Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-17, 17:50   #1711
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Onaella,w tym kraju to mnie chyba nic nie zdziwi.
oj żebyś wieziała, że i mnie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Ela głowa nie boli po wczorajszych kolorowych drinkach?
e tam
wlaśnie zaczynam kolejną porcję

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 19:40   #1712
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
hello za 15 minut zmówiny a ja na wizazu siedzę Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało
Miłego weekendu
No to trzymamy, ale i tak na pewno wszystko będzie git!
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 20:26   #1713
madmuazelle
BAN stały

Obca,ja również trzymam kciuki.

Własnie na maila dostałam wiadomość,że w Szczecnie ( jest tu ktoś ) Gala Ślubna 17-18 października.
Cytat:
weekend 17 – 18 października 2009 roku zapraszamy do szczecińskiego
CHR Galaxy na kolejną odsłonę Jesiennej Gali Ślubnej. Organizatorzy
imprezy - serwis (..... ) oraz (........) - przygotowali mnóstwo
atrakcji, wśród których znajdą się między innymi pokazy mody
ślubnej. Swoje kreacje na scenie zaprezentuje największy salon w
Szczecinie - Centrum Mody Ślubnej.
Narzeczeni, którzy odwiedzają stoisko (........), będą mogli
zamówić prenumeratę darmowego magazynu ślubnego Uroczystość oraz
otrzymać GRATIS Organizer Ślubny i Kartę Rabatową, które z pewnością
przydadzą się w przygotowaniach do ślubu i wesela. Stoiska będą czynne
w sobotę w godzinach 09:00-21:00 oraz w niedzielę od 10:00 do 20:00.
Jesienna Gala Ślubna to preludium do 6.Wielkiej Gali Ślubnej, która
odbędzie się 10 stycznia 2010r w halach Międzynarodowych Targów
Szczecińskich.
Niewiem czy moglam to zamieścić,ale to nie reklama przecież.Tzn była ale usunelam nazwe serwisu itp

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-17 o 20:39
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 20:38   #1714
chilanes
Zakorzenienie

metkoo tak? hmm z jakichś szczególnych powodów?
a teraz się zastanawiam, czy nie wystarczą same kolczyki do niej

Madmuazelle fajnie... tylko, że na takiej gali to ja myślałam, ze tam naprawdę dużo będzie, a jak dla mnie to szkoda czasu, bo np cukiernie i kwiaciarnie to się troszkę później wybiera, a tego było najwięcej ;/ Ale może się to komuś przyda

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-17 o 20:40
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 21:09   #1715
Prymulkaaa
Rozeznanie

dobry wieczór

Co do sukni to planowałam szyć, ale dzisiaj znalazłam salon gdzie mają wyprzedaż i suknie są za 500zł:P Był już zamknięty więc pojadę tam na początku przyszłego tygodnia

Zamówiliśmy dzisiaj obrączkiwklejam fotki
Załącznik 2591508 Załącznik 2591509 Załącznik 2591510

obiór 14 listopada
Stary 2009-10-17, 21:22   #1716
madmuazelle
BAN stały

Dokładnie Chilanes,ale a nóż się komuś ta informacja przyda.

Prymulko,sliczne obrączki. I są/jest nawet taka dosyć gruba/szeroka ile ma???Widze,że masz tak samo jak jak,lekko owłosione palce.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-17 o 21:25
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 21:36   #1717
janiiis
Raczkowanie

Witajcie
Wczoraj podjęłam w końcu "ostateczną" decyzję i zamówiłam suknię Suknia będzie szyta na miarę, ale jeszcze do końca nie zdecydowałam który to będzie model- waham się pomiędzy dwoma. Bardziej podoba mi się pierwsza (już jakiś czas temu Wam ją pokazywałam), ale druga optycznie powiększa biust (a tego mi trzeba :P) Mam czas do kwietnia żeby zdecydować którą wybiorę Wiem na pewno, że będzie biała, bo w ecru wyglądałam jakoś dziwnie.

Pozdrawiam Was dziewczyny
Zabieram się za czytanie poprzednich postów, bo mam straszne zaległości
janiiis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 21:53   #1718
pm1408
Raczkowanie

Pozdrawiam Was dziewczyny, jestem NOWA na Forum
pm1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 21:54   #1719
chilanes
Zakorzenienie

janiiis dziś pani w pewnym salonie wciskała mi wzór tej 1 sukni kompletnie nie do mojej figury dodam, bo suknia piękna

pm1408 witam, może napiszesz nam coś o sobie?
Stary 2009-10-17, 22:05   #1720
janiiis
Raczkowanie

chilanes a na jaki typ sukni się zdecydowałaś? też z MS Mody? bo cena podobna do mojej (tyle że ja na razie nie kupiłam bolerka ani innych dodatków)

pm1408 witaj! czy w nicku masz datę swojego ślubu?
Stary 2009-10-17, 22:42   #1721
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pm1408 Pokaż wiadomość

cześć

Chilanes gratuluje zakupu sukni, na którą się w końcu zdecydowałaś?
Obca mam nadzieję że wszystko pójdzie tak jak zaplanowałaś

a ode mnie właśnie goście poszli, posprzątałam już ze stołów i mieszkanie zaczyna przypominac w końcu to znajome mi miejsce
Padam na twarz po wszystkich tych przygotowaniach, do tego coraz bardziej zaczyna mnie boleć kręgosłup, jeszcze dzisiaj była msza zamówiona za naszą rodzinę zmarłą i nie było gdzie usiąść i stałam 1,5 h, ( tak tyle trwała msza ) już po 40min myślałam że zacznę zbierać kręgi z podłogi, więc chyba jakiś ibuprom sobie wezmę bo nie wysiedzę dłużej przy kompie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 22:43   #1722
pati1920
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez janiiis Pokaż wiadomość
chilanes a na jaki typ sukni się zdecydowałaś? też z MS Mody? bo cena podobna do mojej (tyle że ja na razie nie kupiłam bolerka ani innych dodatków)

Hej janiiis ja też zdecydowałam się na suknię z Ms Mody, ale model Amanda. Twoja suknia jest przepiękna, niestety krój troszkę nie na mnie, bo nie dodaje dużo ciała ( a mnie to potrzebne, bo bardzo szczupła jestem :/)Widzę, że jesteś ze Śląska. mogę zapytać, gdzie będziesz kupować suknię i jaka jest cena? Moja w salonie w Tychach kosztuje 1900.
pati1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 23:17   #1723
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
Co do sukni to planowałam szyć, ale dzisiaj znalazłam salon gdzie mają wyprzedaż i suknie są za 500zł:P Był już zamknięty więc pojadę tam na początku przyszłego tygodnia
aż się boje myślec co to za suknie za 500 zł

jak kupowałam ostatnio suknię z bratowa i byly modele wyprzedażowe za jakies 1000/1500 zł i powiem szczerze, że za darmo bym takich nie chciała pozaciągane, brudne, szare, a salon renomowany więc zastanawiam się jak musi wygladać suknia za 500 zl

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez pati1920 Pokaż wiadomość
Hej janiiis ja też zdecydowałam się na suknię z Ms Mody, ale model Amanda. Twoja suknia jest przepiękna, niestety krój troszkę nie na mnie, bo nie dodaje dużo ciała ( a mnie to potrzebne, bo bardzo szczupła jestem :/)Widzę, że jesteś ze Śląska. mogę zapytać, gdzie będziesz kupować suknię i jaka jest cena? Moja w salonie w Tychach kosztuje 1900.
ładniutka ta suknia, bardzo delikatna i wdzięczna

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 23:22   #1724
janiiis
Raczkowanie

pati1920 jestem z Rybnika i tam kupiłam suknię...i coś mi się zdaje, że to do Ciebie kilka dni temu posłałam maila w sprawie Twojej sukni właśnie :P
W salonie są poprzeceniane suknie na 1490 zł, a szycie na miarę każdego modelu z kolekcji 2009 kosztuje 1690zł. Większość sukni z kolekcji 2009 ma przejść do kolekcji 2010, ale już z "nową" ceną.
Pozdrawiam!
Stary 2009-10-17, 23:38   #1725
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Prymulko,sliczne obrączki. I są/jest nawet taka dosyć gruba/szeroka ile ma???Widze,że masz tak samo jak jak,lekko owłosione palce.
Ale jesteś spostrzegawcza, Ja dopiero po przeczytaniu Twojego posta luknęłam na zdjęcia drugi raz, bo za pierwszym nie zwróciłam uwagi. Patrzyłam tylko na pierścionek, bo ładny.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
aż się boje myślec co to za suknie za 500 zł

jak kupowałam ostatnio suknię z bratowa i byly modele wyprzedażowe za jakies 1000/1500 zł i powiem szczerze, że za darmo bym takich nie chciała pozaciągane, brudne, szare, a salon renomowany więc zastanawiam się jak musi wygladać suknia za 500 zl
Ja w piątek mierzyłam suknię, która w przyszłym tygodniu (jeśli się wcześniej nie sprzeda) pójdzie za 800 zł i była w doskonałym stanie.

A zapomniałam Wam jeszcze napisać, że jak w piątek byłam w przymierzalni, to słyszałam rozmowę PM z ekspedientką i PM mówiła, że szuka sukni na jutro, bo jej krawcowa tak spierdzieliła suknię, że jest gotowa kupić następną byle jakoś wyglądała aż się przeraziłam. Dobrze, że tę moją krawcową mnóstwo osób poleca, bo inaczej po podsłyszeniu tej rozmowy bym przestała brać pod uwagę szycie sukni
Stary 2009-10-18, 08:47   #1726
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
kiedyś na jakimś forum pojawiła się już ta suknia i od tamtej pory moja mama jest w niej zakochana im częściej ją widzę tym bardziej mi się podoba Super wybór

a co do tych sukni to pójdę i zobaczę a potem Wam powiem Coś mi się wydaje, że teraz najlepiej kupić suknię, bo w listopadzie firmy płacą podwójny podatek i dlatego się tak starają:P

co do palcy to nigdy nie zwróciłam na to uwagi:P
Stary 2009-10-18, 09:15   #1727
gosica502
Wtajemniczenie

Dzień doooooobry Wstawac spiochy!!!!!!!!!!!:brzyda l:
Kurcze jak ja lubię weekendy TYlko dlaczego one tak szybciutko mijają

Prymulka ładne obrączki, takie ciekawe
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 09:25   #1728
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello! I znowu szaro, buro i ponuro
Prymulkaa obrączki bardzo ładne, takie nietuzinkowe Mnie podobają się inne, ale powiem szczerze, że te mnie zaciekawiły
janiiis pierwsza suknia cudna
pati mamy podobny gust bardzo podobają mi się suknie w tym stylu
obca ciekawa jestem jak tam zmówiny, ale i tak wiem że wszystko się udało
Wczoraj z TŻ pojechaliśmy zerknąć na "naszą" salę, ponieważ było na niej wesele chłopaka, którego mój TŻ troszkę zna Wprawdzie tylko trochę zaglądnęliśmy, ale spodobało nam się Wcześniej salę widzieliśmy bez dekoracji, a z dekoracja wyglądała zdecydowanie super (wprawdzie my wybierzemy inną, napewno w innej kolorystyce).
Stary 2009-10-18, 09:31   #1729
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

Nie, nie kupiłam sukni w tym salonie, gdzie mi babka ten Twój model wciskała. Kupiłam w salonie Scarlett, suknia w lekkie A
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć

Chilanes gratuluje zakupu sukni, na którą się w końcu zdecydowałaś?
Obca mam nadzieję że wszystko pójdzie tak jak zaplanowałaś
[.....]
na upatrzoną w sierpniu, inne nie miały szans
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dzień doooooobry Wstawac spiochy!!!!!!!!!!!:brzyda l:
Kurcze jak ja lubię weekendy TYlko dlaczego one tak szybciutko mijają

Prymulka ładne obrączki, takie ciekawe
mi też weekendy mijaja jak z bicza strzelił i znów jutro do pracy kurde
Stary 2009-10-18, 09:37   #1730
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Cześć babki, wchodzę się pochwalić, że na salonach byłam i w troszkę ponad godzinę (z przechodzeniem między salonami) suknię kupiłam I jestem happy! Na początku maja zadzwonią się dowiedzieć, czy coś mi się z rozmiarem nie zmieniło, jeśli tak, to jeszcze raz zdejmą miarę, a jak nie, to suknia leci do szycia i w lipcu przymiarka i suknia jest moja Z bolerkiem, halką, gratisową podwiązką (i chyba nawet welonem) i krótkim trenem 1980zł, szyta idealnie na mój wymiar Jestem zadowolona I wszystkim wybierającym się na mierzenie i poszukiwania życzę takie obsługi, jak w tym saloniku, bo Panie są naprawdę wspaniałe
to gratuluje zakupu widze, ze coraz wiecej PMek ma juz suknie, a ja dalej weny nie mam
no ale ja mam czas

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
hello za 15 minut zmówiny a ja na wizazu siedzę Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało
Miłego weekendu
i jak poszlo?

Cytat:
Zamówiliśmy dzisiaj obrączkiwklejam fotki
Załącznik 2591508 Załącznik 2591509 Załącznik 2591510
nie w moim typie i nie moj rozmiar, ale gratuluje zakupu
ja juz sama nie wiem czy kupowac obraczki teraz w grudniu czy sie wstrzymac, bo to w sumie nie jest taki pilny zakup, a nie wiem czy chce zeby mi lezaly w szufladzie tyle czasu... Ty to co innego, bo slub niebawem

Cytat:
bardzo ladna suknia i fajna cena

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A zapomniałam Wam jeszcze napisać, że jak w piątek byłam w przymierzalni, to słyszałam rozmowę PM z ekspedientką i PM mówiła, że szuka sukni na jutro, bo jej krawcowa tak spierdzieliła suknię, że jest gotowa kupić następną byle jakoś wyglądała aż się przeraziłam. Dobrze, że tę moją krawcową mnóstwo osób poleca, bo inaczej po podsłyszeniu tej rozmowy bym przestała brać pod uwagę szycie sukni
ja jak patrze na all jak wygladaja suknie szyte na wzor to mowie krawcowym stanowcze NIE

a u mnie wczoraj byla rodzinka ze swietkorzyskiego i byla imprezka TZ ich jeszcze nie znal, wiec akurat poznal, tak, ze na weselu juz bedzie znal calutka moja rodzine ja z jego strony tylko chrzestnych jeszcze nie znam poznam jak pojedziemy z zaproszeniami

w ogole wczoraj cos zaczelam lekko kaszlec, wiec wypilam sobie fervex przed snem... tak mnie scielo po tym z nog ze w moment zasnelam wiec jak ktos ma problemy z zasypianiem, a przy okazji jest przeziebiony to polecam fervex spanie gwarantowane (przynajmniej na mnie tak dziala)

moja rzezucha jest juz gotowa do konsumpcji ide robic sniadanko

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-18 o 09:40
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 09:41   #1731
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to gratuluje zakupu widze, ze coraz wiecej PMek ma juz suknie, a ja dalej weny nie mam
no ale ja mam czas

w ogole wczoraj cos zaczelam lekko kaszlec, wiec wypilam sobie fervex przed snem... tak mnie scielo po tym z nog ze w moment zasnelam wiec jak ktos ma problemy z zasypianiem, a przy okazji jest przeziebiony to polecam fervex spanie gwarantowane (przynajmniej na mnie tak dziala)
Ja też mam jeszcze czas Wena mnie co jakiś czas nachodzi ale jeszcze ją powstrzymuję.
Zdrówka życzę, oby Cię nie rozłożyło tak jak mnie. A co do fervexu, to na mnie on działa niekorzystnie, raz go sobie zaaplikowałam i dostałam na twarzy wysypki, wstrętnie swędzącej
Stary 2009-10-18, 10:37   #1732
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja też mam jeszcze czas Wena mnie co jakiś czas nachodzi ale jeszcze ją powstrzymuję.
Zdrówka życzę, oby Cię nie rozłożyło tak jak mnie. A co do fervexu, to na mnie on działa niekorzystnie, raz go sobie zaaplikowałam i dostałam na twarzy wysypki, wstrętnie swędzącej
ja nie czuje sie jeszcze gotowa i nie chce zeby ta suknia lezala tyyyle czasu i czekala
mysle, ze raczej nie powinno mnie rozlozyc, bo to tylko lekki kaszelek - poza tym czuje sie wysmienicie z reszta mnie tak latwo nie rozklada ostatni raz z powodu przeziebienia (bo czegos co trwa 1 dzien grypa raczej nie da sie nazwac) lezalam w lozku w 3 klasie podstawowki. krecilo mi sie w glowie i w ogole masakra, a na nastepny dzien bylam jak nowonarodzona no jeszcze w LO mialam przez 3 dni grype zoladkowa, ale to mama przywlokla wirusa ze szpitala i chorowala cala rodzina, wiec bylam bez szans
u mnie fervex na szczescie tylko sennosc powoduje aczkolwiek na pewno nie bede go pila przed jazda samochodem, bo bym zasnela za kierownica

rodzinka przywiozla nam wczoraj wlasnorecznie ubita wiejska kure (mieszkaja na wsi i kiedys jak mieli krowy to jeszcze dostawalismy sery i maslo, ale teraz maja juz tylko kury )
mama chce na niej ugotowac rosol... oj na pewno nie bede jesc rosolu z takiego tlustego ptaka

a TZ w koncu odebral swoja legitke, wiec koniec sciemniania przy kupowaniu ulgowych biletow jedziemy dzis do aqua parku sie wysaunowac i popluskac w wodzie bo co innego robic w taka smetna pogode
Stary 2009-10-18, 10:46   #1733
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie czuje sie jeszcze gotowa i nie chce zeby ta suknia lezala tyyyle czasu i czekala
mysle, ze raczej nie powinno mnie rozlozyc, bo to tylko lekki kaszelek - poza tym czuje sie wysmienicie z reszta mnie tak latwo nie rozklada ostatni raz z powodu przeziebienia (bo czegos co trwa 1 dzien grypa raczej nie da sie nazwac) lezalam w lozku w 3 klasie podstawowki. krecilo mi sie w glowie i w ogole masakra, a na nastepny dzien bylam jak nowonarodzona no jeszcze w LO mialam przez 3 dni grype zoladkowa, ale to mama przywlokla wirusa ze szpitala i chorowala cala rodzina, wiec bylam bez szans
u mnie fervex na szczescie tylko sennosc powoduje aczkolwiek na pewno nie bede go pila przed jazda samochodem, bo bym zasnela za kierownica

rodzinka przywiozla nam wczoraj wlasnorecznie ubita wiejska kure (mieszkaja na wsi i kiedys jak mieli krowy to jeszcze dostawalismy sery i maslo, ale teraz maja juz tylko kury )
mama chce na niej ugotowac rosol... oj na pewno nie bede jesc rosolu z takiego tlustego ptaka

a TZ w koncu odebral swoja legitke, wiec koniec sciemniania przy kupowaniu ulgowych biletow jedziemy dzis do aqua parku sie wysaunowac i popluskac w wodzie bo co innego robic w taka smetna pogode
Również nie chciałabym żeby moja suknia tyle czasu leżała. Choć ja mam jeszcze inne "obawy" a mianowicie, że teraz bym się na jakąś suknię napaliła, byłabym przekonana że to TA, zamówiłabym ją, po czym weszłaby nowa kolekcja i byłabym wściekła na siebie za pospiech, bo spodobałyby mi się inne suknie W moim przypadku to możliwe
Co do fervexu, to w razie bezsenności możesz go stosować jako środek nasenny
Stary 2009-10-18, 11:16   #1734
pati1920
Raczkowanie

Cytat:
pati1920 jestem z Rybnika i tam kupiłam suknię...i coś mi się zdaje, że to do Ciebie kilka dni temu posłałam maila w sprawie Twojej sukni właśnie :P
W salonie są poprzeceniane suknie na 1490 zł, a szycie na miarę każdego modelu z kolekcji 2009 kosztuje 1690zł. Większość sukni z kolekcji 2009 ma przejść do kolekcji 2010, ale już z "nową" ceną.
Pozdrawiam!
to Ty byłaś Wiesz co ja cały czas myślę, co mam zrobić. Nie wiesz, ile tam jest przymiarek? U nas wiem, że jest tylko jedna. Musiałabym przekalkulować, czy mi się będzie opłacać. Kurcze, ja cały czas liczyłam, że ktoś będzie ją sprzedawał. Zaoszczędziłabym połowę ceny. Ale chyba nie miała za wielkiego wzięcia w tym roku, bo pojawiła się tylko raz biała, rozmiar 38, a ja potrzebuję 34 ecru "Twoją" numer 1 widziałam na allegro. Wyglądała ślicznie na tej dziewczynie. Tak, jak pisałam, gdybym miała większe biodra, zastanawiałabym się nad nią. ale jak ją przymierzyłam, to wyglądałam jak patyk
Dziewczynki dziękuję wszystkim za miłe słowa na temat mojej sukienkiWidzę, ze na tym forum siedzą same dobre gusta
pati1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 11:41   #1735
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Jakiego tłustego pysznego chyba raczej. I przynajmniej nie śmierdzi paszą (moja mama tak mówi) podczas gotowania. Ja dzisiaj jak odcedzałam wodę, bo gotowałam mięsko na rosół, to odwracałam głowę albo jak musiałam patrzeć czy mi mięsko nie wypada z garnka, to na wdechu, bo nie znoszę tego smrodu. "Prawdziwa" kura tak nie jedzie. I jak się poobcina zbędną skórę, to nie jest taka tłusta A w ogóle, to Ja takiego kupowanego mięska z zupy nie wyjadam, bo jak czułam jak śmierdziało podczas gotowania, to mi się odechciewa. Samą zupę przełykam U nas na wsi też kiedyś można było kupić mleko, a teraz to już tylko jajka, ale też trzeba wcześniej zamówić. Po wejściu do unii już się rolnikom nie opłaca trzymać kilku krówek - ze szkodą dla nas

Cytat:
kiedyś na jakimś forum pojawiła się już ta suknia i od tamtej pory moja mama jest w niej zakochana im częściej ją widzę tym bardziej mi się podoba Super wybór

a co do tych sukni to pójdę i zobaczę a potem Wam powiem Coś mi się wydaje, że teraz najlepiej kupić suknię, bo w listopadzie firmy płacą podwójny podatek i dlatego się tak starają:P
Też mi się wydaje, że będzie Ci ładnie w tej sukni

Firmy płacą podwójny podatek nie w listopadzie, a za listopad, czyli do 20 grudnia ale i tak już teraz mówią, że trzeba się spieszyć z kupnem sukni, bo potem nie będzie poromocji, bo będą targi ślubne.

A moja fotografka podała mi telefoniczznie starą cenę i już mi jej nie zmieni. Teraz ma 50 zł więcej, a na spotkaniu mi powiedziała, że i tak jeszcze podniesie, bo przed targami zawsze podnosi. rok temu jak wzięłam od niej cennik, to nasz zestaw kosztował ponad dwa tysiące, a teraz będziemy mieć 1850 (ale razem z plenerem będzie 2 tys.), a na targach bez pleneru w inny dzień było te dwa z hakiem (bo się dopłaca 150 zł jeśli plener jest w inny dzień).

Wtedy ta cena mnie odstraszyła i myślę, że wiele osób też to mogło odstraszyć. Nie wiem po co te ceny tak na targi podnoszą może po to że jak zrobią promocję, że jak ktoś podpisze umowę w dniu targów, to dadzą mu 20% zniżki a i tak wyjdą na swoje a ludzie myślą, że zrobili interes życia
Stary 2009-10-18, 12:04   #1736
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 2590050 Załącznik 2590051
ten przystojniak to jej synek Ma już 14.5 miesiąca
Miłego dnia Wam życzę
Ale słodziak z tego Twojego synka

Cytat:
Cześć babki, wchodzę się pochwalić, że na salonach byłam i w troszkę ponad godzinę (z przechodzeniem między salonami) suknię kupiłam I jestem happy! Na początku maja zadzwonią się dowiedzieć, czy coś mi się z rozmiarem nie zmieniło, jeśli tak, to jeszcze raz zdejmą miarę, a jak nie, to suknia leci do szycia i w lipcu przymiarka i suknia jest moja Z bolerkiem, halką, gratisową podwiązką (i chyba nawet welonem) i krótkim trenem 1980zł, szyta idealnie na mój wymiar Jestem zadowolona I wszystkim wybierającym się na mierzenie i poszukiwania życzę takie obsługi, jak w tym saloniku, bo Panie są naprawdę wspaniałe
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Zapłaciłam razem z przesyłką 28zł....zobaczymy czy jest warta tej ceny...
Wtym linku było podane, że ona kosztuje 127 zł

Cytat:
Witajcie
Wczoraj podjęłam w końcu "ostateczną" decyzję i zamówiłam suknię Suknia będzie szyta na miarę, ale jeszcze do końca nie zdecydowałam który to będzie model- waham się pomiędzy dwoma. Bardziej podoba mi się pierwsza (już jakiś czas temu Wam ją pokazywałam), ale druga optycznie powiększa biust (a tego mi trzeba :P) Mam czas do kwietnia żeby zdecydować którą wybiorę Wiem na pewno, że będzie biała, bo w ecru wyglądałam jakoś dziwnie.
Pierwsza ładniejsza

Cytat:
Napisane przez pm1408 Pokaż wiadomość
Witamy

Cytat:
Śliczna ta suknia

Cytat:
Oj faktycznie fervex tak działa A myślałam, że tylko ja tak na niego reaguję

Byliśmy wczoraj z TŻtem u jego kuzynki, bo się jej synuś 3 tygodnie temu urodził . Instynkt macierzyński się we mnie odezwał
W ogóle wczoraj maraton mieliśmy, bo później pojechaliśmy do mojej kuzynki na urodziny, a później na parapetówę. TŻcik do tej pory śpi
Wczoraj by o mały włos pobił swojego kumpla, za to, że się niewłaściwie do mnie odezwał Zawsze mnie broni mój bohater
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 12:13   #1737
chilanes
Zakorzenienie

Martoolko we mnie też się ostatnio instynkt macierzyński odezwał, jak odwiedziliśmy koleżankę i jej 2 miesięczną córcię ;]
Stary 2009-10-18, 12:16   #1738
metkaa
Zakorzenienie

czesc

pm1408
witaj

chilanes jestem ciekawa twojej sukni tak po prostu, pewnie jak wiekszosc dziewczyn

Prymulkaaa szerokosc obraczek fajna ale same w sobie mi sie nie podobaja,

janiiis pierwsza suknia zdecydowanie ładniejsza,

pati1920 sukienka ładna
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 12:18   #1739
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolko we mnie też się ostatnio instynkt macierzyński odezwał, jak odwiedziliśmy koleżankę i jej 2 miesięczną córcię ;]
A jak u TŻta jego instynkt ojcowski? Mój TŻ jeszcze się boi takie maleństwo brać na ręce (jak dzidzia ma tak3-4 miesiące to dopiero wtedy ma odwagę ją wziąć, bo tak się boi, że krzywdę zrobi ), ale instynkt ojcowski to on ma Wczoraj bacznie obserwował akcję przewijania maleństwa no i oczywiście fotki mi robił i wszystkim pokazuje jak fajnie wyglądam z dzieckiem
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 12:45   #1740
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Co do fervexu, to w razie bezsenności możesz go stosować jako środek nasenny
ja na szczescie na bezsennosc nie cierpie, choc jakby mnie tak kiedys dopadlo...
tyle, ze na opakowaniu jest napisane, ze nie mozna go stosowac dluzej niz 5 dni bez konsultacji z lekarzem

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Jakiego tłustego pysznego chyba raczej. I przynajmniej nie śmierdzi paszą (moja mama tak mówi) podczas gotowania. Ja dzisiaj jak odcedzałam wodę, bo gotowałam mięsko na rosół, to odwracałam głowę albo jak musiałam patrzeć czy mi mięsko nie wypada z garnka, to na wdechu, bo nie znoszę tego smrodu. "Prawdziwa" kura tak nie jedzie. I jak się poobcina zbędną skórę, to nie jest taka tłusta A w ogóle, to Ja takiego kupowanego mięska z zupy nie wyjadam, bo jak czułam jak śmierdziało podczas gotowania, to mi się odechciewa. Samą zupę przełykam U nas na wsi też kiedyś można było kupić mleko, a teraz to już tylko jajka, ale też trzeba wcześniej zamówić. Po wejściu do unii już się rolnikom nie opłaca trzymać kilku krówek - ze szkodą dla nas
ja tam az takiego nosa to nie mam z reszta jeszcze nigdy w zyciu zupy nie ugotowalam (oprocz takich z torebki )
jedyne mieso jakie jem z zupy to wolowina, ktora jem z sosem chrzanowym
za wiejskim mlekiem tez nie przepadam - dla mnie zdecydowanie za tluste a jeszcze jak jest cieple prosto od krowy to w ogole fuuuuj wole takie 1,5% z kartonu
co do jajek to tez nie mam tak wrazliwych kubkow smakowych zeby czuc roznice
za to prawdziwe maselko i twarozek

a ja ogladam dzieci znajomych i zero instynktu wrecz przeciwnie
z reszta mojemu TZowi chyba tez niespiesznO ojciem bedzie dobrym, ale w swoim czasie

robie liste piosenek, ktore beda grane z cd w przerwach zespolu
muzyka to jednak poprawia humor slucham sobie na you tube i az mi sie tanczyc chce
jeszcze bede musiala sprawdzi z repertuarem zespolu zeby to byly takie piosenki, ktorych oni nie spiewaja bedzie duzo Queen, Pink Floydow, Rolling Stonesow, Guns'n'Roses, Kultu, Michaela Jacskona, Goraczki sobotniej nocy i Grease do tego Abba, The Clash, Bee Gees, Roxette, Myslovitz, Bregovic itp itd.
tak sobie mysle, ze je jakos ponumeruje na plycie i ustawie np. 3 szybkie, 1 wolna i zespol poporstu bedzie puszczal jak bedzie szedl na przerwe

ooo teraz mi leci Pink Floyd - High Hopes

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-18 o 12:46
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości