|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
nic nie dostałam
nic nie dałam to idę piec ciasto TAKIE ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Ale wesolo wczoraj bylo Bosszz dopierow wstalam i czekam na sniadanie Cos bym se kupilam, bo mnie forsa parzy. Chyba wybede na poszukiwania .... Vesenko, alez pysznosci
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
widze,że wczoraj było bardzo wesoło.
wrociłam z pracy i zaraz chyba usiade do papierków... ale najpierw kawa. bede Was podczytywać ![]() milego dnia.
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
![]() TŻ zrobił śniadanie, teraz sprząta, a ja powdziwiam, jakie pachnące skarby dostały nasze Wymiataczki Gratuluję dziewczyny Joasiu, miłych szaleńst towarzysko-parkietowych Ja dzisiaj mam dzień dla siebie, czyli domowe spa , drobna przyjemność po wczorajszej męczącej migrenie.Chałka wygląda przepysznie. Vesenko, zawsze z przyjemnością oglądam twoje kulinarne dzieła
![]() Miłego dnia!
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Moja paszcza
|
|
|
|
#216 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
oj dziecko,dziecko
![]() my to som stare (w/g wieści z Norwegii) ![]() idę się wyprać ![]() potem obiad potem nie wiem co ![]() TAKIE kozaki mi się podobają,ale boję się zamawiać buty w necie,wolę przymierzyć.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-17 o 13:12 |
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Wrocilam wlasnie z pomocy doraznej, bo w nocy siem dusilam 2 razy, dostalam steroidy-sama radosc. Zapewnilam rowniez mila lekarke, ze nie spedze nocy sama, no wiec zwalam sie kuzynowi na glowe , obiecal, ze razem z zona beda kolo mnie skakac cale 2 dniA ja nic nie dalam ale dostalam od kuriera sweter i balerinki Chcialam zrobic poka poka ale mi bateria padla w aparacie, wiec sie pochwale w niedziele. Cytat:
Tzn oni pozwalaja mu tak siku i inne sprawy na klatce zalatwiac?
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
prosze niepodwazac wiedzy zza morza
my tu wiemy lepiej ![]() Wrocilam nabylam dzinsiory ( pierwsze od lat ) oznajmiam, ze moda sie nie zmienia, juz zawsze bedziemy na czasie mam bowiem dzwony, a dzwonia glosno ( jakies 70 cm w dolnym obwodzie ) czuje sie bardzo flower ![]() i bereta ( tyz very flower ) Znaczy nabywam po czasie to co juz tu, przez inne nabywajace, nabyte zostalo ![]() przyklad idzie z gory dziekuje za przyklad ![]() widze, ze Magdulenka najbardziej oszczedna jest wiadomo, te zagranica w oszczedzaniu najpilniejsze moze po temu znowu mam gosci na kolacji postanowilam oszolomic onych gosci przepychem smaku i doskonaloscia kuchni swojej przystawka awokado z lososiem danie podstawowe rak morski ( okazuje sie, ze to homar ) z zagryzka z koziego sera deser karpatka do kawy pieczone kasztany i biale wino, duzo bialego wina tak sie przedstawia teoria kulinarna produkty przynioslam przechodze do praktyki ( oczywisice we wspolpracy z internetem, a wlasciwie w calkowitym oparciu o wiedze onego internetu ) ![]() mam cztery godziny zaczne od wina ( i Bacha )trzymajcie kciuki stare dupcie ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- o prosze jak tu mi napisali: Pieczone kasztany są wyśmienitym powodem , aby spędzić miły wieczór w towarzystwie przyjaciół. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- "Zagrzać dochówkę do 220 stopni. Kasztany położyć na blachę i wsunąć na 20 min. do dochówki" a co to jest ta dochowka? lodowka z bledem? ale nagrzana? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- rozwiazalam problem dochowki ( choc nie do konca, bo internetowe zdania sa podzielone ) mam nowy: Szczypce homara chwytamy blisko pancerza i odłamujemy (przez wykręcanie). Homara kroimy wzdłuż, zaczynając od tułowia. Potem go odwracamy i przecinamy głowę. Zielonkawą wątróbkę (uwielbianą przez smakoszy) wyjmujemy łyżeczką. Usuwamy jelito i czułki Rozbieramy szczypce: odłamujemy dolną (mniejszą) część szczypiec razem z chrząstką... chyba jednak zrobie poczciwy rosol co je bede komus wylamywac i wykrecac no dobra, juz ide ![]() a wino dobre
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-10-17 o 14:11 |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
To homar ma jelito ?!
blee ...
|
#220 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja dopiero wstałam po nocnym oglądaniu filmów. Vesenko - straszną ochotę mi na chałkę narobiłaś, a ja nie mogę... Kurcze, tu w sklepie obok taka pyszna jest... Mahoro - Polska taka zacofana, że z duszeniem tutaj każdy pewnie siedzi w domu. Przy moich dusznościach muszę radzę sobie sama i nikt nocy ze mną spędzać nie chce Na szczęście mam dużo rozmaitych inhalatorów i psikaczy w domu, więc sobie radzę.Nic mi się nie chce. Za późny wejk ap. Za godzinę ktoś będzie, a ja nie wiem czy się kąpać, jeść czy przelewać flakony. |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo Wykwintna, zazdroszczee twym gosciom
![]() ja swoich traktuje bardziej po plebejsku![]() ![]() A jesli chodzi o pieski, to po swojej Muńci wymiatam kupki do specjalnego pojemnika,. W poblizu znajduje sie osiedlowa sralnia piesków,park , ale jak zauwazyłam nie wszyscy własciciele sprzątaja po swoich zwierzakach![]() .Tako ![]() witajcie
|
|
|
|
#222 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ależ mi pyszne ciasto wyszło
![]() zdj nie mam jak wkleić,ale oczywiście zapraszam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#223 |
|
Piers do przodu
|
Hellou
Wracająca ze szpitala pozdrawia wszytkich Wymiataczy ![]() Lecę poczytać na wstecznym
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko
zagramaniczno dziewczyno ( Tys nie stara )macie wy tam u Niemca salate zwana feldsalat jakbys mnie uraczyla jakim, stosowanym, u tego Niemca, do tej salaty, sosem wysmienitym bylabym bardzo wdzieczna Winterro bez poka-poka nie bedzie pycha ![]() pewnie juz zjedli ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Corko te goscie sa wyjatkowe, lubiane i oczekiwane poza tym, goszcze ich w norweskiej wersji taniej ![]() Kasiu Sanno badz powitana |
|
|
|
#225 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nasturcjo-wygląda o TAK.serio
tylko góra bardziej się spiekła.Ale polecam,b.smaczne.Katty-
|
|
|
#226 |
|
Piers do przodu
|
Dzięki dziewczyny
Nie wiem czy wróciłam z tarczą czy na tarczy - wynik biopsjii za 2 tygodnie ![]() Mam dwie opcje: 1. raz w miesiącu przez pół roku 2-3 dniowa wizyta w szpitalu, potem 2x co 3 miesiące i potem za pół roku celem przyjęcia immunosupresantów - potem kontrole w poradni nefrologicznej 2. prochy do końca życia celem spowolnienia niewydolności nerek (wersja pesymistyczna)Trzymam kciuki za wersję pierwszą ![]() Aleście naprodukowali podczas mojej nieobecności - nie dam rady nadrobić .....
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-17 o 16:18 |
|
|
|
#227 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ok,udało się zrobić zdjęcie
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się czujesz?
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Katty
Winterko, ciasto pyszota Koncze latac na szmacie i zaraz zalegne w blogim lenistwie do konca wieczora a co nalezy mi sie co nie
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() witaj Kasio , to ja też trzymam za pierwszą wersję ![]() Nasturcyjo - a czemuj ty nie wkleiła się w dzwonach i beretce, a ? bymy obaczyli ![]() dzwonów nie kupie (bo co by to było : d..a jak dzwon, a pod nio dwa dzwony :eek) ale beretkie chętnie obacze. Czy aby moherowa ?
|
|
#231 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Katty - współczuję ogólnej sytuacji i trzymam kciuki za lepszą wersję i lepsze wyniki
![]() Winter - smakowicie wygląda Zjadłabym razem z chałką.A pozatym u mnie wszystko wróciło do normy, wkur...zenie, awantura i obietnice poszły w ch...olerę. I ja tu świecę gołym tyłkiem skulona i smutna na łóżku, a mi brat wchodzi Przez pół roku trudno naprawić zamek w drzwiach OJJJJ strasznie komuś trudno!Przydałaby się ta emotikona wkurzona z gg, która się robi czerwona i wali pięściami. Aaa i jeszcze jedno. Od 10 dni nie chudnę, spuchłam i znowu mam wywalony brzuch do przodu i jestem straszliwie zła i mam ochotę wywalić dietę. Ponoć to pogoda, ciało się przystosowuje do zimy i każdy tak teraz ma, ale wysłałam dietetyczce rozpiskę, na której było ptasie mleczko i pączki, a ona nawet chyba nie spojrzała, tylko mi szablonowo napisała ![]() Olewka. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-17 o 16:34 |
|
|
|
#232 |
|
Piers do przodu
|
Mariolu - ucałuj ulubieńca ode mnie
Kasiu Contaxowa Czuję się dobrze, biopsja minęła bezboleśnie - tylko dźwigać mi nie wolno, biegać tyż nie, wolno relaxacyjnie pływać i krótkodystansowo jeździć rowerkiem ![]() Opierdzieliłam lekarza bo mnie wysłał na konsultację latyngologiczną a zrobili mi (przy okazji) punkcję zatoki nosowej i jedynie myśl o złamaniu igły wstrzymała mnie od padnięcia tam trupem
|
#233 |
|
rude jest piękne:)
|
Kasia-san
![]() a ja powroconam po szkoleniu zalapalam sie na chalke Ves i ciacho Winterki...,ze nie wspomne o ekskluzywnej kolacji Kffiotka ![]() Magdulenko gratuluje buteleczek i tych pustych i tych pelnych ![]() Mahoro
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
a alkohole Ty mozesz? ja mysle, ze cos przyjemnego i niemeczacego ( a widzial to kto sie umeczyc podnoszeniem kieliszka ) to mozesz zatem Twoje zdrowie bedzie dobrze, obeczysz, mam taka wizje ![]() Winterro dziewczyno z ciastem na fotografii ![]() odbior wizualny mam pyszny ![]() Mamito pozniej ja tu pilnuje kota, kot pilnuje homarcow a Magdulenki nie ma i feldsalat tez nie ma karpatka juz jest Fenris pomysl jak sie brat przestraszyl ![]() ile sie to czlowiek musi nagibac, zeby wszystko zjedli |
|
|
|
#235 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nasturcjo - przestraszył, że wszedł czy tego co zobaczył?
![]() Wieloooryba. Boże, jak ja się grubo czuję. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-17 o 17:23 Powód: miało być "czy" a nie "i" |
|
|
|
#236 |
|
Piers do przodu
|
Kffiatku - alkohole to ja mogiem zawsze
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mysle
pewno nawet dochtor zalecil prosit |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu Sanowa. trzymam- jak wszyscy - kciukasy za lepszą opcję...
Odstrzeliłam się już odświętnie- na czarno oczywiście, ciemną sytuację ratuje czerwony jedwabny szal, pachnę Trouble- wybieram się na imieniny Rodziców do restauracji Newskiej. Ona- jak pamiętam- była od zawsze, wspomnień PRL czar. ![]() Edit- zobaczyłam Wirlandię w fotelu ...
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-10-17 o 17:27 |
|
|
|
#239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak teraz zaczniesz źreć, to odzyskasz to co straciłaś i jeszcze jakiś gratis. A może spuchłaś, bo weszłaś w II fazę cyklu ? Normalnie mam ochotę na ciasto Winterki ![]() cza upiec, czy już jak ?
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazlam jakis chrzanowy z pieczarkami, orzechami wloskimi, bekonem, gruszkami no i z chrzanem
Edytowane przez Suarti Czas edycji: 2009-10-17 o 17:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

i czekam na sniadanie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Na szczęście mam dużo rozmaitych inhalatorów i psikaczy w domu, więc sobie radzę.

podczas mojej nieobecności - nie dam rady nadrobić .....

...