|
|
#4261 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar X
Jak w poniedziałek nic ciekawego w sklepach nie znajdę to kupuię te kozaki i już
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Już się chwalę
http://allegro.pl/item778568771_kvol...nowosc_39.htmlMam nadzieję, że to nie będzie jakieś dziadostwo. Chciałam tego typu buty, ale w sklepie najtańsze znalazłam za ponad 300zł. I pewnie w poniedziałek bym po nie jechała...
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajne na plaskim maja sporo zaj....fasonow,a torby jakie maja...
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię tych waszych sklepów i aukcji :P
Nie ma tam niczego na moją płetwę... :/ |
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: chociaż nie powinnam... Ostatnio kupiłam jedną i jeszcze karty nie spłaciłam
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-10-17 o 16:04 |
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam odwagi jeśli chodzi o kupowanie butów przez internet
ja nigdy jeszcze nie kupiłam, boję się ze nie będą pasować i tylko sobie problemów z odsyłaniem narobię Mam nadzieję że Wasze będą w sam raz ![]() Idę się zbiera na zlot bo się okaże że mam prawie najbliżej a najbardziej się spóźnię
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4268 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4269 |
|
Konto usunięte
|
No i nasza kochana Gothic długo nie pobyła na allegro. Konto LadyFetiche - zawieszone! Czyżby znowu coś namieszała?
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze troche dobytku wysprzedac na All bo cienko to widze
|
|
#4271 |
|
BAN stały
|
Coś się stało z moim nosem
![]() mój M. używa przecudnych perfum, po prostu je uwielbiam, wczoraj witamy się, myslę o matko co za smierdzidła zaczął używać pewnie na zimę zmienił... ... okazuje się że to te same perfumy, nie chciałam uwierzyć, to się popsikał nimi ponownie i dalej czułam jak mi śmierdzą, zapach stał się gorzki, nie do zniesienia... znaczy moje odczuwanie zapachu jest jakieś inne... pierwszy raz cos takiego mi się zdarzyło. On je czuje normalnie, ja nie
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) i takie oczy robię ---> No ba! ![]() Będzie dobrze ![]() Ekhem, ekhem... ja też mam fistaszka, słowo ![]() --- A ja zanabyłem dzisiaj w Bacie te właśnie buty Na żywo prezentują się jeszcze lepiej, szczególnie nabłyszczone specjalną gąbeczką Tylko dałem za nie 243 zł (wraz z 10% kuponem rabatowym z Avanti - ekspedientka kazała mi biec do Empiku, co zreszta zrobiłem, bo 27 zł piechotą nie chodzi ).Idę się malować i spadam na kawalerski, miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#4274 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zaświatów
![]() Kyrie elejson, jakie dziwne rzeczy każą nam czytać na tej etnologii, masa teoretycznych rozważań, a ja chcę konkrety! I do tego pisane takim językiem, że momentami ciężko przez to przebrnąć... Coś mi się zdaje, że w przyszłym semestrze szykuje się dziekanka... |
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna
A ja się właśnie zorientowałam, że na All kupiłam te buty 10zł taniej niż na stronie i przesyłka też była parę złotych tańsza
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
to tak dziala? po kazdym "kablu" zawieszaja? troche to niesprawiedliwe...
tym sposobem to kazdy moglby zawiesic kazdego... Cytat:
moze do nastepnych zakupow dostane jakis rabat
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-10-17 o 21:16 |
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spowodowałaś u mnie nawrót choroby torebkowej (jedna z kilku moich chorób z rodzaju zakupoholicznych)
|
|
#4279 | ||||
|
Zadomowienie
|
kurka wodna, jak ja nie lubię nie spać
![]() ale nie mogę, cóż robić. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam podobne buty, tyle że w wersji damskiej. Znakomicie się noszą. Ja też dzisiaj buszowałam po sklepach. pojechałam na koniec świata (czyli do Factory Ursus) ze stanowczym zamiarem kupna płaszcza zimowego. Wyszłam po 4 godzinach z naręczem jedwabnych koszulek nocnych i gaci przeróżnych. Bez płaszcza, bo wyczerpałam dzienny limit na karcie (który nota bene sama sobie uruchomiłam, coby chronić siebie przed sama sobą).
|
|
#4280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze zaoszczędzone pieniądze dobrze wykorzystasz ![]() Cytat:
i jakimś cudem nawet udało mi się nie pociąć Cytat:
![]() Potrzebuje słońca muszę jechać do rodziców a nie chce mi się nawet nosa wystawiać za drzwi ![]() Na zlocie było super żałuję bardzo ze nie mogłam zostać na noc, zwłaszcza teraz patrząc na tę niewielką liczbę zdjęć które już się pojawiły widzę wiele straciłam |
|||
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jak wczoraj było cudnie na dworze, ach... Kocham taką scenerię. Park, ciemno, bardzo gęsta mgła przez którą gdzieniegdzie przebłuyskuje wątłe światło latarni... Zawsze tak mogłoby być. Porzeczki, nie wiem z jakiej choinki się urwałam, ale śniłaś mi się dziś, mimo, że się nawet nie widziałyśmy Niezłe mam jazdy, nie ma co
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo hallo, jest tu ktoś?
Czyżby większość skacowana po wczorajszym zlocie bo widać, że impreza była przednia
|
#4283 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę zlotów...
|
|
#4284 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
no,pustki
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze, że pustki, bo jeszcze ktoś by mnie znowu podkusił do zakupów butów albo torebek
![]() A właśnie... Doradźcie jakieś waniliowe perfumy na zimę Najlepiej z rumem/piernikami/cynamonem
|
#4286 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
T4T-też piękna,piernikowo-cynamonowa OI-słodki cynamon
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz moja wersja ![]() Winter Delice - choinka samochodowa palona w kominku T4T - cukier z herbatą OI - tu się nie przyczepię do niczego, ale cynamonu nie wyczuwam ![]() Winter,masz jeszcze jakieś pomysły? Na razie myślę o EL Sensous, ale nie jestem do końca przekonana
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-10-18 o 21:45 |
|
|
|
|
#4289 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() vanille exquise-słodki cukier waniliowy,bez dodatków.
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę myśleć i szukać. Coś na pewno się znajdzie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

na plaskim maja sporo zaj....fasonow,

co za smierdzidła zaczął używać 

Etra i Le Feu są piękne, Le Feu Light - paskudne.
Czyżby większość skacowana po wczorajszym zlocie