|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
superz..jaka mina poważna u małego pasażera spaceróweczki, super foto, musze i ja dziś pstryknąć jakieś w tych zimowych bunkrach
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-16 o 12:11 |
|
|
|
#2132 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia - faktycznie, pudeł nie dopakowałam nadal.... zajęłam się tż...
Laseczki, a może pobawicie się moimi zdjęciami... prześlę którejś na pocztę i mi takie bajery porobi.... :confus ed:
|
|
|
|
#2133 | ||||
|
Zadomowienie
|
DZIEWUCHY TRZYMAĆ KCIUKI!!! Bo jak nie to...
![]() Złożyłam swoją pracę seminaryjną na konkurs prezydenta miasta Ełku. Za jakieś 4 miechy max będą wyniki, ale ja chcę wygrać. Kasa jest etc, wiec proooszę. ![]() Kochane, myślicie, ze nawilżacz załatwi sprawę spania w nocy? ;/ A skad wiecie, ze powietrze jest nei teges? ![]() Aha, mój Smyk ostatnio sypia na brzuchu. A jak fajnie to wyglada, gdy denerwyje się przez sen, że nie morze się na plecy an bok przewrócić. xD Btw, jutro idę na wesele. Fioletowa, obcisła kiecka, czerwone rajstopy Jak będę odpicowana, to moze jakąś fotę będę miała. ![]() Cytat:
Body z krótkim, bluzka z długim, grube rajstopki, skarpetki ciepłe, na to skarpetki dziane od babci (ni emam żadnych dobrych kapci teraz xD), grube spodnie miękkie, bluzę średniej grubosci z kapturem, czapeczkę cienką bawełnianą, na to czapeczkę cieplejszą troszkę, rekawiczki i do tego wszystkiego w zależności jak na dworze to albo bluzę ciepleszą z kapturem na wierzch plus gruby koc akrylowy ^^ albo kombinezon polarkowy plus ten sam koc. Dlaczego tak ciepło? Ano dlatego, ze spacerówka jest zbyt przewiewna. planuję kupić też śpiwór ten co ty masz i na zimę będzie ok. W zimę po prostu zacznę body z długim nakładać, pod grube spodnie może jeszcze jakieś materiałowe cienkie spodenki i zamiast cienkiej bluzy pod spód dam jakąś grubszą. Myślę, że tak strasznie zimno nie będzie. Aha i szalik jeszcze później dorzucę. A i czapkę na cieplejsza zmienię. Na razie mój po długich, kilkugodzinnych spacerkach w piękny śniezek i deszczyk jest cieplutki. mimo, że śpi. Aha, smarję buźkę młodego kremem z nivea na każdą pogodę i jestem zachwycona. ![]() Aha, co do oczka, to też słyszałam, ze po masowaniu może minąć. Cytat:
Ja i moja mama szalejemy wprost za tym, mój Małż też lubi bardzo. ![]() Zacznę chyba Młodemy robić fotki i Wam pokazywać. Albo chociaż kilku ubranek. ^^ Już tyle mamie pooddawałam, bo za małe, aż szkoda, iż się nie pochwaliłam. Tylko ja mam kamerę, a nie mam aparatu. A kiepskie fotki robi kamera.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Jakie bajery? Ja też chcę się pobawić Twoimi zdjęciami . |
||||
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co chcesz na zdjęciach??
|
|
#2135 |
|
Wtajemniczenie
|
My też byliśmy na spacerku dzisiaj
ale w gondoli. Młodemu się chyba podobało.Mam pytanie... na jakich jarzynkach robicie pierwsze zupki? na takich ze sklepu normalnego czy macie ze wsi ekologiczne? Bo się zastanawiam... A zrobiłabym mu dzisiaj... |
|
|
|
#2136 |
|
Wtajemniczenie
|
małgosia pierwsze jarzyny jakie dałam małemu były z babcinego ogródka
![]() vila 3mamy kciukasy a na jaki temat praca??A ja też jutro na wesele idę! Udanej imprezy życzę, no i foty chętnie lookniemy carolajna to ja następna w kolejce, plisss plisss ![]() aaa ja po weekendzie będę miała na pewno więcej fotek i ze ślubu i chrztu małego to nie omieszkam pokazać Wam Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-16 o 12:42 |
|
|
|
#2137 |
|
Zadomowienie
|
Vila ja wiem, ze mamy za mala wilgotnosc bo mam taka stacje pogody, gdzie sa rozne parametry, a w tym miedzy innymi wilgotnosc powietrza wenatrz. Nie wiem czy to przez nawilzacz czy nie ale maly mniej mi sie budzi na piciu w nocy, tylko raz teraz, a tak to ze 3 razy musialm wstawac. Moze to zbieg okolicznosci, nie wiem, ale lepiej spi
![]() malgosiu ja jak robie malemu to z warzywek, ktore kupuje na targu, ale tez nie wiem czy gospodarz ich czyms nie psikal, mowi, ze nie, ale nie wiadomo tak do konca... |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu dostaąm zdjęcia i zrobie wieczorkiem albo jutro ok??
![]() Iwciag jak zalicze Małgosie to wezmę się za ciebie
|
#2139 |
|
Wtajemniczenie
|
carolajna aż mi się gorąco zrobiło
a w ogóle to oglądałąm Cię dziś na klasie, niezła z Ciebie laseczka, taka hot mamuśka
|
|
|
|
#2140 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pożycz mi babcię i jej ogródek... ![]() A ja się po cichu pochwalę że mały ładnie spał... tylko 2 razy jadł, co jest sukcesem. I ładnie mi w dzień śpi. I nie usypia na rękach ale w wózku |
||
|
|
|
#2141 |
|
Wtajemniczenie
|
oj małgosiu nie oddam!! ale nie wszyscy przecież mają babcie z ogródkiem, a ich dzieci coś muszą jeść
![]() Ja się nic nie odzywam by nie zapeszyć ale u mnie też poprawa, najbardziej nocne usypanie mnie cieszy, kiedyś tylko!rączki i było i tak źle, teraz sam w łóżeczku zasypia, ale memu synowi się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie |
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ze mnie taki hot jak z koziej du*y trąba ![]() Ja już gołąbki zrobiłam właśnie się duszą xD A mamusia robi mi mus z jabłuszek wsadza w słoiki i właśnie bedze je gotować moje jedno dziecko śpi czwartą godzinę a drugie 3
|
|
#2143 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, walnę Wam amatorskie fotki z chrzcin.
Nic specjalnego i gupio wyszłam. ![]() Iwciag, praca: Uwarunkowania utworzenia Ośrodka Kultury Brazylijskiej w Ełku. Liczę na coś, bo mój promotor i egzaminatorzy podniecali się moją pracą. xD Super, to dobrej zabawy Tobie też życzę.
|
|
|
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
Ale małe niektóre, sorki, nei będę poprawiać.
|
|
|
|
#2146 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co z ta gumka?! ![]() Noooo, mozemy dobic interesu. Ja place 3800zl za studia. No to zrzuta ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Kradna moj pomysl wstretne babsztyle
|
||
|
|
|
#2148 |
|
Raczkowanie
|
Iwciag - dzięki Ci za info dot. tych promocji-nie-promocji w H&M
![]() ![]() Aniu - to musisz zapodać jakieś zdjęcie, na którym jesteś sam na sam z samą sobą Bo tak to ja widzę w Tobie przede wszystkim nagą matkę z aniołem na rękach... No i jak się tu podniecać? :brzy dal:Superzabula - Jaś prezentuje się w spacerówce rewelasjon Taki poważny facet z niegoVila - słonko, kciuki trzymam Piękne zdjęcia. Precelek prezentuje się bardzo elegancko, a z Ciebie śliczna mamusiaGosik - ja też lubiłam być chuda ![]() Ale to było dawno, dawno temu, za siedmioma górami... Teraz widzę na zdjęciach, że wyglądałam wtedy bardzo nieproporcjonalnie, bo ja z natury łeb mam duży W życiu bym wtedy nie pomyślała, że będę teraz ważyć tyle, co ważę A wiesz, na zdjęciach wyglądasz na bardzo wysoką.![]() I jak zwykle zapomniałam ...Aljaka - jak Alusia? Jest lepiej? Ucałują ją, proszę, od wizażowej ciotki Edytowane przez Illbana Czas edycji: 2009-10-16 o 13:40 |
|
|
|
#2149 | |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też dziś lecę ludziska pooglądać, musimy tżtowi spodnie kupić, no i może mnie się coś malutkiego trafi a ja chcę też gosiaczka zobaczyć!!chyba, że już widziałam, a teraz nie kojarzę:/
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A o jakiej gumce mowimy?
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Chłopaki.
Impreza udana. Głowa boli. Spadam czytać wasze tomy :/
|
#2153 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
CO znowu z tą gumką
![]() ANIU!!! tu moje gg 1115888 jadę do sklepu teraz jak wróce to pogadamy
|
#2155 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znudziła go sesja. [QUOTE=ania4891;14763698] Noooo, mozemy dobic interesu. Ja place 3800zl za studia. No to zrzuta ![]() /QUOTE] Nooo, ja za semestr 2 tysie i dzielę się z ludźmi za free.A Ty jędza jesteś. ![]() ![]() Cytat:
Zgodzę się, paskuda ze mnie. Siakieś aktoreczki podobne do mnie. Temat pracy fajny. mój. Oryginalny. Na mgr chyba go rozwinę, bo już pare osób mi tak mówiło, że możnaby. ![]() Marcel pisye kj ,,3BYN9 B WD przerazona jestem zna jakies dziwne skroty ja ich nie znam przestawil mi klawiature i nie moge zmienic tego ot co pomocy |
||
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Aljaka, trzymam kciuki za zdrówko Alusi
Superzabula, piękny spacerowicz Vila, kciukam za konkurs Śliczna jesteś, synuś też ![]() Illbana, nigdy nie byłam brunetką A na zdjęciach to nie ja jestem wysoka tylko TŻ niski ![]() Iwciag, jeśli mówisz o mnie to na naszej klasie mnie masz Małgorzata S-R z Kielc Ale to wszystko fotki sprzed ciąży...
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sklep jest juz zamkniety ![]() Nie mam akutalnie dzialajacego gg Zrobilam 2 warstwy i guma wymazuje mi na bialo. Gap
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania jest tam takie cos jak jasnosc/barwa/nasycenie jakos tak...
![]() a jak robisz na wartwach to lepiej miedzy nie wsadzic maske, jest latwiej nie musisz uzywac gumki, pedzlami mozesz poprawiac jak nie wyjdzie... ukladam mezowi diete wiec nie mam sily na opisy ![]() zdjecia swojego nie dam bo nawet nie mam z tymi wlosami... choc moze kiedys
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kupilam dzis w biedronce hugiessy premium pierwszy raz bo tak to uzywam pieluszek pampers i dada...no ale czas sprobowac czegos nowego...
Nie wiem czy to gratis czy nie, ale dorzucili plyte z kolysankami ![]() A mi przyszla kurteczka uzywana ktora kupilam na allegro za 18 zl z przesylka...sliczna jest Widze ze ania mi grozi pozazdroscila biezlinyiwciag Filip tak smiesznie sie przekreca na boczki jak lezy na pleckach, tak fajnie nozki podnosi ![]() iwcia dens to stare czasy z ta bielizna teraz wygladam tak: ![]() ![]() no i nareszcie dostalas te ciuszki, oby jeszcze dobre byly bo tyl e bidulko czekalas. Odnosnie tego lezaczka kapielowego, dostalam go od bratowej wiec nawet nie wiem jaka ma nazwe i kiedys nie uzywalam go wogole bo zle mi sie go kapalo w tym jak byl malusi a teraz relaks normalnie, maly sobie lezy i jak wlasnie np jestem sama to bez problemu go kapie a tak jak go na rece trzymam to wierzga na boki ze nie moge go utrzymac ![]() Wiec ja polecam ![]() aljaka trzymam mocno kciuki aby bylo dobrze z corcia. blondynka dziewczynki mowily ze niekapek avent kapie? ![]() ja mam z lovi i nie kapie kuroikaze buziaczki dla Natanka ![]() Nie wiem jaka farba farbowalas, ale ja juz nigdy nie kupie sklepowych farb gdzie pisze: braz takie czy siaki, zawsze mi wychodza te brazy czarne. Ale od jakiegos czasu kupuje na all farbe loreal mailer plus oxydant do zmieszania z farba... jest troszke drozsza niz sklepowa, ale kolor mam taki jak chce i trzyma mi sie dluzej i nigdy braz nie wyszedl mi czarny Małgosia wiedzialam ze tak sie to skonczy Zupki robie na warzywkach z dzialki Do zupek dodaje kleiku kukurydzianego zeby byla bardziej syta i oliwe z oliwek bo witaminki z warzyw rozpuszczaja sie w tluszczach.Ale np owocki kupuje u mnie na takim malym bazarku bo nie mam brzoskwin czy jabluszek na dzialce. Jedynie co to mam gruszki z dzialki. superzabula pieknie Jasio jezdzi w spacerowce a jaka ma swietna zabaweczke? gdzie ja kupilas?Vila trzymam mocno kciuki ![]() Kochana pokaz sie w sukience ![]() Dziekuje ze napisalas tak szczegolowo jak ubierasz maluszka widze ze tez cieplusio Twoj jest ubrany hihiPiekne zdjecia ze chrzin ![]() Carolajna tez dzis jadlam golabka tyle ze robilam je pare dni temu i mialam zamrozone wiec tylko odmrozilam
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

:confus ed:

A kiepskie fotki robi kamera.
. 

a drugie 3
Piękne zdjęcia. Precelek prezentuje się bardzo elegancko, a z Ciebie śliczna mamusia
A wiesz, na zdjęciach wyglądasz na bardzo wysoką.
...