|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
DZIEKI KOCHANE
i przepraszam, ze dzisiaj nic nie odpisywalam na wasze wpisy jestem po prostu przemczona tym wszystkim![]() ja ja na sie nauczyc tego olewania??? macie jakis przepis?? ja p porstu mysle, ze jak zaczne go olewac to on odejdzie ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Kasiu nie wiem czy to jest to, ale...poszedl sie myc i ja wtym czasie zanioslam do lazienki poszewki bo zmienialam poscie..lezal recznikk dalek od wanny to mu chcialam podac wiec pow zebym tam go z powrotem polozyla..to polzylam..zaczal cos tam gadac wiec mu powiedzialm, ze jak chce sue klocic to zawsze znajdzie powod do tego i ze to jego sprawa i wyszlam...potem siadlam sobie na kompie..on worcil siadl przy swoim kompie poscil glosno muzyeprzez sluchawki ja udawalam ze mnie to nie rusza choc mnie trafialo... i...wzial sobie orzeszki w czek w pewnym momencie..zaczla jest i nagle sie zapytal czy chce troche pow ze chce wiec mi dal...potem poszedl po czekolad i tez sie zapytal..a teraz sie polzyl spac i po dobranoc.... to cos dalo zy mi sie zdaje tylko?
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez sas Czas edycji: 2009-10-18 o 23:37 |
|
|
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
Dalo dalo
Zobaczysz ze jak zaczniesz 'udawac' ze ci wisi jak on ma muchy w nosie to w koncu wejdzie ci to w krew i naprawde zaczniesz zlewac. Uwierz mi ze on nie odejdzie bo ty przestaniesz nad nim skakac jak jest obrazony. Sam fakt ze sie obraza swiadczy tylko o tym ze mu zalezy!!!! Tak jak Carol powiedziala faceci sa jak dzieci i faktycznie: kiedy dziecko jest obrazone i do niego idziesz i mowisz no chodz Krzysiu nie badz taki zly to Krzysiu powie z podkowka na buzi ze nie, ale jak mama pojdzie i sie czyms zajmie nie zwracajac na Krzysia uwagi to on wtedy do niej przyjdzie sam . Cwiczenie czyni mistrza ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Uciekam spac. Zycze wszystkim milej nocki i do jutra |
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
widze że wszystkie już smacznie spicie a ja grasuje po forum i nadrabiam zaległości![]() motylek85 ![]() sas biedactwo, wykończysz się nerwowo, popieram to co napisały dziewczyny o zagraniu na olewke jak sama napisałaś wydaje Ci się że przyniosło to minimalny skutek, więc walcz dalej, i polecam książkę "dlaczego meżczyźni kochają zołzy"![]() a oto mała zachęta która spowodowała że przeczytałam tą książke i oczywiście polecam wszystkim: Zołza, o jakiej mówię, nie jest jedzą ani wrednym babsztylem, jakiego gra Joan Collins w Dynastii. Nie jest te klasyczna zołzowata biurwa znienawidzona przez wszystkich w pracy. Kobieta, jaka opisuje, ma życzliwe usposobienie, a jednocześnie jest silna. Ma silę, która przejawia sie bardzo subtelnie. Taka kobieta nie rezygnuje z własnego życia i nie ugania sie za mężczyznami. Nie pozwala, żeby mężczyzna myślał, że ma ja w garści. I umie postawić na swoim, gdy on sie zagalopuje. Wie, czego chce, ale nie sprzeniewierzy sie samej sobie, żeby to dostać. Przy tym wszystkim jest kobieca, jak stalowa magnolia – na zewnątrz delikatna jak kwiat, wewnątrz twarda jak stal. Używa tej kobiecości dla własnej korzyści. Co nie znaczy, e wykorzystuje z premedytacja mężczyzn, bo ona gra fair. Ma jedna rzecz, której pozbawiona jest gąska: przytomność umysłu, dzięki której nie daje się ponieść romantycznym mrzonkom. Ta przytomność umysłu pozwala jej używam swojej siły wtedy, gdy jest to konieczne. Na dodatek nie traci głowy, gdy znajdzie sie po czyjąś presja. Podczas gdy kobieta, która jest „zbyt miła”, daje i daje, a zostanie z niczym, kobieta trzeźwo myśląca wie, kiedy sie wycofać.” Carol super Ci wyszły włoski |
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś powinnam dostac @, ale na razie ani widu, ani słychu. Testu nie zrobiłam, jak nic się nie zmieni to zrobię jutro rano. Może rzeczywiście coś mi się poprzesuwało przez ten wyjazd? Do tego trochę się denerwuję, bo czeka mnie trudna wizyta u dentysty
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki
rocznica szybko i "stosunkowo" świetnie minęła szkoda tylko, że to nie "te" dni no i niestety nie usłyszałam od męża upragnionego "kochanie zróbmy sobie dzidziusia" noooo ale poczekamy zobaczymy kochane a co do kłótni to trzeba przeczekać, ja zawsze tak robie, pozniej jedno z nas wymieka i jest ok. najczesciej konczy sie placzem z mojej strony bo ja taki wrażliwiec jestem wiec z reguły to mężuś przychodzi i przytula pierwszy no ale czasem jest tak uparty, że to ja musze wyciągnąć rękę... no ale nie milczymy w nieskonczonosc bo to bez sensu, najdluzej chyba "gniewalismy sie" jedna noc, a rano bylo ok ale to tylko raz;P---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- hanjah a mierzyłaś temkę? bo mi na okres spadła już rano a niedługo potem okres zawitał.
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w tym cyklu postanowiliśmy pójśc z TŻ na żywioł i nic nie mierzyc, nie sprawdzac... i przez to teraz nie wiem czy mam się spodziewac @ czy robic test |
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ten fragment!! Musze ta książkę koniecznie przeczytac!!!!! Zapomniałam wczoraj napisac Kasi, ze na pewno słonko dasz radę na tych studiach i wykorzystaj firmę do końca jak chce Ci płacic za studia niech płaci!!!Haniu nie martw się, może akurat się udało!!!! Trzymam kciuki ![]() A tak w ogóle witam Was kochane moje i życzę miłego dzionka!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Laseczki juz znalazłam ta książkę w pdf jeśli któraś chce, to wyślijcie mi na priv Wasze maile, to Wam powysyłam
|
|
#4149 |
|
Raczkowanie
|
Ale przede wszystkim SAS :
Choćby nie wiem co, to Ty jesteś najważniejsza, jak Ty zaczniesz tak myśleć to i Twoj mężuś to zauważy... Mam racje dziewczyny?? Edytowane przez szancik Czas edycji: 2009-10-20 o 10:28 |
|
|
|
#4150 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kleji się wtedy do mnie i przytula Cytat:
![]() Asiu super fragmęt, chyba też kupię sobię tę książkę chociaż myslę że i tak już jestem zołzą ![]() Witam kochane, jak zwyklę muszę strasznie dużo nadrabiać jak mnie nie ma dzień lub nawet pół ale udało się Co tam u was ciekawego? Hanja ja cały czas trzymam ![]() i mam nadzieje że się udało.Cosma czekam na fotę, bardzo jestem ciekawa Twojego kolorku |
|||
|
|
|
#4151 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak weekend się skończył i znów jazdaaa... z postami
Dość ciekawy jest ten fragmencik, a ja znam samą siebie i dobrze mi się coś takiego czyta, ale nie bede potrafiła wdrożyć tego w życie... No ale na razie nie muszę. Sasdziewczyny dobrze ci radzą!!! musisz go olac bo inaczej wejdzie ci na głowę! Znam to z w łasnego doświadczenia! I dlaczego maiałby od Ciebie odejść??! Przecież się kochacie i dlaczego miałby to wszystko burzyć z powodu kilku sprzeczek!U mnie nastała cisza i spokój staranek brak. Czas oczekiwan, nie wiem na co Za ponad tydxień ma przyjść@ ale objawów zadnych ech.. czyli znów bedxzie to samo. Witamy Aniu na naszym skromnym forum!! No nie kolejna zafasolkowana
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulujemy dzidziusia, i życzymy spokojnej ciąży ![]() A co do tego że Sas jest najważniejsza masz 100% rację. I to fakt każdy powinien znaleść sposób na swoje kłotnie, nawet na naukach przedmałżeńskich powiedziała nam tak psycholog. Stwierdziła że życie gdzie nie ma sporów to takie kiedy nie zależy tym osobą na sobie i dlatego nie mają o co się kłócić, a jeśli zależe Ci na tej drugiej osobie to wtedy powstają kłótnie. Najważniejsze że są one o pierdoły i żeby znaleść właśnie sposób na kończenie tych kłótni. Jest milion osobowości i dlatego nie ma jednego schematu kłótni. Kochane po prostu musimy być silne i pokazać że nie można nam nic wmówić ani narzucić
|
|
|
|
|
#4153 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
Wiedzialam ze ktoras w koncy wyskoczy z ta ksiazka . Mam ja w pliku pdf gdyby ktos baaardzo chcial ja przeczytac. Jak podacie swoje adresy email to wam porozsylam . A moze sie uda ja zalaczyc do wiadomosci?? Musze sprobowacJa dzisiaj chyba nie bede do Was za czesto zagladac bo mam strasznie zawalony praca dzien. Moze w porze lunchu zajrze ale pewnie mi nie starczy przerwy na nadrabianie tego co powypisywalyscie. No nic, zycze milego dnia wszystkim! ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- No niestety plik jest za duzy zeby go zaladowac wiec chetne prosze o adresy email |
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() szancik witaj, gratuluję maleństwa
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Szancik u nas
Gratuluję dzidziusia i życze spokojnej ciąży!!!I zgadzam się z Tobą w 100%
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
![]() witam nowa kolezankę gratuluję dzidziusia i muszę od razu ostrzec: szanicik to forum uzależniaja oczywiście dopiero wstałam jak to ja leniwiec ![]() jeszcze nawet sniadania nie jadłam i już musiałam tu zajrzeć![]() weekend minoł mi bardzo aktywnie bo prawie nie było mnie w domu, w sobote imprezka, w niedziele kawka u znajomych i tydzień znowu na odpoczynek ![]() życze wszystkim miłego dzionka
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Asieńko to Twój brzuszek masz w avatarku?
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie mam na razie tylko jedno zdjetko z sobotniej imprezy
czekam na wiecej ale wklejam to co mam a obok mnie siedzą najukochańsze laseczki pod słońcem![]() ![]() troszkę mine zrobiłam jak sierotka ale co tam
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
aa2 ślicznie wygladasz
Carol świetny avatarek, a przesyłka dotarła |
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu cudownie wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!! ! jaka sierotka??? No co Ty, Ty jestes gwiazdą!!!!Brzusio jest przesłodki!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marlenko, ja sobie wgrałam na komórkę, będę w salonie czytać jak na auto będe czekać, zaraz jade na ten nieszczęsny przegląd, a kompa zabrać nie mam jak, bo nie ma w domu torby. Tak mi sie nie chce nigdzie wychodzić....mam nadzieję, ze wojna u Ciebie szybko zostanie zażegnana ![]() A i cieszę się,że Ci się podoba mój avatek ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Zmykam słonka, będę później, mam nadzieję, że nie potrwa to za długo... papa
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
do gwiazdy jednak mi brakujeCarol mam nadzieje że przegląd odbędzie się bezproblemowo, no i szybko do nas wracaj
Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2009-10-19 o 11:35 |
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
aa2 na prawdę, aż tak promieniujesz, poprostu ślicznie nic dodać nic ująć.
Carol to nie pierwsza i nie ostatnia wojna w mym życiu, tylko tym razem nie mam zamiaru pierwsza ustępować a co będę zołza czasami trzeba tupnąć nóżkami
|
|
|
|
#4165 |
|
Wtajemniczenie
|
aa2 zazdroszczę Ci!! oddaj mi kawałek z zawartością
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
jakby się dało to wszystkie bym was pozarażała
razem byśmy sobie miały te nasze brzusie i może nawet jakiś zlot udałoby sie zorganizować
|
|
|
|
#4167 |
|
Rozeznanie
|
Hej, właśnie zrobiłam sobie test i mam 2 kreski-z jednej strony bardzo się cieszę, bo już wiek i staż małżeński odpowiedni, ale z 2 strony strasznie się boję. No i nie mam z kim pogadać, bo przy okazji leżę przeziębiona w łóżku.Jest tam jakaś pomocna dusza?
|
|
|
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
Mysha jestem w sumie w pracy ale moge Cie choć trochę wesprzeć
![]() GRATULACJE !!!
Edytowane przez szancik Czas edycji: 2009-10-19 o 14:09 |
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szancik jesteśmy w podobnym "terminie" mi zaczoł się właśnie 13 tydzień, o matko jak ten czas leci, a dopiero sie dowiedziałam
|
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ile będziemy mogły to wersprzemy ![]() szancik zmiany na liście to do Carol na pw aa2 fajnie by było jakbyśmy w jednym czasie mogły cieszyć się brzuszkami |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

jestesmy mlodym mazenstwem...kurcze moze on juz mnie nie kocha po prostu
. Cwiczenie czyni mistrza 
szkoda tylko, że to nie "te" dni

Za ponad tydxień ma przyjść@ ale objawów zadnych ech.. czyli znów bedxzie to samo.