Wymienię Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 23:02   #91
KNK
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Domyślam się, ale ja też mam plan Plan aby nabyć cień Young Punk taniej jak za 80zł Mój Hermesik wart ok70-80zł, dwa razy za tyle został sprzedany na ebay - konkretnie 73zł i 78zł nie licząc ceny wysyłki.
Trudno mi wyceniać nie mniej ten zapach, wolałabym na coś zamienić i tyle
że też musimy mieć te swoje dojścia to lepiej posprzedawać Hermes'a i Punka

KNK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 23:12   #92
Nevada87
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
GG do Nevada87
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
że też musimy mieć te swoje dojścia to lepiej posprzedawać Hermes'a i Punka
Na to wygląda Coś mnie ten Punk nie lubi
Stary 2009-10-17, 08:05   #93
nameless
Zadomowienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Przykro mi, ale tylko za Burberry, wklejam jeszcze dokładne zdjęcia zużycia.
OK
Więc jeśli jesteś zdecydowana zapraszam na PW
Stary 2009-10-17, 09:19   #94
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez nameless Pokaż wiadomość
OK
Więc jeśli jesteś zdecydowana zapraszam na PW
Tak, już piszę PW
Stary 2009-10-17, 13:59   #95
Furkadusz
Zadomowienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

Cieszę się - zatem proponuję przejście na PW. Pozdrawiam i miłego weekendu
Furkadusz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 14:18   #96
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez Furkadusz Pokaż wiadomość
Cieszę się - zatem proponuję przejście na PW. Pozdrawiam i miłego weekendu
Napisane, uzgodnione
Stary 2009-10-17, 15:14   #97
asik123456789
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.

Ja na sam roz sie nie zdecyduje Jesli cos dolozysz to moze tak...ale srednio to widze Smashboxem nie jestem zainteresowana.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Moge Ci jeszcze zaproponowac 2 opakowania inneov gestosc wlosow, szampon vichy dercos wzmacniajacy, i zestaw vichy lipidiose (peeling i zel pod prysznic)
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 15:16   #98
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ja na sam roz sie nie zdecyduje Jesli cos dolozysz to moze tak...ale srednio to widze Smashboxem nie jestem zainteresowana.
Asiu, pytałam Cię konkretnie czego oczekujesz i nadal niewiele na ten temat wiem...
Co masz na myśli mówiąc ''średnio''? Twoim zdaniem przedmiot o jakiej wartości powinnam Ci dołożyć abyś była zadowolona i zgodziła się na wymianę?
Po prostu oczekuję konkretnego nakierowania, bo nie mam pojęcia czego oczekujesz od tej wymiany za lolitę...
Stary 2009-10-17, 15:32   #99
olciawalczak
Wtajemniczenie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Hej,
znajdziesz wogle cosik u mnie...??podoba mi sie pare rzeczy...glownie roz chanela i blyszczyk chanela i jeszcze duzooo innych...
zapraszam
olciawalczak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 15:36   #100
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.

Agatko, mam 3 płyty z Shape: Joga wyszczuplająca, program na jędrne ciało, pilates, mogę też dodać gazety Shape Płyty są nowe lub 1 raz użyte. U Ciebie interesował by mnie tester Dior Shimmer Mogę jeszcze coś Ci dodać, napisz tylko co

ANGEL-A8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 15:46   #101
lorane
Rozeznanie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
GG do lorane

Moze znajdziesz cos u mnie? interesuja mnie cienie clinique pink truffle, zapraszam
lorane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 16:22   #102
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu, pytałam Cię konkretnie czego oczekujesz i nadal niewiele na ten temat wiem...
Co masz na myśli mówiąc ''średnio''? Twoim zdaniem przedmiot o jakiej wartości powinnam Ci dołożyć abyś była zadowolona i zgodziła się na wymianę?
Po prostu oczekuję konkretnego nakierowania, bo nie mam pojęcia czego oczekujesz od tej wymiany za lolitę...
Ja juz tak mam. W sumie nie uzywam tej lolity ale zawsze trudno sie rozstac Sporo za nia dalam. Po prostu napalilam sie zarowno na shimmer jak i na roz diora (myslalam ze cenowo by sie zgadzalo bo shimmerek jest bez opakowania, ale rozumiem, ze jestes przywiazana bylabys w stanie cos dolozyc do rozu? Sama nie wiem co bym chciala...Jak Ty to widzisz? Ja mam cala swoja wish liste w nowym watku.
Stary 2009-10-17, 18:19   #103
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez olciawalczak Pokaż wiadomość
Hej,
znajdziesz wogle cosik u mnie...??podoba mi sie pare rzeczy...glownie roz chanela i blyszczyk chanela i jeszcze duzooo innych...
zapraszam
Cześć, zaciekawił mnie podwójny puder MAC, ale mam sporo pudrów i na pewno nie chciałabym wymieniać za niego ani różu ani błyszczyka Chanel więc na razie podziękuję

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość
Agatko, mam 3 płyty z Shape: Joga wyszczuplająca, program na jędrne ciało, pilates, mogę też dodać gazety Shape Płyty są nowe lub 1 raz użyte. U Ciebie interesował by mnie tester Dior Shimmer Mogę jeszcze coś Ci dodać, napisz tylko co
Jak wyglądają te płyty? Musiałabym najpierw poczytać o ćwiczeniach jakie zawierają Same gazetki mnie nie interesują
Obie płyty za shimmera to na pewno za mało, masz wątek wymiankowy na targowisku?

Cytat:
Napisane przez lorane Pokaż wiadomość
Moze znajdziesz cos u mnie? interesuja mnie cienie clinique pink truffle, zapraszam
Dziekuję za propozycję, ale niestety nic.Pozdrawiam

Cytat:
Ja juz tak mam. W sumie nie uzywam tej lolity ale zawsze trudno sie rozstac Sporo za nia dalam. Po prostu napalilam sie zarowno na shimmer jak i na roz diora (myslalam ze cenowo by sie zgadzalo bo shimmerek jest bez opakowania, ale rozumiem, ze jestes przywiazana bylabys w stanie cos dolozyc do rozu? Sama nie wiem co bym chciala...Jak Ty to widzisz? Ja mam cala swoja wish liste w nowym watku.
Rozumiem, oczywiście jestem w stanie ''coś'' dołożyć do różu.
Z mojego punktu widzenia Twoja Lola warta jest dla mnie nie więcej jak 120zł, nowy tester na Allegro jest za 139zł. Mój róż wyceniam na nie mniej jak 90zł (kupiłam go w sklepie w Trójmieście za 129zł).
Teraz zadaję Tobie tylko pytanie czy satysfakcjonowałoby Cię jeszcze coś o wartości ok30zł ?

Zaraz będę robiła dokładki, ale nie wiem ile to potrwa więc na razie zajmę się jednym, a potem odpiszę na wszystkie nowe wiadomości
Stary 2009-10-17, 18:25   #104
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Mam to samo co Ty. Po za tym mam skłonność do trzymania się kurczowo perfum ,które przeznaczyłam na wymianę i wymyślam powody dla których nie chcę ich oddać lub finalnie robię to z bólem serca. Tak naprawdę każdy zapach jaki nabyłam miał coś w sobie co początkowo mnie urzekło, zapachy często łączą się z emocjami, w końcu poprawiają humory, przypominają o ważnych wydarzeniach, a flakoniki nierzadko są cudowne i jak takie skarby oddać...najgorsze jest jednak przy takiej ilości wybieranie zapachu jakim się w danym dniu wyperfumować, zawsze jest kilka typów i tak jak piszesz ciała nie starcza

Konkretnie z Twojego zbioru kramikowego podoba mi się niebieska La Perla , może Inside (na zapas), Jasmin Noir, Lolita L (na zapas), Suu...
Coś z tych rzeczy
Oj, to kurczowe trzymanie się perfum i wymyślanie powodów..., wiem dokładnie co masz na mysli świetnie to ujęłaś, a już myślałam, że ze mną jest coś nie tak

Mi najbardziej zależy na cieniu Guerlain i wanilii z Meksyku, ewentualnie jakiejś jeszcze wanilii, ale przed chwilą przeczytałam, że właśnie robisz dokładki więc może jak je dodasz to się wypowiem czy na czymś jeszcze, i wtedy będziemy myśleć

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 18:48   #105
asik123456789
Zakorzenienie

No tak...bo to tester a ja obliczalam jak za "normalna" lolitke. Mam ja z wymiany i dalam za nia tyle co za zwykla wiec tyle tez oczekiwalam. Kazdy traktuje testery inaczej. Poczekam za dokladkami i zadecyduje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 19:19   #106
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.

Płyty są 3, w stanie idealnym. Jesli bedziesz zainteresowana to zamieszczę fotki Pilates to 4 minitreningi brzucha, ud, posladków i ramion. Druga płyta to program na jedrne ciało plus trening spalajacy tłuszcz oraz trzecia płyta- joga wyszczuplająca, unikalny program rozciągajacy i modelujacy sylwetkę plus 6 min. trening relaksujący na każdy dzień.
Obecnie nie mam wątku na wizażu ale jako dodatek do płyt mogę Ci zaproponować np: 18ml. podkładu Dior Nude w saszetkach po 1ml. kolor 020, wodę termalną Avene z niewielkim ubytkiem, nabłyszczacz Farouk z minimalnym ubytkiem. Lub moze coś zaproponuj

ANGEL-A8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 19:29   #107
asik123456789
Zakorzenienie

A na ile wyceniasz blyszczyk clarins?
Stary 2009-10-17, 19:33   #108
króliczek
Zakorzenienie

- Cienie do powiek 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Design, w środku znajdują się 4 cienie i 1 kremowy, który służy jako eyeliner.
Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Africa Rythm (złoto-brązowy).
- Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun
sypki cień Rouge Bunny Rouge Loose Glitter Pigment
- eyeliner Rouge Bunny Rouge - Quartz Eyeliner w kolorze Devotion Ink

daj daj daj!

ależ masz piękny wątek! będę poszukiwać poza wątkiem czego tylko chcesz za te rzeczy, zwłaszcza terracottę orient sun

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

pzoa wątkiem mam np. mineralny róż bare esscentuals
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 20:19   #109
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
Oj, to kurczowe trzymanie się perfum i wymyślanie powodów..., wiem dokładnie co masz na mysli świetnie to ujęłaś, a już myślałam, że ze mną jest coś nie tak

Mi najbardziej zależy na cieniu Guerlain i wanilii z Meksyku, ewentualnie jakiejś jeszcze wanilii, ale przed chwilą przeczytałam, że właśnie robisz dokładki więc może jak je dodasz to się wypowiem czy na czymś jeszcze, i wtedy będziemy myśleć
Już dodałam tyle ile na dzisiaj mogłam, trochę perfum i kolorówki

Cytat:
No tak...bo to tester a ja obliczalam jak za "normalna" lolitke. Mam ja z wymiany i dalam za nia tyle co za zwykla wiec tyle tez oczekiwalam. Kazdy traktuje testery inaczej. Poczekam za dokladkami i zadecyduje
Zrobiłam już dokładki

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość
Płyty są 3, w stanie idealnym. Jesli bedziesz zainteresowana to zamieszczę fotki Pilates to 4 minitreningi brzucha, ud, posladków i ramion. Druga płyta to program na jedrne ciało plus trening spalajacy tłuszcz oraz trzecia płyta- joga wyszczuplająca, unikalny program rozciągajacy i modelujacy sylwetkę plus 6 min. trening relaksujący na każdy dzień.
Obecnie nie mam wątku na wizażu ale jako dodatek do płyt mogę Ci zaproponować np: 18ml. podkładu Dior Nude w saszetkach po 1ml. kolor 020, wodę termalną Avene z niewielkim ubytkiem, nabłyszczacz Farouk z minimalnym ubytkiem. Lub moze coś zaproponuj
Czy możesz chociaż znaleźć jakieś fotki z internetu, po prostu mogę mieć niektóre płyty, chciałabym zobaczyć co to jest dokładnie

Cytat:
A na ile wyceniasz blyszczyk clarins?
Mogę Ci go oddać z różem Diora za Lolitę jeśli o to chodzi

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
- Cienie do powiek 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Design, w środku znajdują się 4 cienie i 1 kremowy, który służy jako eyeliner.
Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Africa Rythm (złoto-brązowy).
- Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun
sypki cień Rouge Bunny Rouge Loose Glitter Pigment
- eyeliner Rouge Bunny Rouge - Quartz Eyeliner w kolorze Devotion Ink

daj daj daj!

ależ masz piękny wątek! będę poszukiwać poza wątkiem czego tylko chcesz za te rzeczy, zwłaszcza terracottę orient sun

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

pzoa wątkiem mam np. mineralny róż bare esscentuals
Dziękuję, bardzo chętnie bym się z Tobą wymieniła, ale nie masz nic co by mnie interesowało, napisz po prostu co miałabyś jeszcze po za wątkiem, a się zastanowię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 20:42   #110
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, bardzo chętnie bym się z Tobą wymieniła, ale nie masz nic co by mnie interesowało, napisz po prostu co miałabyś jeszcze po za wątkiem, a się zastanowię
to już piszę:

użyty dwa razy błyszczyk Diorkiss, lime glace

minerały bare esscentuals - róż, bronzer i cień do powiek, wszystko w oryginalnych pudełeczkach

prawie pełne pigmenty Maca - pomarańczowy i błyszczący różowy

rozświetlacz benefit - HollywoodGlo

benefit - dr feel good

mam też ciekawą pielęgnację organiczną Liz Earle i Purity, jeśli by Cię interesowała to popiszę więcej

chętnie wymienię najjaśniejszy Diorskin Forever, użyty około 6 razy, nie podpasował mi

miniaturka Estee Lauder Senseous, nowa

nowy Diorshow, czarny ( oddam z bólem serca, ale oddam )

pełno masełek, żeli do mycia, balsamów TBS - posiadam kokosowe, truskawkowe, orzech brazylijski, białe piżmo i inne

jak ciągle nic, to będę przeszukiwać dalej
Stary 2009-10-17, 20:58   #111
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Już dodałam tyle ile na dzisiaj mogłam, trochę perfum i kolorówki
Hmm, no to trafiłaś w dziesiątkę jeśli o mnie chodzi z tą dokładką

- Paleta cieni Quatuor Boutons De Chanel - Les Folies Noires (najnowsza kolekcja Noir Obscur). Paleta dwa razy wypróbowana, chętnie wymienię na inne cienie Chanel. Produkt zapakowany w pudełko, welurowy pokrowiec.

- żelowy eyeliner w słoiczku Bobbi Brown Long-Wear Eyeliner, kolor Violet Ink, raz delikatnie wypróbowany. Kolor to głęboki, ciemny fiolet z rozświetlającymi drobinkami. Zapakowany w kartonik.

Podobają mi się też cienie brązowe Stila. No i ciągle wanilia z Meksyku i cień Guerlain.

Może napisz jak ty to widzisz, co z tego ewentualnie mogłabyś oddać i za co

Poza wątkiem mam jeszcze kilka razy użyty róż Chanel z najnowszej kolekcji - fresque, ale pewnie go już masz

Stary 2009-10-17, 21:56   #112
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
to już piszę:

użyty dwa razy błyszczyk Diorkiss, lime glace

minerały bare esscentuals - róż, bronzer i cień do powiek, wszystko w oryginalnych pudełeczkach

prawie pełne pigmenty Maca - pomarańczowy i błyszczący różowy

rozświetlacz benefit - HollywoodGlo

benefit - dr feel good

mam też ciekawą pielęgnację organiczną Liz Earle i Purity, jeśli by Cię interesowała to popiszę więcej

chętnie wymienię najjaśniejszy Diorskin Forever, użyty około 6 razy, nie podpasował mi

miniaturka Estee Lauder Senseous, nowa

nowy Diorshow, czarny ( oddam z bólem serca, ale oddam )

pełno masełek, żeli do mycia, balsamów TBS - posiadam kokosowe, truskawkowe, orzech brazylijski, białe piżmo i inne

jak ciągle nic, to będę przeszukiwać dalej
Dziękuję za listę, ale niestety z tych rzeczy też nic dla siebie nie wybiorę...

Cytat:
Hmm, no to trafiłaś w dziesiątkę jeśli o mnie chodzi z tą dokładką

- Paleta cieni Quatuor Boutons De Chanel - Les Folies Noires (najnowsza kolekcja Noir Obscur). Paleta dwa razy wypróbowana, chętnie wymienię na inne cienie Chanel. Produkt zapakowany w pudełko, welurowy pokrowiec.

- żelowy eyeliner w słoiczku Bobbi Brown Long-Wear Eyeliner, kolor Violet Ink, raz delikatnie wypróbowany. Kolor to głęboki, ciemny fiolet z rozświetlającymi drobinkami. Zapakowany w kartonik.

Podobają mi się też cienie brązowe Stila. No i ciągle wanilia z Meksyku i cień Guerlain.

Może napisz jak ty to widzisz, co z tego ewentualnie mogłabyś oddać i za co

Poza wątkiem mam jeszcze kilka razy użyty róż Chanel z najnowszej kolekcji - fresque, ale pewnie go już masz
Testowałam dzisiaj kilka zapachów z Twojego wątku, ale żaden prócz Lolity L nie przypadł mi bardziej do gustu, teraz zastanawiam się też nad Chanel eau fraiche, którą upatrzyłam u Ciebie dawniej.
Nie wiem jak będzie wyglądała moja wymiana z asik i czy w ogóle do niej dojdzie, bo od niej miałabym Lolitę L i jestem teraz w kropce...
Czy możemy wstrzymać się jeszcze do jutra?
Dzisiaj też jestem zmęczona i jeszcze ząb mnie wykańcza
Ściskam mocno
Stary 2009-10-17, 22:02   #113
króliczek
Zakorzenienie

z bólem serca w takim razie proponuję diorskin nude, najjaśniejszy kolorek, nowy ( jeszcze się do niego nie dobrałam, a widziałam w Twojej wishliście )
może tym Cię zainteresowałam ?
Stary 2009-10-17, 22:30   #114
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:

Testowałam dzisiaj kilka zapachów z Twojego wątku, ale żaden prócz Lolity L nie przypadł mi bardziej do gustu, teraz zastanawiam się też nad Chanel eau fraiche, którą upatrzyłam u Ciebie dawniej.
Nie wiem jak będzie wyglądała moja wymiana z asik i czy w ogóle do niej dojdzie, bo od niej miałabym Lolitę L i jestem teraz w kropce...
Czy możemy wstrzymać się jeszcze do jutra?
Dzisiaj też jestem zmęczona i jeszcze ząb mnie wykańcza
Ściskam mocno
Jasne, nie ma ciśnienia Ja i tak planuję mały debiucik na luckyscent, muszę w końcu dobrać się do tych skarbów, których u nas nie ma szans dopaść

Btw, zapomniałam napisać, że mam poza wątkiem jeszcze jeden wypiekany puder/róż MAC. Gdybyś była zainteresowana, jutro napiszę jaki kolor

Też idę się położyć bo się stanowczo dzisiaj zasiedziałam
Życzę rozwiązania problemów z zębem, wiem jak takie cholerstwo potrafi człowieka zamęczyć, dużo zdrówka

Stary 2009-10-17, 23:14   #115
asik123456789
Zakorzenienie

No to w takim razie chyba sie zgodze na te wymiane Czyli ja daje lolitke, Ty blyszczyk clarins i roz dior. Jesli Ci odpowiada to zapraszam na PW
Stary 2009-10-18, 11:04   #116
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
z bólem serca w takim razie proponuję diorskin nude, najjaśniejszy kolorek, nowy ( jeszcze się do niego nie dobrałam, a widziałam w Twojej wishliście )
może tym Cię zainteresowałam ?
Jest to wersja w pudrze sypkim? Tylko taka mnie interesuje i musiałabym jeszcze sprawdzić kolor, aktualnie mam 020 lub 022 i ten jest dla mnie najbardziej odpowiedni...

Cytat:
Jasne, nie ma ciśnienia Ja i tak planuję mały debiucik na luckyscent, muszę w końcu dobrać się do tych skarbów, których u nas nie ma szans dopaść

Btw, zapomniałam napisać, że mam poza wątkiem jeszcze jeden wypiekany puder/róż MAC. Gdybyś była zainteresowana, jutro napiszę jaki kolor

Też idę się położyć bo się stanowczo dzisiaj zasiedziałam
Życzę rozwiązania problemów z zębem, wiem jak takie cholerstwo potrafi człowieka zamęczyć, dużo zdrówka
Dziękuję, dzisiaj przynajmniej rano jest już lepiej

Ja właśnie czekam na paczuchę z Luckyscent, co prawda 40$ za wysyłkę poszło do Wisły (mogliby mieć tańszą wysyłkę) ,ale miałam straszną ochotę na dwa zapachy i nie mogłam się oprzeć

Co do naszych negocjacji to na Lolitę L wymienię się z Asik, więc przedmiotem moich zainteresowań pozostała Chanel Chance, nie chcę jednak podejmować pochopnych decyzji i muszę przejść się do perfumerii, mam nadzieję ,że bardzo Ci się nie śpieszy i nie ma teraz ciśnienia?
Miłego dnia

Cytat:
No to w takim razie chyba sie zgodze na te wymiane Czyli ja daje lolitke, Ty blyszczyk clarins i roz dior. Jesli Ci odpowiada to zapraszam na PW
Tak Proszę Cię jeszcze o ile to możliwe o zdjęcie zużycia, tak dla pewności
Stary 2009-10-18, 11:34   #117
asik123456789
Zakorzenienie

To w takim razie bedziesz musiala jeszcze poczekac bo na weekend przyjechalam do domu rodzinnego a lolitka zostala u moim mieszkaniu. Bede mogla zrobic zdjecie dopiero jutro. No mam zepsuty aparat wiec moge jedynie wyslac Ci na kom.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 11:49   #118
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
To w takim razie bedziesz musiala jeszcze poczekac bo na weekend przyjechalam do domu rodzinnego a lolitka zostala u moim mieszkaniu. Bede mogla zrobic zdjecie dopiero jutro. No mam zepsuty aparat wiec moge jedynie wyslac Ci na kom.
W takim razie mam taką propozycję
Ściągnij dowolne zdjęcie z internetu i po prostu zaznacz linią zużycie, takie jakie jest w Twojej lolitce
Flakon Lolity jest dosyć nieregularny dlatego oprócz zdjęcia zależy mi na Twoim zdaniu i potwierdzeniu ,że faktycznie ubytek to 10ml, a nie np 15 czy 20ml
Stary 2009-10-18, 11:50   #119
Gleameil
Rozeznanie

Przekupka: 30 pkt / 97% pozyt.

Cos za Perfumki Fuel?

Posiadam płytkę "Pilates dla każdego" (Shape)

zerknij również na moją kolorówkę

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=371134
Gleameil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 11:59   #120
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez Gleameil Pokaż wiadomość
Cos za Perfumki Fuel?

Posiadam płytkę "Pilates dla każdego" (Shape)

zerknij również na moją kolorówkę

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=371134
Niestety nic ciekawego dla siebie nie znalazłam, a sama płyta to za mało na perfumy. Dziękuję za propozycję i pozdrawiam.

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości