Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-17, 10:24   #1111
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Cześć Dzień dobry

Wita Was ledwo żywa Limonka. Przeziębienie zaatakowało mnie na całego i jeśli Niuniuska czuje się jak po zderzeniu z tirem ośmielam się twierdzić, że ja miałam kolizję minimum z dziesięcioma. Myślałam, że wczoraj nie wrócę do domu. Z tramwaju wysiadałam dokładnie co dwa przystanki, bo było mi tak niedobrze i tak kręciło mi się w głowie, że obawiałam się, że lada chwila zemdleję. Na szczęście jakoś dotarłam do domu i padłam na łóżko na którym przespałam ponad 12 godzin z małymi przerwami na siusiu/wydmuchanie noska/ratowanie się Coldrexem Max Grip. Teraz już trochę odżyłam (przynajmniej nie mam gorączki i nie boli mnie już tak koszmarnie głowa), więc korzystam z tego, żeby do Was zajrzeć

Na początek najważniejsze...

Joyce- GRATULUJĘ PANI MAGISTER!!!
Oczywiście od początku wiedziałam, że właśnie tak się to skończy co nie umniejsza mojej radości, że tak dobrze Ci poszło

No to teraz dalej...

A jeśli chodzi o szkolenie. Było zaskakująco miło Głównie dlatego, że były dziewczyny z firmy, z którą na codzień współpracujemy i które do tej pory znałyśmy tylko przez telefon. Fajnie było wreszcie zobaczyć się face to face A ponieważ na szkoleniu nie było nic czego byśmy już nie wiedziały... Nic nam nie przeszkadzało, żeby potraktować tego spotkania jako czysto towarzyskie

Zmykam, ale na pewno zaklikam później Dziś i tak pewnie nie wychylę nosa z domu. Pa pa pa
Hej Kochana Dziękuję bardzo za gratulacje, dalej czuję się świetnie i chodzę dumna jak paw
Bardzo mi przykro, że jesteś tak przeziębiona. Zalecam spędzić cały dzień w łóżeczku, w ciepłej piżamie, z herbatą w ręku! Rozkaz wykonać!
Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
ja w poniedzialek mam czas do 16, ale np. wtorek mi juz wsiera wno moge raczej caly dzien (przynajmniej na dzisiaj) malinn co Ty na to??moze i blokerka sie zalapie bo poniedzialek nie bylo szans? a marei gdzie Ty nam zniknelas??
Wtorek byłby superowy! co na to inne dziewczynki?
Cytat:
Mmmm... Dziewczyny, mówię Wam jaką pyszną owsiankę zrobiłam sobie na śniadanie! Z serkiem homo naturalnym startym jabłkiem, miodem i... przyprawą piernikową Pycha, pycha, pycha!

Ech... Miałam się uczyć, żeby móc się pochwalić takim sukcesem jak Joyce ( ) ale nic mi do głowy nie wchodzi... Mogłam przy okazji wizyty w aptece kupić sobie coś wspomagającego koncentrację
Kochana, jeszcze zdążysz się nauczyć, zresztą wystarczy, że coś bąkniesz i będzie super. Wiem, że to wszyscy mówią, ale wczoraj sama mogłam się przekonać, że obrona to tylko formalność! Trochę stresu, dużo śmiechu, a potem duuużo piwa!

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:48   #1112
fiolusiek
Zakorzenienie

Joyce gratuluje

hello reszcie ja wlasnie wrocilam do domku w koncu o dziwno nie bylo wczoraj strasznie niedietetycznie ale jak widze swoj brzuch to mi sie slabo robi ale co tam
wczoraj M przeprowadzil ze mna powazna rozmowe stwierdzil ze niedlugo czeka nas wiele imprez i ja jako jego dziewczyna MUSZE mu towarzyszyc odebralam to jako ze jestem jak piesek do towarzystwa i mu to powiedzialam wiec w najlbizszym czasie czeka nas jakies wesele, zakonczenie jego studiow + jakies bankiety i on jako projektant musi sie na nich pojawiac bo tam mozna wiele spraw zalatwiac nie podobaja mi sie jakos te baniety. wesele jakos zniose ale reszta nie dosc ze nie mam w czym isc to jeszcze tanczyc nie umiem i wogole porazka na calej linii
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:06   #1113
Niuniuska
Wtajemniczenie

Hej niunki moje

Wpadłam ino na momencik, żeby pogratulować naszej magistrowej Joyce! no to wieeeeeeeeeeeeeeeeeelkie gratki kochana Wiedziałam, że sobie pięknie poradzisz Zuch!

A Was wszystkie całuję mocno i ściskam
Dopiero wróciłam z zakupów i pędzę robić żarełko... Buuuuziiiiiiioooleeee:cmo k:

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 18:04   #1114
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
Ziomki;(
wlasnie skonczylam oglagac dwa pierwsze odcinki 6sezonu chirurgów
o matk oz bórka ja ksie opłakusiłam;(((((((((
GEORGE NIE ŻYjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee;( bu bu bu bubububububububub;(
Tyśka!!! Przecież ja dopiero 2 sezon skończyłam!!! Takie tajniackie szczegóły pisze się na biało!! I co ja mam teraz z tą wiedzą zrobić?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
ale jak widze swoj brzuch to mi sie slabo robi ale co tam
Fioluś, Ty masz chyba lekką obsesję. Gdybym ja schudła tyle, co Ty chodziłabym dumna jak paw i niebotycznie szczęśliwa. A Ty w kółko wytykasz swoje (zapewne tylko domniemane) wady! Jak tak można?

Cytat:
wczoraj M przeprowadzil ze mna powazna rozmowe stwierdzil ze niedlugo czeka nas wiele imprez i ja jako jego dziewczyna MUSZE mu towarzyszyc odebralam to jako ze jestem jak piesek do towarzystwa i mu to powiedzialam wiec w najlbizszym czasie czeka nas jakies wesele, zakonczenie jego studiow + jakies bankiety i on jako projektant musi sie na nich pojawiac bo tam mozna wiele spraw zalatwiac nie podobaja mi sie jakos te baniety. wesele jakos zniose ale reszta nie dosc ze nie mam w czym isc to jeszcze tanczyc nie umiem i wogole porazka na calej linii
Aleś Ty na niego cięta kobieto! Imprezy to chyba jeszcze nie najgorszy koszmar!! Można się zabawić, a i jest wymówka, by kupić nową kieckę, skoczyć do fryzjera, kosmetyczki....

Limonko, zmykaj pod kocyk!

Ale dziś miałam sen. Śniło mi się, że byliśmy z TŻetem w Chorwacji . I było tak cudnie jakby to był miesiąc miodowy ...
No dobra, poranek też miałam miodowy .
A potem wpadli moi rodzice z którymi pojechałam kupić dywan do salonu i dwa mniejsze do drugiego pokoiku i przedpokoju. Kupiłam też sobie fajniutkie rękawiczki. Brązowe z takimi malusieńkimi naszywanymi koralikami . I prawie namówiłam tatę na kupno płaszczyka dla mnie. Tyle, że on wymyśla gorzej niż baba, i żaden płaszcz mu nie pasował . No ale jest nadzieja, że w końcu będę miała swój wymarzony płaszczyk . A w poniedziałek wybieramy się jeszcze w poszukiwaniu kompletu narzut do salonu .
Potem z TŻetem pojechaliśmy uzupełnić lodówkę, po czym ja się zabrałam na basen a TŻet został w domu i przygotował spaghetti .
Zmykam sprawdzić pozostałe wątki.
Miłego wieczorku!!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 18:48   #1115
ines85
Zadomowienie

Dobry wieczór!!!

Kurcze dziewczyny mam doła ....

Życze Wam miłego wieczorku!!!
Stary 2009-10-17, 18:57   #1116
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Tyśka!!! Przecież ja dopiero 2 sezon skończyłam!!! Takie tajniackie szczegóły pisze się na biało!! I co ja mam teraz z tą wiedzą zrobić?
o faken faken;/ sorki, ale nie moglam sie opamietac.
zapomnj o tym
jeszcze przed Toba tyleo dcinkow ze na pewno zapomnisz o tym

Cytat:
Ale dziś miałam sen. Śniło mi się, że byliśmy z TŻetem w Chorwacji . I było tak cudnie jakby to był miesiąc miodowy ...
No dobra, poranek też miałam miodowy .
fajno Ci kochana....ja mialam jakis tragiczny sen!!!
snilo mi sie ze okazalo sie ze jestem smeirtelnei chora!!!!!

obudzilam siez takim zonkiem ze nie wiedzialm co sie dzieje;/;/;/;/;/;/
i caly dzien jestem w stresie
Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
kurcze, nie miej, Skarbu, szkoda czasu na doły: roza:
my Cie tu lof, przecie ju noł
Stary 2009-10-17, 19:13   #1117
ines85
Zadomowienie

Cytat:
kurcze, nie miej, Skarbu, szkoda czasu na doły: roza:
my Cie tu lof, przecie ju noł
i know

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 20:03   #1118
Kostka09
Zakorzenienie

Skarby ta dzisiaj instaluje mamie kompa bo sobie zakupila i ja troche poduczalam
a teraz to juz padam i jutro Wam odpisze juz...
ale ines - nie smutkowac wracaj i pisz co sie stalo skarbie???

niunia - milej zabawy

fiolusku - po czesci Cie rozumiemja tez nie lubie takich reprezentacyjnych wyjsc tylko czasem ale z musu to nie a wesel to juz wogolewiem dzik jestem ale masz z czego byc dumna, tylko byc moze dalej nie czujesz sie dobrze w swojej skorze czy tak??

buziory ida spac
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 20:53   #1119
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
No hej Kochane!
Pani magister Barbara (also known as Joyce) się zgłasza Obrona była szybka, miła i przyjemna i wylądowałam z oceną 4+ Tż tak samo
Oczywiście po obronie poszliśmy na piwko, a takie prawdziwe opijanie jutro wieczorkiem. Już się nie mogę doczekać
Tż zabrał mnie na pizze po piwku, więc wiecie jak z dietą no ale potem wylądowaliśmy w łóżeczku i się... poprzytulaliśmy, więc trochę spaliłam tych kalorii
Przepraszam, że nie odpisuję indywidualnie. Wszystkie Was czytam regularnie i od jutra zacznę odpisywać.
Aha i uwielbiam was, że tak za mnie kciuki trzymałyście!
Miłego wieczorku!
gratuluje

Cytat:
Mamrotko- prawda jak ten czas leci? Też mi się wydaje, że dopiero co nam powiedziałaś, że zostaniemy ciociami, a tu już 35 tc... Przypomnisz mi kiedy masz termin?
26.11.09

Cytat:
Dobry wieczór!!!

Życze Wam miłego wieczorku!!!
co sie stanelo myszeczko?
Stary 2009-10-18, 03:55   #1120
Limonka1987
Zakorzenienie

Dzień dobry Chociaż o tej porze to może raczej dobry wieczór...?

Cytat:
Hej Kochana Dziękuję bardzo za gratulacje, dalej czuję się świetnie i chodzę dumna jak paw
Zupełnie słusznie

Cytat:
Bardzo mi przykro, że jesteś tak przeziębiona. Zalecam spędzić cały dzień w łóżeczku, w ciepłej piżamie, z herbatą w ręku! Rozkaz wykonać!
Tak też właśnie zrobiłam... do momentu aż mało mnie szlag nie trafił od leżenia i czytania/oglądania TV co zupełnym przypadkiem zbiegło się z telefonem koleżanki wyciągającej mnie na mały shopping. Tak więc, żeby być konsekwentną w tym co mówię o niewychodzeniu cały dzień z domu... chwilę później szykowałam się już na wyjazd do centrum handlowego Nawet na łożu śmierci nie tracę ochoty na zakupy

Cytat:
Kochana, jeszcze zdążysz się nauczyć, zresztą wystarczy, że coś bąkniesz i będzie super. Wiem, że to wszyscy mówią, ale wczoraj sama mogłam się przekonać, że obrona to tylko formalność! Trochę stresu, dużo śmiechu, a potem duuużo piwa!
Trzymam cię za słowo
Ech... Najbardziej do mnie przemawia ten fragment o piwie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Dopiero wróciłam z zakupów i pędzę robić żarełko...
Jak wyszedł seksi fleksi torcik?

Cytat:
A potem wpadli moi rodzice z którymi pojechałam kupić dywan do salonu i dwa mniejsze do drugiego pokoiku i przedpokoju. Kupiłam też sobie fajniutkie rękawiczki. Brązowe z takimi malusieńkimi naszywanymi koralikami . I prawie namówiłam tatę na kupno płaszczyka dla mnie. Tyle, że on wymyśla gorzej niż baba, i żaden płaszcz mu nie pasował . No ale jest nadzieja, że w końcu będę miała swój wymarzony płaszczyk . A w poniedziałek wybieramy się jeszcze w poszukiwaniu kompletu narzut do salonu .
Córeczka tatusia Mam nadzieję, że szybko znajdziesz swój wymarzony płaszczyk Żebyś nam przypadkiem nie zamarzła w międzyczasie!
Też kupiłam sobie wczoraj rękawiczki: szaro-fioletowe, wełniane, jednopalczaste, ze śnieżynką... Podsumowując: absolutnie słodkie A do tego czarne rurki i szare, zamszowe kozaczki. Tym samym wyczerpałam już do końca limit na zakupy w październiku. Za to wypatrzyłam kilka rzeczy do nabycia zaraz po listopadowej wypłacie

Cytat:
Co cię stało, słońce?

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
26.11.09
O jejku jejku! Masz termin dokładnie wtedy co moja koleżanka! Tylko mi nie zacznijcie rodzić w tej samej chwili, bo przecież zejdę z emocji

Nie mogę spać. Jak zawsze gdy mam na prawdę silny katar. Co chwila się duszę, budzę się, muszę wstać, żeby wydmuchać nos... I tak w kół i na okrągło
Ponieważ starczy już dzisiejszej nocy tego scenariusza postanowiłam wstać i zobaczyć co też u Was słychać

A teraz chyba pójdę sobie zrobić gorącą herbatkę, bo jakoś podejrzanie mnie trzęsie.

Trzymajcie się, dziewczyny Zajrzę później
Stary 2009-10-18, 07:09   #1121
Kostka09
Zakorzenienie

Limonko - pokaz zakupy!!! szczegolnie interesuja mnie czarne rurki i kozaczki w zestawie bo tez nad takim mysle chociaz kiedy ja w rurki wejde i bede wygladac jak czlowiek:confuse d:
czyli rozumiem wypad zakupowy sie udal

wczoraj robilam Tagine z indykiem ale nie zdazylam zrobic foty bo sie wszyscy rzucili wyglodniali dzisiaj robie wersje krewetkową wiec moze jak przygotuje aparat to Wam szybko strzele fote jedzonko jest naprawde superowe z tego garczka
a teraz pedze na basen bo u mnie od 2 dni pada nieustający deszcz i co tu robic pozniej pewnie bedzie ciag dalszy nauk komputerowych mamy

milego dnia kochane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 09:02   #1122
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

Cytat:
O jejku jejku! Masz termin dokładnie wtedy co moja koleżanka! Tylko mi nie zacznijcie rodzić w tej samej chwili, bo przecież zejdę z emocji
jak mala dalej tak bedzie szalec w brzuchu to chyba wczesniej sie urodzi ale za tydzien mam wizyte u gina to sie zapytam jak to tak wyglada i czy nic sie z terminem nie zmieni

Nie mogę spać. Jak zawsze gdy mam na prawdę silny katar. Co chwila się duszę, budzę się, muszę wstać, żeby wydmuchać nos... I tak w kół i na okrągło
bidulka, kuruj sie

Cytat:

wczoraj robilam Tagine z indykiem ale nie zdazylam zrobic foty bo sie wszyscy rzucili wyglodniali dzisiaj robie wersje krewetkową wiec moze jak przygotuje aparat to Wam szybko strzele fote jedzonko jest naprawde superowe z tego garczka
a teraz pedze na basen bo u mnie od 2 dni pada nieustający deszcz i co tu robic pozniej pewnie bedzie ciag dalszy nauk komputerowych mamy

milego dnia kochane
a powiedz mi czy ten garnuszek duze jest, jaka srednica, glebokosc? bo wesz ja zawsze musze wiecej gotowac bo zawsze ktos wpada przypadkiem w porze obiadowej

a ja wlasnie gotuje golonke nie dla siebie oczywiscie dostalam zlecenie od braciszka na galaretke wiec zobacze co z tego wyniknie bo nigdy nie robilam z golonki a ze on wczoraj kupil zeby ugotowac to probuje ale zeby nie bylo z samej golony to dodalam udka z kuraka, ciekawa jestem czy sie kapnie
Stary 2009-10-18, 09:48   #1123
ines85
Zadomowienie

Limonko widze, że Ty tez szalejesz z zakupami super!!!I pokaż się nam w jakimś zestawie Ja to nawet nie wybieram się do miasta bo i tak w nic nie wejdę
A godzina pisania dzisiejszego Twojego posta mnie rozwialiła ja o tej porze to śpię jak zabita i niech by tylko ktoś spróbował mnie wtedy obudzic

Mamrotko mmmm mówisz golonka szczerze mówiąc ja tego nigdy nie jadłam i jakoś nawet nie mam ochoty próbowac Ale zobaczysz na pewno się uda i brat będzie się zajadał

Kostko widze, że z Ciebie prawdziwa kuchareczka

Dzien dobry!
Co do mojego doła to po pierwsze wczoraj weszłam na wage i się załamałam czemu ja jestem taka beznadziajna ...???? I ciągle marudze a nie potrafie z tym nic zrobic
Poza tym siedziałam wczoraj w domu i też mnie to dobiło strasznie ....
Dobra biorę się w garśc bo to na nic...

Mam dziś troche nauki na jutro i na środe ale kompletnie mi się nie chce. Dziś mi się śniło, że skończyłam już tą szkołę
A po obiedzie jade z mamą do babci oczywiście ja w roli kierowcy brrrrrr Wczoraj wypucowałam auto Oczywiście jak pojade do babci to będzie pełno samych łakoci jak zwykle .... i jak tu byc na diecie ???

Miłego dnia kobietki

P.S. Mój 1000 post Cieszę się jak głupia :P

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-10-18 o 09:50
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 10:57   #1124
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamrotko mmmm mówisz golonka szczerze mówiąc ja tego nigdy nie jadłam i jakoś nawet nie mam ochoty próbowac Ale zobaczysz na pewno się uda i brat będzie się zajadał
wlasnie skonczylam mam nadzieje ze bedzie dobre, ale i tak obdziele jeszcze i rodzicow bo wyszlo mi uwaga 10 bulionowek

Dzien dobry!
Co do mojego doła to po pierwsze wczoraj weszłam na wage i się załamałam czemu ja jestem taka beznadziajna ...???? I ciągle marudze a nie potrafie z tym nic zrobic
Poza tym siedziałam wczoraj w domu i też mnie to dobiło strasznie ....
Dobra biorę się w garśc bo to na nic... wiesz lalka moze to wszystko sprawka pogody? jest tak pochmuro na dworzu i chyba nie tylko ciebie dopada deprecha jesienna ale ale my sie nie damy co? sekta zawsze znajdzie jakis sposob na lepszy humorek np spamowanko

Mam dziś troche nauki na jutro i na środe ale kompletnie mi się nie chce. Dziś mi się śniło, że skończyłam już tą szkołę
A po obiedzie jade z mamą do babci oczywiście ja w roli kierowcy brrrrrr Wczoraj wypucowałam auto Oczywiście jak pojade do babci to będzie pełno samych łakoci jak zwykle .... i jak tu byc na diecie ??? to zaczniesz diete od poniedzialku

Miłego dnia kobietki

P.S. Mój 1000 post Cieszę się jak głupia :P
1000 post( ja swoj przegapilam) no to gratuluje
Stary 2009-10-18, 11:01   #1125
Tysia1907
Zadomowienie

dziewczynki,
dzis neidziela.....ważenie.... .

uczyniłam to ...i nic...... nie uchudłam ani dekusia małego;(
a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 11:04   #1126
kamakama89
Raczkowanie

Dzień Dobry Aniołki

Ta pogoda i choróbsko mnie wykończą... Od tygodnia tylko i wyłącznie pada, u mnie na północy to powodzie są, pewnie słyszałyście ale mnie na szczęście to nie dotknęło. Cały piątek i sobotę przespałam i dalej czuję sie tragicznie.
Limonko- chciałabym tak jak ty szaleć z zakupami. I koniecznie pochwal się swoimi nabytkami umieram z ciekawosci ja właśnie zastanawiam się nad kupnem nowego płaszcza albo kurtki i nie wiem co wybrac. W sumie to mam płaszczyk z zeszłego roku ale kompletnie mi sie nie podoba, jest okropny, nie wiem czemu go kupilam xD a co do rurek... to ja chyba nigdy nie bede w nich wygladac dobrze ;(;(;( ja mam koślawość kolan nawet nie wiecie jakie to jest okropne gdy nie mozecie sie pokazac w spudniczce, krutkich spodenkach anawet obcislych spodniach bo widac te okropne krzywe nogi!!!

Dzisiaj od rana w miare grzecznie
sniadanie-platki owsiane
2sniadanie-banana

Na obiad ide do babci i bedzie kurczak pieczony mniam mniam i kurcze podwieczorek ciasto krówka i już wiem, że nie obejdzie sie bez skosztowania choć kawałeczka. Jestem okropna wiem ;p;p

dobra lece sie szykowac ,
buziaki i miłego słonecznego oraz pogodnego dnia wam życzę
kamakama89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 11:06   #1127
Malinn
Zakorzenienie

Dobrrryyyy

Joyce gratulejszyn!!!!!!!!!!!! nie moglo byc inaczej

Co do spotkanka to ja tak jak Kostka moge do godz. 16-17 pozniej kiepsko we wtorek tez moge, ale z przerwa od 13.30-15.00 na zajecia na ktorych w koncu wypadalo by sie pojawic

Limonko poka zakupce ja tez ostatnio poszlalam kupilam sobie buciki, sukienke, spodnie, bluze, kilka tshirtow i mam w planach kolejne buciki, spodnie, golfik, zakiecik iiiiii wole juz na konto nie zagladac bo swieci pustkami

Ines, zrob sobie cos dobrego wysmauj sie za wszystkie czasy, pocwicz, potancz i humorek sie poprawi

Niunia jak torcik?

Mamrociuuuuuu co masz do golonki to najczysciejsze miesko z calego prosiaka i chyba najchudsze Pomijajac te skore tlusta to pod spodem jest na prawde smaczne miesko Tez kiedys myslalam, ze to niewiadomo jak tluste miecho a ostatnio jak mialam gotowac i sprobowalam to nawet mi zasmakowalo

moze ktos wrzucic przepis na tego gofera belgijskiego? bo cos mi szukanie opornie idzie
Stary 2009-10-18, 11:20   #1128
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczynki,

a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuu
zabciu ale teraz organizm musi sie przyzwyczaic do nowej wagi bo przeciez tak duzo juz schudlas w tak malym odstepie czasu, masz nowa diete i sie jej trzymaj, tylko sie nie zniechecaj i nie wracaj do jedzenia "swinstw" a waga pojdzie w dol znow, moze teraz nie tak szybko ale wazne zeby na zawsze
kiedys ktos podawal jak waga leci i te przestoje kiedy sie zdazaja, moze ktora piekna pamieta jak tam to bylo?

kamakama89 ciesze sie ze nie dotknela cie powodz zagladaj czesciej

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Limonko poka zakupce ja tez ostatnio poszlalam kupilam sobie buciki, sukienke, spodnie, bluze, kilka tshirtow i mam w planach kolejne buciki, spodnie, golfik, zakiecik iiiiii wole juz na konto nie zagladac bo swieci pustkami

pochwal sie zakupami
ja czekam az wpadnie mi jakas kaska bo po nocach snia mi sie pedzelki edm

Mamrociuuuuuu co masz do golonki tz twierdzi ze do golonki najlepsze jest to najczysciejsze miesko z calego prosiaka i chyba najchudsze Pomijajac te skore tlusta to pod spodem jest na prawde smaczne miesko Tez kiedys myslalam, ze to niewiadomo jak tluste miecho a ostatnio jak mialam gotowac i sprobowalam to nawet mi zasmakowalo
nie wiedzialam ze to najchudsze miesko, zostawilam tylko miesko ze srodka a te tluszcze dla psiakow

moze ktos wrzucic przepis na tego gofera belgijskiego? bo cos mi szukanie opornie idzie

ines na poprawe humoru http://www.youtube.com/watch?v=yUKfT...eature=related
Stary 2009-10-18, 11:59   #1129
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

a powiedz mi czy ten garnuszek duze jest, jaka srednica, glebokosc? bo wesz ja zawsze musze wiecej gotowac bo zawsze ktos wpada przypadkiem w porze obiadowej
a ja wlasnie gotuje golonke nie dla siebie oczywiscie dostalam zlecenie od braciszka na galaretke wiec zobacze co z tego wyniknie bo nigdy nie robilam z golonki a ze on wczoraj kupil zeby ugotowac to probuje ale zeby nie bylo z samej golony to dodalam udka z kuraka, ciekawa jestem czy sie kapnie
ten garnki sa o roznych srednicach, najwiekszy ma 35cm, ja kupilam sredni czyli 30cm, ja to gotuje jak na pulk wojska - nie umiem mniej
mniam golonke uwielbiam z piwkiem tez

Cytat:
dziewczynki,

Tysiaku, to calkiem normalne, przeciez wiesz, że po takim tempie chudniecia musisz miec przestuj, organizm sie przystosowuje do nowej sutuacji, byc moze bedziesz musiala troche przejzec swoj jadlospis lub troche zredukowac ilosc kalorii, ale jeszcze poczekaj spokojnie, moja waga juz 3 tygodnie ledwo drga a grzesze naprawde sporadycznie

Cytat:
Co do spotkanka to ja tak jak Kostka moge do godz. 16-17 pozniej kiepsko we wtorek tez moge, ale z przerwa od 13.30-15.00 na zajecia na ktorych w koncu wypadalo by sie pojawic
o moze sie umowimy na 11 naprzyklad na kawe?? mnie pasuje
pokaz zakupy
masz tu przepis niuniuski na gofry:
Belgijskie gofry
2 duże jajka
1/4 szklanki ricotty lub innego serka na przykład Bielucha
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
cynamon, gałka muszkatołowa i słodzik wg uznania
Jajka ubijać aż będą puszyste, dodać resztę składników i ubić na gładką masę.
Piec w gofrownicy lub na patelni jak naleśniki. Gotowe można posypać słodzikiem w proszku, a w II fazie położyć na wierzch owoce

ale u mnie fatalna pogoda fuuuj

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-10-18 o 12:02
Stary 2009-10-18, 12:04   #1130
Malinn
Zakorzenienie

jak znajde aparata

a jutro czy we wt to spotkanko?
Stary 2009-10-18, 12:05   #1131
mamrotka
Wtajemniczenie

a ja siedze dzis sama w domciu odwiozlam tz i braciszka do rodzicow zeby im pomoc na dzialeczce jablka pozrywac/zbierac nic mi sie nie chce robic moze jakies spamowanko strzele
Stary 2009-10-18, 13:09   #1132
fiolusiek
Zakorzenienie

hello wam melduje ze wrocilam znowu od marka nocowalam u niego jestem juz nim 10 dni teraz tak sie zastanawiam co kupic mu na mikolaja wiem wiem to zawczesnie ale ja musze zaczac wczesniej szukac by zakup byl przemyslany zastanawiam sie nad jakims zapachem, myszke bezprzewodowa czy cos innego ale kompletnie pomyslu nie mam
Stary 2009-10-18, 13:21   #1133
Anielllka
Wtajemniczenie

Dziewczyny przepraszam że Was zaniedbałam

u mnie dobrze, z fasolką też. byłam na badaniu i lekarz potwierdził ciaże, pokazał na usg pęcherzyk ciazowy i mam za 2 tygodnie przyjsc ponownie na usg i mam nadzieje ze juz bedzie widać serduszko
czuje sie bardzao dobrze a z dietą to tak se
nie zaglądałam do Was bo tż zaczal remont przedpokoju i nie mam na nic czasu - wszedzie syfff

pozdrawiam i całuje
Stary 2009-10-18, 14:06   #1134
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam że Was zaniedbałam

u mnie dobrze, z fasolką też. byłam na badaniu i lekarz potwierdził ciaże, pokazał na usg pęcherzyk ciazowy i mam za 2 tygodnie przyjsc ponownie na usg i mam nadzieje ze juz bedzie widać serduszko
nie zaglądałam do Was bo tż zaczal remont przedpokoju i nie mam na nic czasu - wszedzie syfff

pozdrawiam i całuje

ciesze sie ze wszystko ok na kiedy masz termin?

lalki co tu takie pustki dzis? zaraz bede sama do siebie pisac

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

widze ze nic sie nie dzieje wiec zmykam dotlenic dziecie
Stary 2009-10-18, 14:37   #1135
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
jak znajde aparata

a jutro czy we wt to spotkanko?
Joyce jutro nie moze no to chyba we wtorek...??

zaszalalam dzisiaj po tagine z krewetkami(ktorego znowu nie sfotografowalam )bo mi padl akumulator w aparacie, zjadlam lody z: smazonymi bananami, bita smietana i sosem waniliowym ale warto bylo tak zaszalec byly pyszne

teraz ide poczytac
Stary 2009-10-18, 14:39   #1136
Malinn
Zakorzenienie

Pasi

Ale mi narobilas smaka na lody aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ide robic pizze

i zabierzcie mi karte, wlasnie zrobilam znowu zakupy
Stary 2009-10-18, 15:30   #1137
fiolusiek
Zakorzenienie

pustka ze az piszczy nie straszcie tak tylko wracajcie bo z kim sie bede odchudzac:confu sed:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 16:25   #1138
ines85
Zadomowienie

Cytat:
1000 post( ja swoj przegapilam) no to gratuluje
dzieki hehe

Cytat:
dziewczynki,

Mała nie denerwuj sie nie marnuj tego co już osiągnełaś organizm po prostu zorien tował się, że coś jest nie tak, że do tej pory dostawał znacznie wiecej kcal a teraz mu raptem to wszystko ograniczyłaś no i się delikatnie zbuntował ....

Cytat:
Napisane przez kamakama89 Pokaż wiadomość
W sumie to mam płaszczyk z zeszłego roku ale kompletnie mi sie nie podoba, jest okropny, nie wiem czemu go kupilam xD
Kobiety tak po prostu mają Ja też wiele rzeczy kupiłam a np. po powrocie do domu zastanawiam się czy byłam aż tak ślepa czy co

Cytat:
Ines, zrob sobie cos dobrego wysmauj sie za wszystkie czasy, pocwicz, potancz i humorek sie poprawi
dziekuję za radę ..... skorzystam
Cytat:
hehe co to za babinki ?? niestety nie moge do końca obejrzec bo mi strasznie rwie ten filmik

Cytat:
Belgijskie gofry
2 duże jajka
1/4 szklanki ricotty lub innego serka na przykład Bielucha
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
cynamon, gałka muszkatołowa i słodzik wg uznania
Jajka ubijać aż będą puszyste, dodać resztę składników i ubić na gładką masę.
Piec w gofrownicy lub na patelni jak naleśniki. Gotowe można posypać słodzikiem w proszku, a w II fazie położyć na wierzch owoce
Ja tez musze w koncu kiedys skorzystac i wypróbowac co to za cudo bo wszystkie się tym tak zajadacie

Cytat:
hello wam melduje ze wrocilam znowu od marka nocowalam u niego jestem juz nim 10 dni teraz tak sie zastanawiam co kupic mu na mikolaja wiem wiem to zawczesnie ale ja musze zaczac wczesniej szukac by zakup byl przemyslany zastanawiam sie nad jakims zapachem, myszke bezprzewodowa czy cos innego ale kompletnie pomyslu nie mam
facetowi to zawsze jest problem kupic coś sensownego z reguły to się kupuje jakiś kosmetyk, jakiś ciuch a potem to pomysłu brak
Mój były TŻ jak kiedys się go pytałam co chce na gwiazdkę to wiece co mi odpowiedział że on to w sumie nic nie chce,...... ale , przydały by mu się nowe wycieraczki do auta Rozwalił mnie wtedy
Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Zaglądaj do nas częsciej Super że dobrze się czujesz i że maluszek zdrowo się rozwija
Cytat:
pustka ze az piszczy nie straszcie tak tylko wracajcie bo z kim sie bede odchudzac
No moze ze mna ???

Limonko jak nastoj przes jutrzejszym dniem Jutro o tej porze będzie już po wszystkim ...a tak w ogóle to na którą masz godzinę bo nie wiem kiedy mam zaciskac kciuki

A ja wróciłam od babci i stwierdziłam, że jestem ogromną panikarą kurde sama się nakręcam jadąc autem, że nie dam sobie rady a w sumie daje sobie...siostra mów że dobrze jeżdze tylko troszke za nerwowo..... no ale to jednak w pewien sposób jest odpowiedzialnośc.....

Ide sie pouczyc na jutro ...blehhhh
Stary 2009-10-18, 16:26   #1139
Limonka1987
Zakorzenienie

Anielllko- bardzo się cieszę, że i Ty maleństwo czujecie się dobrze. Pamiętaj, że masz się meldować na bieżąco. Nie życzymy sobie żadnego znikania!

Mamrotko-
wcale się nie dziwię, że w porze obiadowej ktoś się zawsze przypadkiem u Ciebie znajdzie. Gdybym mieszkała gdzieś obok Ciebie sama pewnie notorycznie miałabym coś do załatwienia w chwili gdy z Twojej kuchni dobiegałyby różne smakowite zapachy Nasza wątkowa kuchareczko

Ines-
nos do góry! Mam nadzieję, że dziś już humorek lepszy Życie jest za krótkie żeby tracić czas na smutki

Kostko-
krewetki A zdjęcie tajemniczego tagine wrzuć koniecznie. Mam słabość do takich nowości.

Malinn-
rozumiem Cię aż za dobrze jeśli chodzi o przepuszczanie niemałych kwot na ciuszki/ kosmetyki. U mnie już nawet rodzina/ znajomi zaczynają to komentować... Ale co ja poradzę, że ten typ tak ma? Z resztą ostatnio zaczęłam się trochę z tym ogarniać, czym się już Wam z resztą chwaliłam

A skoro o zakupach mowa... Wrzucam zdjęcia zakupów o które prosiłyście. Pierwsze dwie fotki są robione na potrzeby MSD, więc rurki są średnio widoczne, ale są na prawdę bardzo klasyczne, więc ich pozostałą część możecie sobie wyobrazić A na zdjęciu z rękawiczkami widać świetnie,że już udało mi się je gdzieś zaciągnąć Jednak jestem straszną psują...
P.S. Proszę nie zwracać uwagę na czerwony nochal i zamglone spojrzenie- przeziębienie ani myśli ustąpić
Stary 2009-10-18, 16:33   #1140
Malinn
Zakorzenienie

Limonko zakochalam sie w Tobie....

Boszeszzz ty moj..... jakas ty piekna cud miód malinaaaaaa

I podobaja mi sie twoje kozaczki mam bardzo podobne...o ile nie takie same...
Mozesz zdradzic gdzie je nabylas?

teraz poluje na TE tylko czekam, az znajde sponsora

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości