![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Witam Was Drogie Maturzystki!
Czy moglabym dolaczyc? Tez jestem (na nieszczescie) maturzystka w tym roku.. Polski - PP, Matma - PP, Angielski - PP, Biologia - PR i brak pomyslu na zycie... oczywiscie pod uwage bralam kosmetologie, fizjoterapie i takie tam.. (ale podobno teraz na fizjoterapii trza umiec plywac)... Studniowka ma kosztuje 180 zł (zdzierstwo totalne) i bedzie w hotelu... kiecke juz mam, kupowalam latem na wesele wiec o jeden wydatek mniej... ale powiem wam szczerze ze z moja klasa i szkola to studniowka nie bedzie nizym fajnym.. w sumie ide, bo glupio nie isc, ale nie licze na swietna zabawe. |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mimo wszystko idę na uczelnię prywatną, nie ze wzgl. na to że chcę wydać kupę kasy, ale ze wzgl. na to, że kierunek na niej bardzo mi odpowiada. Cytat:
![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-18 o 18:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pochwaliłabym, ale nie było mnie wtedy. naprawdę podziwiam Twój zapał. ![]() Cytat:
![]() dlaczego? co takiego robisz z samochodem? ![]() zapominałam Ci powiedzieć, że wrzuciłam te skany, o które prosiłaś. nie wiem czy widziałaś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() serio. ![]() nie chwalę się. przecież wszyscy już wiedzą. ![]() brawo, Żbiku! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#304 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nic na temat styczniowej matury nie wiem, ale pewnie będzie.. w moim LO lubią tak wałkować te maturki próbne.. lepiej i dla mnie, sprawdzę się :P Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kolejna szczęściara :P ja mam ferie dopiero w ostatnim terminie ![]()
![]() |
#305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to jest Polska. Cytat:
![]() 180 zł to jest bardzo mało za studniówkę, moim zdaniem. u mnie składka to około 300 zł, a ile wyjdzie ostatecznie okaże się w styczniu. ![]() ----------- nowe dziewczyny, mam prośbę. piszcie swoje plany wg wzory z pierwszej strony, bo nie podajecie wszystkich informacji, a mają być wszystkie. ![]() ach ten mój perfekcjonizm. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- ja też, tak jak większość dziewczyn tutaj. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz sie skonczyl ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
właśnie spojrzałam na tagi. dzięki, że nie dopisałyście 'pokemony'
![]() edit: eee , miało się połączyć. ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- haha. ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- jem kolację. nie zgadniecie co. lody. ![]()
![]() |
#308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja też ![]() Trzeba widzieć dobre strony ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
demotywatory jak zwykle powalają. patrzcie.
![]() http://demotywatory.pl/63626/Nie-ma-...dobra-rozrywka http://demotywatory.pl/63887/Kto-tam
![]() |
#310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ależ Proszeee Cię Bardzoo ![]() http://demotywatory.pl/264109/Nauka hahahha ![]()
...razem przebijemy głową każdy mur ! ![]() ![]() aparatka ;O góra- 12.10.2007-03.11.2009 dół- 19.02.2007-03.11.2009 Maturzystka 2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez defil19 Czas edycji: 2009-10-18 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 180? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chwalisz i mnie wkurzasz bo ja nie mam ![]() a za co Ty mi klaszczesz? ![]() Cytat:
![]() mój termin - środkowy ![]() Cytat:
![]() lodyyyyy ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bo się łuczysz. ![]() to wbijaj do mnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja będę płacić 130 zł. ![]() a ta minka to co znaczy, hę? ( ![]() dobra myykam się wykąpać i powtórzę sobie z polskiego. Czuus;* Nie mam zadań na jutrzejszy fakultet. -.- z matmy. eeeeeeej. i za 8 dni, dobra w zasadzie za tydzień EGZAMIN. ![]() ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-18 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
idę do książek.
![]() dobranoc, Żbiki. ![]()
![]() |
#317 | ||
Konto usunięte
|
mój kumpel ma w czwartek
![]() Cytat:
z operonu pod koniec listopada tez piszemy ;] Cytat:
![]() tez mam w ostatnim terminie :d a skad jestes ![]() a ja może nawet mniej ;p . dopiero pod koniec miesiąca jest spotkanie komitetu studniówkowego ;] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie łuczę ![]() ![]() już idę ![]() Cytat:
![]() właśnie w sensie, że ja tez tyle płacę ![]() ![]() nie odliczaj już tak! pamiętasz jak masz podchodzić do tego ![]() bo jak na razie widzę, że się nastawiasz na co coś za bardzo! ![]() ![]() ![]() --------- spadam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Właśnie mam zamiar zabrać się za zadania z chemii z budowy jądra itp td
![]() cóż w 2010 matura z biologii pp, no i chemii pr... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() probne matury mamy.. 3 listopada : matma z CKE, a pod koniec listopada jeden dodatkowy przedmiot z operonu. Cytat:
![]() jak masz na imię? z jakiego woj. jestes? ![]() Cytat:
u mnie to samo, rodzice na pewno dawaliby mi kasę, ale jest satysfakcja jak ma się coś swojego. co do opłat, to Beata ma rację ![]() już jakoś w środku maja można się rejestrować, a wyniki matur wpisuje się po otrzymaniu świadectwa ![]() Cytat:
![]() jak myślisz... kogo kochasz za tego taga? ![]() demotywatory to ja i Ty, a reszta to motywatory ![]() Ewa, co do tej kawy. na stronie internetowej możesz się zalogować i przyślą Ci próbkę kawy ![]()
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Nie mam czasu, ale widzę że rozmawiałyście o fizjoterapii. Powiem Wam, że chodzę na rehabilitację już 3 tydzień i mam świetnych fizjoterapeutów. W sumie, każdy z nich musi umieć robić wszystko - w całym powiatowym ośrodku. Panie które robią masaż, muszą też umieć zająć się pacjentem na sali, przy laserze, itd. To wymaga naprawdę dużej wiedzy, sporego doświadczenia, zaparacia i silnej osobowości. Czasami przychodzą tam ludzie upośledzeni, chorzy na nieuleczalne choroby i trzeba też dużo cierpliwości... ![]() Wczoraj miałam jazdę. Powiem Wam coś, mój instruktor zwariował. W pozytywny sposób, śmialiśmy się cały czas, powiedział że jeżdzę już świetnie, że najchętniej już by mnie na egzamin zapisał bo wie że zdam. No cóż, ja takiej pewności nie mam. I wkręcał mnie wczoraj we wszystkim. Kazał mi liczyć pasy białe na jezdni - a ja głupia zaczęłam liczyć bo myślałam że w tym jakiś cel ma, a on się śmiał potem ze mnie xD Nauki też mam dużo, boję się egzaminu na prawko, i jeszcze chodzę na korki. W piątek byłam od 7 do 23 w szkole praktycznie...
![]() |
#322 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
rehab4181 – Dorota woj. łódzkie polski PP, angielski PP, matematyka PP, geografia PP, wos PP. Plan: ekonomia, turystyka i rekreacja (?) napisałam (?), bo sama jeszcze nie mam bladego pojęcia ![]() Cytat:
będzie dobrze, zdasz ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14801326] tez mam w ostatnim terminie :d a skad jestes ![]() [/QUOTE] łódzkie :P uciekam, muszę dokończyć naukę z matematyki, jutro piszę zaległy sprawdzian z planimetrii.. muszę wałkować wszystko sama od początku, bo od 1.09.br mam nową matematyczkę, kobietka raczej nie powinna uczyć w szkole, nie umie przekazywać wiedzy w sposób zrozumiały dla uczniów ![]() dobrej nocki ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-10-18 o 20:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Konto usunięte
|
http://demotywatory.pl/68359/Uczen no coż
![]() http://demotywatory.pl/55398/Jest-mlodsza to jej pojechała ![]() http://demotywatory.pl/40444/Ma-Pani-rozmienic ![]() ![]() to tak na zakończenie dnia ![]() do jutra dziewczyny ! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | ||
Zakorzenienie
|
wpadłam jeszcze na chwilę, bo musiałam na polski poszukać info i już skończyłam, więc zajrzałam tu.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ma się tę siłę perswazji. ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14802697]http://demotywatory.pl/55398/Jest-mlodsza to jej pojechała ![]() hahahahaha. dobre. ![]() ![]() ---------- to idę teraz do biologii i z moim systemem pewnie o północy pojdę spać. ![]() dobranoc, (de)motywatory. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nie, ja się na nic nie nastawiam, że tak powiem chcę do tego podejść spokojnie. Po prostu jestem w szoku, że tak szybko to minęło. A meliskę piję bo ostatnio nie mogę spać, nie żeby to było spowodowane prawkiem. ![]() Pewnie, że będzie dobrze. ![]() Tyy a swoją drogą, na mnie z 'bejsbolem'? ![]() ![]() Cytat:
![]() no zobaczymy. fajnie by było. ![]() wpadłam na momento. Lecę oglądać Kości.
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
a ja wpadłam się pochwalić, że napisałam na ang. wszystko czego sobie pańcia życzyła
![]() i w sumie.. padam na pyszczek ![]() ![]() dobranoc Dziunie ;**
#327 |
Zakorzenienie
|
kolejna maturzystka się melduje.
polski PR matma PP Angielski PR Niemiecki PP WOS PR (uhh) planowo dziennikarstwo/kuturoznawstwo na UWrze ^^ najprawdopodobniej jednak wyląduję na socjologii. No i w sumie dziendobry i dobranoc jednocześnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14801326]mój kumpel ma w czwartek
![]() Sali nie było czy co? ![]() A jaki powiat? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14802697]http://demotywatory.pl/40444/Ma-Pani-rozmienic ![]() ![]() Taaa i wtedy się zawsze znalazły w kasie drobne... ![]() Cytat:
![]() Więc jeszcze schnie mi czerwony lakier ![]() i dobranoc ;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
jaki masz ten lakier;>
bo ja szukam takiego czerwonego czerwonego i znaleźć nie mogę... wszystko wpada w róż. a ja chcę żywą czerwoną czerwień xD a na dobranoc kilka demotów: http://demotywatory.pl/290933/Dosyc-korkow kobieta potrafi ![]() ![]() http://demotywatory.pl/290860/Tyle-nauki święta prawda ![]() http://demotywatory.pl/290740/Niedziela-23-00 ![]() http://demotywatory.pl/288714/Z-czego-jest i hicior ![]() kolororych ![]()
#330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i l'oreal też miałam jakiś taki czerwony-czerwony, ale z refleksami i w ogólnie trwalszy i ładniejszy był niż ten rimmela. jak gdzieś znajdę te lakiery to napiszę jakie to dokładnie nazwy i numerki. dzień dobry Żbiczki ;** zapomniałam, że mam dzisiaj pracę klasową z PP ![]() ale łatwe tematy:kredyty, giełda.. wszystko o czym mam pojęcie ![]() trzymać kciuki, za godzinę poprawiam matmę ![]() zobaczymy co z tego będzie.. jak znowu zawali zadaniami to... ![]() dopijam kawę (bo oczywiście zasnęłam po 1:00 dopiero ![]() aaaa i mam do was pytanie i prośbę za razem ![]() ma któraś z was może tą przybitą książkę Matura Companion (poziom podtsawowy) , wyd. EGIS ; express publishing ? potrzebuję skanu broszurki z odpowiedziami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.