Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-15, 13:12   #3931
marlenka0505
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

aneczka to super że z dzidzią ok. Mi się coś o uszy obiło że taka torbiel może się sama wchłonąć, ale musiałabyś poszukać coś na ten temat w necie

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

a może za tydzień usłyszysz, że jednak będzie parka
Stary 2009-10-15, 13:13   #3932
aneczka555
Zadomowienie

mowie wam z poczatku ja myslalm ze to blizniaki beda bo tak to wygladalo tylko ze temu drugiemu nie bilo serduszko i byl jakby pusty ten pecherzyk wiec gin obstaje za torbielka...kurcze nigdy czegos takiego nie mialam na necie tez niewiele pisza o torbielach jamy macicy grrrrr

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 13:14   #3933
motylek85
Zakorzenienie

sas wyczytałam, że ty też jutro "męki" na uczelni będziesz przeżywać;P ja też mam jutro zjazd a taaak mi się nie chce... pojadę dopiero w sobotę... odkąd wyprowadziliśmy się z wawy do naszego rodzinnego miasteczka to nie chce mi się tam jeździć a to dopiero początek roku... na szczęście ostatniego a ty na którym?
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 13:17   #3934
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
Kasiu teraz to juz 667

gin mowi ze trzeba poczekac ten tydzien i zobaczyc czy bedzie rosnac
stwierdzil ze moge miec nadzerke i stad tez to krwawienie-plamienie,nic wiecej nie byl w stanie mi powiedziec...cholera
kotek zobaczysz będzie dobrze, w następnym tyg jak dobrze pamiętam jesteś umówiona do swojegolekarza to go o wszystko wypytaj, odpoczywaj ile się da i staraj się nie stresować buziaki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 13:24   #3935
aneczka555
Zadomowienie

to chyba naukowo sie nazywa torbiel nabotha...

Stary 2009-10-15, 13:30   #3936
motylek85
Zakorzenienie

zgadzam się z aa2, odpoczywać, nie stresować się, nie wysilać leżeć i pachnieć

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
Stary 2009-10-15, 13:32   #3937
aa2
Zakorzenienie

na razie was opuszczam, ide wskoczyć pod prysznic i wizyta u lekarza, trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok papa
Stary 2009-10-15, 14:22   #3938
Carol77
Zakorzenienie

Aniu kochanie super, że dzidzia cała i zdrowa!!!!! Strasznie się ciesze!!!! A torbielą się nie martw, może sama się wchlonie, ja wierzę, ze wszystko będzie dobrze

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 14:47   #3939
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
sas wyczytałam, że ty też jutro "męki" na uczelni będziesz przeżywać;P ja też mam jutro zjazd a taaak mi się nie chce... pojadę dopiero w sobotę... odkąd wyprowadziliśmy się z wawy do naszego rodzinnego miasteczka to nie chce mi się tam jeździć a to dopiero początek roku... na szczęście ostatniego a ty na którym?
powiem tak 2,5 roku temu skoczylam reske licencjat w zezlym roku robilam troszke ang w londku...i teraz jak worcilismy znowu mi sie studiowac zachialo wiec dopiero zaczelam jestem na 1 roku ehhh tez mi sie uwidzialo
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:09   #3940
motylek85
Zakorzenienie

o proszę super, że ci się chciało ja jestem na pierwszych studiach ale od razu mgr na szczęście jak już pisałam to ostatni rok chyba kontynuacja się nie zapowiada ale to wyjdzie w praniu jestem na psychologii

♥37/40♥
Stary 2009-10-15, 15:26   #3941
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
o proszę super, że ci się chciało ja jestem na pierwszych studiach ale od razu mgr na szczęście jak już pisałam to ostatni rok chyba kontynuacja się nie zapowiada ale to wyjdzie w praniu jestem na psychologii
ja na razie nie robbie uzupelniajacych z reski..wzielam sie( jak juz pisalam chyba dni temu) za filologie ang- tlumaczeniowke...zobaczym y cio to bedzie
Stary 2009-10-15, 15:51   #3942
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ja na razie nie robbie uzupelniajacych z reski..wzielam sie( jak juz pisalam chyba dni temu) za filologie ang- tlumaczeniowke...zobaczym y cio to bedzie
Ja juz mam licencjat z filologii angielskiej, ale niestety w pracy jaka tu wykonuje to pomaga mi to tylko pod wzgledem znajomosci angielskiego . Powiem wam dziewczyny ze bardzo mi ciezko wrocic do nauki, ale u mnie tez sie zacznie bo od stycznia zaczynam studiowac ksiegowosc (zostalam do tego lekko zmuszona w pracy). Jest to o tyle dogodne ze firma wszystko oplaci, ale mimo wszystko perspektywa nauki i egzaminow mnie przeraza!!! Strasznie od tego odwyklam i boje sie ze nie podolam
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:57   #3943
aa2
Zakorzenienie

a ja już po lekarzu, powiedział że jest wszystko dobrze, ale po badaniu powiedział do mnie że mam jak najwięcej leżeć na boku albo brzuchu żeby macica się dobrze ułozyłano i to mnie teraz tak trochę zastanawia bo pierwsze słyszę żeby leżec na brzuchu?????? czy któraś z was słyszała może coś na ten temat???
Stary 2009-10-15, 16:03   #3944
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Ja juz mam licencjat z filologii angielskiej, ale niestety w pracy jaka tu wykonuje to pomaga mi to tylko pod wzgledem znajomosci angielskiego . Powiem wam dziewczyny ze bardzo mi ciezko wrocic do nauki, ale u mnie tez sie zacznie bo od stycznia zaczynam studiowac ksiegowosc (zostalam do tego lekko zmuszona w pracy). Jest to o tyle dogodne ze firma wszystko oplaci, ale mimo wszystko perspektywa nauki i egzaminow mnie przeraza!!! Strasznie od tego odwyklam i boje sie ze nie podolam
nic sie nie martw dasz rade!!!!!
Stary 2009-10-15, 16:13   #3945
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
nic sie nie martw dasz rade!!!!!
Jakbys miala czasem klopot z czyms to uderzaj do mnie, a noz uda mi sie pomoc (pamietam jak mnie niektore zajecia doprowadzaly na skraj zalamania nerwowego). Mam w sumie takie pytanie bo ja po dziekance musialam sie 'uzerac z systemem edukacji' . Otoz podczas mojej rocznej nieobecnosci wprowadzili zmiane ktora pieknie nazwali 'dwukierunkowascia'. Polegalo to na tym iz osoby studiujace filologie obce musialy podjac nauke jeszcze jednego przedmiotu (w moim przypadku probowali mi narzucic studiowanie filologii polskiej...). Koniec koncow wywalczylam sobie mozliwosc ominiecia tego przepisu ze wzgledu na nadmiar materialu do nadrobienia i przyswojenia w biezacym roku, ale reszta studentow (tych co studiowali bez zadnych przerw) musiala to robic. Jestem ciekawa czy dalej to funkcjonuje?
Stary 2009-10-15, 16:14   #3946
aneczka555
Zadomowienie

dziekuje wszystkim za dobre slowo

poczytalam sobie na necie i to moze byc wskutek nadzerki-torbiel nabotha.... powiedzcie mi kobietki jezeli wiecie czy takie cos sie operuje jeszcze w ciazy czy zostawia sie?? nie chodzi tu o mnie tylko o moje dzidzi...

Stary 2009-10-15, 16:17   #3947
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje wszystkim za dobre slowo

poczytalam sobie na necie i to moze byc wskutek nadzerki-torbiel nabotha.... powiedzcie mi kobietki jezeli wiecie czy takie cos sie operuje jeszcze w ciazy czy zostawia sie?? nie chodzi tu o mnie tylko o moje dzidzi...
Z tego co sie orientuje nadzerke wypala sie po porodzie (chyba ze przed porodem cytologia wykazuje stan podrakowy - wiem brzmi strasznie ale jest to skrajny przypadek wtedy, na pewno bylas u lekarza wiele razy i jesli cytologia byla OK to nadzerka mogla sobie tam byc). Ale nie jestem ekspertem, po prostu tak slyszalam dookola. Mysle ze jesli masz wizyte niedlugo to lekarz ci wszystko wyjasni a do tego czasu spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj.
Stary 2009-10-15, 16:20   #3948
aneczka555
Zadomowienie

wiem kochana ale ja nigdy nie mialam zadnych torbieli,a ostatnie usg dopochwowe mialam w marcu chyba...i bylo wszystko ok...
kurcze zawsze cos....i nie da sie o tym nie myslec

Stary 2009-10-15, 16:25   #3949
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Jakbys miala czasem klopot z czyms to uderzaj do mnie, a noz uda mi sie pomoc (pamietam jak mnie niektore zajecia doprowadzaly na skraj zalamania nerwowego). Mam w sumie takie pytanie bo ja po dziekance musialam sie 'uzerac z systemem edukacji' . Otoz podczas mojej rocznej nieobecnosci wprowadzili zmiane ktora pieknie nazwali 'dwukierunkowascia'. Polegalo to na tym iz osoby studiujace filologie obce musialy podjac nauke jeszcze jednego przedmiotu (w moim przypadku probowali mi narzucic studiowanie filologii polskiej...). Koniec koncow wywalczylam sobie mozliwosc ominiecia tego przepisu ze wzgledu na nadmiar materialu do nadrobienia i przyswojenia w biezacym roku, ale reszta studentow (tych co studiowali bez zadnych przerw) musiala to robic. Jestem ciekawa czy dalej to funkcjonuje?
dziekuje Ci bardzo mialam naet niesmialo zapytac czy ewentualnie molabys mi czasem pomoc jakby cio bede uderzac na prv, ok??
cio do dwukierunkowosic..hm u mnie na uczelni nic takiego nie mam..studiuje filologie nag i juz..jest tylko podzielona 2 grupy studiuja tlumaczeniowke i jedna specj nauczycielska...ale tego co ty piszesz nie ma...
sproboje sie cos dowiedziec na ten temat
Stary 2009-10-15, 16:43   #3950
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje Ci bardzo mialam naet niesmialo zapytac czy ewentualnie molabys mi czasem pomoc jakby cio bede uderzac na prv, ok??
cio do dwukierunkowosic..hm u mnie na uczelni nic takiego nie mam..studiuje filologie nag i juz..jest tylko podzielona 2 grupy studiuja tlumaczeniowke i jedna specj nauczycielska...ale tego co ty piszesz nie ma...
sproboje sie cos dowiedziec na ten temat
Nie ma problemu, zawsze do uslug . O ta dwukierunkowosc pytam tylko z ciekawosci bo bylam pewna ze to nie przetrwa i jak narazie wyglada na to ze mialam racje
Stary 2009-10-15, 17:22   #3951
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem kochana ale ja nigdy nie mialam zadnych torbieli,a ostatnie usg dopochwowe mialam w marcu chyba...i bylo wszystko ok...
kurcze zawsze cos....i nie da sie o tym nie myslec
Aneczko wiem,że trudno o tym nie myśleć, ale na pewno wszystko będzie dobrze.Jesteś pod opieką lekarza.Dziwię się też, że ci tego wcześniej nie wykryli na tym marcowym usg, ale jakby było coś nie tak to lekarz by ci powiedział.

Cieszę się,że słyszałaś serducho twojej dzidzi.Też bym chciała...

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 17:50   #3952
Carol77
Zakorzenienie

Asiu słonko, nie martw sie ja lezałam całą ciążę na boczku prawym, bo n alewym nie umiem i na plecach też nie, no ale zmierzam do tego, ze nie słyszałam żeby lekarz kazał w ciąży na brzuchy leżeć????!!! Szczerze Ci powiem, ze bałabym się, leż sobie na boczkach i już i o nic się nie martw!!!! Ja właśnie sie dowiedziałam, że mój gin 22 ma jakąs konferencję i mam na 26 wizytę przełożoną... ehhh cóż zrobic

Aniu a nadżerką sie nie przejmuj!!!!!!!! Jak cytologia była ok to nic Ci nie będzie, ja całą ciąże miałam nadżerkę, podobno nawet ciąża potrafi, ze tak powiem ją wyleczyć ja mam cały czas skłonności do nadżerek i w lipcu miałam zamrażaną, zobaczymy na wizycie jak wygląda, mam nadzieję,ze wyleczona jest, a jak nie to znowu mi pomrozi

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-15 o 17:52
Stary 2009-10-15, 18:07   #3953
motylek85
Zakorzenienie

dziewuszki wiem, że wyskoczę z tym pytaniem jak jakaś głupia na tym forum ale chcę tak skromnie zapytać skoro weszło na temat studiów... nie mam jeszcze tematu pracy mgr i zupełnie nie wiem o czym mogłabym pisać... mój promotor zajmuje się zagadnieniami z zakresu autoprezentacji i praca ma przynajmniej w niewielkim stopniu o to zahaczać... może wy moje drogie macie jakiś dobry pomysł? pod uwagę trzeba brać grupę badawczą, to, że testami trzeba ją przebadać itp. myślałam o czymś na temat dzieci ale nie wiem jak to powiązać z autoprezentacją i jak to potem przedstawić promotorowi... help jeśli to możliwe...

♥37/40♥
Stary 2009-10-15, 18:51   #3954
hanjah
Zakorzenienie

Witajcie!
Daaaawno tu do Was nie zaglądałam, nawet nie czytałam co piszecie żeby się niepotrzebnie nie nakręcac i teraz zupełnie nie jestem w temacie...

Ale muszę się trochę pożalic, może dodacie mi trochę otuchy... Po pierwszych nieudanych starankach w poprzednim cyklu nie daliśmy za wygraną i znów się postaraliśmy. Teraz mam 28. dzień cyklu i tak na poniedziałek zaplanowałam sobie zrobienie testu (o ile wredota @ się nie pojawi). Ale od tygodnia jesteśmy w Polsce i jeszcze tydzień tu będziemy i tak się zastanawiam, czy ten wyjazd może miec jakiś wpływ na przesunięcie terminu @? Do tej pory jakoś nie widziałam wpływu jednego na drugie, ale też w czasie pobytu w Polsce nie dostawałam @. W tamtym cyklu wydawało mi się, że mam wszystkie objawy,a teraz zupełnie nic nie czuję... tzn. wszystko jest jak gdyby nigdy nic, tylko ostatnio jestem rozdrażniona jak przed @ co mnie martwi... Ale postanowiłam się nie nakręcac i nie wyszukiwac u siebie nieistniejących objawów i chyba tylko tyle mi się udało...

Nie wiem kto teraz jest odpowiedzialny za listę staraczek, ale uprzejmie proszę o zmianę u mnie: 2 cykl starań, @ 19.10..2009

Edytowane przez hanjah
Czas edycji: 2009-10-15 o 18:54
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:57   #3955
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Asiu słonko, nie martw sie ja lezałam całą ciążę na boczku prawym, bo n alewym nie umiem i na plecach też nie, no ale zmierzam do tego, ze nie słyszałam żeby lekarz kazał w ciąży na brzuchy leżeć????!!! Szczerze Ci powiem, ze bałabym się, leż sobie na boczkach i już i o nic się nie martw!!!! Ja właśnie sie dowiedziałam, że mój gin 22 ma jakąs konferencję i mam na 26 wizytę przełożoną... ehhh cóż zrobic

Aniu a nadżerką sie nie przejmuj!!!!!!!! Jak cytologia była ok to nic Ci nie będzie, ja całą ciąże miałam nadżerkę, podobno nawet ciąża potrafi, ze tak powiem ją wyleczyć ja mam cały czas skłonności do nadżerek i w lipcu miałam zamrażaną, zobaczymy na wizycie jak wygląda, mam nadzieję,ze wyleczona jest, a jak nie to znowu mi pomrozi
A miałaś jakieś objawy nadżerki, czy przy badaniu wyszło? Pytam tak z ciekawosci kobiecej.

Cytat:
dziewuszki wiem, że wyskoczę z tym pytaniem jak jakaś głupia na tym forum ale chcę tak skromnie zapytać skoro weszło na temat studiów... nie mam jeszcze tematu pracy mgr i zupełnie nie wiem o czym mogłabym pisać... mój promotor zajmuje się zagadnieniami z zakresu autoprezentacji i praca ma przynajmniej w niewielkim stopniu o to zahaczać... może wy moje drogie macie jakiś dobry pomysł? pod uwagę trzeba brać grupę badawczą, to, że testami trzeba ją przebadać itp. myślałam o czymś na temat dzieci ale nie wiem jak to powiązać z autoprezentacją i jak to potem przedstawić promotorowi... help jeśli to możliwe...
Napisz co byś chciała by było zawarte w pracy i do tego dopasuj temat.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Witajcie!
Daaaawno tu do Was nie zaglądałam, nawet nie czytałam co piszecie żeby się niepotrzebnie nie nakręcac i teraz zupełnie nie jestem w temacie...

Ale muszę się trochę pożalic, może dodacie mi trochę otuchy... Po pierwszych nieudanych starankach w poprzednim cyklu nie daliśmy za wygraną i znów się postaraliśmy. Teraz mam 28. dzień cyklu i tak na poniedziałek zaplanowałam sobie zrobienie testu (o ile wredota @ się nie pojawi). Ale od tygodnia jesteśmy w Polsce i jeszcze tydzień tu będziemy i tak się zastanawiam, czy ten wyjazd może miec jakiś wpływ na przesunięcie terminu @? Do tej pory jakoś nie widziałam wpływu jednego na drugie, ale też w czasie pobytu w Polsce nie dostawałam @. W tamtym cyklu wydawało mi się, że mam wszystkie objawy,a teraz zupełnie nic nie czuję... tzn. wszystko jest jak gdyby nigdy nic, tylko ostatnio jestem rozdrażniona jak przed @ co mnie martwi... Ale postanowiłam się nie nakręcac i nie wyszukiwac u siebie nieistniejących objawów i chyba tylko tyle mi się udało...

Nie wiem kto teraz jest odpowiedzialny za listę staraczek, ale uprzejmie proszę o zmianę u mnie: 2 cykl starań, @ 19.10..2009
Wyjazd ma wpływ na @ , ale to poślizg to dzień czy dwa w jedną lub w drugą stronę.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:59   #3956
aneczka555
Zadomowienie

Pepus dopiero teraz to wyszlo,ale ta torbielka o srednicy 0,64 cm jest w szyjce macicy na skutek gojenia sie nadzerki czytalam o tym na necie...jest to torbiel Nabotha...podobno nie jest to grozne,ale ja i tak sie martwie zeby to nie uroslo i nie zaszkodzilo fasolce

Edytowane przez aneczka555
Czas edycji: 2009-10-15 o 19:05
Stary 2009-10-15, 19:07   #3957
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Pepus dopiero teraz to wyszlo,ale ta torbielka o srednicu 0,64 cm jest w szyjce macicy na skutek gojenia sie nadzerki czytalam o tym na necie...jest to torbiel Nabotha...podobno nie jest to grozne,ale ja i tak sie martwie zeby to nie uroslo i nie zaszkodzilo fasolce
Aneczka kochanie nie martw się na zapas, jesteś teraz pod kontrolą ginekologa i on wie co będzie lepsze. Ja tylko jestem ciekawa czy torbiel daje jakieś objawy czy działa cichaczem ( wyjdzie podczas badania ginekologicznego).

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:23   #3958
motylek85
Zakorzenienie

hmmm co do pracy to nie takie proste bo jest parę ciekawych tematów, które warto by było przebadać ale nie wiem jak je powiązać z autoprezentacją... no cóż, w ten week mam zjazd i seminaria to może coś mi profesorek podpowie, najgorsze jest to, że temat powinnam już mieć na ten zjazd bo to w ramach zaliczenia seminarium z zeszłego semestru no ale ok, po prostu jakwpadniecie na jakiś ciekawy pomysł to chętnie posłucham

a tak zmieniając temat to powiedzcie mi czy jak odstawiłyście leki anty to też aż tak rozregulował wam się cykl? ja zaraz po odstawieniu dostałam okres po 28 dniach następny po 29dniach, później po 30, kolejnego miesiąca po 32dniach a teraz aż po 37... martwię się, że to może opóźnić starania się o dzidziusia bo nie będę mogła wyliczyć kiedy te dni płodne... do lekarza mam na 4 listopada więc pewnie coś z tym zrobi ale chciałabym wiedzieć jak to było u was i czy to normalne...

♥37/40♥
Stary 2009-10-15, 19:24   #3959
koglus
Rozeznanie

czesc dziewczyny
bylam dzis na badaniu przeziernosci karkowej , 13tc i wyszlo mi 2.4
, a drugim razem 1.9 , potem znowu 2.4 , nie mogly zmierzyc bo dziecko (ktore ma 73mm bylo bardzo aktywne, porobili mmi tez testy krwi na wszystko sama dokladnie nie wiem na co , i wyniki za tydzien , ocenia czy jest prawdopodobienstwo zespołu dawna, czy nie itd
czy ktos robil to badanie
prosze o porade czy to jest wysoki wynik?
lece robic knedle
pozdrawiam

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 20:08   #3960
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Witajcie!

Hania no nareszcie się do nas odezwałaś Każda podróz i zmiana klimatu może miec wpływ na @ i na jej przesunięcia terminu w przód i w tył czasami tak jest , że nic nie czujesz, a fasolinka juz jest więc trzymam kciuki mocno żeby sie udało!!! A na liście pozmieniałam

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
bylam dzis na badaniu przeziernosci karkowej , 13tc i wyszlo mi 2.4
, a drugim razem 1.9 , potem znowu 2.4 , nie mogly zmierzyc bo dziecko (ktore ma 73mm bylo bardzo aktywne, porobili mmi tez testy krwi na wszystko sama dokladnie nie wiem na co , i wyniki za tydzien , ocenia czy jest prawdopodobienstwo zespołu dawna, czy nie itd
czy ktos robil to badanie
prosze o porade czy to jest wysoki wynik?
lece robic knedle
pozdrawiam
Witaj kochana, ja niestety Ci nie pomogę nie mam pojęcia co do tych wyników, ale przynajmniej się przywitam

Olusia
Filipek

Adaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości