przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 18:21   #2401
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

heja

no dzisiaj dzien okropny... ja wlasnie wpadlam na chwilke robi kolacyjke jem i do was wracam i nadrabiam
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 18:22   #2402
farminka
Wtajemniczenie

Mnie też się nic nie chce.Leń totalny mnie dopadł Powinnam się uczyć,a siedzę na forum.Ale tu też jakiś taki mały ruch,że mnie wyrzuty sumienia mają czas dopadać A małż właśnie pojechał do sklepu po jakieś łakocie,bo mnie naszła straszna ochota na coś słodkiego.Jeszcze nie jestem w ciąży a już spełnia moje zachcianki
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 18:43   #2403
Asiuulka89
Zakorzenienie

no i po kolacji

ja juz w poznaniu ale zwiozlam ze soba tyle dobrego pelno truskawek w kompocie czeresni i takie poyszne ogorki babcia robi w occie ojeju pychota bede dzisiaj wcinac i potem :zygac: dalej niz widze

ale tutaj dzisiaj cisza.. jeju..

co do pampersow chcialam ostatnio kupic ale niestety nie bylo malych paczek a jumbopackow na poczatek nie bede kupowac...
Stary 2009-10-18, 18:58   #2404
zebra666
Zakorzenienie

To ja mam okropnego smaka na ciasto, ciastka lub lody ale nie chce mi się do sklepu isc , bo już w piżamce siedzę a mój mąż nie chce zada ruszyć i nie myśle o niczym innym niż, ze mi się chce czegoś

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 18:58   #2405
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Heloł

Ja już po szkoółce (skonczyłam o 16 od 9 )

Ja pampersioki już mam Huggisy

Co do kościoła ,jak byłam młodsza czesciej chodziłam ,modliłam sie i wogóle ....teraz bardziej jestem z Bogiem duchowo itd ale do koscioła rzadko chodze i jakoś rzadziej sie modle nie wiem dlaczego tak sie dzieje

Samanthhha
ja codziennie ogladam ciuszki małej ,chodze z nimi pokazuje wszystkim heh

Jyst ktos
Stary 2009-10-18, 18:59   #2406
Asiuulka89
Zakorzenienie

Ja to mam daleko do pizamki dzisiaj o 21 jeszcze jedziemy mieszkanko pokazac... narazie leze na kanapie i zdycham i jem czeresnie ah ah ah
Stary 2009-10-18, 19:03   #2407
zebra666
Zakorzenienie

A ja bym chciała być w supermarkeci i wrzucac wszystko na co mam ochotę

Stary 2009-10-18, 19:11   #2408
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89ale mi narobiłaś smaka na te ogórki

My pampersów też nie mamy jeszcze, bo właśnie nie było wczoraj w rossmanie u nas małych paczek, a też nie chcę na początek jumbo kupować. No i ja chciałabym te 3-6kg, bo te pierwsze to są strasznie małe

Ogólnie nażarłam się śliwek i mam taki brzuch wzdęty, że szok, podnieść się nie umiem sama bez pomocy Tż

Ale przynajmniej Fistaszek się trochę jakby ożywił

A jutro moja komoda przyjedzie już się doczekać nie mogę, pewnie jutro będę jak an szpilkach siedzieć ajjj już się nie mogę doczekać, żeby ją ustawić w Fistaszkowym pokoju i przenieść wszystkie jego łaszki. Później jeszcze tylko fotel do karmienia, roleta na okno i paseczek na ścianę i pokój gotowy a w tygodniu jeszcze jakoś mam nadzieję, przyjdzie mój laktator i smoczusie ahh jak mi dobrze, jak Mały zaczął kopać, normalnie świat jest chwilami piękny
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 19:18   #2409
Asiuulka89
Zakorzenienie

Sweet Delights to jutro poprosimy o fotki no ja jak chce poczuc Niunie moja to sieklade na plechach i czekam : bo ona jeszcze malenka i nie bardzo czesto sie odzywa

no ogorki pychota ale narazie ciagle jem czeresnie
Stary 2009-10-18, 19:37   #2410
Sweet Delights
Zadomowienie

No właśnie z fotkami to problem bo chwilowo nie mam aparatu ale nadrobimy później to się pochwalę A Niutka zacznie za chwilę wariować i kręcić piruety Ci w brzuchu, że zobaczysz, ja uwielbiam jak Fistaszek boksuje, chociaż przyznaję, że chwilami boli jak wyceluje nie tam gdzie powienien

Dziewczyny, a takie pytanko do mamus, które już mają foteliki, jakie macie? Bo my upatrzylismy sobie taki o http://www.allegro.pl/item747601492_...kg_wys24h.html ten GEOFFREY, co myślicie?

---------------------------------------------------------

Asiulka jednego ogóreczka...plizzzz:rolle yes: chyba pognam Tż do sklepu

Edytowane przez Sweet Delights
Czas edycji: 2009-10-18 o 19:41
Stary 2009-10-18, 19:45   #2411
Asiuulka89
Zakorzenienie

Sweet wysle Cie do mojej babci ona ma pelno napewno podzieli sie zkolejna ciezarowka

wlasnie co do kosciola no ja jestem wierzaca ale nie praktykujaca od dawna nie chodze .. chociaz nie wyobrazam sobie nie miec slubu koscielnego takze go mam

a ja juz zjadlam truskawki i zaraz sie :zygam:

a ogolnie fajna strone znazlam nie wiem czy ja znacie www.rodzicpoludzku.pl sa opinie szpitali mozna sie w miare czegos dowiedziec

co do foteliku to ja ebde miala razem z wozkiem ten z chicco autofix czy jakos tak zaraz wam wysle linka :P tu link http://allegro.pl/item763105565_chic...ttan_krak.html

Edytowane przez Asiuulka89
Czas edycji: 2009-10-18 o 19:54
Stary 2009-10-18, 20:00   #2412
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89 znam tą stronkę, ale zastanawiam się czy faktycznie te inf, które tam podają, są aktualne. Bo z tego co słyszałam to np z salami i łazienkami po tym remoncie ponoć jest inaczej niż tam piszą, a to inf chyba z 2006 roku są o nasz szpital mi chodzi w osw... kurde, nie orientuję się w tym i męczy mnie to, nie lubię, jak czegoś nie wiem.

A fotelik bardzo fajny, też się nad nim zastanawialiśmy.

Edytowane przez Sweet Delights
Czas edycji: 2009-10-18 o 20:02
Stary 2009-10-18, 20:38   #2413
Asiuulka89
Zakorzenienie

heh no tak informacje byc moze stare ale komenatrze niektore aktualne trzeba sie tam przejechac

No ja wlasnie znazlam kolor mojgo wozka ahhh i sie uparlam i chce miec taki !!!!
Stary 2009-10-18, 21:34   #2414
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89 a planujesz wybrać się na zwiedzanie naszego szpitala? Bo ja nie wiem jak to zorganizować w sumie, do sr nie chodzę i nie mam zamiaru, a samej tak jakoś głupio no i strach

Chwal się tym kolorem czekamy
Stary 2009-10-18, 22:09   #2415
Asiuulka89
Zakorzenienie

mam propozycje moze wybierzemy sie tam razem ?? ja bede we wtorek za tydzien w ostrowie na wizycie to bysmy sobie poszly razem zawsez razniej

dobra ide spac

aaaajeszcze kolor wozia http://e-zabawka.pl/zabawka/trio-s3-top-black-topazio

Edytowane przez Asiuulka89
Czas edycji: 2009-10-18 o 22:15
Stary 2009-10-18, 22:13   #2416
zebra666
Zakorzenienie

Ja mam taki fotelik
http://www.allegro.pl/item766510485_...urier_0zl.html

Stary 2009-10-18, 22:38   #2417
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
A ja pospałam. Poryczałam sobie trochę, bo strasznie mnie męczy, że Mały tak słabo się rusza i zasnęło mi się. Nie pomaga ani czekolada, ani szturchanie, uparciuch nie ruszy się i koniec. Tzn nie to, że nie rusza się wcale, rusza się, ale strasznie mało w porównaniu z ostatnimi trzema dniami. Wiem, panikara ze mnie, ale nie wiem czy przeżyłabym, gdyby teraz się okazało, że coś jest nie tak, albo nie daj Boże, że serduszko przestało bić Niby nie całą godzinę spałam, ale trochę mi lepiej. A dzień dzisiaj faktycznie jakiś taki do I do kościoła też nie chodzę już od dawna, z resztą moja rodzina nigdy religijna nie była. Nie czuję się przez to gorsza, ani trochę. A jak raz na jakiś czas czuję potrzebę to idę ale nigdy nie ma meszę
No to pewnie jest leniuszkiem to po mamusi??? czy tatusiu???

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Mnie też się nic nie chce.Leń totalny mnie dopadł Powinnam się uczyć,a siedzę na forum.Ale tu też jakiś taki mały ruch,że mnie wyrzuty sumienia mają czas dopadać A małż właśnie pojechał do sklepu po jakieś łakocie,bo mnie naszła straszna ochota na coś słodkiego.Jeszcze nie jestem w ciąży a już spełnia moje zachcianki
Niech się przyzwyczaja

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Ja to mam daleko do pizamki dzisiaj o 21 jeszcze jedziemy mieszkanko pokazac... narazie leze na kanapie i zdycham i jem czeresnie ah ah ah
A skąd Ty masz czereśnie??????? ja ostatnio się skusiłam na truskawy

Jeśli chodzi o kościółek- to my chodzimy bardzo rzadko jak trwoga to do Boga

Właśnie z tz skończyliśmy zakupy na allegro- kosmetyczne i duperelki. Jestem super zadowolona, bo już tak malutko zostało(wózek-moja zmora) Apteka i coś dla siebie do szpitala.
Zrobiliśmy też listę prezentów aby goście też mogli się wykazać

Dzidek dzisiaj siedzi strasznie wysoko, bo mi się ciężko oddycha.
Stary 2009-10-18, 22:57   #2418
Sweet Delights
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
mam propozycje moze wybierzemy sie tam razem ?? ja bede we wtorek za tydzien w ostrowie na wizycie to bysmy sobie poszly razem zawsez razniej

dobra ide spac

aaaajeszcze kolor wozia http://e-zabawka.pl/zabawka/trio-s3-top-black-topazio
Ooo, no byłoby super zawsze to przyjemniej A wózeczek bardzo fajny, my na początku chcieliśmy tes S3 ale kasa i odpuściliśmy sobie.

majkela12 no właśnie nie był leniuszek, raczej w drugą stronę ale widocznie miał jakiś senniejszy dzień bo już teraz nadrabia

zebra666 bardzo fajny, oglądaliśmy go, też mi się podobał.

Idę spać dziewczyny, dobrej nocki Wam życzę
Stary 2009-10-19, 08:19   #2419
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dobry

Ale Mnie mała dzis w nocy załadowała ( 2 razy ) az sie przestraszyłam i Tzcika zaczełam buzic ...mocno /az bolałao ........ale mnie straszy
Stary 2009-10-19, 08:23   #2420
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dzien dobry wszystkim

Asicca no bo dzidzia ma coraz mniej i bedzie sie rozpychac ja naazie czekam az u mnie mala zacznie tak porzadnie dokazywac

ale dzisiaj mi sie nic nie chce... a do sklepu musz jechac o 11 a potem wymiana kol o 12 grrr zla od rana jestem !!
Stary 2009-10-19, 08:28   #2421
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Oj Asiulka tak jak mja małe mnie wczoraj załadowała tak byś nie chciała wierz mi

ja tez jestem zła ...wszystko mnie boli i nic mi sie nie chce
Stary 2009-10-19, 08:31   #2422
Asiuulka89
Zakorzenienie

Ja jak narazie mam duzo zalatania zamiast lezenia n tylku przed telewizorem dobra czas sie ubrac i leciec po sniadanko bo trza meza wyprawic do szkoly
Stary 2009-10-19, 08:34   #2423
Sweet Delights
Zadomowienie

Dzień dobry co za noc...zasnęłam o 1, a wstałam o 7. W ciągu tych 6 godzin wstawałam do łazienki 'tylko' 5 razy i jestem nie do życia, ale zasnąć nie mogę. Jak mi jest niewygodnie Czy Wam też tak strasznie brzuch przeszkadza?
Stary 2009-10-19, 08:37   #2424
zebra666
Zakorzenienie

Dzień dobry dzieFczyny

Sweet Delights właśnie bardzo ładny ten fotelik a i cena całkiem całkiem. Jeszcze mam go od znajomej siostry za free

Ja już wciągnęłam 7daysa, bo mąż był na zakupkach w ramach rekompensaty za wczorajsze lenistwo

Mały też wczoraj dał mi popalić ale jakie to przyjemne było Normalnie czułam, ze to nóżka, bo tak mocno i takie gule mi z brzucha wychodziły

Stary 2009-10-19, 08:55   #2425
Sweet Delights
Zadomowienie

zebra666 to super, fajnie, że macie kogoś, kto Wam sprezentuje trochę drobiazgów po swoich bachorkach, zawsze to już łatwiej i miło My niestety nie mamy sie tak dobrze, co prawda mamy małe dzieci w rodzinie, najmłodsze ma dwa lata, ale nie możemy na nic liczyć, bo mądra mamusia, a moja ciotka powydawała obcym ludziom wszystko co miała zaraz jak tylko mała z czegoś wyrastała, nawet łóżeczko z szufladą, takie na prawdę już porządne sprzedała, chociaż dostała je od mojej mamci, która jest chrzestną Podobnie z ubrankami, moja mama zwoziła jej ubranka w takich ilościach, że nie musieli nic kupować, no w końcu miały byc dla chrześnicy, więc nie żałowała, a ja teraz w rewanżu dostałam jedną parę nowych śpioszków tak tragicznej jakości, że w życiu nie założę tego dziecku i jakieś jedne uzywane, które od razu wyrzuciłam bo były już nie do użytku tak więc jak widać z rodziną wychodzi się dobrze na zdjęciach, ale w środku, bo z brzegu to cię wypchną
Stary 2009-10-19, 09:25   #2426
zebra666
Zakorzenienie

Sweet Delights Większość ubranek mam dzięki temu, ze mama jest opiekunką 1,5 rocznego chłopca i jego mama jej dała wszytskie, z których wyrósł jużDo tego bogaci nie jetseśmy ale kupować lubimytzn. mama jak wpadnie do lumpka albo zobaczy jakieś słodkie skarpetusie w supermarkecie to kupuje i dzięki temu tylko kombinezonik musiałam kupić. no ale cuż to czego mi brakuje a co już kupiliśmy także sporo kosztuje

Stary 2009-10-19, 09:33   #2427
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Ja tylko wózka nie mam ,i nie mam pojęcia jaki wybrać ...spac mi sie chce
Stary 2009-10-19, 09:36   #2428
Sweet Delights
Zadomowienie

Zebra my z Tż też kasiaści nie jesteśmy, bo od rodziców nie bierzemy na nic ani grosza, ale mieszkamy razem. Mamy tylko jedną pensję Tż i tyle, z tego wszystko kupujemy, żyjemy i jeszcze z tego 560 zł na składki moje szło, teraz ost miesiąc już na szczęście. Moja mamcia też kupiła nam kilka ubranek, bo się oprzeć nie mogła, ale wszystko praktycznie i tak sami kupiliśmy za swoje. No a wydawać też baaaardzo lubimy Tylko później jak wyciąg z konta przychodzi to jest mniej przyjemnie
Stary 2009-10-19, 09:47   #2429
Asiuulka89
Zakorzenienie

Chyba kazdy lubi wydawac my mamy troszke lepsza sytuacje bo korzystamy z pieniazkow z prezentow weselnych dotego maz studiuje wiec ma stala pensje od rodzicow i ja wczesniej pracowalam wiec teraz mam z Zusu takze jakos nam sie zyje tym bardziej ze te wieksze rzeczy jak lozeczko i wozek tosprezentuje nam ktos inny

Sweet
ja bede jechac we wtorek za tydzien gdzies tak bym byla kolo 12 bo musze troche pozalatwiac wiec mozemy sie spiknac i spotkac przed szpitalem i isc na spytki co ty na to??

jade za chwilke poszukac tych emu ale w jakies rozsadnej cenie bo wczoraj widzialam za 300 zl niestety nie skusze sie za taka cene o niee
Stary 2009-10-19, 09:58   #2430
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89 no ja jak najbardziej za Muszę od rana skoczyć tylko zrobić krew i mocz, bo w środę gin i jestem wolna, więc możemy się umówić tylko tak myślałam, czy nie trzeba się jakoś umówić w szpitalu na to zwiedzanie? Wpuszczą nas tak bez niczego?

Też się napaliłam na emu, ale chciałabym te krótkie, do kostki, bo nie mam spodni, żeby mi pasowały do tych do łydki Na razie śmigam w adkach albo botkach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości