Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 11:23   #3691
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II

Witam Troszkę mnie tu nie było Gratuluje zużyć i a za niepotrzebne zakupy
Wczoraj zużyłam do końca hydrolat z kocanki mój kochany ,zostało mi jeszcze troszkę z oczaru tylko a zamówienie z BU chyba dopiero w listopadzie Nie kupiłam ostatnio nic Bo nie mam za co....
Przed wczoraj byłam w swojej aptece na bezpłatnym badaniu skóry głowy i włosów organizowanym przez firmę LABO ,głownie chodziło o reklamę Cresciny-i była promocja że do 12sztuk(180zł) 6 gratis-niestety nie stać mnie na takie cuda.Jestem zaskoczona wynikiem badania-myślałam że moje włosy są w strasznym stanie,wypadają i że są zniszczone-jak sie okazało sa zdrowe a w wypadaniu ich nie ma nic niepokojącego -wypadają w fazie w której powinny -robiąc tym samym miejsce dla nowych.No i to co już wiedziałam -są cienkie ... Pani oczywiście polecała Crescine-niby po niej ma wyrastać z 1 mieszka więcej niż 1 włos-tym samym zagęszcza je-u mnie akurat z 1 mieszka tylko 1 włos,miejscami 2 a mogą do 4 I dostałam próbkę tego cuda.
Stary 2009-10-16, 12:14   #3692
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ale ja na odwyku jestem już prawie 3 lata i cały czas mam jakieś odbicia. Pocieszające jest tylko to że kasa mi się skończyła a tym samym koniec szaleństw. Jeszcze tylko bym chciała kupić WAX-a dla blondynek i jakiś filtr na zapas.
No zdarzaja sie okazy niereformowane ja znów teraz pozbyłam sie starej kolorówki i szaleje z nową chyba potrzeba nam ciagle zmian i nowości
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
daj znać jak ten kremik, czy warty zachodu
wczoraj posmarowałam nim zmarznięte uszy zaczerwienienie szybciej zeszło - nastepnym razem spróbuję na zmarzniete stopy lub dłonie, według ulotki pobudza krążenie i zmiejsza zaczerwienienie, nie rozgrzewa a szkoda
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Witam Troszkę mnie tu nie było Gratuluje zużyć i a za niepotrzebne zakupy
Wczoraj zużyłam do końca hydrolat z kocanki mój kochany ,zostało mi jeszcze troszkę z oczaru tylko a zamówienie z BU chyba dopiero w listopadzie Nie kupiłam ostatnio nic Bo nie mam za co....
Przed wczoraj byłam w swojej aptece na bezpłatnym badaniu skóry głowy i włosów organizowanym przez firmę LABO ,głownie chodziło o reklamę Cresciny-i była promocja że do 12sztuk(180zł) 6 gratis-niestety nie stać mnie na takie cuda.Jestem zaskoczona wynikiem badania-myślałam że moje włosy są w strasznym stanie,wypadają i że są zniszczone-jak sie okazało sa zdrowe a w wypadaniu ich nie ma nic niepokojącego -wypadają w fazie w której powinny -robiąc tym samym miejsce dla nowych.No i to co już wiedziałam -są cienkie ... Pani oczywiście polecała Crescine-niby po niej ma wyrastać z 1 mieszka więcej niż 1 włos-tym samym zagęszcza je-u mnie akurat z 1 mieszka tylko 1 włos,miejscami 2 a mogą do 4 I dostałam próbkę tego cuda.
oo fajne badania, no widzisz to Pani Cie pocieszyła
kocanka jest teraz an mazidłach

Znów poszalałam i nie mam wyrzutów zamówiłam 2 zestawy sampli EDM - jeden zestaw 3 róży/brązerów, drugi 3 pudry wykańczające strasznie podoba mi się wymodelowaan twarz brązerem/różem i teraz bedę szaleć dodatkowo mam zamiar zamówić sobie jeszcze pomadkę i 3 pędzle

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-10-16 o 12:27
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 12:28   #3693
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
wczoraj posmarowałam nim zmarznięte uszy zaczerwienienie szybciej zeszło - nastepnym razem spróbuję na zmarzniete stopy lub dłonie, według ulotki pobudza krążenie i zmiejsza zaczerwienienie, nie rozgrzewa a szkoda

Znów poszalałam i nie mam wyrzutów zamówiłam 2 zestawy sampli EDM - jeden zestaw 3 róży/brązerów, drugi 3 pudry wykańczające strasznie podoba mi się wymodelowaan twarz brązerem/różem i teraz bedę szaleć dodatkowo mam zamiar zamówić sobie jeszcze pomadkę i 3 pędzle
ja lubię rozgrzewające kremy
ile kosztują te sample??
Stary 2009-10-16, 12:33   #3694
mirab
Raczkowanie

Witajcie,
dawno mnie tu nie było, to wszystko przez przeprowadzkę . Przez ostatni tydzień nie miałam kiedy wejść nawet do sklepu z kosmetykami, więc nie kupiłam nic. Chociaż szkoda bo ominęła mnie tym samym limitowanka z Essence.

Zużyć nie za wiele miałam ostatnio, zużyłam Pierre Cardin Bleu Marine w końcu i krem do rąk z Manhattana.

Trochę zaniedbalam wątek, poprawię się wieczorem.
mirab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 12:37   #3695
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
ja lubię rozgrzewające kremy
ile kosztują te sample??
Ja też lubie rozgrzewajace kremy

sample 2,5 $
Stary 2009-10-16, 12:47   #3696
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez mirab Pokaż wiadomość
Witajcie,
dawno mnie tu nie było, to wszystko przez przeprowadzkę . Przez ostatni tydzień nie miałam kiedy wejść nawet do sklepu z kosmetykami, więc nie kupiłam nic. Chociaż szkoda bo ominęła mnie tym samym limitowanka z Essence.

Zużyć nie za wiele miałam ostatnio, zużyłam Pierre Cardin Bleu Marine w końcu i krem do rąk z Manhattana.

Trochę zaniedbalam wątek, poprawię się wieczorem.
ale limitowanka jeszcze jest
Cytat:
Ja też lubie rozgrzewajace kremy

sample 2,5 $
muszę w końcu spróbować tych minerałów
Stary 2009-10-16, 13:26   #3697
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

poszedl do kosza skonczony tusz masterpiece max

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:27   #3698
Parsifal
Zadomowienie

hej Dziewczyny ja już mam weekend a jutro idę z TŻtem do teatru to prezent urodzinowy od niego, notabene urodziny mamy w tym samym dniu (w poniedziałek były )
Koshatka czyżbyś nie uaktualniła podpisu? ja tam żadnych szaleństw zakupowych nie widzę

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:32   #3699
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Tom nie napaliłaś na ten tusz ale w mojej naturze go nie widziałam jeszcze ani razu
U mnie w ogóle nie ma szafy essence, żadnych produktów tej firmy tam nie widziałam , za to w Bartoszycach są w stałej sprzedaży Już 3 zainspirowane przeze mnie koleżanki go kupiły

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
ciesze sie ze lakier sie podoba,ale paznokcie nie moje,to fotka z internetu
A to nas nabrałaś

Cytat:
chyba kupie spray termoochronny z Avonu,ma super recenzje:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26974
a trzeba by bylo troche bardziej zadbac o prostowane wlosy zima
co wy na to? pielegnacji do wlosow nie mam w nadmiarze
Ja go juz mam

Cytat:
ja nie prostuję codziennie tylko czasami. kiedyś prostowałam codziennie badziewną prostownicą i teraz mam wciąż przed oczami wizję tego siana co kiedyś mam dobrą prostownicę, dbam o włosy, regularnie podcinam i jest ok ja w długich włosach nie wyobrażam sobie siebie a w kręconych również gdybym miała piękne loki tez bym nie prostowała ale moje włosy są niewiadomo jakie
U mnie prostowanie jest potrzebne wyłącznie po umyciu włosów (2-3 razy w tygodniu). Niestety, gdy wyschną samopas - staram się nie używać suszarki, wyglądają jak napuszona kupka siana Dopóki nie kupiłam prostownicy, to smarowałam je jedwabiem, ale prostowanie daje lepszy efekt
A Sprayu termoochronnego Avonu użyłam dopiero kilka razy, to ciężko zauważyć mi efekt, nie wyglądają w każdym bądź razie na zniszczone. Za to spray ładnie pachnie, identycznie jak inne produkty AT.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny ja już mam weekend a jutro idę z TŻtem do teatru to prezent urodzinowy od niego, notabene urodziny mamy w tym samym dniu (w poniedziałek były )
Koshatka czyżbyś nie uaktualniła podpisu? ja tam żadnych szaleństw zakupowych nie widzę
W takim razie spóźnione Wszystkiego najlepszego i sukcesów odwykowych

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:36   #3700
Parsifal
Zadomowienie

ganimedea dziękuję ślicznie , oby z tym odwykiem się udało, ale co ja poradzę, że cały czas myślę o kosmetykach

Stary 2009-10-16, 13:44   #3701
zetafon
Zakorzenienie

koniku hratuluje obrony mnie też to czeka ale chyba w wakacje najwcześniej.
co do shape i tej płyty to sa tam 4 treningi po 15 min.kazdy na inna partie ciała. wczoraj tez poćwiczyłam a dzis zwykłe ćwiczenia 30minutowe które są mieszkanką tego co pamietam z aerobiku.co do płyty to mi brakuje w niej rozciągania na końcu,ale robie je sama.musze sobie poszukać następnych zestawów bo szybko mi sie znudzi.
mam ochote sobie kupić czerwony błyszczyk z astora tylko ze starej serii i nie ma go nigdzie.wszędzie weszły te nowe,ale może to i lepiej...

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:48   #3702
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego ale fajnie że macie razem urodziny hehe nigdy TŻ o Twoich nie zapomni
Stary 2009-10-16, 13:56   #3703
Hosenka*
Zakorzenienie

Kupiłam sobie krem kakaowy z Ziaji. W nocy bardzo wysusza mi się skóra i kupiłam go właśnie z przeznaczeniem na noc.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 14:09   #3704
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
a który to peeling??
Czysta Skóra Active, eliminujący niedoskonałości. Niby.
Cytat:
cuciola też mam zamiar go kupić
moze Orlica coś wie na jego temat??
Cytat:
jak przyjdzie Orlica to sie na pewno dowiemy ale recenzje ma super!!
Sama nie używam, ale cała masa moich klientek się w niego zaopatruje na zimę, więc musi być super
Cytat:
Kocham teatr, więc cudowny prezent Też z moim kochaniem się wybieram niedługo I oczywiście - spóźnione sto lat!
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie krem kakaowy z Ziaji. W nocy bardzo wysusza mi się skóra i kupiłam go właśnie z przeznaczeniem na noc.
Ten 'lekka formuła' czy zwyczajny masz?

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Dziś poległam z mojego niedokurowania. Nie byłam w stanie rano zwlec się z łóżka. Kolejny dzień zaległości, ale przynajmniej się wyspałam, a przede wszystkim tego mi chyba brakowało...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 14:24   #3705
Hosenka*
Zakorzenienie

Orlica: mam tłusty. Mam nadzieję, że będzie się tak dobrze spisywał jak oliwkowy, który mamie podkradam

Instagram

Stary 2009-10-16, 14:28   #3706
Parsifal
Zadomowienie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego ale fajnie że macie razem urodziny hehe nigdy TŻ o Twoich nie zapomni
dokładnie TŻ jest starszy ode mnie o 35 minut

Stary 2009-10-16, 14:38   #3707
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie TŻ jest starszy ode mnie o 35 minut

Kurcze no...napalam się coraz bardziej na kolorówkę ja na kolorówkę?! teraz zamarzyła mi sie boska kryjąca matowa pomadka w odcieniach beżu lub fuksji muszę sie opanować

musze sie przyznać że ostatnio popełniłam OLBRZYMI BŁĄD! uradowana odwykiem głownie pielegnacji pochwaliłam sieTŻtowi po obliczeniach że mam juz tylko ponad 40 kosmetyków- na co oczywiscie spojrzał sie na mnie błagalnie- wiec ja głupia tłumacząc sama siebie i próbując udowodnić jaki to wielki czyn/krok zrobiłam powiedziałam ze przed odwykiem miałam ponad 100 kosmetyków wiec to nie lada wyczyn.... na to TŻ powiedział tylko " wiesz co ja takich rzeczy wole nie wiedzieć" no i zdałam sobie sprawe że przecież facetom nie o wszystkim trzeba mówić nawet jeśli dla mnie to jest radość, no cóż o moich nowych zakupach kolorówki mogę się jedynie Wam pochwalić
Stary 2009-10-16, 14:42   #3708
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Mój tylko się ze mnie śmieje z politowaniem, jak chwalę się nowym zakupem :P
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:11   #3709
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
U mnie w ogóle nie ma szafy essence, żadnych produktów tej firmy tam nie widziałam , za to w Bartoszycach są w stałej sprzedaży Już 3 zainspirowane przeze mnie koleżanki go kupiły

A to nas nabrałaś

Ja go juz mam

U mnie prostowanie jest potrzebne wyłącznie po umyciu włosów (2-3 razy w tygodniu). Niestety, gdy wyschną samopas - staram się nie używać suszarki, wyglądają jak napuszona kupka siana Dopóki nie kupiłam prostownicy, to smarowałam je jedwabiem, ale prostowanie daje lepszy efekt
A Sprayu termoochronnego Avonu użyłam dopiero kilka razy, to ciężko zauważyć mi efekt, nie wyglądają w każdym bądź razie na zniszczone. Za to spray ładnie pachnie, identycznie jak inne produkty AT.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

W takim razie spóźnione Wszystkiego najlepszego i sukcesów odwykowych
A o jakim mieście mówisz jeżeli mogę spytać, Dobrym Mieście, Lidzbarku Warm., czy może jeszcze innym
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:15   #3710
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze no...napalam się coraz bardziej na kolorówkę ja na kolorówkę?! teraz zamarzyła mi sie boska kryjąca matowa pomadka w odcieniach beżu lub fuksji muszę sie opanować

musze sie przyznać że ostatnio popełniłam OLBRZYMI BŁĄD! uradowana odwykiem głownie pielegnacji pochwaliłam sieTŻtowi po obliczeniach że mam juz tylko ponad 40 kosmetyków- na co oczywiscie spojrzał sie na mnie błagalnie- wiec ja głupia tłumacząc sama siebie i próbując udowodnić jaki to wielki czyn/krok zrobiłam powiedziałam ze przed odwykiem miałam ponad 100 kosmetyków wiec to nie lada wyczyn.... na to TŻ powiedział tylko " wiesz co ja takich rzeczy wole nie wiedzieć" no i zdałam sobie sprawe że przecież facetom nie o wszystkim trzeba mówić nawet jeśli dla mnie to jest radość, no cóż o moich nowych zakupach kolorówki mogę się jedynie Wam pochwalić
No jasne, że nie Jest wiele rzeczy o których lepiej żeby nie wiedzieli, warto zachować co-nie-co tylko dla siebie a nie od razu paplać TŻowi

Instagram

Stary 2009-10-16, 15:51   #3711
KonikGarbusek
Zakorzenienie

A ja mam huśtawki nastrojów. Co z tego że jestem magistrem skoro bezskutecznie szukam pracy i wysyłam stosy CV... Dużo lepiej mają ludzie ze średnim wykształceniem, bo jest dla nich jest więcej ofert pracy. Mnóstwo ogłoszeń dla fryzjerek, kosmetyczek a dla mnie nic... bo albo nie mam 5 lat doświadczenia albo za daleko mieszkam...

Poza tym przedwczoraj ugryzł mnie królik w rękę a dokładnie w mięsień koło kciuka i nie mogę nic robić tą ręką, bo mnie strasznie boli. Zużyć tym samym też nie mam, a wczoraj w Rossmannie zakupiłam 2 maseczki w saszetkach po 1.29.

A dziś odebrałam zestaw z Rossnetu - fajniuchny jest

No nic, jutro jadę do Łodzi do siostry i już czeka tam na mnie tort i szampan - będę świętować obronę!!! Może to mnie odstresuje jak zmienię klimat i otoczenie.

Zrobiłam sobie maseczkę na poprawę humoru - tą z saszetki z Rossmmana - jest super, pachnie ogorkiem, zaraz ide zrobic jakies ladniutkie kolczyki, (nie wiem czy wam mowilam ze robię samodzielnie bizuterię) a wieczorem ide na piwko z kolezankami

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2009-10-16 o 16:39
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:05   #3712
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Witam i o zdrowie pytam
Bo u mnie choro niestety
Boli mnie gardło i mam gorączkę

Dziś zgrzeszyłam trochę kosmetycznie ale :
Wykończyłam
- podkład LP Max Factor
- micel Mybelline
- jutro do kosza poleci resztka peeligu gruszkowego Joanny

Zakupiłam:
- maseczki nawilżające w saszetce AA
- peeling Joanna Kiwi
- ampułki Joanna Apteczka Babuni
- kaszmir w płynie do włosów
- podkład Rimmel Stay Matte
- Ziaja Anno Doro Mikrodermabrazja

W tym miesiącu dużo wykańczam i nie kupuję zbyt wiele, w sumie do końca miesiąca chyba już nie kupię nic więc jest dobrze
Jutro mam dzień porządków, muszę zrobić pranie i wysprzątać cły dom bo zaniedbałam go trochę.

Koniku ja też robię biżu
Muszę zakupić nowe półfabrykaty w listopadzie
I gratuluję obrony
Stary 2009-10-16, 17:08   #3713
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilcia, Magdolena: wrzucam zdjęcia lakierów i przy okazji kredek Sensique

Instagram

Stary 2009-10-16, 17:14   #3714
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Hosenko, fajny ten Urban Purple.
Ja wczoraj sobie pomalowałam pazurki fioletowym Glam Wear Bell.

Byłam dziś w drogerii po szampon i odżwykę bez spłukiwania (szamponu mam na jedno mycie, odżywki bez spłukiwania brak), miałam na liście len i rumianek Joanny, bo tego szamponu Farmony nie mogłam znaleźć nigdzie - widziałam nową serię Joanny (szampon, odżywka, spray z jedwabiem i maska), już miałam je ładować do koszyka, ale się powstrzymałam. Tak samo z żelem żurawinowym pod prysznic, też odłożyłam, bo jeszcze muszę zużyć obecne.
Więc dziś było baaardzo rozsądnie.

No i dorwałam TS z fioletowym kalendarzykiem (w środku było sporo próbek, w tym maseczka, więc potestuję).

A teraz czekam na TŻa, zapowiada się całkiem miły wieczór.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:14   #3715
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
złota śliczna to z jakiejś limitowanki ?
Stary 2009-10-16, 17:17   #3716
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Złota? Nie wziełam złotej Mam oliwkową i fioletową
One są z obecnej limitowanki Earth

Instagram

Stary 2009-10-16, 17:37   #3717
aaaania1989
Zakorzenienie

wygląda jak złota....
Stary 2009-10-16, 17:38   #3718
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
wygląda jak złota....
Ona jest zielona z lekkim złotym połyskiem. Złota kredka też jest w tej serii

Instagram

Stary 2009-10-16, 18:09   #3719
Shpilcia
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14764898]Mój tylko się ze mnie śmieje z politowaniem, jak chwalę się nowym zakupem :P[/QUOTE]
dokładnie tez tak Mój ma
Cytat:
No jasne, że nie Jest wiele rzeczy o których lepiej żeby nie wiedzieli, warto zachować co-nie-co tylko dla siebie a nie od razu paplać TŻowi
ja jestem na etapie "czego nie można mówić" czasem mam ochotę się wyżalić, pochwalić, ale jak widzę że go tym zdenerwowałam lub gadam jak do ściany to już wolę pewne tematy przemilczeć temat kosmetyków w połowie też był tabu ale tak to jest jak chce się być docenioną mam po prostu wszystkie psiapsiółki porozjeżdżane po świecie i nie mam sie komu wygadać i potem wszystko na TZta spada
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A ja mam huśtawki nastrojów. Co z tego że jestem magistrem skoro bezskutecznie szukam pracy i wysyłam stosy CV... Dużo lepiej mają ludzie ze średnim wykształceniem, bo jest dla nich jest więcej ofert pracy. Mnóstwo ogłoszeń dla fryzjerek, kosmetyczek a dla mnie nic... bo albo nie mam 5 lat doświadczenia albo za daleko mieszkam...

Poza tym przedwczoraj ugryzł mnie królik w rękę a dokładnie w mięsień koło kciuka i nie mogę nic robić tą ręką, bo mnie strasznie boli. Zużyć tym samym też nie mam, a wczoraj w Rossmannie zakupiłam 2 maseczki w saszetkach po 1.29.

A dziś odebrałam zestaw z Rossnetu - fajniuchny jest

No nic, jutro jadę do Łodzi do siostry i już czeka tam na mnie tort i szampan - będę świętować obronę!!! Może to mnie odstresuje jak zmienię klimat i otoczenie.

Zrobiłam sobie maseczkę na poprawę humoru - tą z saszetki z Rossmmana - jest super, pachnie ogorkiem, zaraz ide zrobic jakies ladniutkie kolczyki, (nie wiem czy wam mowilam ze robię samodzielnie bizuterię) a wieczorem ide na piwko z kolezankami
W końcu znajdziesz prace
a to królik
ja też zaraz mykam na piwko z TŻta znajomymi ^^

Cytat:

lakiery boskie
ta śliwkowa kredka też mnie nęciła ale do mnie chyba takie kolory nie pasują
za to Tobie tak, wygląda Twoje oko w niej prześlicznie!
Cytat:
to oliwka, złota też jest w serii, jest prześliczna wszystkie są prześliczne

szykuję się na imprezkę i na zjazd wiec adios do poniedziałku! Miłego zużywania i niekupowania
Stary 2009-10-16, 18:23   #3720
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: dziękuję Od jakiegoś czasu najlepiej czuję się w fioletach

Wiecie co? Pierwsze (naprawde pierwsze) co zrobiłam po obudzeniu się to ... pomalowałam paznokcie u stóp, każdy na inny kolor - tzn wybrałam lakiery podobne do siebie z myśla, że któryś odłoze do puszczenia w świat. Wytypowałam lakier z Joko nr 14, ale maluję nim własnie paznokcie u rąk (wieczorem randeczka z kolegą ) i chyba jednak zostaje ze mną Ja jestem szurnięta

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości