![]() |
#1171 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
Rewelacja:d ............
Nie tędy droga,na pewno to wiem.. Ta cisza zabiera ci mnie.
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Wtajemniczenie
|
Witam po parodniowej nieobecności skarby
![]() * I nie tłumacz mi, że to wcale nie tak miało być. * Biegłam po schodach ile tchu, Mówili, że ja w górę lecz ja w dół. * I tak na skraju swych myśli ja. * A teraz prawdę powiem, że ty kłamać nauczyłeś mnie. * Rozjaśnisz niebo, aż w zapomnienie, niepotrzebny odejdzie strach. * Obraz siebie w sercu miej. * Podartych listów nie czyta nikt. * Twój ból rozpłynie się, szkoda łez. * Księżyc w pełni, senne oczy... Czy mój świt obudzi dzień? * Bo to uczucie do Ciebie to we mnie siedzi i siedzi i nie chce sobie ode mnie iść... CukrowaPanna, Nydee, Kochanaa, Keeendy, PannaMiodowa, DorotaComa, Ciiri, Extremalna, Suve, Rilen, Primadonna, MutPet, BananowaBrazylijka, Kamma1507, Defraudacja-moje skarby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Raczkowanie
|
głupim nazywa się człowiek, który mając kochającą go osobę, odrzuca ją. Robi to dlatego, bo myśli, że potrzebna jest mu wolność, która z biegiem czasu okaże się jego największym wrogiem.
#1174 |
Raczkowanie
|
` I felt it .
moje serce bije zupełnie bez sensu . . I've become so numb . [stałam się taka odrętwiała]
słuchałam jak bije mu serce . . przy mnie zawsze szybko biło . Edytowane przez InnyWymiarx3 Czas edycji: 2009-10-17 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
nie zaprzeczam temu, że nie istniejesz, nie odpowiadam na ludzkie pytania.
tak wykrzycz złość wykrzycz złość którą jesteś. nie wyzbywam się niczego, nie szukam ucieczek, bo już do tego wszystkiego nie należę, nieważne na jakiej ulicy zechcesz mnie wyrzucić, na każdej odnajdę siebie. nie czując oczu, przenoszę się z miejsca na miejsce, choć siedzę tu od godziny półtorej. nie sprawdzisz jak wysoko sięgam pragnieniem, jeśli nie znajdziesz się nade mną. zapomniałam jak nazywać piękno, czym jest ono. nie potrzeba na to wszystko siły, na oko nie potrzeba na to czegokolwiek, można to schować pod sweter bez świadomości siły dojrzewania, przeradzania się w demoniczne zło.
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Toogether93 - cudnaś. ![]() _________________________ ______________ `był moim kochankiem i najlepszą przyjaciółką jednocześnie. `czy można się dziko pożądać, gdy zna się od kilkunastu lat i gdy widziało się go, gdy krzyczy, wymiotuje, chrapie, siusia i zostawia brudną muszlę klozetową? `ile smutku i bólu można opowiedzieć w ciągu niespełna dwóch minut? `nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę, że znam Ciebie. i, że mogę Ci o tym powiedzieć. nawet nie wiesz... `to koniec, zabiliśmy w sobie wszystko. `wszystko jedno. `dopiero teraz czuję, że żyję a zawsze chciałam żyć tak. `chciałabym pomóc mu w Nas jeszcze uwierzyć i zawsze być przy Nim, być potrzebna. rzeczywistość już mnie nie przeraża jak kiedyś, ale bez Niego jestem pusta, nawet gdy idę przed siebie.. `być na zawsze blisko Ciebie.. to jest moje marzenie. to się dla mnie liczy.. `jutro znów okłamiesz mnie, kiedy spotkam Cię w tym miejscu. ![]()
#1177 |
Raczkowanie
|
" Celem życia jest raczej radość niż szczęście, bowiem radość jest emocją, która towarzyszy spełnieniu naszej ludzkiej natury. "
"Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia." Dziewczyny, macie opisy o smutku, łzach, przepłakanych nocach? będę bardzo wdzięczna...
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
xxxLOLKAxxx <3.!
![]() ![]() ![]() -I gdzie jesteś, jak Cię nie ma?... -Jak mi mówią Ty musisz, ja mówię niekoniecznie...! -TE chwile chcę pamiętać...! -Pod parasolem marzeń chcę osłonić sen...
-Chodź pokaże Tobie świat w moich barwach... -`W moim innym świecie jest inna prawda Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia I może dobrze, że los nie postawił na nas W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania` -' Wolałabym wierzyć, że jestem zakochana w kimś, kogo nie znam i kogo nie uwzględniałam w moich planach. W ciągu ostatnich miesięcy za wszelką cenę usiłowalam panować nad sobą, wzbraniałam się przed miłością. Odniosło to przeciwny skutek: podbił moje serce pierwsze mężczyzna, kóry spojrzał na mnie inaczej. '
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjaźń jest piękna. Możesz wyzywać przyjaciela, kazać mu spier.dalać, płakać w ramię do północy, śmiać się i wściekać i wiedzieć, że zawsze, absolutnie zawsze możesz na niego liczyć. I możesz z nim też milczeć i wtedy też jest zaje.biście. /wizaz/ ![]() Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość. Gdyby wszystko przepadło, a Ty jedna pozostała, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a Ciebie zabraklo , wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego .
![]() |
#1180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio często brakuje mi szczęścia. ugh. tylko takie coś. ![]() ![]() na dziś: jesteśmy dermatologicznie kompatybilni. no chodź, chodź, oprowadzę Cię po moim świecie. tu wszystko idealne. już o Tobie nie myślę. myślę. myślę.!
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Raczkowanie
|
No i nie wiem co się stało, nie wiem gdzie zgubiłam drogę,
lecz bez Ciebie muszę stanąć, bez Ciebie iść nie mogę . . .
#1182 |
BAN stały
|
taka moja TOP8: kee claudusiaa <niedosc ze moja imienniczka to jeszcze talenciara ograomna> sabiina kinderka13 <od Twoich opisow to sie normalnie uzaleznilam. cudoo> oralia beMine issuee zinnejbajki <33 <kolejność przypadkowa> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- uważaj bo ta bajka wciąga jak słonecznik. bo tylko ktos taki jak ja potrafi łudzic się przez całe życie że jescze kiedyś będziesz mój .! pamietasz jak chodzilismy razem przez park wpatrzeni w siebie i to jak za kazdym razem pytales mnie co robia te pary siedzace na lawkach ? i to jak odpowiadalam ci tylko usmiechem ? pamietasz jeszcze ? pamietasz to wszyctko co spieprzyles w jednej chwili ? kur.wa pamietasz ? ;( też bym wysłała Tobie prezent na n-k, ale jest tylko "super chłopak", "super mąż" i "super syn"... ...ale "s****ysyna" jeszcze nie ma! A: wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu B: ja naleze do tych 13 % Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-10-17 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Rozeznanie
|
z nikim, ****a, nie można se inteligentnie porozmawiać...
lepiej jeść we dwójkę czekoladę, niż samemu gówno. pal gumę. pal gumę, koleś. uważaj o czym marzysz, bo marzenia mogą się spełnić. – zmieniłeś się. – ty też przytyłaś. bo to zła kobieta była. bo jakoś Ci nie ufam i jakoś Cię nie kocham. Braliśmy morfinę, heroinę, cyklozynę, kodeinę, signopam, nitrazepam, luminal, amobarbital, algafan, metadon, nalbufinę, dolargan, fortral, buprenorfinę, chlorometiazol. Pełno jest prochów na ból i smutek. Braliśmy wszystkie. Bralibyśmy i witaminę C, jeśli byłaby zabroniona.
#1184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
* To niemożliwe, lecz widzę wyraźnie tak, ta dziewczyna co kryje łzy to ja… * są noce kiedy nie chce się żyć. Są.... i nie mogę nic, nie zrobię nic... * Samotność jest miastem, spoconym i złym... Samotność jest lustrem, odbijam się w nim... * "Brodzę w strumieniu ludzkich słabości. Drogę rozświetlają łzy" * Czasami kilka łez ma siłę większą od krzyku. Tyle tylko mam ![]() Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam. P.S wszystkie opisy są z wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
BAN stały
|
Kocham gdy nawet Twoje oczy się do mnie uśmiechają <3 ![]() - Spójrz na mnie ! - Nie potrafię ! - Dlaczego ? - Bo Cię kocham . Tak bardzo . Za mocno . - ... To dlatego nie chcesz spojrzeć ? - Tak . Bo boję się że pęknie mi serce , dlatego że Ty nie kochasz mnie . ![]() Nie chciałam Cię kochać . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zadomowienie
|
by na nowo znów próbować ocalić to, co zginęło mimo walki ..
![]() |
#1187 |
Rozeznanie
|
1. Zostan.. Przed miloscia nie uciekaj..
2. Nie liczysz dni, nie liczysz godzin, wiara w miłosc Cie nie obchodzi.. 3. Co noc wybierasz inna, po swit bawic sie z nia chcesz 4. Nie uwierze juz w te Twoje klamstwa, dosyc mam bzdur o Tobie.. 5. Znam Twoje sny, znam Twe marzenia, znam szept i krzyk, znam czas milczenia.. 6. Jak Ty na imie masz, no powiedz maly.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=xxxLOLKAxxx;1478113 9]Postaram się pomóc
* To niemożliwe, lecz widzę wyraźnie tak, ta dziewczyna co kryje łzy to ja… * są noce kiedy nie chce się żyć. Są.... i nie mogę nic, nie zrobię nic... * Samotność jest miastem, spoconym i złym... Samotność jest lustrem, odbijam się w nim... * "Brodzę w strumieniu ludzkich słabości. Drogę rozświetlają łzy" * Czasami kilka łez ma siłę większą od krzyku. Dziękuję, zabieram wszystkie ![]() "Gdy wyliczam dary losu, Ciebie zawsze liczę podwójnie"
#1189 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę pisać love na murach.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Przyczajenie
|
Ubóstwiam Was .! jesteście prze doskonałe !
'- Odpowiedz sobie na jedno pytanie - Jakie? - Kochasz Go? - Zadam jeszcze lepsze pytanie, Co to znaczy kochać?'
#1191 |
Raczkowanie
|
Dobrze już to znam... Nie chcę zostać sama, dlatego odbudujmy raz jeszcze to co daje nam szczęście... ![]() Kiedyś myślałam, że stanie się cud, jednak to co się stało tak bardzo i na zawsze zmieniło mnie... Bez Ciebie już nie ma mnie, bez Ciebie już życie traci sens, bez Ciebie mój cały świat nic już nie jest wart... Odkąd Ciebie nie ma, nie chce mi się już nic... Atrakcyjna? Rzecz gustu... Buntownicza? No raczej... Cyniczna? Nauczona Doświadczeniem.. Denerwująca? Zdarza się... Fajna? Od urodzenia... Gadatliwa? Zależy od sytuacji... Humorzasta? Zdarza się... Inteligentna? Och taaak... Jedyna w swoim rodzaju? No ba... Lojalna? Od początku do końCa!! Miła? Na codzień ![]() Niezależna? To podstawa... Odpowiedzialna? Taak... Pewna siebię? Czasami... Radosna? Zawsze i wszędzie... Szczera? Do bólu!! Wrażliwa? Lubię To w sobie... _________ yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
BAN stały
|
weź mocno mnie obejmij jakby świat miał dziś się skończyć ! ![]() Idę w ciemno . ![]() - Jeszcze będziemy szczęśliwi , nie ? - ![]() ![]() Każdą minutę , spędzoną razem z Tobą chcę zapamiętać i zawsze przy sobie ją mieć ! ![]() To takie dziwne że Cię kiedyś nie znałam , to takie dziwne że kiedyś nie znałeś mnie . ![]() Kocham Cię na zawsze i nic mi nie przeszkodzi ! Choćby płonął świat , Nas to nie obchodzi ! ![]() Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-10-17 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ojejku, nie spodziewałam się! dziękuję Kochana! ; * _____________________ Jakbyś czegoś potrzebował.. jestem obok.
Jeśli nie ma ideałów to znaczy, że Ty nie istniejesz.. ? fajnie by było mieć Cię tylko dla siebie.. a czy nie mając serca można kochać? Jeśli chcesz o czymś zapomnieć, to oznacza, że nie możesz przestać o tym myśleć.
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baw się dobrze. ![]() Cytat:
i dziękuję za wyróżnienie, nawet sobie nie wyobrażasz jaką mi to przyjemność sprawia. <33 Chciałam wymienić te dziewczęta, które okradłam, ale doszłam do wniosku, że zajmie mi to cały dzień, boo... wszystkie jesteście po prostu niesamowite. ![]() Najlepsza przyjaciółka. Siostra. Druga połówka pomarańczy. możesz patrzeć skarbie, ale nie dotykaj. nocami modlę się, by twoja twarz w końcu zniknęła... ps. nigdy się nie zmieniłam. po prostu miałam dość udawania, że jestem szczęśliwa. powinnam się cieszyć bo jesteśmy przyjaciółmi, czy płakać ponieważ to wszystko, na co mogę liczyć? mam figurę... koło to też figura! (; jestem dobrą dziewczynką... z mnóstwem złych nawyków. mogłabym przejść tysiące kilometrów by cię zobaczyć. ON: Jestem fotografem. Szukałem takiej twarzy jak twoja. ONA: Jestem chirurgiem plastycznym. Szukałam takiej twarzy jak twoja. mam nadzieję, że planujesz oddać mi moje serce z powrotem. Jedno złamanie stanowczo wystarczy. miłość znaczy tyle co nic, jeśli nie ma z kim się nią dzielić.
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
czujesz to?
proszę przyjdź tu
#1196 |
Raczkowanie
|
Do czego służy?
Przed chwilą taki mały, teraz taki duży. A jak się rozdął jak się rozwija, długi taki i gładki, niczym gęsia szyja. A cóż też go od spodu tak ładnie ustraja?- Rzekł Tadeusz z powagą - Zosiu to są kur*a jaja.
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-10-17 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
4 You ![]() ______ Zamykasz oczy, natłokiem myśli zagłuszasz ból serca. Kiedyś zamilkniesz, bo zabraknie Ci kłamstw... Czasami zapominamy o świecie, o ludziach, których powinniśmy doceniać. Myśląc, że sami możemy osiągnąć więcej, gubimy się na najprostszych drogach do celu. W takich chwilach wystarczy mieć przy sobie czyjeś serce, aby bezpiecznie dotrzeć w wyznaczone miejsce. Wtedy uświadamiamy sobie, że samemu można próbować żyć, ale samotność wymaga odwagi. Zdarzył się cud. Nie odebrałam telefonu od Ciebie, nie odpisałam na sms-a z prośbą o spotkanie i co najważniejsze; pierwszy raz powstrzymałam się od powiedzenia głośno, patrząc w Twoje zdjęcie, że Cię kocham. Uśmiecham się. Chcę stwarzać pozory idealnej dziewczyny. Be zmartwień, problemów i, co w dzisiejszych czasach zdarza się rzadko, bez złamanego serca. Robię wszystko, żeby się zmęczyć. Wszystko, żeby po sycącej kolacji i gorącej kąpieli, paść zmęczona na łóżko i zasnąć, bez płaczu, lamentacji i myśli typu "dlaczego ja?" . Za każdym razem, gdy ktoś podejrzliwie na mnie spojrzał w autobusie, na przystanku czy w parku, kiedy wyprowadzałam wieczorem psa, miałam wrażenie, że ma Twój wzrok, Twoje gesty, że jest Tobą... "Kocham Cię" stanęło mi w gardle. Wymyślony świat? Nawet ten się zawalił. ![]()
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
po mega długiej przerwie w końcu powracam, witam starą ekipę i nową
![]() zabiłam Cię w sercu ale olałam żałobę . głupie myśli. miłość jest tym, o czym marzysz, paląc trzeciego papierosa. są więzienia gorsze od słów. zasłonięte rolety, zapach nikotynowego dymu w powietrzu.
#1199 |
Raczkowanie
|
czeeść i dziękuję Ci bardzo.
![]() ________________ trzyma zwiędłą różę w wazonie, bo czas nie ma dla niej wcale znaczenia. chodzi tylko tam gdzie zaniesie ją wiatr, gdy w kałuży widzi własny cień, cieszy się i głośno śpiewa. nie zadaje pytań i błądzi wśród gwiazd, często bez powodu zaczyna się śmiać. wierzy w miłość tak jak w piosenkach i nie myśli o tym co może się stać.
![]() |
#1200 |
Raczkowanie
|
agatte.! w koońcuuu. <3
___ mam dość życia. od tak. masz rację. nie patrz na mnie. udawaj, że się nie znamy. może bynajmniej Tobie uda się zapomnieć. jestem dla Ciebie jak Pluton. planetą, która jest zbyt za mała, żeby zwracać na nią uwagę. teraz, jest dla mnie bez znaczenia.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.