|
|
#391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
to zapraszam do siebie
Cytat:
dziekujeza to Ty masz bardzo fajnego piesia
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14774051]Nie wiem czy dobrze napisałam tam wczesniej, bo nie chce mi się sprawdzać, ale ja własnie grzywkę chcę zapuści. Chyba, że ja Cię źle zrozumiałam, ale wybacz jest piątek i opcje mylenie wyłączyłam wraz z tym jak wyszłam ze szkoły.
Nie chodzi Ci o pomadkę 263 przypadkiem? Bo ja ją mam, ale chodzi mi tym razem właśnie o taki delikatniejszy moim zdaniem efekt jak u Glinki. Ja to ogólnie uwielbiam pomadki, błyszzyki i lubię kupować nowe. A co tam, w ogóle kocham kosmetyki. ![]() Neheszta pewnie, że się zgodzić. Ja bym się zgodziła. moje myślenie też coś dzisiaj siadło ![]() też bym chciała grzyweczkę ale tak na bok bo na prosto to mi nie pasuje. idę już, do miłego |
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
tez mykam
dobrej nocki AG
|
#395 |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14774051]
Nie chodzi Ci o pomadkę 263 przypadkiem? Bo ja ją mam, ale chodzi mi tym razem właśnie o taki delikatniejszy moim zdaniem efekt jak u Glinki. Ja to ogólnie uwielbiam pomadki, błyszzyki i lubię kupować nowe. A co tam, w ogóle kocham kosmetyki. ![]() heheheheBaju baju, ja też spływam |
|
|
|
#396 |
|
Konto usunięte
|
Ja niedługo też się zwijam. Idę sobie pograć jeszcze.
Nie naskrobcie jutro za dużo, bo znowu nie nadążę ze wszystkim, a dopiero wieczór będę mogła siąść na wizażu. |
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Laseczki
paaa
|
|
#398 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie spie
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
własnie jestem po kolejnym rozjasnianiu, tak wiec góre mam juz blond a dół wiadomo
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
poka sie pięknoto
i nie rozmyślaj stracić zdrowe włosy, żeby się rozmyślić..
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
ide spaciu dobranoc
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
jutro zrobie zdjecie, pojade też z TŻ po jakis odcien blondu, wkoncu sa juz na tyle rozjasnione że moge połozyc cos na nie
tylko nie wiem jaki, perłowy blond, jakis złoty czy cos innego
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
mi się marzy złoty blond
bardzo włosy zniszczone? rozjaśniaczem robiłaś 12%?
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja sie lepiej niz sie spodziewałam o dziwo heh ale wiadomo, to nie to samo co przed
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Siwa ja już bym łysa była
Raz miałam niemal białe włoski ale to było rozjaśnianie moich naturalnych wlosów ciemnych blond i wtedy kruszyły się i w ogole, nie wyobrażam sobie schodzenia z czerni ![]() Jejku ale dziś świetną kurtałę mierzyłam Może wkleję fotę, jestem baardzo zadowolna ![]() Lecę zmyć make up i do wyrka do juterka
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa podziwiam Cię, ja to boidupa jestem
no ale może końcu się odważe rozjaśnić![]() Poison ja nie wiem co się z tymi butami dzieje, sama właśnie zamszowe ale wczoraj weszłam do takiego dośc dużego sklepu z butami i był dośc duży wybór ale taki tłok. że szok, nie dało się nic przymierzyć i ceny też były na moją kieszeń
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
witam
No ja mam duży problem z butami w tym roku,złaziłam wszystkie możliwe sklepy i kicha...zamówiłam tylko na all botki,ale takich typowo na zimę,ocieplanych nie mam
|
#408 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, niby niektóre modele są fajne ale zamsz ! Na allegro spodobały mi się ale obcas 11cm to daleko w nich nie zajdę (chyba, że się przejadę na lodzie np
)
|
#409 |
|
BAN stały
|
dualstar pewnie ze czytam Twoje posty , po prostu jak uslysze krytyke to bardziej sie na niej skupiam , tzn wiesz chodzi mi po glowie . ale co tam nie bede juz myslec o tych wlosach (ha , ha , ha ..
) w Rzymie w lato jest goraco , ogolnie cale centralono poludniowe wlochy od czerwca do polowy wrzesnia deszcz trudno spotkac , jest upal straaaaaaaaszny , szczegolnie w miastach sie to odczuwa ja mieszkam nad morzem w miejscowosci turyst, wiec mam luzik i nie odczuwam tak masakrycznie upalu ale nie martw sie , dasz rade gwiazdeczka kiepska sprawa , ale dlaczego wlasciwie nie chce przyjechac ? poklociliscie sie ?? czy tak mu bez powodu odbilo ? w kazdym razie nie pros sie go , on sam powinien chciec i zabiegac o to zebyscie sie spotkali i pobyli razem , a nie ty jeszcze bedziesz sie prosic a on laske robil , o nie nie , absolutnie NIE . czarnuleczka ja mam depilator elektryczny ale z rowenty , juz jakos ponad rok go uzywam , uwielbiam to uczucie rwania wloskow , niektorzy mowia ze strasznie boli ale to nieprawda jedyny zonk , po depilacji noga jest podrazniona i pokryta czerwonymi krostkami, dlatego trzeba robic na wieczor , rano schodzi , minus 2, klaki wrastaja , mi szczegolnie na lydkach i mam taka manie ze je wyciskam spod skory, czego nie wolno robic ,bo zostaja potem malutkie blizny , ja juz mam kilka w kolekcji minus 3 , nigdy nie potrafie wydepilowac sobie dobrze kolana , zawsze mi tam stercza wlosy .
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie różowo-fioletowo-czarny smokey eye
![]() a teraz mi się grzeją termoloki Dzisiaj robię się na Ag |
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
jest mi tak zimno ze najchętniej zawinęłabym się kołdrą i zrobiła na naleśnika dzisiaj
aaaa jeszcze 3 h i do domuhttp://nasza-klasa.pl/profile/198598...lery/album/2/1 atak różu
AKCJA REAKTYWACJAEdytowane przez tweetka Czas edycji: 2009-10-17 o 12:47 |
|
|
|
#412 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, ale tak do 40 stopni dochodzi w tym sierpniu ?Cytat:
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
![]()
|
|
|
|
#416 |
|
BAN stały
|
dualstar , lipiec i sierpien to najgoretsze miesiace , moze byc i ponad 40 stopni , i to nie tylko w dzien , w nocy czasem tez jest goraco.
ale nie martw sie , naprawde nie umrzesz , zobaczysz jeszcze Ci sie spodoba , wlochy to cudowny piekny kraj ![]() oo kurde , przerazajaca jest ta rozowa dziewczyna .. co jej odbilo ? nie wyglada mi na 16 latke a ma takie jazdy |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
fajna spodniczka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1255778565
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 |
|
BAN stały
|
spojrzalam na 'spodniczke' i przypomnial mi sie ulubiony tekst ojca mojej przyjaciolki : ' no .. a potem mowia ze gwalca '
|
|
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wgóle wczoraj czekając na bus usiadłam obok dwóch dziadków no chcac nie chcac słyszałam ich romowe jak narzekali na dzisiejsza młodziez a w szczególności dziewczyny jakie to głupie sa , ze zabardzo prowokuja, narzucają sie facetom lataja same za nimi, a ci tylko w łóżku je wykorzystuja. Stwierdzili, że w ich czasach to bylo nie dopomyślenia i w zyciu by takiej nie dotkli- po chwili przemyśleń stwierdziłąm że maja racje, eh.. głupie te niektóre panny. Znam dziewczyny które zaczynajac spotykać sie z facetem zamiast zaprosic go do siebie same sie narzucaja i wiecznie one do nich chodza do domu- niby jeżdza na kawe, moja mam zawsze mi powtarza- szanuj sie - to chlopak ma o ciebie zabiegac , prosic o spotkanie nie ty !!! ja nie mowie o sytuacji jak sie juz jest pewnien czas ze soba i od czasu do czasu sie spotyka u swojego chlopaka, zeby mnie zle nie zrozumiano http://nasza-klasa.pl/profile/198598...lery/album/2/1 ale czykita Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-10-17 o 15:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

dziekuje
AKCJA REAKTYWACJA
paaa

Raz miałam niemal białe włoski ale to było rozjaśnianie moich naturalnych wlosów ciemnych blond i wtedy kruszyły się i w ogole, nie wyobrażam sobie schodzenia z czerni
Może wkleję fotę, jestem baardzo zadowolna