![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent
Cytat:
![]() To na co on liczył, że ludzie go nie wytropią i że nie zrobi się z tego zadyma ? ![]()
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
tutmirlajt, a ja tak nie uwazam. Zauwaz, jaka piosenke spiewal- ktora pochodzila z lat 80 (?) (Przepraszam, ale nie wiem , choc powinnam, bo to znana piosenka
![]() ![]() Ja za to mam pytanie ![]() Ci magicy co byli wczoraj, kojarzycie? To to byly zwykle sztuczki, czy magia? ![]() ![]()
Edytowane przez klada Czas edycji: 2009-10-18 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie za mocno miał te spodnie podciągnięte
![]() A tak swoją drogą to szkoda że nie nie pozwolili mu zaśpiewać piosenki chociaż do refrenu hehe fajny koleś ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Napisane przez stokrotka_to_ja ![]() dziewczyny ,ten raper jest pospolitym złodziejem ![]() http://www.jaworzno.slaska.polic ja.g...e/art948,.html kilka lat temu okradł kilka osób w moim mieście ,miedzy innymi mnie (wyciągnał mi w tłumie z torebki telefon i portfel) znajomej wyniósł z domu sprzęt rtv ,biżuterię i telefony dostał wyrok,ale juz pewnie wyszedł. Cała sprawa miała miejsce 6 lat temu,ale widocznie dalej jest na bakier z prawem,skoro ciagle go szukają ![]() On już nie wystąpi w tym programie przeczytajcie ten artykuł http://www.wiadomosci24.pl/artykul/112826.htm.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zadomowienie
|
Mnie tebn facet z kula w ogole nie zaciekawil, bo chyba sciagnal pomysl od kogos z zagranicznej edycji- widzialam juz ta sztuczke na youtube zdaje sie ze w amerykanskiej edycji...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
ej a ja odniosłam wrażenie, ze ten koleś "z wysokimi spodniami" to ma duże przyrodzenie
![]() ![]() wg mnie upośledzony to on nie jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
a ten ząbek to od tych niby czarów??
![]()
Stałem w nich niczym pies, w zębach niosąc bukiet ściem. Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk. Choć rację masz, że nie znasz mnie, jak mogłaś tak dać wkręcić się. Edytowane przez Gofrzyca Czas edycji: 2009-10-18 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
e, a ja ciągle czekam na jakieś wielkie łaaał, zaskoczenie, a tu nic.
Ciągle śpiewacy - ok, może i niektórzy mają świetne glosy, ale programów dla nich jest naprawdę dużo w każdej stacji tv. tancerze/akrobaci ... po 'you can dance' już mnie to nie zachwyca ;] sztuczki cyrkowe itp - to też zawsze mnie nudzi. może to i są talenty, ale gdy powtarzają się nagminnie .. w końcu zlewają się w jedną masę. Zresztą w wielu przypadkach zastanawiam się, co faktycznie jest talentem, a co jedynie wyuczonymi umiejętnościami. czekam na kogoś, kto poruszy mnie tak, jak ta dziewczyna z ukraińskiej edycji. Dzięki jej występowi przeniosłam się do innego świata ;] ale chyba się nie doczekam na powtórkę w wersji polskiej ;]
#3911 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po prostu sa takie pilki, ktore "rozkladaja" sie dopiero w locie. Moj maly sasiad mial taka zabawke, ze rzucalo sie takim plaskim jakby talerzem a w locie robila sie pilka. Mysle ze on tez mial cos takiego wsadzonego miedzy kartki, a na innej kartce mial po prostu sam napis "kula" bez rysunku. Zatrzasnal blokiem zeby ta "plaska" kula wyleciala i otworzyl blok na przygotowanej wczesniej kartce. Przynajmniej tak mi nie wydaje.
![]() |
#3913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Wtajemniczenie
|
nie, ale np halas mogl byc na podkladzie dzwiekowym. No chyba nie sadzisz ze to prawdziwa magia byla? :P A pozatym przeciez mogla byc taka pilka specjalna, zeby wydawac halas, po prostu ciezsza.
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak nie uwierzę że to był podkład dzwiekowy i piłka składana ![]() Szukam specjalisty od sztuczek ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
BAN stały
|
to jest niezbity dowód...
MC JASON dobrze nawija. Przesłuchałem jego płyte, to prawda, że kradnie, bo nawet nawija o tym "jak dobry złodziej na jumie", heh wiec nie ma sie co dziwić. gdzie mozna obejrzec jego wystep w mam talent? Edytowane przez My life be like Czas edycji: 2009-10-19 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
iluzja to lata ćwiczeń monotonnych i dojście do perfekcji...
A największy sekret polega na tym żeby umiejetnie odwrócić uwagę publiczności wybuchem dźwiękiem lub ładną asystenktą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Rozeznanie
|
Dokładnie. Spodziewałam się naprawdę oryginalności i pokazania jak nieograniczona jest ludzka wyobraźnia. Zresztą należy pamiętać, że przed jury nie trafiają przypadkowi ludzie. Wcześniej dokonano już selekcji. Głęboko współczuję tym, którzy zostali wybrani, żeby było zabawnie i żeby zostali odrzuceni.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
BAN stały
|
Nikt nie ogląda Mam Talent.
![]() Urocze były te małe baletnice były ,zwłaszcza ta mała co do niej Kuba gadał. A ta pani co śpiewała/piała cos o czarownicach. ![]() Ta para co grała na czymś takim niewiem jak to się nazywa,podobało mi się. Był i Luntek chwilowo. ![]() A i pan co jodłował,fajnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Luntek rulez!
![]() baletnice i te przed chwilą boskie ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
BAN stały
|
Ta 15 latka ma ładny głos, ale szczerze to mnie nie zachwyciła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Ja chce takie kapcie!!
![]() nie,no ,taniec disco -wymiata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
baletnice jak dla mnie mozna okreslic jednym slowem - porazka. ciekawe za co sie dostaly
![]() ![]() spiewajaca dziewczyna - ok, ale bez fajerwerkow. zreszta, wszyscy jakos tak bez polotu ![]() tylko Jadzia i Dominika wymiataja. ![]()
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
kurcze ciezko mi pisac na kilka wątków xD
laska miała 'fajną' kreacje ![]() a głos miare te akrobatki były boskie ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
BAN stały
|
Koleś z harmonijką dobry.Podobał mi się tekst Prokopa do jego dziewczyny,że potrafi dmuchnąć.
![]() ![]() Ta grupa taneczna tych dziewczyn,fajna podobało mi się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
te tańczące dziewczyny ŚWIETNE!!
![]() a teksty Kuby oczywiście wymiataja,z harmonijką było the best ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
Boże jaki ona ma głos!
:O
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
ta mala ma ogromny talent, jest zdecydowanie lepsza od Kulawik
![]() naprawde super ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- mam juz swoja faworytke ;> lub dwie. Adrianna Jakaś Tam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.