|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia X
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Ditta39/MUZYKA/Michael+Jackson
Co to za film? ![]() EDIT: Dobra, już wiem
Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2009-10-15 o 18:00 |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
hej Aneth.
![]() Aska ja tez musze kupic Moonwalka. a ze $ brak to musze poczekac.. mam nadzieje ze pozniej tez beda... ![]() kupiła któraś 'świat kobiety' czy jakoś tak z 2 filmami do wyboru o MJ i albumem ;>
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wszystkim Pięknym
![]() Co tam dzisiaj narozrabiałyście?? ![]() Chciałam tylko powiedzieć, że Lu nie ma prądu nadal i wyniosła się dzisiaj do Wawy. A ja zaraz siadam do pisania artykułu...
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już od trzech godzin siedzę nad otwartym Wordem i nic
Wiesz, Ilios, po trudach należy wypocząć
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Jutro kupię
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Anethko, szalenie podoba mi się Twój avek
Mogłabym na niego patrzeć godzinami
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Pisarko, a przepraszam, że meczę i ciągle pytam ale kiedy będzie nastepny odcinek
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Avek piękny, ale ... to nie znaczy, że wybaczamy Ci wszystko
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
cze (nie ma to jak polecieć polskim slangiem
) ![]() poszłam do szkoły, a tam: moja przyjaciółka(już wszystko ok ) nie poznała mnie jak wchodziła , moja wychowawczyni też mnie nie poznała i jeszcze moja kumpela tyle się komplemenciochów nasłuchałam, ze masakra teraz jakoś pewniejsza jestem i stoję sobie przy ulicy (nie w TYCH celach ) i widzę, że wyjeżdża jakiś koleś takim super wozem, starszy ode mnie, ale jak się lampił to po prostu nie mogłam żeby nie było- nie lecę na fury, no chyba, że na Bentley'a Hunaudieres ![]() Cytat:
Ty to dopiero lachon jesteś ale ja na prawdę nieśmiała jestem ![]() ![]() i w ogóle nie mogłam tu wcześniej wejść, bo prądu nie było, aż do teraz Blue, czy przez to, że parę razy (dzisiaj tylko jeden) wyłączył się komputer, bo nie było światła mógł tak buczeć przy włączaniu? tzn. on buczał, a ja go wtedy szybko z prądu wyłączyłam ![]() i jeszcze rano około 7 sobie pomyślałam ciekawa jestem czemu Lu nie ma światła, czy to na prawdę zima tak w Polsce namieszała i, kurde, skończyłam swoją myśl i TRACH, wyłączyli, a ja taka niewiedza: no i skończyło się rumakowanie ![]() a i jeszcze mi się przypomniało jak Mycha napisała, że usłyszała pierwszy dźwięk z 'Beat It' w jakże codziennej czynności, no i ja sobie siedzę i usłyszałam takie 'walenie' w rurach i czekałam aż 'piosenka' się rozwinie w sensie, że tak bardzo przypominało ten początek 'BI' ![]() jeżuuu, alem się rozpisała i cały czas się śmieję a i pytanie: TĘSKNIŁYŚCIE?
Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-10-15 o 18:25 |
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza, coś ty zrobiła z avatarem?
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że mnie Majkol do piersi przytuli i pocieszy
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Otwieram bombonierkę, chce któraś?
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
tak
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- JAAAAAA!!! albo nie, brzuch mnie boli ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ale sobie stanik kupiłam |
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
I tu Cię zaskoczę.. Majkol nie ma piersi.. A teraz trzymaj się.. bo to będzie dla Ciebie szokująca wiadomość... Majkol jest facetem. (Przepraszam, że dowiadujesz się o tym w taki sposób, ale w końcu i tak byś się dowiedziała) Załącznik 2587006
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 2587024 Cytat:
<foch> Ja poprosze
|
||
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Anethka, łączę się z Tobą w bólu
to straszne, że wszystkie na Ciebie tak napadają i knują przed Tobą ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- nie, stoją jak Dwie Wieże ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
tak bardzo nie lubisz rozdziawiaka?---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- AŚKA, WIDZĘ CIĘ
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, póki co, idę wziąć prysznic, potem strzelę sobie kawkę i wrócę do pisania, inaczej do szczętu zgłupieję
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mysz672;14751531]
Kamuuuhaaa, no co Tyyy? tak bardzo nie lubisz rozdziawiaka[\QUOTE] ....... Niech ktoś powie Myszy, że milion razy bardziej wolę JEJ avatar |
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dobrze, że Olkiem może mi pomerdać
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Konto usunięte
|
POKA POKA, BO JA MIAŁAM ABSENCJĘ I NIE WIDZIAŁAAAAM!!
Cytat:
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-10-15 o 18:48 |
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie ogladalam... ale pytalam juz kiedys czy ktos kupil
![]() aaaa. wiecie co? albo ja jestem głupia albo facet z dajszmana jest debilem. po nieudanych zakupach popołudniwych pojechałam do areny. wybralam sobie sliczne buciki tzn kozaki, niedrogie ( cud ze ja mowie ze cos bylo niedrogie ) no i ide do kasy z nimi.przy kasie okazalo sie ze jeden rozm 40 a drugi 36. dobrze ze gosciu sprawdzil. ale zanim poszlam spac chcialam sobie przymierzyc moje perełki wyciągam a tam co?! ![]() zupełnie inne buty niz sobie wybralam nie ocieplane, bez zamka. musze jechac wymienic.;/ mam nadzieje ze da sie z tym cos zrobic ![]() mam 2 wiadomosci. dobra i zla. dobras to taka ze przyaciolka pytala po ile bilety na TII, ogladala trailera i wgl zła to hasło idioty z mojej klasy "majkelowi dzeksonowi ze nie mozna by bylo zrobic oddychania metoda usta - nos bo on nie mial nosa" i kuwra śmiec jakby conajmniej to było mądre, śmieszne, na poziomie.
|
#719 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1255558718
ależ On ma sprzęcior
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

, moja wychowawczyni też mnie nie poznała 
i tak wiemy, ze w takiej sytuacji zamiast wiercic stopka, bys sie na Majkola rzucila od razu

to straszne, że wszystkie na Ciebie tak napadają i knują przed Tobą
.