _______ i ja , i ja też jestem :P własnie oglądałam BrzydUle  oglądacie to ?   
				__________________ nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060  ] | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-10-15, 18:33 | #440 | |
				 | 

pinde to masz między nogami    Cytat: 
 pewnie że oglądamy  jeszcze oglądam Pierwszą Miłość  co robita dupy strupy     
				__________________ ale człowiek może odczuwać nieszczęście tylko do pewnego określonego stopnia, wszystko zaś, co przekracza jego wytrzymałość, może człowieka już tylko zniszczyć lub uczynić obojętnym. | |
|     | 
|  2009-10-15, 18:37 | #441 | 
| Rozeznanie | 

Eda  -   Kocham tę małą Panne . 
|     | 
|  2009-10-15, 18:37 | #442 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  Pierwszą Miłość też oglądam ,czasami ;PP nuuudy . idę się zaraz poedukować z biologii  ) ;D 
				__________________ nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060  ] | |
|     | 
|  2009-10-15, 18:39 | #443 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Heyka     Boże ale byłam zła dzisiaj... zajęcia miałam miec do 15. Ale profesorka mówiła nam że ma jej nie byc na wykładach bo jakaś konferencja czy coś..spoko...miała nam dac znac co i jak,....nie dała...Pojechałam więc na poranne zajęcia i potem skontaktowalismy się z główną siedzibą uczelni. Okazało się ze mamy zajęcia odwołane z nią (myslelismy ze jakies zastepstwo bedzie) . Mielismy miec z nią 3 godziny i pote angielski...to wszyscy podminowani...super sobie myśle...siedziec i czekac na wykłady...a tu nagle dzwonią z uczelni że angielki nam odwołują w takim razie i że prof. została powiadomiona o tym. jestesmy zwolnieni  no to juz się rozchmurzyłam  luzikkk  w ogole..dzisiaj padłam...przyszłam do domu,czytac zaczęłam i zasnełam z nią w ręku   
				__________________ I've got to get myself together now  Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman | 
|     | 
|  2009-10-15, 18:41 | #444 | 
| Wtajemniczenie | 

Tym nauczycielom to się już  w głowach przewraca. Sami nie wiedzą dobrze czego chcą :P

__________________ są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie  słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz  | 
|     | 
|  2009-10-15, 18:41 | #445 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   co bylo?   
|     | 
|  2009-10-15, 18:46 | #446 | 
| Raczkowanie | 

Ula jest zła, bo myśli, że Piotr ją nachodzi. Okazuje się, że to przyjaciele namawiali go do tego. Wojtek zrywa kontakty z Pachemkiem. Zaczyna nocować u Cieplaków. Aleks wyrzuca z pracy Sebastiana. pozowliłam sobie skopiowac z papilota   
				__________________ nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060  ] | 
|     | 
|  2009-10-15, 18:50 | #447 | 
| Wtajemniczenie | 

Skarby Moje muszę lecieć, ale obiecuję, że wieczorkiem się pojawię na pewno. Nawet jeśli miałabym wam tylko życzyć dobrej nocy :P    
				__________________ są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie  słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz  | 
|     | 
|  2009-10-15, 18:51 | #448 | |
				 | 

Cytat: 
  biologii miłości   Ty nie oglądałaś Ty ?! Ty?! Ty ?!    
|     | 
|  2009-10-15, 18:55 | #449 | 
| Raczkowanie | 

niestety rozmnażanie juz za mną     nawet 4 dostałam ze sprawdzianu  teraz genatyka . masakra  kto to w ogole wymyślił ?   
|     | 
|  2009-10-15, 18:55 | #450 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 łooo jaki obrońca Uli się znalazl xd 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.