|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
a Kinga to zdrobienie od Kunegunda podobno (a ja myslalam ze Kundzia) )))a mojemu tz podoba sie Zosia- "bo w hymnie jest" ![]()
|
|
#4322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ta sprzedawczyni przemila no i bardzo szybko doszedl lacznie z majtasami poporodowymi![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do mnie tez Mikolaj przychodzi, a jak bylam mala to i Dziadek mróz Z imion to podoba mi sie Olga, Hania i Daria...tylko Zofia, prosze, to tak jak moja tesciowa
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-15 o 21:09 |
|||
|
|
|
#4323 |
|
Raczkowanie
|
Ich bin ich...to dobrze ze sie wszystko wyjasnilo..mi tez brzusio sie troche stawia...ostatnio nawet mialam bardzo sciagniety najbardziej przy chodzeniu..biore magzez...teraz znowu jest normalnie
ale tez sie balam.wizyte mam za tydzien wiec musze o tym powiedziec
|
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
mojemu tz sie Zosia z hymnem kojarzy, a mnie ze scena z "Misia" - jak wstaje taki przepity żul i przedstawia swoja kobite - "moja żonaa - Zofiiaaa"
![]() http://www.youtube.com/watch?v=XAsLlQlkhcQ
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2009-10-15 o 21:12 |
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hanna i Zuzanna są bardzo popularne teraz
|
|
#4326 | |
|
Zadomowienie
|
sama jesteś Dzieciątko
Gwiazdor przychodzi 24 i daje prezenty ![]() Cytat:
i fajnie, że mamy Gwiazdora A Wy nam zazdrościcie imię: mi się podobają: Hanna, Zuzanna, a reszta to jakoś tak nie bardzo ![]() ale chyba niedobrze poruszać temat imion na forum, bo jeszcze bardziej będziesz Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-10-15 o 21:16 |
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie w hymnie jest Zosia
![]() Basia jest, ale o Zosi nic nie wiem. Mnie Zosia prędzej się kojarzy z "Panem Tadeuszem"
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=elalank;14755328]sama jesteś Dzieciątko
Gwiazdor przychodzi 24 i daje prezenty ![]() i fajnie, że mamy Gwiazdora A Wy nam zazdrościcie Jaki znowu Gwiazdor i Dzieciątko! Jest Mikołaj 6 grudnia, a 24 dostaje się prezenty od Mikołaja pod choinką!
|
|
|
|
#4329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
6.12 przychodzi Mikołaj i wkłada prezenty do wyczyszczonego buta, a 24.12 przychodzi Gwiazdor i wkłada prezenty pod choinkę |
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() e tam, żeby zakończyć spór, to ogłaszam, że w tym roku przyniesie prezenty TurboDymoMan ![]() a gdzie Kachula?? |
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=olalicious07;147554 57] Gwiazdora to chyba Wisniewskiego ![]() Moja mama dzis byla i nie mogla sobie przypomniec jakie imie wybralismy, wiec kazalam jej sobie przypomniec i tak mysli: Paulina, Paula...
|
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł ,jestem
![]() Witam Nowiuteńkie Mamusie Wyjątkowo dzis nie ........., nerwy mi tu wysiadają ,syf jak cholera -ich syf a ja nad nim nie nadązam do tego zimno a tu trzeba palic piecem kaflowych ,pleśń itp tragedia ....jeszcze bym zniosła te piece bo ludzie maja piece ale chodzi najbardziej o to ze oni tak syfia .... nie mozna sobie tego nawet wyobrazić jakTo Jo też 22 ![]() Cytat:
też bym chciała swoje rozłozyc ...niestety rozłoze dopiero w połowoie listopada Karerinka ale Ci dobrze ,trzymaj sie mocno i
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-15 o 21:28 |
|
|
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
Karenina to do zobaczenia po powrocie i trzymajcie się
|
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ,jo słyszałam ze od gwiazdora
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Wy macie osobno pokoj?siostra mieszka z mezem i dziecmi?i to nei potrafi zapanowac nad porzadkiem? Wspolczuje Ci strasznie ![]() a nie mozecie jakijes malutkiej kawalerki wynajac? |
|
|
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
dobrze słyszałaś
Idę sobie jeszcze przed snem poczytać, bo mnie TZ goni, że cały dzień przed monitorem ślęczę! Dobranoc mamuśki! ![]() Karenina - jeszcze raz - trzymam kciuki!!! POWODZEN IA!!! Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-10-15 o 21:33 |
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Albo się gdzieś szwęda albo.. rodzi ![]() Nie, chyba nie ![]() Może neta nie ma? Cytat:
Jak tam frytki i pogaduchy? Samopoczucie sie polepszyło?
|
|
#4339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jednak ten biało-różowy element wygląda przeuroczo, tylko czekam aż dolączy do kompletu Blanka w różowych śpioszkach :P
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, tak myślę o Kachulce.
Myślałam, żeby do niej napisać, ale z drugiej strony, pisała, że sobie zapisała w telefonie nasze numery tel. więc chyba sama by napisała ![]() I teraz nie wiem co robić, bo nie chciałabym jej przeszkadzać, jakby co
|
#4341 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak na poważnie to ostatnio mój teściu zadzwonił tylko po to żeby powiedzieć, że na ostatniej niedzielnej mszy chrzczono jakąś Lenkę (w podtekście czytaj ale to imie popularne ). Jakby miała miec na imię Hania czy Zosia (ostatnio równie popularne) to by nic nie gadał, ale na ta naszą Lenę to tak się uparł, że nie mam juz siły. I co ja mam zrobić Imie wybranę juz od 5 lat i nie wyobrażam sobie żeby moja córka miała mieć inaczej na imię,a z drugiej strony to tak przykro jak teściu mówi, że nieładne
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
),w pokojach są te piece a w łazience nic mróż i tyle i plen na ścianie ![]() Nie ma jak wynająć mieszkania mamy jeszcze kredytu troche ok. 1.500....i niby te mieszkanie mamy m,iec od maja ale to nie jest jeszcze pewne ... Samopoczucie bez zmian nachodzi Mnie taki dól co jakis czas ,bez konkretnego powodu(jakos tak )za bardzo sie tym wszytskim martwie :dzidzią ,pieniedzmi ,mieszkaniem ...wszystkimTyle Dziewczyn sie nie odzywa .....a Kachula pewnie spceruje
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze nie ma interentu albo zasneła ![]() napewno nic zlego sie nie dzieje... w sumie to pare godzin temu byla a jakby sie okazalo, ze kachula na porodowce to chyba bym uwierzyla w UFO
|
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rany, co za babol
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubie strasznie jak ktos z rodziny cos krytyluje tak bezsensownie...niech to zachowa dla siebie ![]() Mojej mamie imie Pola sie podoba...ale np. moja babcia krecila nosem i troszke mnei to podkurzylo, nooo ![]() Cytat:
Musi sie jakos ulozyc, wspolczuje Ci.. a w pokoju tez macie pleśń?bo sa na to preparaty rozne. Moj Tz mial w pokoju taka okropna i zrobila mu sie jednej zimy i wszytsko wyczyscil ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Jeszzce jedno słowo a uwierze, ze renifery lataja po niebie własnie i zaraz mnie tam jakis do Ciebie przywiezie
|
||
|
|
|
#4346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu wytrzymasz jakoś do maja, zobaczysz jak to szybko zleci
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodna to ja z Tż jestem ,ale z siostra to już nie za bardzo Pleśni w pokoju nie ma bo ise pali ,ale w łazience tak,trudno sie tam kąpac i wogóle ale szkoda o tym gadac ...nie będe Was tym zamęczała ...porozmawiajmy o przyjemnych rzeczach ![]() Dziękuje za pocieszenie ,dziubki ...lece kromala z nuttela sobie zrobić
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-15 o 22:14 |
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie na Gwiazdkę, jak sama nazwa wskazuje przychodzi Gwiazdor
![]() Cytat:
![]() A nie została już tylko kropka nad "i" ![]() Co do tej Zosi, to faktycznie, bardziej kojarzy mi się z "Panem Tadeuszem". A w hymnie jest chyba Basia ![]()
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
DOMI DOMI ,PLOSZE POWIEDZ JAK SIE ROBI TAKIE SERDUSZKO JAK tY MASZ W PODPISIE TEZ TAKIE CHCE
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Olga i Kinga brzmią tak twardo jakos.. A Zuzia i Hania takie urocze hehe
a Kinga to zdrobienie od Kunegunda podobno (a ja myslalam ze Kundzia)
)))

do tego zimno a tu trzeba palic piecem kaflowych ,pleśń itp tragedia 
). Jakby miała miec na imię Hania czy Zosia (ostatnio równie popularne) to by nic nie gadał, ale na ta naszą Lenę to tak się uparł, że nie mam juz siły. I co ja mam zrobić Imie wybranę juz od 5 lat i nie wyobrażam sobie żeby moja córka miała mieć inaczej na imię,a z drugiej strony to tak przykro jak teściu mówi, że nieładne
),w pokojach są te piece a w łazience nic