|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi przykro, że jesteś tak przeziębiona. Zalecam spędzić cały dzień w łóżeczku, w ciepłej piżamie, z herbatą w ręku! Rozkaz wykonać! Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Joyce gratuluje
![]() hello reszcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj M przeprowadzil ze mna powazna rozmowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Wtajemniczenie
|
Hej niunki moje
![]() Wpadłam ino na momencik, żeby pogratulować naszej magistrowej Joyce! ![]() ![]() ![]() A Was wszystkie całuję mocno i ściskam ![]() Dopiero wróciłam z zakupów i pędzę robić żarełko... Buuuuziiiiiiioooleeee:cmo k:
#1114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fioluś, Ty masz chyba lekką obsesję. Gdybym ja schudła tyle, co Ty chodziłabym dumna jak paw i niebotycznie szczęśliwa. A Ty w kółko wytykasz swoje (zapewne tylko domniemane) wady! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Limonko, zmykaj pod kocyk! ![]() Ale dziś miałam sen. Śniło mi się, że byliśmy z TŻetem w Chorwacji ![]() ![]() No dobra, poranek też miałam miodowy ![]() A potem wpadli moi rodzice z którymi pojechałam kupić dywan do salonu i dwa mniejsze do drugiego pokoiku i przedpokoju. Kupiłam też sobie fajniutkie rękawiczki. Brązowe z takimi malusieńkimi naszywanymi koralikami ![]() ![]() ![]() ![]() Potem z TŻetem pojechaliśmy uzupełnić lodówkę, po czym ja się zabrałam na basen a TŻet został w domu i przygotował spaghetti ![]() Zmykam sprawdzić pozostałe wątki. Miłego wieczorku!! ![]()
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór!!!
Kurcze dziewczyny mam doła .... ![]() Życze Wam miłego wieczorku!!! ![]()
![]() |
#1116 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
zapomnj o tym ![]() jeszcze przed Toba tyleo dcinkow ze na pewno zapomnisz o tym ![]() ![]() Cytat:
snilo mi sie ze okazalo sie ze jestem smeirtelnei chora!!!!! obudzilam siez takim zonkiem ze nie wiedzialm co sie dzieje;/;/;/;/;/;/ i caly dzien jestem w stresie kurcze, nie miej, Skarbu, szkoda czasu na doły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my Cie tu lof, przecie ju noł ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Skarby ta dzisiaj instaluje mamie kompa
![]() ![]() a teraz to juz padam i jutro Wam odpisze juz... ale ines - nie smutkowac ![]() ![]() niunia - milej zabawy ![]() fiolusku - po czesci Cie rozumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziory ida spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1120 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ech... Najbardziej do mnie przemawia ten fragment o piwie ![]() Jak wyszedł seksi fleksi torcik? Cytat:
![]() ![]() Też kupiłam sobie wczoraj rękawiczki: szaro-fioletowe, wełniane, jednopalczaste, ze śnieżynką... Podsumowując: absolutnie słodkie ![]() ![]() Co cię stało, słońce? ![]() O jejku jejku! Masz termin dokładnie wtedy co moja koleżanka! Tylko mi nie zacznijcie rodzić w tej samej chwili, bo przecież zejdę z emocji ![]() Nie mogę spać. Jak zawsze gdy mam na prawdę silny katar. Co chwila się duszę, budzę się, muszę wstać, żeby wydmuchać nos... I tak w kół i na okrągło ![]() Ponieważ starczy już dzisiejszej nocy tego scenariusza postanowiłam wstać i zobaczyć co też u Was słychać ![]() A teraz chyba pójdę sobie zrobić gorącą herbatkę, bo jakoś podejrzanie mnie trzęsie. Trzymajcie się, dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Limonko - pokaz zakupy!!! szczegolnie interesuja mnie czarne rurki i kozaczki w zestawie
![]() ![]() ![]() ![]() czyli rozumiem wypad zakupowy sie udal ![]() wczoraj robilam Tagine z indykiem ale nie zdazylam zrobic foty bo sie wszyscy rzucili wyglodniali ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz pedze na basen bo u mnie od 2 dni pada nieustający deszcz ![]() ![]() ![]() milego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | ||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja wlasnie gotuje golonke ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1123 |
Zadomowienie
|
Limonko widze, że Ty tez szalejesz z zakupami
![]() ![]() ![]() A godzina pisania dzisiejszego Twojego posta mnie rozwialiła ![]() ![]() ![]() Mamrotko mmmm mówisz golonka ![]() ![]() ![]() Kostko widze, że z Ciebie prawdziwa kuchareczka ![]() Dzien dobry! ![]() Co do mojego doła to po pierwsze wczoraj weszłam na wage i się załamałam ![]() ![]() Poza tym siedziałam wczoraj w domu i też mnie to dobiło strasznie .... Dobra biorę się w garśc bo to na nic... Mam dziś troche nauki na jutro i na środe ale kompletnie mi się nie chce. Dziś mi się śniło, że skończyłam już tą szkołę ![]() A po obiedzie jade z mamą do babci oczywiście ja w roli kierowcy brrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kobietki ![]() ![]() P.S. Mój 1000 post ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-18 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1125 |
Zadomowienie
|
dziewczynki,
dzis neidziela.....ważenie.... . uczyniłam to ...i nic...... nie uchudłam ani dekusia małego;( a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Aniołki
![]() Ta pogoda i choróbsko mnie wykończą... Od tygodnia tylko i wyłącznie pada, u mnie na północy to powodzie są, pewnie słyszałyście ale mnie na szczęście to nie dotknęło. Cały piątek i sobotę przespałam i dalej czuję sie tragicznie. Limonko- chciałabym tak jak ty szaleć z zakupami. I koniecznie pochwal się swoimi nabytkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj od rana w miare grzecznie ![]() sniadanie-platki owsiane 2sniadanie-banana Na obiad ide do babci i bedzie kurczak pieczony mniam mniam i kurcze podwieczorek ciasto krówka i już wiem, że nie obejdzie sie bez skosztowania choć kawałeczka. Jestem okropna wiem ;p;p dobra lece sie szykowac , buziaki i miłego słonecznego oraz pogodnego dnia wam życzę ![]()
#1127 |
Zakorzenienie
|
Dobrrryyyy
![]() ![]() ![]() Joyce gratulejszyn!!!!!!!!!!!! nie moglo byc inaczej ![]() ![]() ![]() Co do spotkanka to ja tak jak Kostka moge do godz. 16-17 pozniej kiepsko ![]() ![]() ![]() Limonko poka zakupce ![]() ![]() ![]() Ines, zrob sobie cos dobrego ![]() ![]() Niunia jak torcik ![]() Mamrociuuuuuu co masz do golonki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moze ktos wrzucic przepis na tego gofera belgijskiego? ![]() ![]()
#1128 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kiedys ktos podawal jak waga leci i te przestoje kiedy sie zdazaja, moze ktora piekna pamieta jak tam to bylo? kamakama89 ciesze sie ze nie dotknela cie powodz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
ines na poprawe humoru http://www.youtube.com/watch?v=yUKfT...eature=related ![]()
![]() |
#1129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniam golonke uwielbiam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pokaz zakupy ![]() masz tu przepis niuniuski na gofry: Belgijskie gofry 2 duże jajka 1/4 szklanki ricotty lub innego serka na przykład Bielucha 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia cynamon, gałka muszkatołowa i słodzik wg uznania Jajka ubijać aż będą puszyste, dodać resztę składników i ubić na gładką masę. Piec w gofrownicy lub na patelni jak naleśniki. Gotowe można posypać słodzikiem w proszku, a w II fazie położyć na wierzch owoce ale u mnie fatalna pogoda fuuuj ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-18 o 12:02 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
jak znajde aparata
![]() a jutro czy we wt to spotkanko? ![]()
#1131 |
Wtajemniczenie
|
a ja siedze dzis sama w domciu
![]() ![]() ![]() ![]()
#1132 |
Zakorzenienie
|
hello wam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepraszam że Was zaniedbałam
![]() u mnie dobrze, z fasolką też. byłam na badaniu i lekarz potwierdził ciaże, pokazał na usg pęcherzyk ciazowy i mam za 2 tygodnie przyjsc ponownie na usg i mam nadzieje ze juz bedzie widać serduszko ![]() czuje sie bardzao dobrze a z dietą to tak se ![]() nie zaglądałam do Was bo tż zaczal remont przedpokoju i nie mam na nic czasu - wszedzie syfff ![]() pozdrawiam i całuje
#1134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie ze wszystko ok ![]() lalki co tu takie pustki dzis? zaraz bede sama do siebie pisac ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- widze ze nic sie nie dzieje wiec zmykam dotlenic dziecie ![]()
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Joyce jutro nie moze no to chyba we wtorek...??
zaszalalam dzisiaj po tagine z krewetkami(ktorego znowu nie sfotografowalam ![]() ![]() ![]() ![]() teraz ide poczytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Pasi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mi narobilas smaka na lody aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide robic pizze ![]() i zabierzcie mi karte, wlasnie zrobilam znowu zakupy ![]()
#1137 |
Zakorzenienie
|
pustka ze az piszczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 | ||||||||
Zadomowienie
|
dzieki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój były TŻ jak kiedys się go pytałam co chce na gwiazdkę to wiece co mi odpowiedział ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Limonko jak nastoj przes jutrzejszym dniem ![]() ![]() A ja wróciłam od babci i stwierdziłam, że jestem ogromną panikarą ![]() Ide sie pouczyc na jutro ...blehhhh
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Anielllko- bardzo się cieszę, że i Ty maleństwo czujecie się dobrze. Pamiętaj, że masz się meldować na bieżąco. Nie życzymy sobie żadnego znikania!
Mamrotko- wcale się nie dziwię, że w porze obiadowej ktoś się zawsze przypadkiem u Ciebie znajdzie. Gdybym mieszkała gdzieś obok Ciebie sama pewnie notorycznie miałabym coś do załatwienia w chwili gdy z Twojej kuchni dobiegałyby różne smakowite zapachy ![]() ![]() Ines- nos do góry! Mam nadzieję, że dziś już humorek lepszy ![]() ![]() Kostko- krewetki ![]() ![]() ![]() Malinn- rozumiem Cię aż za dobrze jeśli chodzi o przepuszczanie niemałych kwot na ciuszki/ kosmetyki. U mnie już nawet rodzina/ znajomi zaczynają to komentować... Ale co ja poradzę, że ten typ tak ma? ![]() ![]() A skoro o zakupach mowa... Wrzucam zdjęcia zakupów o które prosiłyście. Pierwsze dwie fotki są robione na potrzeby MSD, więc rurki są średnio widoczne, ale są na prawdę bardzo klasyczne, więc ich pozostałą część możecie sobie wyobrazić ![]() ![]() P.S. Proszę nie zwracać uwagę na czerwony nochal i zamglone spojrzenie- przeziębienie ani myśli ustąpić ![]()
#1140 |
Zakorzenienie
|
Limonko
![]() Boszeszzz ty moj..... jakas ty piekna ![]() ![]() I podobaja mi sie twoje kozaczki ![]() Mozesz zdradzic gdzie je nabylas? ![]() teraz poluje na TE tylko czekam, az znajde sponsora ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.