Scent Bar X - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 12:24   #4141
LouLou25
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

11 część będzie się nazywać Bling-Bling-Bar

chcialam zielone ale rozmiaru nie mieli
z Ermitazu mam tylko ksiazeczke a najdalej na wschod to tylko w Oddesie bylam... i nic nie pamietam poza kwasem chlebowym w butelkach

a wize mozna bezproblemowo dostac?

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2009-10-16 o 12:31 Powód: dopisek
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 12:33   #4142
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Wytłumaczyłam, z jakimi reakcjami się spotykam, ale ok, jeszcze raz- przyznanie się, że Kościół jest ważną sprawą w moim życiu wywołuje pobłażliwe miny (...)
I ja też lepsza nie jestem w stos. do czasów, kiedy nie byłam katoliczką. Jedyna różnica, że jest mi łatwiej żyć, ale towarzysko trudniej (jeśli już zejdzie rozmowa na taki temat).
Widzisz, Justyno, to przeszłyśmy tą samą drogę, tylko w odwrotną stronę. Ze swojego doświadczenia niestety widzę, że to ateiści mają "trudniej".

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
satysfakcja z posiadania pracujacego na racjonalnych obrotach rozumku - bezcenna
trochę obraźliwe dla wierzących

Cytat:
Matko, tyle pisania i nie przedstawiłam nie tylko kontrowersyjnych poglądów, ale żadnych???!!!
Jestem zrozpaczona. Mogłam już namalować dwa jelenie na rykowisku i jednego sprzedać

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Napisz coś więcej
Hostia zmieniła się w kawałek mięśnia sercowego

Cytat:
Pójdą wszyscy z pytaniem do Boga, kim naprawdę jest.
I dowiedzą się, że to Morgan Freeman

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja jestem ale idę na zakupy. Trzymajcie kciuki żebym buty kupiła i żeby siostra kupiła przede wszystkim
To może być trudne, więc

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wczoraj w aptece:

-Ile kosztuje u państwa szampon Dercos Vichy?

A- mmmmhhhhh ....zebym ja widziała jak mam to w komputerze wprowadzone

- Moze pod Vichy pani poszuka

A-taaaa...mam coś....ale tu mam 2

- chodzi mi o ten z czerwoną nalepką, przeciwko wypadaniu

A-ale ja tu nic nie mam, który jest który, 2 mam...mmmm...tak dwa.....tak...no! jeden koszuje 38 zł a drugi 49....ale nie wiem który to który

-
- a ten zestaw w witrynce z szamponem?

A- a to nie wiem

- a co jest w tym zestawia oprócz szamponu?

A- no..szampon jest gratis

- tak widzę...ale do czego on jest gratis?

A-no do sprayu

- ale co to jest w tym spraju....

A- płyn!

- do włosów, tak?

A- nie wiem- wiem ze do nacierania
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 12:39   #4143
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość

trochę obraźliwe dla wierzących
nie chodzilo mi o to :" Racjonalizm światopoglądowy - współczesny ruch filozoficzno-światopoglądowy który zakłada możliwość dojścia do prawdy z użyciem samego rozumu i doświadczenia, bez odwoływania się do czynników irracjonalnych, takich jak wiara religijna "
co nie oznacza zdolnosci umyslowych

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2009-10-16 o 12:43
Stary 2009-10-16, 12:44   #4144
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

chcialam zielone ale rozmiaru nie mieli
z Ermitazu mam tylko ksiazeczke a najdalej na wschod to tylko w Oddesie bylam... i nic nie pamietam poza kwasem chlebowym w butelkach

a wize mozna bezproblemowo dostac?
W Krakowie byś robiła, tak jak ja, pewnie.
Turystyczną za pierwszym razem konsul daje 10-dniową raczej bez problemu. Najlepiej przez firmę pośredniczącą. Załatwią Ci voucher, ubezpieczenie i wszystko. Wysyłasz im paszport kurierem, a odsyłają z wbitą wizą. Wersja tańsza dla osób z poza Krakowa. Chyba 5 dni roboczych musi paszport w konsulacie przeleżeć.
Ja robiłam 2 razy przez firmę i są dobrzy. Przy samym konsulacie mają biuro.
Stary 2009-10-16, 12:49   #4145
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
W Krakowie byś robiła, tak jak ja, pewnie.
Turystyczną za pierwszym razem konsul daje 10-dniową raczej bez problemu. Najlepiej przez firmę pośredniczącą. Załatwią Ci voucher, ubezpieczenie i wszystko. Wysyłasz im paszport kurierem, a odsyłają z wbitą wizą. Wersja tańsza dla osób z poza Krakowa. Chyba 5 dni roboczych musi paszport w konsulacie przeleżeć.
Ja robiłam 2 razy przez firmę i są dobrzy. Przy samym konsulacie mają biuro.
dzieki ale na taka niezorganizowana wycieczke to bym sie bala jechac...nie ma jakiegos biura podrozy organizujacego wycieczki do rosyjskiej dzungli ?

sure. fine. whatever.

Stary 2009-10-16, 13:11   #4146
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
bo religia (każda) której integralną częścią jest Bóg jest wypracowanym systemem wartości moralnych.
Jednostkowy człowiek nie ma "mocy intelektualnych" aby taki system stworzyć, a Bogowie są wymyslani po to by ludziom ich wymyslającym było wygodnie (jak sama napisałaś,a ludzie o których pisałam nie nazywali sie katolikami-mówili ze oni wierzą w takiego włąsnie Boga, któremu aborcja nie przeszkadza, ale z grubsza rzecz biorąc był to Bóg katolicki)
Taki wymyslony Bog nadaje sie do usprawiedliwiania wszelkich czynów, bo np. wymyslę sobie Boga który każe mi kraśc i mordować Dlatego jest to gorsza opcja-bo może usprawiedliwiac niemoralność.
Polly twoja teoria kompletnie się nie broni. Przeciez każda z tych opcji może usprawiedliwiac niemoralność , \( nawet nizaleznie od tego , co głosi).
Po pierwsze :
ów system religijny , ktorej integralną częścia jest bóg i która jest wypracowanym systemem wartości moralnych , to między innymi katolicyzm , ktory ma na swoim koncie ogrom zbrodni ( i zdarzeń gdzie ewidentnie łamane są normy moralne) często czynionych w imię wiary czy Kościoła, jak najbardziej czyniąc je usprawiedliwa siebie. co najwyżej gdy juz żadna miara nie mozna zaprzeczyć faktom, przeprasza za nie. Potem nastepują nowe fakty itd.
Podobnie inne systemy religijne np. islam.

Po drugie:
w niektórych sysytemach uznawanych za religijne , np. buddyzm , taoizm, w ogle nie ma pojęcia boga jako takiego , czy odmawiasz im posiadania systemu norm moralnych ?

Tak na marginesie , nie można pojąc boga rozumem , bo to przekracza możliwości intelektualne czowieka

Ja nie określam boga jaki on jest czy czego wymaga itd , dla mnie on jest , i nie jest to nawet kwestia mojej wiary tylko odbioru intuicyjnego i świadomości doskonałej harmonii świata przyrody, ktora dla mnie nie mogła powstać przypadkiem.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
bo religia (każda) której integralną częścią jest Bóg jest wypracowanym systemem wartości moralnych.
Jednostkowy człowiek nie ma "mocy intelektualnych" aby taki system stworzyć, a Bogowie są wymyslani po to by ludziom ich wymyslającym było wygodnie (jak sama napisałaś,a ludzie o których pisałam nie nazywali sie katolikami-mówili ze oni wierzą w takiego włąsnie Boga, któremu aborcja nie przeszkadza, ale z grubsza rzecz biorąc był to Bóg katolicki)
Taki wymyslony Bog nadaje sie do usprawiedliwiania wszelkich czynów, bo np. wymyslę sobie Boga który każe mi kraśc i mordować Dlatego jest to gorsza opcja-bo może usprawiedliwiac niemoralność.
Cytat:

A schody Patiomkina ?

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2009-10-16 o 13:05
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:11   #4147
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Tak na marginesie , nie można pojąc boga rozumem , bo to przekracza możliwości intelektualne czowieka
nie zgodze sie z tym, Boga mozna w calosci zdefiniowac a nawet wykreowac na swoje czy tez innych potrzeby

a tak wracajac do naszej wczorajszej rozmowy, to gdzies obilo mi sie o uszy, ze w ktoryms kosciele znalezli kawalek miesa ludzkiego na hostii, prawda to?
i podobno stowarzyszenie racjonalistow sie strasznie obruszylo
swoja droga ciekawa historia...zastanawiam sie co z tego wyniknie

Cytat:

A schody Patiomkina ?
znam tylko pancernika Potiomkin
malutka bylam na tych wojazach...

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2009-10-16 o 13:17
Stary 2009-10-16, 13:55   #4148
gryx82
BAN stały

Cytat:
dlaczego tu nikago nie ma? jak tak pisze sama do siebie to sie czuje jakbym piła do lustra

Cytat:
wczoraj w aptece:

-Ile kosztuje u państwa szampon Dercos Vichy?

A- mmmmhhhhh ....zebym ja widziała jak mam to w komputerze wprowadzone

- Moze pod Vichy pani poszuka

A-taaaa...mam coś....ale tu mam 2

- chodzi mi o ten z czerwoną nalepką, przeciwko wypadaniu

A-ale ja tu nic nie mam, który jest który, 2 mam...mmmm...tak dwa.....tak...no! jeden koszuje 38 zł a drugi 49....ale nie wiem który to który

-
- a ten zestaw w witrynce z szamponem?

A- a to nie wiem

- a co jest w tym zestawia oprócz szamponu?

A- no..szampon jest gratis

- tak widzę...ale do czego on jest gratis?

A-no do sprayu

- ale co to jest w tym spraju....

A- płyn!

- do włosów, tak?

A- nie wiem- wiem ze do nacierania
Ja to nazywam "czeski film"

Cytat:
a propos okazji to wczoraj szukajac kozakow upolowalam fajne, zlote tenisowy w mega przecenie, za 35 zl
Witam kolejną miłośniczkę bling-blingów Nasze szeregi się powiększają

Cytat:
Hostia zmieniła się w kawałek mięśnia sercowego
A fuuuj
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 14:05   #4149
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
zeby nie bylo, ze w trampko-kozakach gustuje

aaa.to źle zrozumiałam

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Polly - wiem, że są jakieś specjalne spray'e, płyny przeciw parowaniu okularów Musiałabyś zapytać u optyka. Też chyba końcu się zainteresuję, bo w okresie zimowym toż to upierdliwa przypadłość jest
ooo...to tez moze pójde i zapytam, bo juz mnie nerw bierze

Cytat:
Polly twoja teoria kompletnie się nie broni. Przeciez każda z tych opcji może usprawiedliwiac niemoralność , \( nawet nizaleznie od tego , co głosi).
Po pierwsze :
ów system religijny , ktorej integralną częścia jest bóg i która jest wypracowanym systemem wartości moralnych , to między innymi katolicyzm , ktory ma na swoim koncie ogrom zbrodni ( i zdarzeń gdzie ewidentnie łamane są normy moralne) często czynionych w imię wiary czy Kościoła, jak najbardziej czyniąc je usprawiedliwa siebie. co najwyżej gdy juz żadna miara nie mozna zaprzeczyć faktom, przeprasza za nie. Potem nastepują nowe fakty itd.
Podobnie inne systemy religijne np. islam.
Rozterko! za głęboko wnikasz w moją prostą myśl.
Moze usprawiedliwiac, ale zabijanie nie wynika z doktryny katolicyzmy- patrz 10 przykazań.
Chodziło mi o to ze nie można stawiać równości pomiędzy "bogiem" wymyslonym przez pierwszą lepszą osobę z ulice na miarę jej aktualnych potrzeb, a bogiem postrzeganym przez pryzmat religi (jakiejkolwiek)

Cytat:
w niektórych sysytemach uznawanych za religijne , np. buddyzm , taoizm, w ogle nie ma pojęcia boga jako takiego , czy odmawiasz im posiadania systemu norm moralnych ?
a dlaczego mam odmawiać- przeciez w ogóle nie pisałam na ten temat.
Przeinaczasz mój tok myslnia- pisałam ze Bóg jest częścia religii (jako systemy wartości) nie moze istnieć tak sobie- bo sąsiadka sobie wymysliła takiego a takiego Boga i w niego wierzy. Religia bez boga moze oczywiście istnieć. Co więcej moze istnieć moralnośc zupełnie bez Boga i religii.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

?[/QUOTE]

jednak muszę "dowyjaśnić"

piszę to wszystko z perspektywy osoby która wiele razy spotkała sie z osobistymi bogami u różnych osób.
Np. osoba twierdzi ze jest wierząca, ok....chodzi do kościoła (bo lubi, lubi tez święta), gadka szmatka, zaraz okazuje sie ze stosuje antykoncepcje, jest za aborcją i ....ma kochanka. Pytam czy nie "gniecie" ją to w świetle jej wiary- i w tym momencie dowiaduje sie- Ale wiesz...bo ja wierzę w swojego Boga....ja wiem ze on jest inny....mój bóg pozwala mi na antykoncepcje ,bo przecierz to nic złego, na kochanka tez bo sex to zdrowei, a powstrzymywanie chuci rodzi frustracje....
jak dla mnie to stek bzdur i nie ma nic wspólnego z wiara w Boga- według mnie oczywiście

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-10-16 o 14:13
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 14:31   #4150
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki ale na taka niezorganizowana wycieczke to bym sie bala jechac...nie ma jakiegos biura podrozy organizujacego wycieczki do rosyjskiej dzungli ?
Pewnie ze są zorganizowane wycieczki parodniowe na biale noce.
Ale ja to nie wiem jak to wygląda, gdzie i ile kosztuje. Mam w Moskwie "swojego" człowieka, co mi czas organizuje i załatwia wiele spraw.
Stary 2009-10-16, 14:56   #4151
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Powitany
Macham do was z nad kubka kawy z mlekiemJejciu jak mi sie nic nie chce:spiacy:poszedlbym spac najchetniejOstatnie godziny w pracya potem weekend i zlot w Katowicachjuz sie nie moge doczekac
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:02   #4152
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja to nie wiem jak to wygląda, gdzie i ile kosztuje. Mam w Moskwie "swojego" człowieka, co mi czas organizuje i załatwia wiele spraw.
dobrze Ci Ja tam sama nie pojade i w ciemno tez nie. Za duzo sie naogladalam "Kryminalnaja Rasija"

sure. fine. whatever.

Stary 2009-10-16, 15:12   #4153
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
dobrze Ci Ja tam sama nie pojade i w ciemno tez nie. Za duzo sie naogladalam "Kryminalnaja Rasija"
aaaaa! ja tez to oglądałam - massakra
mocny był odcinek jak gościu porywał kobiety aby szyły w jego szwalni (oczywicie nikt nie wiedział z on ma jakąś szwalnie, a urządzona byla w piwnicy) trzymał je tam dniami i nocami a na czołach powypalał im numery

podobny był tez odcinek, gdzie gościu porywał facetów i przykuwał łańcuchami na placu budowy, a oni mu mieli dom budować

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-10-16 o 15:14
Stary 2009-10-16, 15:20   #4154
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
mocny był odcinek jak gościu porywał kobiety aby szyły w jego szwalni (oczywicie nikt nie wiedział z on ma jakąś szwalnie, a urządzona byla w piwnicy) trzymał je tam dniami i nocami a na czołach powypalał im numery

podobny był tez odcinek, gdzie gościu porywał facetów i przykuwał łańcuchami na placu budowy, a oni mu mieli dom budować

ja tylko pamietam jakiegos frustrata z kolchozu zarzynajacego kobiety w futrach

sure. fine. whatever.

Stary 2009-10-16, 15:23   #4155
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Cytat:

Eeeee to dlaczego Ja tego nie ogladalemuwielb iam takie filmyjestem hardcoremPozatym mam znajomego stomatologa ktory jest z Rosjii robie u niego zeby
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:27   #4156
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Eeeee to dlaczego Ja tego nie ogladalemuwielb iam takie filmyjestem hardcoremPozatym mam znajomego stomatologa ktory jest z Rosjii robie u niego zeby
tez bym sobie lukela, trza w torrentach pogrzebac
te historie sa tak wstrzasajace i nieprawdopodobne, ze az smieszne lepsze to niż "Usterka"

sure. fine. whatever.

Stary 2009-10-16, 15:42   #4157
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Poluję na reprodukcje niedźwiadków Szyszkina
A ja, jako wielbicielka kiczu ( i zegarów), mam radziecki zegar z tymi niedźwiadkami (metalowy cyferblat)
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:44   #4158
Pin up girl
Zakorzenienie

Witam weekendowo

Widzę, że się tu poważne etyczno-religijne dysputy toczyły...
Cóż, mogę tylko powiedzieć, że po części zgadzam się i z jednym i z drugim obozem, ale swoich dywagacji oszczędzę, bo to się dopiero czeski film zrobi

Na parujące okulary polecam przetarcie gliceryną, mi pomagało
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:46   #4159
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś agentką- stąd ta biegłość techniczna, jasne
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 16:05   #4160
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Witam weekendowo

Widzę, że się tu poważne etyczno-religijne dysputy toczyły...
Cóż, mogę tylko powiedzieć, że po części zgadzam się i z jednym i z drugim obozem, ale swoich dywagacji oszczędzę, bo to się dopiero czeski film zrobi

Na parujące okulary polecam przetarcie gliceryną, mi pomagało
odnotowłam glicerynkę - jestem świeżo upieczonym okularnikiem - minusem, miałam już próbę generalną i parowanie to jest normalnie aż prześmieszne ( dla innych) jak się nad kubkiem herbaty nachylam no ja dopiero w ten świat wchodze i już mi się nie podoboa - ale soczewki odpadają

wchodziłam tu dziś z duszą na ramieniu że zobaczę ZDARZENIE w stodółce: kontynuacja - ale widzę że to pikuś i nie zrobiło kariery na forum.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 16:15   #4161
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:

jednak muszę "dowyjaśnić"

piszę to wszystko z perspektywy osoby która wiele razy spotkała sie z osobistymi bogami u różnych osób.
Np. osoba twierdzi ze jest wierząca, ok....chodzi do kościoła (bo lubi, lubi tez święta), gadka szmatka, zaraz okazuje sie ze stosuje antykoncepcje, jest za aborcją i ....ma kochanka. Pytam czy nie "gniecie" ją to w świetle jej wiary- i w tym momencie dowiaduje sie- Ale wiesz...bo ja wierzę w swojego Boga....ja wiem ze on jest inny....mój bóg pozwala mi na antykoncepcje ,bo przecierz to nic złego, na kochanka tez bo sex to zdrowei, a powstrzymywanie chuci rodzi frustracje....
jak dla mnie to stek bzdur i nie ma nic wspólnego z wiara w Boga- według mnie oczywiście
Rozumiem, tyle , że to nie są żadne osobiste wizje boga, a jedynie wybiórcze traktowania zasad moralnych określonej religii.
I zupełnie nie o to mi chodzi.
Myśłę,że ten wątek nie jest jednak miejscem na pogłębione dyskucje na ten temat

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2009-10-16 o 16:16
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 16:43   #4162
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
To może być trudne, więc
dzięki
Butów nie kupiłam za to kupiłam płaszcz na mrozy (dziś go wypróbuję ) długi do kolan i puchowy i kapturem, wyglądam w nim jak parówka ale cóż ważne ze mi ciepło będzie (na cieplejsze dni mam oczywiście inny wełniany w krateczkę )
Za to siostra kupiła i buty i kurtkę wiec misja prawie wykonana

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja to nazywam "czeski film"
trafne określenie
Polly normalnie dramat, też "uwielbiam: takie sytuacje

Do dyskusji religijnej się nie wtrącam bo o religii i polityce staram się nie rozmawiać, ponieważ zazwyczaj to do niczego nie prowadzi bo każdy pozostaje przy swoim zdaniu Jakkolwiek polemika ciekawa

Idę pic piwo

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 16:51   #4163
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
POstatnie godziny w pracya potem weekend i zlot w Katowicachjuz sie nie moge doczekac
A ty tak w gości z bejsbolem się wybierasz?
A tak poważnie, to zazdroszczę zlotu
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:09   #4164
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Rozumiem, tyle , że to nie są żadne osobiste wizje boga, a jedynie wybiórcze traktowania zasad moralnych określonej religii.
I zupełnie nie o to mi chodzi.

wiem ze nie o to Ci chodzi i dlatego wyjaśniam o co chodzi mnie.
Stary 2009-10-16, 18:07   #4165
gryx82
BAN stały

A ja dopiero co po obiadokolacji - ruskie przysmażone z parówką drobiową, do tego pokrojony w kostkę pomidor

To taka delikatna próba przekierowania wątku na tematy kulinarne
Stary 2009-10-16, 18:20   #4166
MoniaK
Zakorzenienie

Matko, jeden dzień człowieka nie ma i już takie zaległości, w życiu tego nie nadrobię

Dobrze że mam teraz dłuższy weekend, gdyż po dzisiejszym dniu mam absolutnie dość mojej pracy
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:24   #4167
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

To ja napiszę,że dzisiaj pożarłam wielgachnego naleśnika z owocami i bitą śmietaną

a przede mną 10 dni wolnego

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:30   #4168
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
To ja napiszę,że dzisiaj pożarłam wielgachnego naleśnika z owocami i bitą śmietaną

a przede mną 10 dni wolnego

no! w końcu ktoś napisał coś mądrego
właśnie wróciłam z różańca, tak a propos

poza tym pozwole sobie na offtop:
szukam pilnie amourów i sensations (próbek) ba muszę- normalnie musze kupić coś mleczno-kojąco-otulającego i to szybko, a nie pamiętam tych zapachów za dobrze
Stary 2009-10-16, 18:33   #4169
gryx82
BAN stały

A ja poproszę o wyjaśnienie, tak w dwóch zdaniach, różnicy pomiędzy Nu edt a edp
Stary 2009-10-16, 18:35   #4170
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Na życzenie Gryksia napisałam kulinarnie

a że mądrze to tak samo wyszło przy okazji

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości