![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Dobra, dobra, fajna zabawa, wypasione flaszki, ale teraz przyznać się - która zakosiła blotterki z Sephory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1982 | |
Rozeznanie
|
Świetny wieczór, niezapomniany! dziękuję Wam wszystkim za miłe chwile
![]() Cieszę się, że mogłam poznać osobiście Yolę, Ewusię, Betty i Teziaka i oczywiście ponownie spotkać Rozterkę, Sabb, Szarą Różę i Madziczkę! Czuję jeszcze zapachowy zawrót głowy, kilka zapachów mnie poraziło - piękna świeżość bzu Wanted, Padparadscha, Gaiac i Amuage - krem do ciała czy perfumy w kremie? Sekwoja, absolutnie retro Parfum Sacre i... mam jeszcze kilka zapisanych na jakimś skrawku karteczki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mieliście jak w niebie! ![]() Madziku, medal za odwagę Ci się należy, albo co najmniej jakaś flaszka ![]() Edytowane przez asiula1000 Czas edycji: 2009-10-18 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam Asiulę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ADRESY przypomonać , pliiiiiis ![]() ![]() ![]() Dostałam tylko trzy ! Straciłam latem outlooka i nie mam poprzednich .
![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Adres właśnie posłałam
![]() Nooo dobra, fotograf ze mnie wczoraj marny był ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
Rozeznanie
|
A ja przyszłam pogratulować Wam spotkania!
![]() I zazdraszczam ![]() I czekam na dalsze zdjęcia ![]() O kurcze, jak ja mam wszędzie daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Kolej na Asiluę i Ewusię
![]() I Yolę ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-18 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Zabawa super jak widzę.
![]() ![]() Rozterko, piękny aniołek z Ciebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które były na "domówce" sprawdzajcie poczte, ja ciagle cos wysyłam, tylko z poczta mam problemy .
![]()
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
Dostałam - odpisałam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Ale jesteście piękne, normalnie fotki iście wizażowe, nie tylko forumowe
Madzik - gratuluje i zazdraszczam koloru - za mną chodził to mój wymarzony ale musiałam sie pogodizć z faktem że nie "leży " na mnie dobrze gdyż łyse spod rudego widać bardziej niż spod blond ![]() także serio świetnie ci w nim. ![]() Pięknie wyglądacie, a poza tym z tych zdjęć emanuje niezły, wyluzowany klimat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 | |
Zakorzenienie
|
no widzisz
![]() ![]() Ja za to przez odlewkę przyniesioną przez Betty i teorie Rozterki na temat zapachu marihuany rozmyślałam wczoraj po powrocie nad zakupieniem Santiago Huckelberry na All ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez dwóch zdań ![]() nooooooooooo ( co to za złoty flakon co go reklamuje Yola? - pewnei baaardzo znany ale ja jeszcze tak mało wiem ![]() juz wiem to jicky jezu jakie słynne ale wiedzialm ze cos mi sie kojarzyl ( zapachu nei znam) tylko nazwe Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-18 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Jicky Guerlaina
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
Kolej na Betty
![]() ![]() Madzik mam poczte od ciebie z załącznikami ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-18 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
A ja utknalem we Wroclawiu u rodziny,zaspalem na busa do domu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
Jeżuniu, ostatnie zdjęcie jest boskie
![]() ![]() Cieszę się, że zdjęcia w końcu dotarły ![]() Jak tak, to zaraz wstawiam Teziaczka również we wcieleniu Red Bird ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-18 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Madzik ja tez gratuluje testu Iris Silver Mista
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Przez pierwsz trzy godziny śmierdzi , a potem jest piekne .
![]() Przynajmniej na mnie ![]() madzik ja jeszcze 6 porcje posłsłam.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-18 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2003 | |
Zakorzenienie
|
Ewuś, już mam
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
BAN stały
|
Dziewczyny (i chłopaku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam Rozterkę i Yolę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-18 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2007 | |
Wiedźma
|
Babeczki, dostałam zdjęcia.
![]() Dziękuję! ![]() Cytat:
Uzgodniliśmy przecież, ze każdy z nas z poświęceniem testuje jednego śmierdziela. Fakt - Ty wyszłaś na tym najgorzej. ![]() Zdjęcia: 1. Myślenie boli 2. Domek dla blondie 3. Brunetki, blondynki...
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-19 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Choć Teza testował coś równie paskudnego - pamiętam, że to było z Aesop ale nie pamiętam konkretnej nazwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zdjęcie 4. mnie rozbraja - a dziś doczytałam opisy, no tak, skoro nie było innego wyjścia ![]() 8 - Madziku, ostatnio nawet chciałaś popracować nad tajemniczością - myślę, że cel osiągnięty ![]() 10 - widzę, że Krzyś Bale ma też piórkowe "siostry" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madziczko, powinnaś chyba w reklamie pracować! tak elektryzujesz spojrzeniem i zmysłowo wąchasz, że perfumy kupiłabym w ciemno! Doczytałam opis - ups ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pin Up - przyznaj się - jesteś z CIA ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2010 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzielna jesteś ![]() Teraz doczytałam wszystkie opisy zdjęć stworzone przez Rozterkę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-19 o 09:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.