|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
cześć
mam nadzieję, że i w naszym przpadku tak będzie ![]() Mąż pojechał do pracy a mi się już nie chciało spać wiec wpadłam do was a dzis zabieram się za pieczenie placka drożdzowego dla dziadka, bo jutro jedziemy do szpitala do wawy
|
|
|
|
#1562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przepraszam że nie w temacie jestem, a co sie dziadkowi stało że jest w szpitalu? |
|
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od jutra. dziś jedziemy na zakupki.
|
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. tydzien czasu dziadek leżał w szpitalu na obserwacji. 2 tygodnie czekalismy na wyniki z warszawy czy jest jakaś szansa na operację dla dziadka nie było wiadomo czy sie nadaje). w koncu po 3 tyg przyszła odpowiedz, ze dziadek bedzie miał operację. przez 2 tyg dawał sobie sam zastrzyki w brzuch. w koncu we wtorek zawieźlismy go na kardiologię do warszawy. miał mieć w srodę operację, juz go przebrali w fartuch, zawieźli na salę i.. przez tą głupią pogodę były przerwy w dostowach prądu wiec operację przełozyli. najpierw na wczoraj a potem na poniedziałek. Operacja to bajpasy. będą mu przeszczepiac 3 żyly z lewej ręki i nogi.
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Witam juz prawie weekendowo
![]() przelecialam tylko wasze posty i: Madzia-bedzie dobrze Katunia-piekne fotki |
|
|
|
#1566 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
ona bana dostała chyba w sobotę/niedzielę na 2 tyg. mysle ze w ten weekend kara mija
|
|
|
|
#1568 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie siedzę pod kocykiem. Myślę, czy nie iść zrobić sobie sniadania ale jakoś mi się nie chce wstawać
|
|
|
|
#1570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
operacja napewno sie uda i wszyscy będą szczęśliwi |
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, jak nie mialam o czym mysleć i sie stresować to teraz mam az za wiele. NIe dość, że dziadek, to teraz TZ. a we wtorek ja lecę na kontrolne badania do gina, ciekawe czy coś mi juz powie, czy każe czekac na wyniki. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Dobra, zjadłam sniadanko. zaraz zawijam się w kocyk i idę czytać książkę |
|
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Madzialenka trzymaj się dasz radę wszystko się ułoży po Twojej myśli, wyobrażaj sobie zdrowego dziadka TŻ i siebie szczęśliwą to pomoże zobaczysz.
A ja dalej zabiegana dziś mam z szefem o podwyżce po raz kolejny gadać bo coś sie miga ![]() Widzę że dużo kociaków jest śliczne są też mieliśmy jednego upatrzonego bo nasza jamolka uwielbia kociaki i by się z nimi non stop bawiła ale wyobraźcie sobie że mama kocica wyprowadziła się z domu od takiej pani co mieliśmy wziąć kicie, z całym miotem kociaków pierwszy raz o czymś takim słyszałam no i w końcu nie mamy kociakaA na poprawe humoru wrzucam parę fotek o miłości psio-kociej |
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny doradzcie jak zrobic domowym sposobem inhalacje na zatkany nos, bo sie dzis w nocy wsłuchalam i małżowin ma poprostu cholernie zatkany nos i oddycha przez gardło
moze mu cos pomoze jak mu ten nos odetkamy
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak fajnie sie zabcie czyta, az wierzyc mi sie nie chce ze cos mogla przeskrobacwierze Madziu jak bardzo musisz sie stresowac, oczekiwanie na wyniki to mega stres... ja ze jestem hipochondrczka :P to z racji tego iz ponad miesiac boli mnie kregoslup ciagle w jednym miejscu, a naczytalam sie tu na wizazuu o Adzie majacej guza na kregoslupie tez polecialam na rtg. Gdy odbieralam wyniki mialam cisnienie z 200/1o0. Opis okazal sie, iz wszystko w normie, ze szczescia az plakalam teraz jeszcze tylko z tym przeswietleniem do dr choc nie bardzo wiem jaki.. moze neurolog?a Ty Madzia uszy do gory !! wlasnie kolezanka mi na gg pisala ze takze miala podejrzenie zapalenia watroby (skorzystala z jakichs bezplatnych badan, ktore teraz sa prowadzone) jednak okazalo sie ze to mylny alarm. Wszystko dobrze. Dopoki nie masz papieru w rece nalezy zachowac spokoj wiem, ze latwo sie mowi, ale nalezy miec tez na uwadze, ze nasi lekarze to konowaly... niestety ![]() z Dziadziusiem wierze ze bedzie dobrze, skoro przetrzymal 2 zawaly (sic!!!!) to stwierdzam, ze twardy przedwojenny material z nieggo! Bedzie dobrze ![]() ps. ale mam zaleglosci w czytaniu.. nudze sie w pracy to moze teraz troszke nadrobie
|
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do miłosci kocio psiej, to mój TZ ma psa i kota i tak sobie zyli kilka lat. dopiero jak jego rodzice się rozstali to mama zabrała ze sobą kota, a tata został z psem ![]() a my nie mamy zwierzaczków. nasza miłosc :golden retriver. choc TZ obiecał mi tez Yorka ![]() Cytat:
sposobów na inhalcję nie znam. ale moze wrzątek, krople jakies i tak to wdychach (np. z głowa pod ręcznikiem) ![]() dzis mąz ustawił sobie budzik na 7. potem mnie przytulił i tak leżelismy godzinę. tak bardzo nie chciałam aby jechał do pracy. tak bardzo było mi dobrze z nim. ech a w ogóle cos mój @ sie buntuje. normlanie trwa od wtorku do niedzieli. miesiąc temu trwał 2 dni a teraz 3 dni. w nocy juz nic nie miałam. no zobaczymy... moze w dzien się rozkręci.
|
||
|
|
|
#1576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bierzesz kubek, wiewasz wrzątek do niego i kilkanaście kropel Amolu, nakładasz ręcznik na głowe i wdychasz pare z kubka |
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ania20m - dobry sposób ![]() ja dzis umieram.... dostałam @... wiecie co...nawet troche sie rozczarowałam
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-16 o 11:08 |
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do dziadka. to szkoda mi go. siedzi sam z dala od domu. strasznie przezywa tą operację. a tu kurde jak nie pogoda to nie wiem co. człowiek się wykonczyc może. babcia tez siedzi w domu i jeść nie chce. wczoraj moja tesciowa zrobiła zupę (krem z dyni) to zawiozłam babci słoik. a ona , ze przez cały dzien zjadła kromkę chleba nakrzyczałam na nią i kazałam cos jeśc, bo przeciez tak nie można.TZ wrócił wczoraj z pracy. jakis taki przybity. poza tym strasznie blady sie zrobił, sińce mu pod oczami sir zrobiły (az sam sie zapytał czemu?? ) Dzis pierwszy raz spał w koszulce , wieczorem go dotknełam, to był taki zimny, ze szok. ech... czekam na ten wtorek jak nie wiem co. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-10-16 o 11:04 |
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
myszka żabcia bana dostała bo zwróciła uwagę na niesłuszne zbanowanie innej uczestniczki dyskusji dot. jagi. Złoś dał jej bana bo podważyła jego decyzję. A tamta dziewczyna dostała bana za atakowanie jagi - moderatora.
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
szukam sobie nowych odcinków naszych seriali do sciągnięcia.
Kurcze nie nawidzę oglądac seriali w TV. nie dosc, ze przerywane reklamami, to jeszcze w okreslonych godzinach, nie mozna oglądac kiedys sie chce i ile się chce. |
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
A my jedziemy jutro do Rzgowa na wieeelkie zakupy do Ptaka i Polrosa
![]()
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
ide dziś do apteki kupuje amol i olejek mentolowy i bedzie sie inhalował a neich spróbuje nie chcieć!!!!
dzis spałam w zatyczkach niby pomogło ale i tak słyszałam pare razy jak koncertował aaaaa byłam u fryzjera mam znów grzywke i w koncu moge patrzec na siebei w lustrze ![]() szukałam wczoraj butów i albo szpila albo zamszowe i niec nei kupiłam a zeby dostac 35 to juz wogóle niewykonalne!!! kupiłam tusz do rzęs loreal telescopic i czarna krede burżuła zamiast butów oczywiście
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
mmmmmmm zazdroszcze i współczuje
![]() Cytat:
ale na moje szczescie ostatnia kolekcja w boti miala rozmiar 35... tylko ze ja kupiłam zamszowe szpile
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
co kupujesz??
a ja kurcze tez muszę sie wybrać do fryzjera, ale narazie nie ma kasy chce zmienic kolor włosów z grzywką problemu nie ma, bo mąż mi ścina. w Holandii się nauczył, bo tak mu gderałam i teraz juz nie ma problemu
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
no ja miałam na wiosne buty balerinki zamszowe i po pierwszym deszczu wygladały paskudnie wiec sie wyleczyłam a kozaczki zawyczaj nie naleza do najtańszych wiec nie bede ryzykowac zamoczenia
a szpilek nie ciałam bo mam dwie pary a do pracy wolała płaskie
|
|
#1587 |
|
Wtajemniczenie
|
A czemu współczujesz? bo dużo chodzenia jest tak?? ja tam jade pierwszy raz więc nie wiem jeszcze jak tam jest
a ty tam byłaś już?Musze sobie kupiś kurtke na zime albo płaszczyk jakiś, spodnie, sweterek, i dla mężusia też spodnie i bluze. także liste mam dość długą. a jeszcze mój brat z dziewczyną z nami jedzie. |
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ale po tej wyprawie byłam tak zmeczona ze nic mi sie wiecej tego dnia juz nie chcialo. a nawet nie obeszłam wszystkich hal.
|
|
|
|
|
#1589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jest tam coś taniej niż u nas w sklepach?
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

może dziewczyny się grzeją pod kocykami ze swoimi TŻ 

. tydzien czasu dziadek leżał w szpitalu na obserwacji. 2 tygodnie czekalismy na wyniki z warszawy czy jest jakaś szansa na operację dla dziadka nie było wiadomo czy sie nadaje). w koncu po 3 tyg przyszła odpowiedz, ze dziadek bedzie miał operację. przez 2 tyg dawał sobie sam zastrzyki w brzuch. w koncu we wtorek zawieźlismy go na kardiologię do warszawy. miał mieć w srodę operację, juz go przebrali w fartuch, zawieźli na salę i.. przez tą głupią pogodę były przerwy w dostowach prądu wiec operację przełozyli. najpierw na wczoraj a potem na poniedziałek. Operacja to bajpasy. będą mu przeszczepiac 3 żyly z lewej ręki i nogi.

pierwszy raz o czymś takim słyszałam no i w końcu nie mamy kociaka
wiem, ze latwo sie mowi, ale nalezy miec tez na uwadze, ze nasi lekarze to konowaly... niestety 
nakrzyczałam na nią i kazałam cos jeśc, bo przeciez tak nie można.