|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
Milego i super udanego weekendu |
|
|
|
|
#512 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze ze uda.... musze prezenty kupic dwa dla kolezaki <czeszki> i kolegi <pl> z pracy maja w nastepny weekend urodzinki i jestesmy zaproszeni moze jakies focie mi sie uda wrzucic... a w ogoel to chcialabym moze to glupie ale zeby bylo zimno bo mam fajna grubsza sukienke i chcialam do niej muszkieterki wlozyc albo taie fajne mam na wysokim obcasie tyle ze ja nie przyzwyczajona boje sie ze beda nogi mnie bolec ))))) za gruba jestem na wysokie obcasy )) wszystko mnie boli )dzieki postaram sie naprawde a za tydzien moze zdjatka wrzuce![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
uwielbiam to imie
|
|
|
#514 |
|
BAN stały
|
Tak dzisiaj już się widzimy
cóż poradzić..właśnie mordowałam się z ankietą do pracy mgr Do końca października muszę skończyć rozdział, bo 8 listopada mam seminarium. Dzięki |
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
I kiedy znów "widzenie" ?? matko to straszna meka tak osobno.... no ale coz na razie nie ma innej opcji...
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na 5tym roku chyba z 3 razy mialam seminarium
|
|
|
|
#517 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem ze dzis a potem kiedy znow ? za 2 tygodnie? nie ma szansy jakos chociaz doraznie tego rozwiazac?
OKi teraz juz definitywnie znikam papa milego weekendu )
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Jane - no własnie nie był z nami
był dlatego, że on własnie wtedy nową pracę dostałi nie było mowy o wolnym..a mieszkamy "sami sami"bo wynajmujemy mieszkanie...a wynajmujemy na takim "odludziu" i do mojej mamy, siostry itd to mamy jakieś 20 min jazdy autobusem siostra ma dziecko...moja mama jest chora (aktualnie jest 2 tygodnie po operacji nogi), teściowa pracuje codziennie od 8-17 tak więc byłam zdana na siebie...ale jak pisałam...teraz Kuba większy to trochę łatwiej a fotelik niemowlęcy do 13 kg ![]() paollino - dobrze, że to "tylko" tarczyca... przepraszam ale chyba nie dam rady nadrobić .... za dużo piszecie
|
|
|
|
#520 | |
|
BAN stały
|
witajcie
dziekuje za zyczenia....dlasze imieninowe..... Cytat:
![]() A bylam dzis u malej i na zakupach napisze pozniej bo jestem u znajomyvh buzka |
|
|
|
|
#521 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#522 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Lejdiski
co za leniwy wieczór Kupiłam mamie bukiecik z okazji urodzin i wypiliśmy szampana a teraz leżę i marzę, by jutro nie nadeszło bo upłynie pod znakiem nauki |
|
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
ello
Paollino - anie mozesz sie troche oszukac i poudawac ze to czego sie uczysz to najlepsza impreza jest? ja tak na studiach robilam - czyli gupie ciagi skojarzeniowe przy nauce i jakos samo wchodzilo. z drugiej strony prawie wszystko czego sie uczylam to byla moja pasja [tak jak i teraz sie staram tak robic] - no ale to tak BTW.
|
#524 |
|
BAN stały
|
Znowu mnie mdli
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka mam dylemat straszny. Dzisiaj stwierdziliśmy, że chyba będziemy zmieniać mieszkanie....bo tutaj płacimy 500 zł(czynsz+odstępne) + oczywiście opłaty licznikowe...czyli woda+prąd...gaz jest na butlę (robią teraz ziemny) ale mieszkanie jest daleko od centrum(jakieś 20 min autobusem) i ma niewymienione okna i straszna łazienkę....na dodatek właścicielka powiedziała, że od nowego roku podniesie nam chyba o 50 zł czynsz...no a tak sobie dzisiaj pomyslałam, to jak założą gaz ziemny to jeszcze pójdzie w górę...czyli będzie ok. 700 zł + opłaty licznikowe...
moja siostra niedawno dzwoniła popytać o mieszkania z ogłoszeń (ja nie mam nic na koncie) i się okazało, ze jedyne rozsądne mieszkanie jest (niedaleko mamy i siostry bo mieszkają w jednym bloku) można powiedzieć w centrum...za 600 zł+ 220zł czynsz(w czynszu jest też woda) tyle, że mieszkanie jest odnowione...bo sa panele, wymienione okna itd.... i teraz nie wiem co zrobić...bo to jednak jest więcej kasy ale "standard" lepszy...poza tym teraz sporo wydajemy na dojazdy do miasta (autobus, benzyna) Niestety muszę sie liczyć z tym, że mamy mało kasy generalnie i nawet te 200 zł robi różnicę....i co ja mam zrobić ?? co byście na moim miejscu zrobiły ??Zuzia -
|
|
|
|
#526 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Alu nic mi nie jest ale już nie chcę tak zle się czuć mdli mnie, chce mi sie jesc ale jak popatrzę to mi sie juz nie chce. Ech
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A byłaś u lekarza?? jeżeli to nie ciąża to moim zdaniem jakiś rodzaj nerwicy...i mówię całkiem poważnie |
|
|
|
|
#528 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko ja w 12 dc przyszalałam i już sama nie wiem... bo brzuch na dole boli.. a dzisiaj 18 dc. Ale to nawet nie mozliwe... chociaz z drugiej strony szaleństwa też były w 6 dc czyli od razu po @. |
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Ala z tego, co piszesz to ja bym chyba zmienila to mieszkanie. Musisz dokladnie sie zorientowac i obejrzec tamto mieszkanko, jednak chyba lepiej sie przeprowadzic
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-16 o 20:16 |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
zuzia - jeżeli chodzi o ciążę to chyba nie ma rzeczy niemożliwych
domi - mieszkanie napewno fajniejsze(bo szwagier je kiedyś widział) tyle, że chodzi o te cholerne koszty...bo pracuje tylko TŻ...narazie ma jeszcze rentę ale tylko do marca...a potem nie wiem jak będzie ... ja nie mam za bardzo jak iśc do pracy bo nie mam co z Kubusiem zrobić...i nie wiem |
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ciazy to sie zgadzam jaj estem najlepszym przykladem...a za tydzien nasz slub niedoszly![]() Ala tak czy siak bys musiala tu mieszkac i placic nawet jakby Tz tylko do marca mial rente..a ja mysle, ze wcale duzo wiecej nie bedzie Was to kosztowalo..a bedziesz miala blizej do kogos z rodziny? |
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsza ta kasa... |
|
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
![]() Czy moge sie przykolegowac do waszego grona
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem mamuska nie moglaby Ci z Kubusiem zostac? ![]() pewnie to Twoj synek w avatarku? |
|
|
|
|
#535 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochaniutkie, ja po szkoleniu-----> nudy, ale ogólnie było ok, połaziłyśmy z dziewczynami po galeriach i uśmiałyśmy się za wszystkie czasy.
Alkamor, ja chyba też bym zmieniła mieszkanie. Te dojazdy też w sumie sporo wychodzą, a jak piszesz że z tamtąd masz mamę i teściową blisko to może zostawały by Ci czasem z małym. Obejrzyjcie dokładnie tamto mieszkanko, siądźcie z kartką i długopisem i spiszcie wszystkie koszty. Weriidiana, witaj ![]() Zuzia ![]() Paolino, moja mama też ma dzisiaj urodziny ![]() Idę pod prysznic i wpadnę jeszcze później do Was
|
#537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zuziunia Iwona lat 22. Pochodze z wielkopolski lecz na stale mieszk am w Londynie. Z wyksztalcenia Logistyk. W Polsce pracowalam jako specjalista ds sprzedazy w firmie PLUS GSM ![]() Obecnie doksztalcam sie w angielskim coolegu i wychowuje synka Praca jeszcze poczeka ![]() Mezatka od 1,5 roku SZCZESLIWA ![]() Jakby co prosze pytac
|
|
#538 |
|
BAN stały
|
Witam
A ja bylam dzis u Gaby-u malej bylo extra bo zerom marudzenia ladnie jadla poszlismy na spacerek bo piekna pogoda byla....sloneczko....i tak zlecialo do 15.30.... a pozniej stwierdzilam ze kupie sobie biustonosz z moim bisutem(80F) to nie dlata wyzwanie ale juz widzialam jaki model i wogole...Ale niesety musilam sie zdenrwoac na Panie eksedientki.... w jednym sklepie Pani przygluchawa ja jej mowie Model a ta sie pyta po 2 razy jaki i po 4 razy sie pytala jaki rozmiar...Bo to roznica czy D czy F..... w 2 sklepie natomiast Pani chiala mi wmowic ze jak w misiecze sie nie mieszcze to niech sobie wezme 85 zamiast 80 obowody i bedzie..oki....Beznadziej a Naszczecie 3 zodbylam MOj upraginony cel....biustonosz...:jupi : A pozatym to u znajomych posiedzilam chwilke....zrobilam kolacje tam dzicia znajomych....i przyszlam do domku.... I naszla mnie chec na rozmowe z P. i zadzwonilam i gadlalam cale 45 minut... Ale na koniec mnie wkurzyl..bo nie skupia sie na rozmowie ze mna tylko klika co chwile na gg...WRRRR![]() ![]() ![]() Ale ja mu dam.....Nie bede dzwonic przez 3-5 dni to odrazu mu przejdzie.... ![]() ![]() A pozatym to nie ma wody u nas....czyli nie da sie umyc...BUU |
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
no własnie odpada i mama i teściowa. Moja mama 2 tygodnie temu miała operację na staw biodrowy i chodzi o kulach.Ogólnie ma straszne nadciśnienie...no schorowana jest....
a teściowa od poniedziałku do piątku pracuje od 8-17 nie wiem jak to będzie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

)

cóż poradzić..

był dlatego, że on własnie wtedy nową pracę dostał

co za leniwy wieczór
i wypiliśmy szampana a teraz leżę i marzę, by jutro nie nadeszło
bo upłynie pod znakiem nauki
co byście na moim miejscu zrobiły ??