|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Agusia myj drania, myj
![]() Iwciag a ty asio! ![]() Czekaj na męża rozwarta i gotowa boziiiuuuu wszyscy się sekszą ![]() A mi to nawet masażu nie chcą zrobić
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-15 o 21:14 |
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Iwciag, aaa jak za wynajem to może tyle być
![]() Małgosia, drugiego noworodka to bym nie chciała ale jak widzę kobiety w ciąży to zazdroszczę...tego oczekiwania ![]() Aguśka, ale opakowany Fifi Na naszych bazarach, podejrzewam, też są stoiska dziecięce a ceny na pewno niższe niż w sklepach. Bo w sklepach drogo Hehe już tęsknisz za mamą? Znam ten ból ale coś za coś ![]() Mell, ja smaruję buzię małego kremem Nivea na każdą pogodę I nie może zakumać że tak się trudno przemieścić ![]() Superzabula, a nie orientujesz się czy nawilżacz mógłby stać wyżej? Bo w sumie mnie najlepiej byłoby go postawić na witrynce koło łóżeczka ale to byłoby prawie pod sufitem... Carolajna, to ja bym Ci oddała te 2 kilo, miałabym wtedy wreszcie poniżej 50 I mogłabym wciągać po 2 paczki ciastek
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu a ile ty ważysz kochana?
I wzrostu ile masz...chyba podobnej budowy jesteśmy
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
moja niunia juz od 20 spi.a ja mamc hwile dla siebie ale tez zaraz lece spac bo padam na pyszczek
|
#2046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten co ja mam to wyrzuca pare w gore, wiec musi miec troche przestrzeni wyzej...tak mi sie wydaje![]()
|
|
|
|
|
#2047 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Doszło
Cytat:
Majstruj... Wydaje mi się że Filonek cieplutko ubrany na pewno nie zmarzł. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- A ja mojego synka uspałam przed 21... i duuupa. Wstał po 40 minutach wyspany i rześki, gotowy do zabawy. Właśnie z tż się chichrają i robią pierdzioszki... Łobuzy....
|
|||||
|
|
|
#2048 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczynki
pamietacie mnie? ![]() widze ,ze przybylo tez sporo nowych mamus? tak probuje Was dogonic...ale kiepsko mi idzie,wiec postanowilam bez czytania wszystkiego(postaram sie nadrobic) cos skrobnac.. ![]() U nas wszystko dobrze,Kalinusia rosnie i jest coraz fajniejsza.. Wlasnie skonczyla 3 m-ce 1tydz.i 3dni ![]() Na poczatku bylam pelna podziwu jak znajdujecie czas na wizaz przy malutkim dziecku.. ![]() U nas pierwszy m-c z Kalinka byl ok,Niunka spokojna,meza do pomocy mialam ..az 2 tyg!bo musial wczesniej wrocic do pracy,i zostalysmy same na cale dnie..ale bardziej sie tego balam niz bylo czego..nawet dobrze sobie radzilysmy ![]() Po m-cu u Kali wystapila wysypka..dosc dlugo sie tez utrzymywala..i to byl najtrudniejszy jak dotad okres..Niunia duzo plakala,dodatkowo pogoda byla upalnie koszmarna..wiec musialo ja to swedziec i piec okrutnie..bylo mi jej tak zal..Bylam na diecie bezmlekowej,wysypka zeszla ale potem znow zaczelam jesc nabial i do tej pory nie wystapila..nie wiem kompletnie od czego ona jej dostala..(?) Tak poza tym wszystko jest ok,Niunia ladnie sie wyproznia,z brzuszkiem nie ma najmniejszych problemow,jest na cycusiu caly czas ale od jakiegos czasu dajemy jej butle na noc. Tak samo ladnie pije z butelki jak ssie cycusia ![]() Gdy miala 2 m-ce 6-go wrzesnia ochrzcilismy Kalusie,dolecieli do nas moja siorka(zostala na dluzej )i Tz brat.Kalusia byla nawet grzeczna w kosciele a tak sie balam ,ze da koncert.. przespala prawie cala msze Na polewanie glowki woda otworzyla tylko oczka i dalej poszla spac![]() Rowniez gdy skonczyla 2 m-ce zaczela przewracac sie z brzuszka na plecki ![]() Teraz zanim skonczyla 3m-ce ladnie sie podnosi do siadania jak sie jej raczki poda..Na brzuszku zaczela mi lezec bardzo wczesnie i podnosic glowke ![]() Nawet tutejsi pediatrzy mi mowia,ze jest bardzo silna.. ja tez to widze.. ![]() Od niedawna siorka zaczela prace ale przez caly miesiac,tzn.od 2do 3 Kali,mialam duza od niej pomoc przy Niunce ![]() Gdyby nie karmienie to nie wiedzialabym,ze mam dziecko ![]() troche odpoczelam.. ale skonczylo sie to dobre.. Od poczatku kapaniem Kalinki zajmuje sie tatus ![]() i idzie mu to bardzo dobrze ja natomiast mu asystuje ![]() Na wizaz niestety mam malo czasu.. Od rana do wieczorka(17.00) jestesmy same,na spacerki chodzimy codziennie(nawet jak pada )biore kurtke przeciwdeszczowa i w droge ![]() Podczas spacerkow robie zakupy,i po powrocie gotuje obiad,na szczescie prasowaniem i sprzatniem zajmuje sie siorka wiec mnie troche wyrecza ale najbardziej zadowolona i szczesliwa jestem z tego ,ze Kalinka jest zdrowa i rozwija nam sie bardzo ladnie,nie liczac tej niedobrej wysypki wszystko przebiega bezproblemowo ![]() Jesli chodzi o mnie to po ciazy zostal mi okropny nalog jedzenia slodyczy(nigdy wczesniej za slodyczami nie przepadalam..)i nie moge za ch..ke zgubic pociazowych kg! ![]() W pierwszym tyg od porodu zgubilam 10kg a zostalo jeszcze 4-5 choc super by bylo przynajmniej 8!chmmm....codzienne mocne postanowienia ograniczenia slodyczy,cukru biora w leb!a od niedawna jeszcze siostra przynosi takie ciacha..torty ..z pracy,ze jak mi sie uda schudnac to bedzie cud!dobra wystarczy na dzisiaj tego wypracowania, ![]() Dobranoc wszystkim,pa a to moje sloneczko ![]() |
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
No maly dran wykapany, ale jeszcze nie spi
![]() pokaze Wam zaraz foty jak wymyslilam zeby bardzo sie nie zmeczyc w trakcie kapania go ![]() Małgosiu trza bylo tak wczesnie ukladac malego do spania? Carolajna poglaskam Cie chociaz zeby Ci nie bylo smutno ![]() gosik dokladnie, jedno wolec
|
#2050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Doris - gdzie byłaś jak Cię nie było?!
Ale Kalinka cudna! Wracaj do nas, i nie nadrabiaj, bo tu tyle postów na bieżąco piszą że do matury córeczki się nie wyrobisz ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Pokazuj, pokazuj... |
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Mala sesyjka
1.Filemonek z mamusia, 2 i 3. Relaksujaca kapiel (juz polubilem prysznic )4.Po kapieli czekam na mleczko
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-15 o 22:42 |
|
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jakos my babeczki musimy sobie radzic... u nas nie nagorzej... tez na 1 miejscu Kuba... z tym ze kuba to aniol rozbrykany... jak sie czyms zajmie to mu nie przeszkadzam i siup na wizaz ![]() Cytat:
Slicznie!!! oj zazdorszcze wanny!!!! moj Kuba sie gniecie w wanienc jeszcze... juz sie do niej nie miesci!!! ale coz zrobic! nogi musi miec zgiete ... ale juz niedlugo tesc sie wyprowadzi i bede miec wanne NO PIEKNIE!!!! NIKT TU ZA MNA NIE TESKNI !!! A JA ZYLY WYPROWAM ZEBY SCHUDNAC A TU ZADNA SIE NIE PYTA CZY ZYJE CZY JUZ ZDECHLAM!!! zapamietam to sobie
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
pakusiu jak Ciebie mozna zapomniec
![]() ![]() ![]() bardzo tesknilam odnosnie wanny, malego zazwyczaj kapie w wanience bo mniej wody sie leje ale dzisiaj mu zrobilam swieto ![]() Doris sliczna masz coreczke
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
oj mamuśki Wy pewnie zaraz brykniecie do łóżek a ja dopiero mam czas żeby z Wami posiedzieć
![]() Doris fajnie że się odezwałaś... córcia do schrupania....wygląda na spokojną i grzeczniutką Pakusia ja tak do tyłu jestem z czytaniem że nawet nie wiedziałam że Cię chwilowo nie było...mam nadzieję że się usprawiedliwiłam ?? ![]() Aguśka oj kawał Fiśka jest bać się
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia a po co chcialas miec wolny wieczor? chcialas broic z tztem?
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() a co do zdjec, ja to jestem malusia kocica w porownianiu do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Teraz ja ide sie zrelaksowac w wannie ![]() Dobranoc mamusie
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Hejo C.D, mojego odpisywania, chociaz nie wiem czy dam rade was nadrobic cały ten dzień
aljaka - taka zdolna krawcowa z Ciebie? podziwiam ![]() iwciag - ale słodki ten dresik, uważaj w nocy bo ci go zwinę .Małgosia - taki maluni a ta główcia taka maciupeńka .iskierka - no zaległości tu ciężko nadrobic bo te cholernice tak trajkoczą że ola boga . I nigdzie nas nie opuszczaj bo .Aguska - taki golas latał po pokoju? juz sobie to wyobrazilam . A ja nie mam ani ciepłej czapeczki ani szalika . Filus jak zawsze bombowy superzabula - no wal tu prędko co tam za pyszności serwujesz Jasiowi? DORIS - a wiesz że dzisiaj patrzyłam na liste i sie zastanawiałam gdzieś ty zagineła? Masz szczęście że się odezwałaś .Dobranocka lusesitki |
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu dotarłam tutaj... zmęczyłam się nadrabianiem waszego pisania
Tyle stron... Czy wyście powariowały...Teraz muszę iść doopsko moczyć, bo padam na pyszczek, a wystarczy mi dzisiaj, że czarownica mi podnosiła ciśnienie... mimo że widziałam ją raptem 40 minut Jak odsapnę, to się odezwę! p.s. Czarownica się na mnie obraziła
|
|
|
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihih... ja wiem ze ja to tak wpadam czasem na chwile.. ale czytam was... odpisywanie mi slabo idzie bo jak zaznacze wszystko na co chce odpisac i odpisze na polowe to Kuba sie budzi a tz mi wylacza wizaz ![]() i drugi raz juz nie mam sily ![]() no nic mykam do Kubsztala bo nakarmic gloda trzeba... mialam miec dzis seksik ale moje kochanie spi opite Cytat:
![]() wogole ja sie na zadna dziewczynke z was nie gniewam nigdy bo macie takie cudne dzieciaczki ze to grzech sie gniewac na ich mamusie no ja tez mam cudne dziecko wiec na siebie tez sie nie gniewam ide bo glupoty juz pisze... do jutra... tz ma wolne wiec pewnie nie bede miala dostepu do neta... no chyba ze pojdzie na konsole... caluski babeczki
|
|
#2060 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulka ale fajne masz te dziewczynki
a w rodzinie macie bliźniaki? Czy Wy zapoczątkowaliście taki rozwój??![]() Mell to czy rozbieram dziewczyny do spania w ciągu dnia zależy od tego w co są ubrane. Jeśli wygodny dres to śpią w tym, jeśli dżinsy lub spódniczka, sukienka to ściągam i śpią np w bluzce i rajstopkach iwciag ja kiedyś wykąpałam Nikusię ok 11 bo zrobiła taką kupę że umazana była po szyję a po kąpieli zaczęła domagać się jedzonka i poszła spać...przebudziła się około 17-18 zjadła i poszła spać na noc....i nockę ładnie przespała Niki jak zbliża się 19.00 to ostro domaga się kąpieli ![]() śliczny dresik Anulka a sama dziewczynom gotujesz? czy dajesz słoiczki? Bercia ja nie dawałam biszkoptów za to dotknęłam ust łyżeczką z jogurtem i myślałam że Nikola mnie pobije jak jej nie dam cała się trzęsła za nim![]() katrin oby to nie była skaza białkowa ![]() ja mam taki http://allegro.pl/item761954963_lovi...150_ml_6m.html Małgosiu ale maleństwo ![]() iwciag dlaczego oddajesz sukienkę? śliczna czapeczka i rękawiczki ja też bardzo lubię Kubusia Puchatka Aguśka no nie wiem która bardziej szaleje ja wiem gdzie jest sufit ale też bardzo lubię...wiesz coa gdzie jest boszenka???? no i poiglot wracajjjjjj...... Kathi też miała być ![]() Jak u Was z jedzeniem? Nikola bardzo lubi obiadki i zupki z mięskiem, za to nie lubi np ziemniaczków z dynią Hippa no i zajada się bardzo rybąi uwielbia chrupki kukurydziane
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byliśmy w tym biurze nieruchomości , bo pani chciała coś obgadać odnośnie naszej działki tam. Będą wydawać gazetkę i w pierwszym numerze nasza działka idzie na okładkę
Nie było wiele czasu więc umówiliśmy się na "za kilka dni" Pojedzie z kolegą, znajdą jakoś, oznaczą bardziej widocznie i wsio![]() Potem odwiedziliśmy moją koleżankę i brata mojego Tż. Przeciągałam u nich czas jak mogłam najdłużej, aby potem krótko siedzieć u czarownicy. I się udało - u niej tylko Ninulę nakarmiłam, przebrałam, odleżała chwilkę aby w brzuszku się ułożyło i po 40 minutach ruszaliśmy w drogę powrotną do domu Potem zaczęła coś ględzić, że ywbierze się na zakupy, aby małej kupić jakiś ciuszek. Przeraziłam się, bo przypomniały mi się zeszłotygodniowe sukienki Więc otwarcie powiedziałam, że nie chcę aby kupowała jej jakiekolwiek ubrania, ze ja chcę małą ubierać po swojemu, bo rzeczy jakie dostaję mi się nie podobają. To stwierdziła, ze kupi deserki - więc ja od razu, że mamy zapas i ja będę kupowała sama takie jakie uważam za stosowne... Zrobiła wielkie oczy i zapytała "a pampersy?"... Więc już dałam sobie spokój i powiedziałam "czwórki". Niech głupia wyda pieniądze i wyrzuci je w śmietnik, bo pewnie zanim to babsko dotrzyma słowa o tych pampersach, to Nina wejdzie w 100 razy większe albo nauczy się już wołać "Mama siiii.....!!!"Jeszcze podniosła mi ciśnienie, bo zaczęła mi pieprzyć "Uważajcie z Ninulką jak tak co chwilę latacie z samochodu na zewnątrz w te i z powrotem, żeby się nie przeziębiła" a za chwilę gdy ja ubrałam dziecku kurtkę ona mi leci z nią do grzejnika "żeby nie zmarzła"... Nie wytrzymałam i ryknęłam na nią "Teraz siedzi przy grzejniku i ja zaraz mam ją wyprowadzić na deszcz, wiatr i zero stopni...?" Nie wytrzymałam no - poniosło mnie na maksa i za to się obraziła... Raczej nie żałuję...anulka anulka czarownica, to moja teściowa ![]() esti u nas z jedzonkiem wszystko git i nie mogę narzekać. Ninulcia wszystkim się zajada (najchętniej deserkami - uwielbia wszystko co z jagodami i banany Poza tym obiadki wcina równie pięknie i raczej nie ma nic czego by poza szpinakiem nie lubiła. Za daniami z dynią przepada w odróżnieniu od Nikolci Smakowało jej strasznie z Hippa to danie na dobranocEdytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-16 o 01:00 |
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa to Twoja mała juz takie rarytasy wyjada??
![]() Wczoraj byłam u lekarza z Kuba, pytałam o jedzonko to powiedziała ze co najwyzej moge troszke utartego jabłuszka dac i kleiku do mleczka. Tłumaczyła mi to tak, że dziecko zje wszystko, ale potem za kilka lat moze to spowodowac problemu z układem pokarmowym. Żołądek takego małego dziecka nie wydziela jeszcze wszystkich enzymów i podawanie wczesnie roznych pokarmów bedzie miało wpływ na jego pozniejsze zdrowie. Nasłuchałam sie tego, że teraz juz nie wiem co podawac. W koncu to lekarz z długoletnim stazem wiec pewnie ma razje. Kubcio narazie je kaszki, bananowa i jabłkowa, dostał juz kleik, i jabłuszko z marchewka. No i soczki, jabłko i marchewaka.
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
BUZIACZKI DLA NATANKA, FILIPKA I MAXIA Z OKAZJI 5 MIES
k***a jaka pogoda ![]() I dzisiaj dzień kolejny a wieje jak![]() My od 6 na nogach dziś, mój Mały miał bol brzuszka wczoraj-bananek nie zaakceptowany A dziś zabieram się za robienie musu jabłkowego ale KTO WIE JAK ZROBIĆ MUS JABŁKOWY???
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
U nas w koncu ladniejsz pogoda
i nie wieje, pojdziemy dzis na spacer Nie moge spac ani za dlogo ani za krotko bo wygladam jak ponton marika Jasio je juz duzo rzeczy, praktycznie wszystko co siedze i je(a duzo tego jest ) to mu daje, wiadomo nie jakies olbrzymie ilosci, ale daje na sprobowanie. Teraz wlasnie zjadl ze mna troszke sniadania, czyli kanapka z szynka i ciasteczko wielozbozowe. Wczoraj jadl nalesniki. Uwielbia normalnie jedzenie,a zwlasza slodkie(paczki), ale to mu ograniczam i daje tylko do sprobowania. cinusiowa moja tesciowa juz wie, ze ma mi nie zwracac uwagi co do ubierania malego, nauczyla sie w ogole wie zeby za duzo sie nie wtracac, a ze ja i ona jestesmy dosc wylewne, to zeby sie nie zrec co chwile nie robimy sobie pod gorke. W koncu po tylu latach sie nauczyla. Moja w odroznieniu do Twojej sie nie obraza, juz tyle razy jest cos powiedzialam, a ona nic, chyba mnie kocha![]() esti Jas bardzo lubi marchewkowa z ryzem i normalnego samego ziemniaka teraz zaczyna jesc z mieskiem i coraz bardziej mu smakuje
|
|
|
|
#2065 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Sto buziakow dla solenizantow
Znow budzenie nocne co godzine ![]() Ale Wy to jestescie swinie ![]() Cytat:
![]() I tak do konca dnia? Kwiatki by wszystkie pomarzly ![]() Masz do czynienia z hodowca golebi rasowych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ze mna nigdy mama nie mieszkala ![]() Cytat:
Cytat:
Ja kupilam obydwa bo nie wiedzialam, ktory lepszy ![]() O witaj moje Guru |
||||||
|
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
Cinusiowa to nieźle masz z teściową
trzeba było zaznaczyć że za jakiś czas Ninka wyrośnie z 4![]() a ja mam nadzieję że Niki polubi szpinak bo ja uwielbiam i Julka też więc w przyszłości razem byśmy go pochłaniały ![]() Ja jeszcze dzisiaj dam tą dynię bo to drugi dzień podawania no i dużo mi zostało....a jak nie będzie chciała to wyrzucę My właśnie mamy w użyciu waniliową kaszkę bobovity i Niki je ze smakiem....ale kaszkę na dobranoc nie za bardzo ![]() Casandra ale co nie tak je mała Cinusiowa? Ona je stosownie do wieku, dynia, szpinak kaszki, mięsko......wiesz....ja znam mamy które dzieciom w wieku 6 miesięcy dawały spagetii albo gulasz taki zrobiony dla całej rodziny - bo dziecko chciało i - bo dziecko jadło i miało ochotę wyjeść mi z talerza....a teraz dziecko ma 2,5 roku i ma na wiele produktów alergie. Pewnie o to chodziło lekarce Carolajna a masz tarkę szklaną? Ona niby najlepsza do ścierania jabłuszka dla dzieci. Ja na niej ścieram i mam mus a jak trafię na jabłko trochę kwaśne to daję ciut glukozy i jest cacysuperzabula no widzisz to chyba już tak będzie że dzieci też mają swoje smaki i będą wybrzydzać czasami aniu te kubeczki podobno różnią się twardością ustnika |
|
|
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Mamuśki
![]() U nas noc jak zwykle, jedna pobudka na mleczko po3 i spanko do 7, teraz znowu spanie, bo tatuś go wymęczył z rana. Carolajna, ja to jabłuszko normalnie w blenderze ucieram na papkę i mały tak pałaszuje, na początku to jabłuszko gotowane dawałam teraz już surowe. esti oddaje kieckę, bo wzięłam ją bez zmierzenia, w domu przymierzyłam i jakoś tak na mnie szału nie ma ale wezmę ze sobą ją na wieś to tam mi doradzą, jest 30dni na zwrot więc mam czas się zastanowić![]() Mój głodomor je wszystko co mu podam-on nie z tych francuskich piesków ![]() marika nie wiem czy pytasz o czapunie jeśli tak to34zł z rękawiczkami, kupiłam w smyku, w HM były tańsze, ale niestety rozmiarówka nam nie pasowała ![]() aguśka czy już Ci mówiłam, że masz słodkiego bąbelka? Z Ciebie też niezła mamuśka
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-16 o 09:03 |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia
jakie guru znów![]() nie wyspałaś się ![]() Zrobiłaś zdjęcia? Bo ja wczoraj kombinowałam na warstwach i efekty nawet nawet Bo pędzlem ze zmniejszonym kryciem ciężko zrobićBynajmniej mi, a efekty mało naturalne jak dla mnie? A robiłaś tym sposobem z tej strony? Ja nie mam PS gdzieś mi wcięło po naprawie lapa ![]() Esti muszę sobie zakupić taką tarkę, ale można to dać w słoiczki? Tzn dać i jakoś utrwalić, zagotować nie wiem jak
|
#2069 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć gaduły
Ja tak na chwilę tylko wpadam, bo zaraz wybywam do mamy. Chciałam się tylko pochwalić, że Guzik umie już pić z niekapka. Z butelki się nie naumiał, a teraz musiał dostawać witaminy i zyrtec rozpuszczone w wodzie. Podawałam mu to łyżeczką, ale przedwczoraj odmówił spożycia tegoż napoju , więc mu zapodałam to w kubku i wydoił to jak najlepszego drina Z innych nowości... Guzik walnął wczoraj taką kupę, że pomimo całej mej miłości do niego... A w sumie nie je jeszcze zbyt wiele. Co to się będzie później działo?![]() Ano i dostałam swoja drugą @. Nie powiem, czekałam na nią już trochę, ale i tak dzisiaj zmierzła jestem ![]() Kupiłyście piękne kubraczki, czapeczki i szaliczki. My dalej z takimi zakupami w lesie. No nic, trzeba będzie mensza i jego portfel w końcu gdzieś zaciagnąć![]() Cytat:
A ja tęsknię za Tobą moja oblubienico... zawsze i wszędzie![]() Marika - z tymi studiami to faktycznie masakra jakaś. Z tego co kojarzę to u nas Zespole Szkół im. Tischnera jest jakaś filia UŚ. To tam byś się przenosiła? Agusiu - natchnęłaś mnie normalnie Jak schudnę, to sobie kupię jakieś sexi wdzianko i też zrobię menszowi niespodziankę Wyglądałaś jak kocica - super. Ale, moim zdaniem oczywiście , ładniej Ci w obecnym kolorzeIwciag - ta czapeczka i rękawiczki z Puchatkiem to z H&M? U Ciebie też są te promocje, o których Carolajna pisała? Bo się zastanawiam, czy wyciągać mensza do centrum handlowego... Malutka - Małgosiu - ja widzę, że my w takiej samej sytuacji , bo ja też czekam na zasiłek macierzyński i też kombinuję, coby tu zrobić, żeby jakiś grosz zarobić. Też myślałam o sprzedaży ciuchów na allegro, potem myślałam, żeby może opiekować się czyimś dzieckiem, ale chyba bym się jednak bała. Do pracy w zawodzie mogę wrócić, o ile w ogóle uda mi się pracę w zawodzie dostać, dopiero od 1 września, a do tego czasu coś jednak bym chciała robić. U mnie w grę wchodzi jeszcze... prostytucja intelektualna , ale kiepsko się z tym potem czuję Doris - witaj Kalusia przepiękna Bo tu tylu kawalerów nadal wolnych (w tym mój Guzik oczywiście ). Superzabula - no nie mogę z tego Twojego "pontona" Aniu - no ja np. zaniemówiłam, jak Cię zobaczyłam taką nagą Mam nadzieję, że ten brak komentarzy zostanie mi wybaczony![]() ![]() Dobra uciekam
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolajna nie wiem jak zrobić w słoiczki ale na pewno można
chcecie zobaczyć RTG mojej córci?? zapraszam do albumu....ona świeci![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

Hehe już tęsknisz za mamą? Znam ten ból 
I mogłabym wciągać po 2 paczki ciastek 
im wiecej sobie zabraniam tym wiecej mi sie chce...

..z pracy,ze jak mi sie uda schudnac to bedzie cud!
)

no i jakos my babeczki musimy sobie radzic... u nas nie nagorzej... tez na 1 miejscu Kuba... z tym ze kuba to aniol rozbrykany... jak sie czyms zajmie to mu nie przeszkadzam
nogi musi miec zgiete ... ale juz niedlugo tesc sie wyprowadzi i bede miec wanne 

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
Poza tym obiadki wcina równie pięknie i raczej nie ma nic czego by poza szpinakiem nie lubiła. Za daniami z dynią przepada w odróżnieniu od Nikolci
Ja kupilam obydwa bo nie wiedzialam, ktory lepszy