![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Tak patrzę na tą listę na 1 stronie, dlaczego tam nie ma mojej biologi PR ?
Zadanka z chemii robię, tak na poprawę nastroju ;p. A o 16 korki matma, o 17 chemia. Bo wczoraj nie miałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak masz na imię?;> Cytat:
![]() bieda ![]() Cytat:
![]() nie pomylilam się ![]() ![]() z matmy zaliczyłam sprawdzianik (oczekuję piąteczki ![]() studniówka po części dogadana, na 17:00 umówiłam się do koleżanki na herbatę. apel był przecudowny ![]() ![]() normalnie.. wywalić wszystkich i mojego Gosiasa tylko tam zostawić ! ![]() w gaduradio teraz Melanie C - Never be the same again ![]() nic mi się nie chce ![]() ale jest weekend.. w końcu ![]() w ogóle.. czego się dowiedziałam ![]() ![]() ![]() idę. ![]() miłego dnia !
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-10-16 o 13:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam tego, albo po tytule nie kojarze. A od kogo takie wieści ? No i czego tu się wstydzić, jeszcze bardziej się pogrąży, że z nim nie gadasz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa jo ![]() ![]() dzisiaj koleżanka się wygadała.. bo chodziła z najlepszym przyjacielem Majkela ;] no i powiedziała najpierw coś w stylu :"Majkel to najchętniej by z Tobą zatańczył tego poloneza..." to taką minę walnęłam.. w sensie zrotflowałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny przynajmniej? ![]() Ja na razie nie mam pomysłu na sukienkę , wiem na pewno że w kolorze zielonym lub fiolecie. Fryzur też brak , partnera na studniówkę brak , a do poloneza koleżanka ma mi załatwić ![]() jednym słowem klęska ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
A ja mam cały dźień wolny i się lenie. Dźiś obchodzimy u nas w szkole dźień papieski i nie mamy lekcji
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny, tylko moje serce już zajęte ;-)
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na drugi dzień kieckę też. Fryzura... hmm... zawsze loki to może proste. A może loki ![]() A partner... no i tu jest problem ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Dobra, idę na te korki ;* ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Dobra, idę na te korki ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;*
Nie mam dziś humoru, bo mnie paniusie z mojej klasy wkurzyły. ![]() Nie zacytowało mi zażalenia Marty. Chciałam napisać do Was obu. ![]() To ile miejsc chcecie, żebym zrobiła? Cytat:
![]() ![]() Śmieszna. ![]() ![]() Cytat:
![]() A Ty jaki fart. ![]() Proszę mi to ładnie zedytować jak w pierwszym poście to wkleję. ![]() Łącznie z imieniem (chciałam pisać 'i nazwiskiem' ![]() ![]() Mnie mobilizujesz np. Ty ![]() Karolina mnie moblizuje, bo na korki ciągle chodzi. Justyna mnie mobilizuje, bo ciągle się uczy. Kamila (Lady ![]() ![]() ![]() A Marta i Martyna mnie nie mobilizują. ![]() ![]() Ale i tak je bardzo lubię. ![]() ![]() ![]() Nie oczekuję wiele. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja napisałam. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
ma któraś piątaka rozmienić?
Ja mam, ale po 5 gr, a idę dzisiaj na pizzę i głupio mi płacić takimi klepakami ![]() dzisiaj poczułam się jak nauczycielka i sprawdzałam obecność na wfie, wpisywałam nieprzygotowania do dziennika nauczyciela, bo on sobie grał w siatkówkę z innymi wuefistami i dał mi dziennik ![]() I w końcu doszła paczka z konkursu discovery ![]() Dostałam czapkę (oczywiście za duża) smycz koszulkę (przyda się na wf) z logo Discovery Historia i jakąś książkę, która niestety jest za gruba na moje oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
[ Cytat:
![]() ![]() czesc ;* apel trwał 1,5 h <olaboga> . humor mam średni i chyba pójdę położyc się spac ;]. miłego popołudnia ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Martyna, ja od razu załapałam, e chodzi o Majkela
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Siedym ![]() Ja? OoOO ![]() Ja mam w wtorek z matmy, liczby zbiory, itd Zrobię cały dział z Kiebłasy i tyle ![]() Sprzątałam w garażu... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Proszę mi podać wg wzoru z pierwszego posta to dopiszę.
![]() Cytat:
![]() Egoistka. ![]() ![]() Przecież do Martyny napisałam. ![]() ' Napisałam do Martyny? <mysli> ' xD U mnie tak nie ma, bo mam cały parter pusty, więc wszytsko idzie tam. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż byłam z siebie dumna ![]() ![]() To 10, żeby było równo ![]() Eee, co napisałaś? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w piwnicy jest w miarę porządek, bo tata tam spędza najwięcej czasu i sobie sprzątnie, ale i tak nie mam czasem jak wyciągnąć rower z garażu i zdarza mi się porysować przez to auto :d hahaha moja znajoma nie ma prądu od środy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wodę ma, ale zimną, bo ogrzewanie ma na prąd czy coś w tym stylu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakim tłuszczem? ![]() ![]() ![]() Ej, no 'podium' zostawię. ![]() ![]() Napisałaś coś w stylu ' Ja? OooO ' to pomyślałam, że napisałam coś do Ciebie, ale to było do Martyny przecież. ![]() ---------- Idę do książek. ![]() Edit: Justyna, obczaiłam jeszcze raz. Ale się skisiłam. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-10-16 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj znów jakieś buziczki itp. I zrozum facetów ... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie żebym mu jakoś źle życzyła, nawet współczuję, ale kurde ... jaki zbieg okoliczności, no myślałam, że padne ... ![]()
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
BeaS a Ty co taka oficjalna :p ? Zmienilam awatar wiec mnie chyba nie kojarzysz z watku o prawie jazdy :p
Lensky - Lena woj. - urodzenie i zameldowanie WLKP , a samotnie sobie mieszkam i edukuję się w Kujawsko-Pom. polski PR, angielski PR, matematyka PP, historia PR, Plan: Arabistyka Poznań lub W-wa
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
;* Cześć Ciołasy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() _____ Kupiłam sobie w końcu ten płaszczyk = dzisiejszy dzień jest cuuuudowny ![]() ![]() A tak w ogóle, to organizuję dziś dzień dobroci dla zwierząt [dla siebie]. ;] Co znaczy, że obijam się, leniuchuję i robię, co mi się żywnie podoba. A co, należy mi się! ;]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-16 o 16:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te paniusie to ![]() Ciągle ? ![]() ![]() Nie byłam na tych korkach z chemii, tylko na matmie byłam. Bo zadzwoniła i odwołała, syn jej się rozchorował czy cośtam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||||
Zakorzenienie
|
Jeny, tyle was zacytowałam, że pewnie połowa... się nie zacytowała
![]() Cytat:
![]() i o czym gadaliście ![]() a Ty coś tam teges śmeges do niego jeszcze ![]() Cytat:
![]() taka to już jest potęga podświadomości ![]() i co z tym Twoim byłym? może się obudził, że niedługo może przyjedziesz na studia "do niego" ![]() hotel, ta, Sobieski sreski ![]() ![]() ale cóż, ludziom nigdy nie chce się walczyc do konca, nie ma kto zaproponowac czegoś i zmienic. esz. tak to juz jest. a wiecie co jest najbardziej zastanawiające? że inni mający studniówkę w sobieskim płacą mniej ![]() i dotychczasz z naszej szkoły studniówki także były tańsze. Cytat:
![]() ![]() chodze na korki z biol, ale to tylko taka podstawa, sama powinnam dużo zrobić, ale wiadomo ![]() z chemii też będę chodziła na korki, ale sama musze ogarnąc chemię fizyczną i organiczną - bo to dam radę sama powtórzyć, musze iść na zadania na korki. wracając do biologii to dokładnie - mam notatki z korków i na podstawie tego się uczę, uzupełniając wiedzę o wiedzę z miliarda ksiązek - bo jak juz dyskutowalysmy kiedys, do biologii czlowiek nie nauczy się z jednej książki ![]() Cytat:
![]() ![]() jesteś za.je.bista ![]() ![]() a gosias tak śpiewa poważnie? w sensie jakos uczyla sie czy cos ![]() ej, ja coś czułam, że ten Majkel to tego tego ![]() ale to widzisz, musisz z nim zatańczyć poldka, bo tej jego kumpel na pewno się nie zgodzi. ej no, ale nie rób tego majkelowi i zatancz z nim, walić wzrost! załozysz mniejsze obcasy ![]() a to czemu ![]() ciekawe przez kogo ![]() ![]() Karolina LOKI! ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
tyle emotek w moim poście, że musiałam na 2 podzielić
![]() Cytat:
![]() no ja chciałam tylko wyróżnienie ![]() ![]() ej no, dzięki ![]() ale też Cie kocham ![]() Cytat:
![]() ----- przyszły dziś moje powtórki z literatury grega ![]() sąsiadka mi odebrała paczke, haha ![]() ![]() a z historii piszę poprawę w poniedziałek ![]() ![]() dostałam 3+ z angla ![]() ![]() ![]() ![]() jest za.je.bi.scie, idę jutro na mecz footballu amerykańskiego i o. a teraz chce mi się mega spać - to przez 2 godz. polaka dziś ![]() kupiłam kurtałkę! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kieckę znajdzie się spoko ![]() Ahh byłam dzisiaj na zakupach i 2 pary butów kupiłam ![]() jutro powrzucam zdjęcia;D
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
To chyba sie nie narobię przy fryzurze na studniówkę.
Poka ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A do niego .. gdybym nic nie czuła, to bym już dawno go pożegnała ![]() ![]() I znów gadamy ![]() Cytat:
:O:O:O zraniłaś moje serce!!! ![]() ![]() ![]() ![]() :P A ja robię testy z historii ![]() ![]() ![]() Ooo i dostałam 2! kurna 2! z matmy, a się uczyłam z książki zadania mi wychodziły, a tu poszłam na ten sprawdzian i jak zwykle dowaliła liczby i zadania co na lekcji nie mieliśmy ... i gdzie tu sprawiedliwość? ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś zrobić je np mocniejsze
![]() ale masz sliczne włochy, po co z nimi kombinowac i udziwniać jakies koki, czy Bóg wie co ![]() ![]() zaraz pokombinuje nad fotamyy ![]() ![]() ale mi sie nie chce nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.