|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
![]()
![]() |
#3782 |
Raczkowanie
|
Mam mineralny sypki odcien Ivory- w opakowaniu wygląda na ciemniejszy ale na twarzy jest ok- nigdy nie miałam odcienia Fair, wszystko używam najjasniejsze i ten Ivory tez chyba taki jest
Ogólnie fajny tyle że bardzo malutki.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
tylko że on wpada w róż chyba? ja potrzebuje w żółtym odcieniu jaśniutkiego
#3784 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was po dłuuugiej nieobecności
![]() tyle naprodukowałyście postów, że się odkopać nie mogę ![]() ![]() ![]() płyn krem malinowy ![]() i alternatywny krem naprawczy na noc ten z reversalist.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co pamiętam to chyba te dwa odcienie są najjaśniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Aha...jakby ktoś wiedziała coś o ?: -okrągłej szczotce do włosów-fajna jest,solidna? -nowościach do stóp waniliowych-czy na prawdę pachną tak słodko jak w katalogu ![]() będę wdzięczna za info ![]()
![]() |
#3787 |
Rozeznanie
|
to po kolei:
- sypki podkład z minerałami - ja mam odcień Nude - faktycznie jest jasny, chociaż w opakowaniu wygląda na ciemniejszy. Wydaje mi się, że dla bledziochów wystarczający ![]() - krem do stóp z Wanilią - bardzo słodziutki i fajniutki ![]() ![]() - okrągła szczotka - nie wiem jak ją ocenić, mam ją od jakiegoś miesiąca i nic się z nią nie dzieje. czy dobrze działa, to trudno mi powiedzieć, bo nigdy nie miałam talentu do włosów i i tak nie chcą mi się układać tak, jakbym chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Raczkowanie
|
Okrągłej szczotki do włosów nie miałam, ale używam tej takiej owalnej i jest spoko, chociaż ta z tej poprzedniej wersji (czarnej) byla lepsza. Ta jest taka sztywna, plastikowa, aczkolwiek nie najgorsza.
A co do kremów do stóp, tych waniliowych, zapach może troszkę się różni od zapachu w katalogu, ale jak dla mnie niewiele i ja uwielbiam ten zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nic dodać nic ująć. Mam fryzurkę na "boba" i świetnie mi się włoski na tę szczotkę układa:P Suszę włosy warstwami i są pięknie podniesione, bardzo do tego puszyste :P Z mojej strony polecam. Co do trwałości i solidności wykonania też nie mam zastrzeżeń, nic się nie łuszczy, ani nie odpada, jej "włoski" są średnio-sztywne, nie robią krzywdy :P Dodam do tego, że mam ją ponad rok ![]()
od 15.08.2004 - RAZEM ![]() AVONOWE I ORIFLAMOWE ![]() Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-10-16 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mam ten kremik waniliowy do stóp i według mnie jest boski...pachnie piekniutko....i fajne są stópki po nim...takie mięciutkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Wtajemniczenie
|
jest już nowa oferta internetowa, jak dla mnie nic interesującego...
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
rzeczywiście oferta internetowa już działa, ale nic tam specjalnego...
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2009-10-16 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Większość produktów już było w 14, nie postarali się ![]() Edytowane przez MaT Czas edycji: 2009-10-16 o 15:23 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do oferty to jest faktycznie słaba....
![]() |
#3797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() MaT - dziękuję za nuty zapachowe Today Tomorrow Always Gold - brzmią "ładnie" ale w katalogu ten zapach jest opisany jako orientalny? wąchałaś je może "na żywo"? do jakiej kategorii jest przypisany ten zapach?
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]()
#3799 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny co myślicie o biżuterii Diana?
Jeśli dobrze pamiętam któraś z Was pisała ze jest zadowolona.... a wiele dziewczyn miało ten zestaw w brakach... Znów sie zastanawiam ![]() ![]() Widziałam zdjęcia na katalogowym, wydaje sie że bransoletka jest całkiem "przyzwoita" ![]()
#3800 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czesc dziewczyny ja mam do was takie pytanko odnosnie zestawu anna torebka plus portfel z kat 15 str130 poniewaz w kat 14 portfel byl w brakach wiec jak to teraz bedzie z tym zestawm... bedzie sama torebka czy jak.... klientka by chciala ale zestaw bo jesli przyjdzie tylko jedno to nie chce i klops nie wiem co jej powiedziec a nie chce sie za szybko wyrywac z telefonem do avonu co by nie zablokowali tego zestawu zawsze komus sie moze przydac jakis pewne braki pozdrawiam i prosze o pomoc jesli ktos cos wie
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- a i jeszcze bym chciala prosic o ht17 jak ktos ma lub wie gdzie jest dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Wtajemniczenie
|
Czy zamawiał ktoś z WAs sam naszyjnik Alexia bez kolczyków? Bo ciekawi mnie czy nie przychodzi zestaw , a pojedyncze rzeczy są dostępne? Klientka chcialaby sam naszyjnik, bo na uszy nie przekłute. Swoja drogą nie ma alternatywnych rzeczy dla takich klientek jak klipsy, Szkoda.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze odnośnie odcieni... to gdzieś czytałam (tu, albo na katalogowym), że one sa jaśniejsze na buzi niż w pudełku. ![]() I bądź tu mądry Cytat:
![]() Ja zawsze Nude uzywam.. to chyba nudy, ivory, czy fair powinny być ok Cytat:
![]()
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyniki, może mi któraś podać skład minidisplaya zapachowego ? BŁAGAM !!
![]() ![]()
#3805 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do was pytanie...
Czy któraś z was zamawiała już 24 karatową (taką złotą) szminkę ? Co o niej sądzicie? Czy warto ją kupić?
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
Na początku była fajna, ale po kilku użyciach zaczęła mieć jakby za dużo tych złotych drobinek i potem miałam je wszędzie, nie tylko na ustach ale jakimś cudem również na brodzie i nosie i policzkach
![]() Na dodatek kolory marne... tzn. marny wybór i jak to bywa, zupełnie inne niż w katalogu, ale w tym wypadku diametralnie inne, zupełnie nie podobne do tego co w katalogu !! ![]() ![]() Chyba odradzam ![]()
#3807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ilo16na nie jest konsultantką więc dostępu do strefy konsultantki nie ma orientujecie się ile minikatalgów 16/17 dostaniemy? skoro na katalogu 16 na str.200 jest informacja "Poproś konsulatnkę o specjalny minikatalog, w którym znajdziesz jeszcze więcej pomysłów na prezenty! " powinni przysłać tyle ile zamówionych katalogów, ciekawe ile ich będzie rzeczywiście ![]() Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2009-10-18 o 16:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nóż widelec tobie się spodoba... i będzie ok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłas poprosic o próbkę kilku kolorów. Kosztują one ok 1 zł (nie pamiętam dokładnie ceny) a masz pewność co bierzesz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.