![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Powiedziałam, że Cię kocham Wtedy nie wiedziałeś jaka ze mnie dobra aktorka.. Do dziś się zastanawiam, co w życiu mogę jeszcze osiągnąć... Kiedyś byłeś spontaniczny, kiedyś, bo dziś skapcaniałeś... |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zadomowienie
|
agattee, amozefrytkidotego, One for all. <3
Nawet gwiazdy plączą z tym, kto płacze nocą. uczę się być szczęśliwa. zjadłam twoje serce czekoladowe. gniewasz się? Jest kilka takich miejsc gdzie wczoraj nie istnieje gdzie można wciąż zachłysnąć się powietrzem.
#1203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ulicach widać niejednego rozbitka, a butelka na ratunek, to już raczej czarna skrzynka.. Pozmieniało się dookoła, nie wiem czy to świat zwariował? Czy to ja łapię lekka schizofrenię i dziwnego doła? A my? my nie umiemy się pohamować
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-10-17 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
maleństwo moje <3 są we mnie sprzeczności, których nie potrafię zmienić i nie zmienię !
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
Idź kochaj, daj Jej wszystko, a jeśli zdołasz
-chociaż jej napełnij oczy szczęściem.
#1206 |
Zadomowienie
|
kochali się w sobie pół żartem, pół serio . on ją żartem ona go serio . bo widzisz ciągnie nas do siebie niesamowicie. taka dziwna magia, przez którą stajemy się nieśmiali . takie dziwne coś, co nie pozwala nam być razem . jesteś moim 'działem psychiki' . jesteś toksyczny,a przy tym apetyczny, zawierasz chyba zbyt dużo trucizny . a teraz już nic nie czuję . uwielbiam perfidnie patrzeć ci w oczy .
#1207 |
Raczkowanie
|
Mam takie chwile kiedy warto żyć i takiego Ciebie, do którego biegnie myśl... ![]() I tylko nie mów nie, nim skończy się ten dzień... I tylko nie mów nie, niech będzie tak jak jest... ![]() Mój i basta... ![]() Kłócą się we mnie księżyc i słońce... Jak szalona pędzę wciąż do przodu, chodź pod stopami rosną piętra schodów... ________ yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ................
- Czy Ty nie widzisz? - Czego? - Tego jak Ona reaguje na Twój uśmiech... Czasem zaskakująco inteligentna, a czasem kosmicznie głupia.
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Taka ze mnie dobra aktorka a nie umiem zagrać, że Cię już nie kocham |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Przyczajenie
|
Jak szalona pędzę wciąż do przodu, chodź pod stopami rosną piętra schodów... cuudowne ![]() ja tu nowa. ![]() Witam ![]() chyba się rozkręcę z czasem ![]() świat zaczął mieścić się w Jego oczach... wiesz.. co? Jesteś dla niej kimś w rodzaju Boga.. widzisz.. o, tam? nasza gwiazda. pomyśl życzenie. wiesz.. właśnie spełnienie stoi obok mnie ![]()
#1211 |
Przyczajenie
|
Proszę, możecie mnie wziąć, ja już siebie nie chcę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
zbyt dużo pytań. a ja sama odpowiedzi czasem nie kończę dla siebie, na złość. wtedy gdy trudniej nabrać oddech i pokonać siebie w środku. niech ktoś mnie chwyci za dłoń. tak po prostu. nawet nie musi na mnie spoglądać. boję się siebie gdy wiem czego chcę. Nadal nikt nie nauczył mnie żyć taki odległy byłeś taki niedotykalny taki nie do pomyślenia poza zasięgiem . Plątała się. Myśli miała zbyt wiele, jak na 18 lat. A ja siedzę cicho, w 4 ścianach, mocno wierząc w swoje słowa fajnie jest sobie ciebie przypomnieć na chwilę . dziś znów przypomniano mi jaki byłeś idealny . ![]()
#1213 |
Zakorzenienie
|
na schodach płaczę, kolejny raz Ci wybaczę.
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=add90;14783798]
Jak szalona pędzę wciąż do przodu, chodź pod stopami rosną piętra schodów... cuudowne ![]() add90- witaj, witaj... no kochana dziękuję za wyróżnienie ![]() ________ Jednym torem, jednym wzorem możesz tylko brać... Rozdzierane, rozszarpane, swoje kruche "Ja"... Miarą tego, co jest złego- bzdurne ideały... ________
yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Przyczajenie
|
a wszyscy mówią odpuść sobie.. to nie ten..
Jak to jest kiedy budzisz się i myślisz o kimś do bólu?! Jak to nazwać? wpatrzeni w płomień migającej nocą świecy.. nie trzeba mi więcej niebaa ![]()
#1216 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały, wyróżnienia. niestety nie mam ostatnio czasu, weny. a wszystko co mam to łzy i ból. wczoraj rozmawiałam z kuzynem o potrawach. -ja kiedyś nie lubiałem bigosu, ale teraz już trochę lubię.. -ja kiedyś lubiałam, teraz nie lubię.. -noo.. bo to takie śmieszne. przejadłaś się już bigosem, i już ci nie smakuje. -taa, moja dawka bigosu na życie się skończyła.. i wtedy sobie pomyślałam..: to tak jak z naszą miłością..była. dostawaliśmy ją w porcjach, dużych, przepysznych. w końcu ON przejadł się miłością, i już mu nie smakowała.. jego zapisana w życiu dawka mnie się skończyła.. zawsze dostawałam tę miłość w dużych porcjach. ale ja chciałam ciągle więcej, i więcej, i więcej. z czasem zobaczyłam, że misa robi się pusta, robi się wszystko ciemniejsze.. potem, gdy chciałam już wziąć następną porcję, ujrzałam, że w misie już nic nie ma.. pustka. tak jak w moim sercu. a na zewnątrz? na zewnątrz łzy i ból.. i znów szara rzeczywistość. ![]()
![]() |
#1217 |
Przyczajenie
|
Siemka. Jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że opisy się spodobają
![]() ->Dlaczego nie pozwalasz mi być Twoim ideałem ![]() ->Spójrz prosto w moje oczy i powiedz co czujesz?! ->Słowo ,,Kocham Cię'' już jest dla mnie obce. ->Ja Ci zgotowałam piekło, a Ty patrzysz na mnie tak niewinnie. To znak, że wciąż coś do mnie czujesz. ->Siedząc samotnie wśród miliona ludzi, rozmyślam nad sensem życia. ->Pozwól mi żyć i oddychać Tobą. Pozdroo < 3333333 |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() i ten kradnę.! cudaśny jest. ![]() ![]() i mimo Twej obrony jesteś skończony. właśnie nadciąga ten dzień, gdy wszystko zmieni się. ja mam to czego tak potrzebujesz Ty. Twój uśmiech. najmilszy w tym świecie zimnym. Romeo krwawi umierając. z miłości do Julii.
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
:*
panna_miodowa dziekuję
![]() snowball, 96LadyPoziomka96, rebellious, Plotkaraaa, KaMa2704, Toogether93, agattee <3 "-narysuj mnie. -nie, nie umiem tak brzydko rysować" 'to głupota i emocje tworzą chore sytuacje.' Najwyższy czas się odchamić bo to On sprawia, że życie staje się kolorowe może kiedyś uznasz że, to co było w nas nie rozkwita już. dzień ziemskich rozkoszy. Nawet nie masz pojęcia z jakim trudem mi to przychodzi. zakłady dla obłąkanych toczą się po świecie cyrkowymi wozami |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
Wydaje się jedyną która nie docenia swojego piękna liczą się tylko kolory w jego oczach * |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Konto usunięte
|
Dot.: :*
'wszystko ma konsystencje oprócz mnie. ja gdzieś zniknęłam'
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
Xadei & xxxLOLKAxxx - dziękuję za uznanie.
![]() Zabierz mnie tam gdzie gwiazdy będą świecić tylko dla Nas.
Kochaj ten świat oszyty nienawiścią, bo on zrodził mnie i Ciebie. Wśród płatków białych, niewinnych róż.. Kochaj mnie. Na zawsze.
#1223 |
Raczkowanie
|
dziękuję.
![]() o matko, ile nowych osób w tym wątku. ![]() ![]() __________________ minęła północ, dochodzi pierwsza, siedzę w pokoju, gadam do ścian. i tak rozmyślam aż do znudzenia. tobie nazbieram bukiet ze słów. może wystarczy, nic więcej nie mam. chciałabym każdy twój dzień zawsze już na własność mieć. nie otworzę choćbyś wydrapał przepraszam na mych drzwiach. najsłodszym szeptem moim bądź.
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-10-17 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Konto usunięte
|
-Kocham Cię misiu.-powiedział przez telefon. Chciałaby to usłyszeć od niego na żywo i jak będzie trzeźwy... Od kiedy powiedziała mu o swoich uczuciach, On siedzi cały czas na 'niewidocznym'. i tak przy okazji,uwielbiam : panna_miodowa,lovers2frie nds,chcialam byc,cherriies,babanowabra zylijka,z innej bajki, itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Rozeznanie
|
1. Nie pros o wszystko Boga, on w tej chwili jest zajety.. 2. Niebo jest pelne niedoskonalych dusz.. 3. Kiedys Ty, kiedys ja.. jedna calosc, jeden swiat.. 4. W jeden oddech cisza zamieniala nasze serca.. 5. Zniknelo szczescie. A moze nigdy go nie bylo..? 6. Tylko ona i pusty pokoj.. 7. Ona a dookola niej rozsypane zdjecia 8. ..Obrazy a na nich Ty i ja.. P.S Słoneczka, wiem, ze tu pelno jest opisow, ale.. ostatnio czytajac je trafiam na niespelniona milosc, brak milosci itp. Mi sa potrzebne opisiki, ktore mowia o milosci szczesliwej, jakies krociutkie bajeczki w formie opisow o milosci, wszystko co zwiazane z miloscia.. Moje Kochane: agattee , Magari91 , panna_miodowa , amozefrytkidotego , One for all , RobCoChcesz , keeenedy , BananowaBrazylijka , KaMa2704 , namiastka Mnie , Issuee , Toogether93 , snowball , 96LadyPoziomka96 , rebellious , Plotkaraaa , i wszystkie inne wspaniałe a nie wymienione.. <33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zadomowienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;14785055]
i tak przy okazji,uwielbiam : panna_miodow ![]() dziękuje. ![]() Nie? To spójrz na mnie.. Spójrz mi prosto w oczy i powiedz co widzisz.. łzę? To nic.. Teraz dotknij serca.. Czujesz? Tak.. To ból.. Ból, który nie ustąpi.. Zobacz na usta.. Spójrz! One już się nie uśmiechną.. Nigdy.. A teraz powiedz co Ty czujesz.. Nic? Smutek? żal? No powiedz! To przecież nie boli.. Mówisz, że chcesz mojego uśmiechu.. Daj powód.. Daj wiarę.. Cytat:
Widziałam miłość prawdziwą Tak po prostu na ulicy Staruszek o lasce, z bukietem róż W dzień zakochanych Czekał na swoją wybrankę Na damę swego serca Na miejsce spotkania Przybyła poczciwa staruszka W oczach ich obojgu Pojawił się młodzieńczy blask On podarował jej bukiet, Ona złapała go za rękę i poszli... Poszli razem szczęśliwi Jak wtedy gdy mieli po 20 lat Jak wtedy gdy pierwszy raz Wyznawali sobie miłość Wtedy pewnie jeszcze nie wiedzieli, że ich miłość będzie tak trwała Podarowali sobie wtedy swoje serca Wzajemnie do końca... Taka zwykła prawdziwa miłość, a jak z bajki... nagle świat się mieści w Twoich oczach. -Dziękuję skarbie, -a za co Ty mi dziękujesz najdroższy? -za miłość.. może? ![]()
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2009-10-17 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudowne!! <3 ![]() _________________________ _________ 'Wciąż uczę się od ciebie czym życie jest' '...gdzie się łączą dwa spojrzenia' więc mów! ciągle mów! kochaj! 'gdzieś miedzy jutrem a wspomnieniem'
![]() |
#1228 |
Przyczajenie
|
![]()
Chroń to co masz gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej...
-Co sie dzieje z człowiekiem gdy pęka mu serce? -Nic zupełnie nic. Przecież żyję, piję herbatę, biorę prysznic, czytam książki, czasami nawet się uśmiecham... z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz? -Tak -Co robisz? -Hmm, nic. Nudzę się, siedzę nad kubkiem kakao. Myślę o niczym, Czasem tylko o nim, ale tylko czasami, dokładnie to 60razy na minutę. -A dlaczego kakao? -Bo przypomina mi kolor jego oczu... Miała kilka przyziemnych marzeń, nie takich których za żadne skarby świata nie jest w stanie spełnić. Jednym z nich... tym najbardziej wygurowanym była miłość... -A miała jakieś mniejsze marzenia? -Tak. Zasnać w jego ramionach... [...] Jedyne czego chciała to mieć kogoś, kto usiadłby pod rozgwieżdżonym niebem i nic więcej... tylko żeby patrzył jej w oczy i powiedział: 'jesteś jedyną, jesteś tą której szukałem' -Czy Ty nadal go kochasz? -Z każdym dniem coraz bardziej... -Zapomnisz? -O miłości swojego życia? Wątpliwe Chciano za szczęściem rozpisać list gonczy, ale nikt nie umiał podać rysopisu... Żeby odchodził ode mnie powoli, krok po kroku, zeby mi łamał serce po kawałku, stopniowo- byłoby łatwiej... Wystarczyło, ze pomyslałam o nim: o jego głosie, jego hipnotycznym spojrzeniu, magnetycznej sile osobowości... Niczego tak bardzo nie chciałam jak tego by z nim być... Miałam wrażenie, że odjeżdżając zabrałeś połowę mnie... Kiedyś, co wieczór siadając przy biurku zapalałam lampkę życia. Płonęła światłem nadziei, które mi dawał. Dziś zabrakło prądu ![]() -A wiesz dziadku ja się boję. -Czego się boisz? -Tego co czuję. -A co czujesz skarbie? -Że go kocham. -Ależ to szczęście kochać kogoś. -Tak, ale jeśli znów za mocno... Dzięki Tobie wiem jak piękne może być życie, że proste rzeczy tak naprawdę są najważniejsze... Idealni... nie widziałam ich nigdy, nie płakali, żyli tylko na niby... Mędrzec jest mędrcem dlatego, że kocha, zaś głupiec jest głupcem, bo wydaje mu sie, że miłosć zrozumiał... -Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? -Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam. tamtej nocy postanowiłam przejść przez drogę w najszerszym jej miejscu... Im bardziej próbowała zapomnieć tym bardziej w niej zostawał... Chodzili po świecie nie szukając się, ale wiedząc, że chodzą po to, żeby się odnależć... Bo wystarczy, że zabraknie jednego puzla, a obraz nigdy nie będzie kompletny... |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
1. sterowany handel naszymi uczuciami
2. Spisane dzieje glupot przesiakniete sa miloscia 3. Krotki sen o milosci, ktory w jednej chwili znika 4. Autobusem nie jeździ, pieszo zdzierają się buty Jak podjedziesz dobrym wózkiem może wtedy da ci dupy 5. Szukasz ksiecia z bajki, bo ma miliony na koncie, oddasz mu sie cala, bo tak kochasz pieniadze.. 6. Zatancz ze mna w rytm goracej salsy 7. Dostaje obledu, gdy patrze w Twoje oczy. 8. Nie potrafię przestać myśleć, gdy nie ma cię nie potrafię dłużej czekać, dobrze o tym wiesz to dla ciebie kilka słów, kiedy nie ma mnie z tobą dotknąć nieba chcę |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy pomogę ale może : Ty jesteś moim życiem, taką bajką, w której czuje się szczęśliwą księżniczką... Bo przy Tobie wiem, co to znaczy szczęście Kocham Cię bardziej niż księżniczką własnego księcia... Szczęściem jest mieć kogoś takiego jak Ty... Jestem tak szczęśliwa, że nie muszę już gubić pantofelka by znaleźć swojego księcia z bajki, bo przecież Ty nim jesteś Nic mi więcej do głowy nie przychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.