|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Hah , a ja się bawię w opisywanie i obklejanie moich oldewek na jutrzejszy zlot. Poza tym jest mi zimno
![]() Gryksiu - Teza mi pisał, że dostał od ciebie prikaz obfocenia mojej osoby Mam nadzieję, że to ściema (ba! ja to wiem!), bo i tak wiesz, jak wyglądam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4172 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
W Polsce w turystyce do FR specjalizuje się intourist, ale ja bym radziła znaleźć sobie hotel i z hotelem się dogadać, przeważnie jak bierzesz zakwaterowanie to voucher i potwierdzenie masz już w cenie. Ważne, aby na miejscu hotel załatwił meldunek obcokrajowca, dlatego apartamenty prywatne odradzam. Hotele w St. Petersburgu są i tanie i drogie. Z drogich byłam tylko informacyjnie w Grand Hotelu Europa, doba za 22.000 rubli bez śniadania! Ale już za 40-50 usd znajdzie się dobre spanie. Atrakcje są drogie, wstępy dla innostronców są w wyższych cenach. W Ermitażu nie byłam, jakoś nie było czasu ale polecam Kunstkamerę - Izbę Osobliwości i rejs barką po kanałach i Newie - cała godzina za ok.400rubli. Polecam
|
|
#4173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napiłabym się herbaty z cytryną... Idę wstawić |
|
|
|
|
#4174 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
). Oczywiście wiem, jak wyglądasz - chociaż w tym awku to bym Cie nie poznał Teziak, musiałeś wypaplać? ![]() Cytat:
Już Ciebie nie lubię, Ty... Ty... Ty burżujko ![]() --- Widzieliście to? |
||
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten avek to wiesz - marzenie Chciałabym tak wyglądać, gdybym była mężczyzną![]() Ha! A więc jednak! O wy podłe stwory!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4176 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, dobrze ze gryxiu nie kazał tezie obrazu namalowac jak to drzewiej bywało
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4178 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4179 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
albo oglądać kominki bez film nawet- kiedys na kablówce był taki kanał gdzie "leciał" kominek całodobowo- no pomyslcie jakie to ekonomiczne i wygodne a na innym leciało akwarium- tez dobry pomysł
|
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
leczę kaszel grzanym piwem z miodem. Mam nadzieję,że zadziała.
|
|
|
|
#4182 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To się zdarzyło naprawdę?! Cytat:
Cytat:
Nu EDT - popłuczyny z mydlinami po EDP Ale to tylko moje zdanie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#4183 |
|
grozi wypollizowaniem
|
właśnie to jest najlepsze ze to jest serial na podstawie akt sądowych- i to wszystko działo sie naprawde naprawde były tam rzeczy o których sie filozofom nie śniło ![]() a zapomniałam napisac- wiecie co szyły te porwane laski? odzież roboczą
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-16 o 21:03 |
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4185 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
jak mnie głowa boli
![]() mąż kazał mi się czegoś napić czyżby kryzys wieku średniego kiedyś o czymś innym by wspomniał
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
tak moze jak napiszemy zbiorowo do TVNu to puszcza powtorke po "Tancu z gwiazdami"?
|
#4187 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
grabisz seEeeeeeeeeee tylko nie stwory w dodatku podle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() :pala :![]() ![]() ![]() ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||||
|
|
|
#4188 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wcinam bulki z salami
kocham salami
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4191 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja ostatnio jadłam na kolacje wuzetkę o północy
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Sadyści z was
Nic tylko o jedzeniu....A ja zamknęłam lodówkę o 18.00 i więcej otwierać nie będę
|
|
|
#4193 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
jem właśnie ananasa z puszki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie was zbanować
![]() ![]() Znowu mam doła Normalnie kończę to opakowanie Duphastonu i idę do gina na kontrolę, niech mi to odstawi albo wymyśli coś innegoNo dobra, bo znowu marudzę Już się nie mogę doczekać jutrzejszego zlotu
|
|
|
#4195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pij herbate - jedz śliwki- pij herbatę - lub wino. tylko to wino chyba tez zakazane :/. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Amoury są hmm takie ciepłe ryże na mleku na cynamonie i innych przyprawach zależy który, parfum, edp, i indian holi - ja np zrobiłam sobie test ostateczny tej jesieni - i Trochę jak przyprawa do kawy korzenna Kamis, pychotka ale w perfumach mnie ta nutka gryzła. Ładne - ale kuchennie. Dla mnie. Sama nie posiadam więc nie wspomogę. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
gratuluje udanych zakupów ! Ja jak wyjdę w końcu kiedys po tej chorobie chyba 3 dni będę na sklepach. Bedę wracac tylko spać.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-16 o 23:24 |
|||
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam, pogłodzę się. Jutro będzie taka kaloryczna i alkoholowa rozpusta, że hej
|
|
|
#4197 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
natchnieta przez winter podjadam mandarynki z puszki
,co do zimowych płaszczy- to na mrozy mam taki pikowany, zielony z kapturem- i po kostki- mój TZ mówi ze wyglądam jakbym chodziła w śpiworze ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
niestety tylko mnie zach eciłaś z tego co ja pamietam to Amoury na mnie w ogóle nie chciały pachniec- normalnie jak molekuły , dlatego choc testowałam to nie wiem jak pachną, to samo z le parfum i Holi włąsciwie to maczka tez mogłabym sobie przypomniec i mogłaym sobie przypomnieć jakie to były perfumy co pachniały makiem (sama o nich kiedyś cos pisałam )
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
dokłądnie chwilę potem zdałam sobie z tego sprawę gdyż te aromaty to takie mleczne otulaczki czyli wpasowują się idealnie w profil. to tylko dobrze że to tak zadziałało, zniechęcać nie chcialam - to był mój odbiór.
No to wytargaj próbkę od tych asystentek czy hostess czy jak to sie ta funkcja teraz nazywa. Ja ostatnimi czasy zawsze żądam zrobienia próbki w sposób ciepły acz zdecydowany, nie pytam czy mogą mi zrobić tylko idac za ciosem ich strategi sprzedaży mówie czego mają mi zrobić próbkę. |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam kilka fajnych butow na All
znacie moze marke Kvoll ?
|
#4200 | |||||
|
BAN stały
|
To nie my!
Cytat:
Cytat:
![]() Taaak... pieniądze też podobno szczęścia nie dają Cytat:
Cytat:
![]() Nie, no... na jedno piwko Cię wpuścimy A to, przepraszam, ja wypaplałem? Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

ale na taka niezorganizowana wycieczke to bym sie bala jechac...nie ma jakiegos biura podrozy organizujacego wycieczki do rosyjskiej dzungli ? 

....zebym ja widziała jak mam to w komputerze wprowadzone

Trampek też nie 

Idealna pora, nie ma co