|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Lubie byc w poniedzialki
![]() Czesc i Spolem uwaga, zamiar mam zly od rannej strony uderzam z zarciem ale takam dumna z siebie jest ze rozplupalam, za jelito znalazlam, ze muzga zjadlam ( taki e mnie koneser ) w piatek robie sushi, a co! Magdulenko, dziekuje przepis przyda sie razom nastepna, uwielbiam felsalate ![]() mysle nawet, i nie watpie, ze bardzo zdrowa jest Justyno, ciesze sie, ze zapach trafil w Twoj gust mam wrazenie, ze wkrotce staniesz sie wlascicielka Cabochardu ![]() dla mnie w swoim czasie Nocturnes wlasnie i Cabochard to byla zapachowa para stulecia a potem mi sie poprzestawialo ![]() ide po Inke czas zaczac myslec wymiatamy? i jeszcze Prazesowej macham |
|
|
|
#452 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bozeszzz, jak ja rycze na tym filmie za każdym razem kiedy go ogladam. Uwielbiam Meryl, i nie mogę się doczekac aż obejrzę Julie. Cytat:
Guma, kapsle, klasy, życie towarzyskie na trzepaku ![]() W państwa-miasta i statki gram ze swoim dzieciakiem. Skarby tez mu pokazałam ![]() Cytat:
Cytat:
Ewcia |
||||
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Macham poniedzialkowo przemarznieta lapa
A Nastrurcja juz od rana straszy robalamy z talerza taka ona jest milego dnia Wymiatacze
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo na krabowy widok szczęka mi opadła. Cóż za wyrafinowana potrawa! Moim szczytem wyrafinowania jest tarta porowa. Kiedyś w ramach podnoszenia poziomu kulinarnego na bardziej ęlęgąncki, zrobiłam gościom gruszki z rokpolem w sosie miodowo-musztardowym. Od tamtej pory goście zawsze proszą o tartę...
A w ogóle to witam się poniedziałkowo!! |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#456 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Rawito - to nie kraby Jak dla mnie na zdjęciu jest rak, ale głowy nie dam ![]() E - Nuda. Spać mi się chce. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-19 o 10:22 |
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
witam się poniedziałkowo i uciekam poprawiać wygląd coby do ludzi móc wyjść i wykładów z tymi ludziami posłuchac
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spac, wymiatac
![]() Rawito to homarce ( morskie raki ) za kraba tez bym sie wziela, jeno kraba trzeba jeszcze zabic i tu pojawia sie problem Tartra tez jest wymiatajaca, nie narzekaj w swoim czasie rowniez odnotowalam kilka kulinarnych wpadek ( zreszta do tej pory sie zdarzaja, ostatnio Rosol Curry )od czasu kiedy gotowanie zaczelam traktowac jak zabawe i Wielka Rzecz Improwizacyjna wiekszosc zjadalna jest, no i nawet chwalona nie wymachalam E-wie co czynie i malo-wymownej dzis Contaxowej Kasi ( sie mi ona z Metaxa kojarzy, nie tylko dzisiaj ) Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-10-19 o 10:29 |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Pewnie z wyglądu
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre robalki, dobre. Aż zajdłabym jakowąś krewetkę tłuściutką albo mula jakiegoś...
![]() A na talerzyku pasztecina ino... Z czosnkiem, hre, hre. Trzeba odpędzać Zarząd ![]() Wedle ćwiczeń - mój współćwiczący zasnął . Nie w trakcie, żeby nie było . Na filmie. "Dom nad rozlewiskiem" tak na niego podziałał.Dzień dobry, Bobry! edit: E, cześć!
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-10-19 o 10:41 |
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Achaaa to tak wyglądają homary
Nigdy nie miałam przyjemności, podobnie jak z krabem tudzież ze zwyklejszym rakiem. Z tego typu rzeczy rozpoznaję krewetki i paluszki surimi
|
|
|
|
#463 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() bo potrafisz zawrocic w glowie jak przedni alkohol ![]() o oto,to
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
A co ta za śmichy chichy ze mnie
Szacuneczek starszej pani siem należy
|
|
|
|
#465 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo sie skojarzenie od-alkoholiczne pojawilo
a juz Zuzia w szrankach wontka staje ![]() a tak, z wygladu, z nicka wygladu ![]() bo o robala w srodku Kasi nie podejrzewam ![]() Rawito tez sie nie znalam z racji tego ze kilo tutejszej cielenciny kosztuje jakie 400NOK ( 200zl ) a kilo krabow 50NOK zaznajomienie z tematem stalo sie konieczne ![]() Sasi nie gratulowalam jeszcze wyroznienia co czynie bo i ja Sasie czytam ( jak sie trochu do czytania uzbiera ) lubie jak mi czytania na cala inke starczy wiec Sasia proszona jest pisac wiecej, i dluzej, i bardziej ![]() a pasztetu bym zjadla, z kogutkiem ![]() a ni ma Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-10-19 o 10:51 |
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starsza Pani
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pasztecikiem częstuję, Kasiu!
|
|
#469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa to rozumiem bom już myślała, że o alcoholizm jestem podejrzewana Cytat:
że co, że jak ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- o dziękuję, lubiem pasztecik
|
||
|
|
|
#470 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Kilo cielęciny 200zł
A ile drób kosztuje, Nasturcjo?A co do skorupiaków to miałam w akwarium kraba i krewetki Krab się udusił we własnej skorupie podczas wakacji, a krewetki zostały zjedzone przez trzciniaka (większą rybkę).
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złapała? A duży masz kubas na inkę? Bo nie wiem, czy wydolę, jeśli masz taki:A poważnie - dziękuję
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A homary specjalnie leżą pępkami na wierzchu? Możesz coś napisać o Cabochardzie? Nastur |
|
|
|
|
#473 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zasypiam
![]() Muszę znaleźć sposób na senność, bo mnie w końcu zwolnią
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Fenrisku - a machnij no może ze trzy pajacyki, może przejdzie...
|
#475 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nie przejdzie, łażę ciągle do toalety i się rozciągam, ale to na nic.
Piję guaranę - nic. Piłam kawę - nic. Pracuję przy kompie i ciągle głowa mi leci
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Witam przy poniedziałku, kawie i beczułkach z koniakiem
![]() Nasturcjo proszę Cię ja bardzo.... czekam na efekt salatowy raki u Ciebie na talerzu fajniście wyglądają - takie nieżywe ![]() inaczej to fuj są dziś luz - bluz Młody pojechał na wycieczkę klasową ![]() nie gotuję Skarb ma "słoiczka" mamusia ma dietę a tatuś musi sobie sam poradzić ![]() i tem miłem akcentem idę se coś upolować
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
zakupy ?
li aby jeno ![]() Wilczku drob tez swoje kosztuje choc nie tyle w cenie mienska ile w jakosci onego jest problem konsumentow maluczkich zwlaszcza tych co to na ziemi polskiej odchowane byly Problem odgrorny, swego czasu mieszkalam u Niemca i bylo to samo maly wybor, wszystko mrozone lub foliowane bardzo hmmm ekologiczne czyli nijakieDlatego stawiam na to co morze daje mysle, ze wybor zdrowszy Justyno zaczerwienilam sie, tak w poniedzialek i komplimenta problem jest jeden, powazny, nie tylko pisze, a przede wszystkim gadam ![]() pisanie jest substytutem gadania ![]() o Cabochardzie najpiekniej opowie Ci Kota tak mi sie widzi, ze ma specjalny fakultet z Cabocharda i chyba nawet butelke do "cwiczen" ![]() Homary leza na grzbietach bo trza je bylo rozlupac, od brzuszyska strony oproznic z jelitka, omascic, ocytrynowac i od tej rozlupanej strony piec ( tak podal internet, a ja mu wierze )
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, strzel wykład o Cabochardzie, bo zasadzam się na miniaturkę...choć zniechęca mnie skóra w nim
|
|
|
|
#479 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A propos homarów, krabów i innych morskich żyjątek to dowcip mi się przypomniał:
Przyszedł facet do modnej restauracji rybnej. Kelner prowadzi go do ogromnego akwarium i prosi o wybranie, na co ma ochotę. Facet wskazuje wielkiego kraba. Kelner łowi go specjalnymi szczypcami, po czym kładzie na ladzie i specjalnym młoteczkiem uderza kilka razy w pancerz, po czym kucharz zabiera kraba do kuchni, a facet siada do stolika i czeka. W kuchni oczywiście kucharz z zamrażarki wyciąga mięso kraba i zaczyna je przyrządzać a tego przez specjalną rurę wpuszcza znów do akwarium. W akwarium krab kładzie się w kątku, opiera głowę o szybę i mówi: - K****a wasza mać! Znów młotkiem po nerach! Kiedy ja zdechnę w końcu?!!! |
|
|
|
#480 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nasturcjo - aż tak się obijać nie mogę.
Margot -
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Guma, kapsle, klasy, życie towarzyskie na trzepaku 
Uwielbiam!!

. Nie w trakcie, żeby nie było

Nigdy nie miałam przyjemności, podobnie jak z krabem tudzież ze zwyklejszym rakiem. Z tego typu rzeczy rozpoznaję krewetki i paluszki surimi 

A ile drób kosztuje, Nasturcjo?
Bo nie wiem, czy wydolę, jeśli masz taki: