![]() |
#1231 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Czasem, żeby odnaleźć prawdę trzeba poruszyć góry.
![]() |
#1232 |
Przyczajenie
|
przestaje liczyc na cos wiecej, bo wiem, ze to szczescie juz dawno trzymam tylko w jednej rece.. znasz moj cel: byc pewna, chociaz raz, na stowe.. chce ufac tobie, a nie tym, ktore robia do ciebie podjazd! czuje bliskosc, lecz zawsze tylko przez chwile. chwila psuje ten czas, wiesz? znow ku.rwa jest tak, jak bysmy sie nie znali.. moj problem, to TWOJ sposob myslenia! moze chce tej tandetnej milosci zamiast prawdy?
#1233 |
Rozeznanie
|
wybaczyć trzeba potrafić. błędy - dostrzegać też swoje. miłością można się bawić. do tego potrzebnych jest dwoje. świat mieści się w Twoich oczach. Obudził ją sen. Dziewczyna uchyliła rzęsy omijając oddech.
Zbadała skąd sączy się światło. Spojrzała na cień za oknem. Przeniosła wzrok w zielonych tęczówkach na białą kartkę. Stanęła nad stromym brzegiem cała drżąc, z bólu wykrzywiła usta. Dlaczego ciągle krąży ? Dlaczego ciągle słów szuka ? Przecież po Nas milczenie. Przymknęła oczy pośpiesznie. Opuściła zimną planetę. dobranoc, Perełki. ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-17 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Raczkowanie
|
to może dodam coś od siebie .. (;
a Twoje imię markerem pisane na szkolnej ławce śpimy przytuleni jak dwoje szczeniąt , którym zdechła suka mokre parapety myśli poodwracane prostopadle tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście czarować możesz wszystkich - mnie nie oszukasz |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Przyczajenie
|
mieszkasz u mnie bardzoo długo, z lewej strony. nigdy cię nie wymelduję.
#1236 |
Zadomowienie
|
![]() <3moja ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------- a pewnego dnia , zatopisz się w jego piwno-brązowych oczach i zrozumiesz, że on kocha inaczej . dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce . to nie było tak, ze on jej nie kochał czy coś . ja po prostu nienawidzę tej jesieni ! którą niegdyś kochałam , dzięki Tobie . a dziś znowu wrócił , znowu zapukał , stanął w drzwiach w tymi cholernymi konwaliami , i znów przepraszał..a ja wybaczyłam . I`m addicted to thrill . /jestem uzależniona od emocji./ back to runnin` circles round . /wracam do tego samego, ciągle to samo./ zamiast więcej rozumiem mniej . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-17 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały, bo chyba coś mi tam mignęło. Przepraszam jeśli coś dzisiaj nie wyjdzie, ale jestem w stanie 'wyższej świadomości'.
___________ 1. Żałosne nasłuchiwanie dźwięku telefonu, który nigdy nie dzwonił. 2. Wszechogarniający obłęd i otępienie. 3. -Dlaczego nie chcesz dać mi szansy...? -Bo zawsze dawałam. Nawet jesli dostawałeś ode mnie solidnego kopa podawałam Ci rękę i pomagałam wstać pomimo, że podnieść powinieneś się sam. Tym razem nie dość, że nie podam Ci ręki to jeszcze przygniotę Cię czymś twardym byś nie mógł się podnieść. 4. Dziś minęła mnie moja największa miłość, nawet mnie nie poznając. 5. Za oknem deszcz. Jak to dobrze, że pada. Znów będę mogła ukryć zapłakane oczy pod wielkim kapturem. 6. Naucz się jak nie ranić innych i wtedy przypomnij sobie mój adres. 7. Jestem dla Ciebie jak bazgroł na rogu kartki rysowany podczas nudnej lekcji: pomagający zabić nudę, by za moment wylądować zapomniany na dnie plecaka. 8. -Napisałam Ci list. -Nic nie dostałem. -To dziwne. Na kopercie napisałam "Do najgorszego kłamcy i manipulatora wszechczasów". Może masz jakąć konkurencję w tej dziedzinie. 9. Chcę doczekać czasów, gdy nie będę bała się myśleć w Twojej obecności. 10. Co Ty możesz wiedzieć o bólu jak dla Ciebie ból zęba jest najgorszą katorgą na świecie... 11. -Zaparzę Ci miętę. -Ale mnie nie boli brzuch. -Wiem. Ale podobno, gdy ludzie się kochają, to czują miętę. Może zadziała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zadomowienie
|
Kiedyś mnie nie poznasz i będziesz o mnie cholernie zazdrosny.
![]() |
#1239 | |
Zadomowienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;14785055]
i tak przy okazji,uwielbiam : panna_miodowa,lovers2frie nds,chcialam byc,cherriies,babanowabra zylijka,z innej bajki, itd. ![]() dziękuję! baaardzo mi miło ; * Cytat:
cudowna ! ; * ___________________ Serce mi wali. Słyszysz?
I choć miałabym czekać cały wiek, wiem że wrócisz.. bo kochasz mnie. Widzisz mnie taką, jaką chciałbyś żebym była.. tak się boję - o Ciebie - chcę, żeby był ślepy na wszystko, co nie jest mną.. Do pewnych rzeczy już się nie wraca, zostawia się je daleko w tyle. więc nie daj mi powodu, a ja Cię nie zawiodę.
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
dżizas, ale powitanie, dziękuję Wam
![]() ![]() ty patrzysz na mnie ja na ciebie i nikt nic nie wie, tylko nasze serca mocniej biją. królowa tańca, tańczy boso gdy ma chęć. butelkowanie wspomnień. jak mam opisać stan uczuć mój. może słowami "a idź ty w ch*j" . zawsze kiedy myślę o Tobie mam rumieńce na twarzy, uśmiech od ucha do ucha i erotyczne myśli. wiesz tęsknię za tobą.
#1241 |
BAN stały
|
Oczyszczam umysł ze zbędnych marzeń i myśli ;/ Trafiłam obok? Widocznie tam był mój cel. Nawet źródłom dospiera pragnienie gdy niema obok Ciebie . |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
BAN stały
|
A echo Twych słów, kołysze mnie do snu.
Jedni szaleją z miłości, inni z jej braku. Zdecydowanie należę do tych drugich. Jestem z tych co bluźnią, chuliganią i się nie poddają. Z tych, co dopóki nie dostaną po dupie od życia to się nie zrozumieją. . , |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem w sumie, o jakie bajeczki Ci chodzi... Ale opisy mogę dodać ![]() I tylko Twoj uśmiech pcha mnie do przodu. Patrzę w twe oczy i widzę najszcześliwszą osobę na ziemii-siebie <3 Czasem jakiś dotyk, jakieś wzruszenie, bezpieczny ląd i czyjeś ciepłe ręce. Czasem wystarczy. Czy to nie jest wielka rzecz - znaczyc dla kogos wszystko? Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz?... Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz?... Za takie szczęście oddam życie... Wszystko wizaż, ale nie mam siły szukać dalej, wybacz Słonko ![]() ___________ To dla Niego chciałam żyć...
Tak mi źle, że nawet się uśmiecham. .. Chcę, żebyś znów trzymał mnie za rękę, kiedy tak panicznie boję się ciemności... Bo byłeś pierwszy. Dlatego Cię nie zapomnę.
![]() |
#1244 |
Rozeznanie
|
kochane ubóstwiam Was < 3
![]() __________________
Kłam proszę, kłam, nie chcę znać Twoich wad. zamykam rozdział życie, go wymazuje.. a tam.. w sobie.. nie potrafię nawet oddychać W ciszę krzyczę szeptem, którego nikt nie umie usłyszeć.. - Dlaczego płaczesz? - Nie płacze! - A te łzy które Ci z oczu płyną? - To nie są moje łzy. - A czyje? - Przyłóż dłoń do piersi mojej, czujesz? - Dlaczego Ci tak serce kołacze? - To właśnie ono płacze. ej ty,niebieskooki ! pójdziemy na spacer? najbardziej z tego wszystkiego nie lubię beznadziejności samotności tęsknoty i j e s i e n i. nie lubię jesieni dlatego, że gdy idę po mieście i jest mi zimno nie mam po kogo zadzwonić, żeby przyjechał i mnie przytulił. może jestem samotną dziewczynką, która stoi pośrodku czegoś, czego tak naprawdę nie rozumie.. Nie mam zamiaru spełniać czyjś oczekiwań, w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać. .bo ona czeka na jeden głupi sms, nic więcej. zobacz tak niewiele a tak bardzo może kogoś uszczęśliwić. Tęsknota w rozmiarze XXL. To nie było tak, ze on jej nie kochał czy coś.. Ta miłość po prostu nie miała szans na przetrwanie.. Czasem trzeba się pogodzić ze stratą nie walczyć w czymś z czym nie mamy szans.. Trzeba podnieść się i na nowo uwierzyć w miłość czystą prawdziwą i magiczną ... Nie można jej skreślać tylko przez jedno potknięcie . jak mała dziewczynka czekam, aż ktoś chwyci mnie za rękę i poprowadzi przez życie. siadałam przy komputerze, czekałam 3 sekundy, ledwo zdążyłam się ogarnąć, a już witałeś mnie z gwiazdką przy dwukropku. Teraz monotonia, zero wiadomości ... nienawidzę siebie za to , że nie powiedziałam Ci tylu ważnych słów . i być może nigdy się o nich nie dowiesz.. za to , że zawsze jest na wszystko za późno . zawsze . ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować i oczywiście oszukuję się, że to nie chodzi o Ciebie.`
#1245 |
Przyczajenie
|
#1246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________ koktajl emocji. Kochać teraz muszę za Ciebie. a Ty o tym nie wiesz, bo dopiero Ci powiem. smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka.. dać skołatanym myślom odpocząć-już pora. może go nie kocham , tak to prawdopodobne , że tylko go lubię , ale ciągle o nim myślę , i zastanawiam się co robi , i jak się czuje , czy wszystko mu się udało , czy myśli o mnie tyle co ja o nim . nie nie kocham go. ale zdecydowanie jest na dzień dzisiejszy najważniejszym mężczyzną w moim życiu po prostu, coś nagle się we mnie przestawiło i nie umiem tego opisać i wciąż cię nie ma, choć udaję, że jesteś. Głupota - jest też pewnym sposobem używania umysłu. ej to nawet zabawne mijać się tak obojętnie! Wyłamywała sobie palce, ażeby pohamować się od łez, których wstyd jej było nawet w pustce i w nocy
![]() |
#1247 |
Zadomowienie
|
papergirl, agattee, suve - <3
frizz? ;> dostaniesz! ------------------------------- czasami chciałabym aby razem z oczami zamykały się uszy . -spójrz mi w oczy! -nie, nie mogę. -możesz, spójrz! -ale nie chcę! nie chcę cały czas ci tego wybaczać! nie rozumiesz, że cierpię?! a ty za każdym razem, gdy ci wybaczam robisz to samo! dlaczego. po jej policzku spłynęła pierwsza łza. -spójrz, proszę. spojrzała. i znowu popełniła ten bezmyślny błąd, kolejny raz utonęła w błękicie Jego władczego wzroku. a przecież nie chciała . bo serce wie, że 'ma swoje racje, których rozum nie zna' . i znowu jestem Pragnieniem na którego drodze znowu pojawił się Sprite. znowu się dałam nabrać, to pewnie dlatego, że zmienił się kształt butelki i Producent wrzucił na rynek nowy smak . pewnie dlatego znowu popełniłam ten błąd, Głupia! jak mogłam nie zauważyć, że to ten sam gatunek napoju i znowu będę musiała wypić ten trunek do dna do ostatniej kropli-goryczy. dlaczego? bo takie Pragnienie nie ma z Tobą szans . Ona uczy się na swoich błędach a On swoich nawet nie dostrzega. i jak tu znaleźć kompromis . wylała na swoją głowę kubeł zimnej wody aby ugasić pragnienie... serca.
#1248 |
Raczkowanie
|
Jak mogę płakać
skoro się nie znamy . . ? Tym razem nie wystarczy zwykłe słowo 'sorry' . raniliśmy się nawzajem , a jesteś wciąż jedynym . . mm . wróciła agattee ze swoimi boskimi opisami . ![]()
![]() |
#1249 |
Raczkowanie
|
Niosę, niosę, niosę szatana śmiech... ![]() Temu tak, temu nie, temu daj, temu weź... Kto nam każe tak wariować? Przecież ja Cię tylko kocham... ![]() Nie pytaj mnie dlaczego jestem tu, dlaczego chcę wykrzyczeć cały ból, nie znam wszystkich odpowiedzi - jedno wiem, Ja ocalę Ciebie, Ty ocalisz mnie... ![]() ________ yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
xoxo
|
kama2704 nie chce się czepiać ale możesz trochę dokładniej spr jakie opisy dodajesz bo ostatnio powtarzają się często z moich postów
![]() ___________________ Będę jak koszulka odwrócona na lewą stronę. Będę przeciw, na opak i dwa kroki od piekła. Bo mogę. Bo taki jest urok wolności. Zamyka oczy, odcina sie od świata, to takie proste gdy się ma nadzieję. Przytulona do poduszki czuje Jego zapach, zamyka oczy, widzi Jego twarz, Zasypia spokojnie z uśmiechem na ustach... Uczucia nie można zaplanować. Bo... czasami coś gaśnie w nas, i traci się kawałek siebie, którego nie da się zastąpić innym, podobnym... ` . bo życie jest tylko momentami piękne .. cierpimy, bo oczekujemy, że w danej sytuacji każdy zachowa się tak, jak my byśmy się zachowali. Przydałoby się czasem zrobić fragmentację pamięci. Kocham Cię i nie kocham, lubię Cię i nie lubię, pragnę Cię i nie pragnę... Cholera jasna co się ze mną dzieje??? Gdzieś tam na dnie duszy mej, wciąż czuję zapach skóry twej.. ...ale wiesz czasami jak cos boli i podzielisz sie z bliska osoba tym, to boli mniej... Nie umiem cię pocieszyć, kiedy patrzysz w przeszłość, ale mogę wziąć dobre wino i pójść tańczyć w deszczu z tobą Zdrowa dusza uwięziona w 4 ścianach domu wariatów...Dlaczego nie mogę stąd uciec?! -Cześć , przyszłam TU bo widzę ze zaprzyjaźniłaś się z SAMOTNOŚCIĄ. -A Ty .... kim jesteś ? -Nazywam się MIŁOŚĆ , miło mi.. -Odejdź , odejdź i nigdy nie wracaj ! -Dlaczego ? -Bo to właśnie przez Ciebie dziś jestem samotna.. -Alee kiedy... -NIE ! nie mów już nic..proszę odejdź i nie mów nic..wolę być sama ze sobą , niż ze złamanym sercem ! Człowiek pozbawiony przyjaciół, to człowiek, któremu życie ukradło uśmiech. Droga do miłości jest jednokierunkowa tylko, że w naszej podróży zatrzymało mnie czerwone światło to ja. to tylko ja. świat po mnie płakać nie będzie.[/B]
#1251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze,gdy biore oddech-oddycham Toba,a moje serce znów zaczyna bić ![]() Miłość kobiety jest morzem falującym ku wieczności.. Tak to zawsze było, że za złotem goni cały świat, a ja wiem Twoja miłość to jest skarb jedyny jaki znam... <3 ![]() Co to jest miłość? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca. Zazdrość towarzyszy namiętności tak jak dym płomieniom i jak nadmiar dymu może ugasić ogień, tak miłość może utonąć w morzu podejrzeń. Jeśli naprawdę kochamy musimy bezgranicznie ufać drugiej osobie. Zazdrość odzwierciedla niepewność tego, kto ją okazuje.. - Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w Twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli. Najważniejsza jest ta miłość, którą masz.. Nie są mojego autorstwa,ale mam nadzieję,że się do czegoś przydadzą ![]() ![]() ..............
Po co mam czekać 100 lat na księcia z bajki skoro mam Ciebie tu i teraz?
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
BAN stały
|
Kolejna kawa, kolejna nieprzespana noc. I tylko po to, żeby nie przegapić żadnego smsa od Niego.
No i co, że dodałam komentarz do jego profilu na nk. Ale zobacz, Ty masz buziaka a on nie! ![]() .
Edytowane przez agrr Czas edycji: 2009-10-17 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Miłość ma stymulować, zmieniać, czasem łagodzić
i przytulać,czasem wpieniać aż do migotania ...
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
- mi też nie udało się z miłością
- ale przynajmniej nie zrobiłaś sobie planów na całe życie - na całe nie, ale na kolejne pół tak Zdrada zakradła się do mojego życia Szowinistyczny horyzont Kochasz mnie ? To mocny zwrot Kur.wa czas ludzi zmienia ktoś mądry powiedział kiedyś Co mówisz na mój widok? nieważne, ważne jak patrzysz błysk w jej oku, widać, że lubi hardkor kręcisz mysl tak jka kofeina w redbullach 173cm miłości dla Ciebie
#1255 |
Zakorzenienie
|
Ty lubisz patrzeć na mnie, ja lubię Ciebie z bliska. sam na sam z własnymi paranojami zegar na sali westchnął i wskazówka się przesunęła. czyste myśli. nafaszerowana emocjami. Nie mam recepty na jutro chore melodie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
<3 znajdź kobietę wartościową , a nie lalkę Barbie. perfekcją nie grzeszysz. drinki z parasolką, w kubkach wóda z kolką ! para nieprzystojnych słów. razem i za ręce.
#1257 |
Przyczajenie
|
' Puść to Kur**a głośniej! Niech nie słyszę myśli. ;( '
#1258 |
Zadomowienie
|
Miłość utonęła gdzieś w reklamowych gadżetach
- Między nami tajemnica, tajemnica gdzieś wysoko tkwi.
![]() |
#1259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________ "Ej, nie pójdę do nieba, po co mam się łudzić,
i tak będę miał w piekle all inclusive." Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego. Na tym świecie nie ma dobra ani zła. Są tylko dwa puste słowa stwarzające iluzję. Iluzję człowieczeństwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Raczkowanie
|
Miło mi to słyszeć, kradnij sobie :P Cytat:
Jesteś moją inspiracją,
W wieczory chłodne i ciche. Patrzę na Twą twarz ułożoną skromnie na poduszce i widzę... Mroczne spacery wrześniową porą, Wystawy sklepów z 50% zniżką na miłość, Nasze poranki o północy gdy księżyc był w pełni, I wieczory gdy budziło się słońce. Chyba nie o to chodziło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.