Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 15:18   #1651
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

madzialenka ja też tworzę swoją książkę kucharską tzn zbieram różne przepisy umieszczane na produktach typu ryż, makarony, ulotki z biedronki i wklejam sobie do zeszytu taka prowizorka ale zawsze coś

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 17:31   #1652
motley
Zadomowienie

a ja nie używam książek kucharskich... mam pare w domu ale zdecydowanie bardziej wolę przepisy z internetu W książce jest jakiś tam przepis i tak na prawdę, do momentu aż się go nie zrobi to nie wiadomo czy w ogóle coś z tego wyjdzie. W necie są zawsze komentarze i można się mniej-więcej zorientować, który przepis jest najlepszy. Do tego często ludzie w komentarzach piszą co można zrobić żeby potrawa była jeszcze lepsza Mi taka forma najbardziej odpowiada. A ulubione przepisy wklejam sobie do pliku tekstowego żeby ich potem nie szukać. Mój mąż się ze mnie śmieje bo przeważnie gotuję z laptopem

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 19:28   #1653
atomufka
Zakorzenienie

Ech dziewczyny a ja mam mega doła.Moja przyjaciola wraca do Polski na dobre juz we wtorek Smutno mi .Teraz to mi tylko mąż zostaje

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 19:39   #1654
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Ech dziewczyny a ja mam mega doła.Moja przyjaciola wraca do Polski na dobre juz we wtorek Smutno mi .Teraz to mi tylko mąż zostaje
ale jej fajnie...a kiedy Wy wracacie Atomufko? ja ma tylko TŻ tutaj i właśnie się kłócimy...echh czasem już tak jest, prawda?

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 20:26   #1655
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
ale jej fajnie...a kiedy Wy wracacie Atomufko? ja ma tylko TŻ tutaj i właśnie się kłócimy...echh czasem już tak jest, prawda?
My dopiero na wiosne
No tak to juz jest Nie kloccie sie

szafa

Stary 2009-10-18, 20:35   #1656
zaaaabcia
Zakorzenienie

Witajcie Kochane
Tak sie za Wami stesknilam .. no ale te 2 tyg dosc szybko minely takze juz jestem z Wami spowrotem Czytalam Was caly czas , ale niestety nie moglam nic pisac

Dziekuje dziewczynom ktore przesylaly mi pozdrowienia

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy ktoras z Was bawi się w scrapbooking? ostatnio mnie to zainteresowalo, nawet zlozylam zamowienie, na rzeczy ktore będa mi potrzebne do wykonania albumu
tak ja sie lubie tym bawic
zrobilam juz 2 przyjaciolkom album z ich urodzina a siostrze mezulka ze slubu

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ona bana dostała chyba w sobotę/niedzielę na 2 tyg. mysle ze w ten weekend kara mija
podziwiam sie pamietasz

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
właśnie za co Żabcia dostała bana?
za wyrazenie swojej opini

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
myszka żabcia bana dostała bo zwróciła uwagę na niesłuszne zbanowanie innej uczestniczki dyskusji dot. jagi. Złoś dał jej bana bo podważyła jego decyzję. A tamta dziewczyna dostała bana za atakowanie jagi - moderatora.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 21:28   #1657
atomufka
Zakorzenienie

czesc zabcia

szafa

Stary 2009-10-18, 22:08   #1658
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
czesc zabcia
czesc kochana dziekuje za pozdrowienia

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-10-18, 22:39   #1659
bzyczka1
Zakorzenienie

Żabcia nasza wróciła

wiecie co..dostaliśmy już (w końcu ) film ze ślubu, tzn jeszcze nie cały ale już mamy 3 płyty (2 ze ślubu i wesela i 1 z poprawin tylko) ale i tak pierwszą płytę musi mi kamerzysta poprawić bo jest wiele rzeczy które mi się nie podobają i to nie tylko mnie i w sumie mamy 6 godzin z wesela maskara i 2 z poprawin :brzyda l: 8 godzin my tego nie obejrzymy tzn oglądaliśmy już to co dostaliśmy ale to takie oglądanie i przewijanie...ale u mnie w rodzinie się upominają o płytę z wesela...a niech oglądają

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 22:43   #1660
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia nasza wróciła

wiecie co..dostaliśmy już (w końcu ) film ze ślubu, tzn jeszcze nie cały ale już mamy 3 płyty (2 ze ślubu i wesela i 1 z poprawin tylko) ale i tak pierwszą płytę musi mi kamerzysta poprawić bo jest wiele rzeczy które mi się nie podobają i to nie tylko mnie i w sumie mamy 6 godzin z wesela maskara i 2 z poprawin :brzyda l: 8 godzin my tego nie obejrzymy tzn oglądaliśmy już to co dostaliśmy ale to takie oglądanie i przewijanie...ale u mnie w rodzinie się upominają o płytę z wesela...a niech oglądają
no wkoncu do was wrocilam

wooow az 8 godzin?
kurcze a my jeszcze nie mamy plyty z weselicha

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-10-18 o 22:45
Stary 2009-10-18, 23:11   #1661
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki kilka dni nie zaglądałam i nadrabiam zaległości
Wiecie co chyba szczescie sie do mnie usmiechnalo wlasnie przygotowuje sie do rozmowy kwalifikacyjnej mam nadzieje ze bedzie owocna ale nie zapeszam i nie zdradzam szczegołowciesze sie i stresuje jednoczesnie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 08:34   #1662
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Żabcia witaj super, że kara w koncu minęła i jesteś z nami

dziś o 13 mój dziadek ma operację w szpitalu leży od wtorku i schudł juz 5kg ze stresu, a on i tak jest chudziutki

a jutro badania mam i ja i TZ. ech... coż to będą za 2 dni

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 08:40   #1663
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 08:43   #1664
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
(nie) dziękuję

a my wczoraj z TZ o mało co sie ponieśliśmy w przypływie euforii w ostatniej chwili się opamiętałam, ze przeciez sie kochac nie mozemy. kurcze juz miesiąć minął kilka dni temu bez seksu. szok. jesli jutro mi lekarz powie, że dalej coś jest nie tak i nie moge się kochac, to odstwiam tabsy chyba. juz i tak na darmo brałam je przez ten miesiąc

edit:
włączyłam sobie kolejne odcinki serialu do sciągnięcia, idę zrobic sniadanko, potem mam ochotę na gorąca kąpiel (@ sobie poszedł, wiec juz mogę w koncu) , potem poczytam książkę. muszę sobie zapełnić ten czas aby nie myslec o operacji.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-10-19 o 09:10
Stary 2009-10-19, 09:22   #1665
kasiaher
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
a my wczoraj musieliśmy się przeprowadzić do moich rodziców na jakieś dwa tygodnie, och pierwsza noc za nami , ciężko było mi spać nie wiem czemu, mały się wiercił. Daliśmy dzisiaj rano klucze ekipie budowlanej , zobaczymy ile zrobią

Madzialenka na pewno wszystko będzie OK
ja z moim tż już ponad dwa miesiące nic.... albo już 3 sama nie wiem...
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 09:27   #1666
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
a my wczoraj musieliśmy się przeprowadzić do moich rodziców na jakieś dwa tygodnie, och pierwsza noc za nami , ciężko było mi spać nie wiem czemu, mały się wiercił. Daliśmy dzisiaj rano klucze ekipie budowlanej , zobaczymy ile zrobią

Madzialenka na pewno wszystko będzie OK
ja z moim tż już ponad dwa miesiące nic.... albo już 3 sama nie wiem...
ja zauważylam, że jak sie człowiek nie kocha dłuższy czas, to da się rade przyzwyczaić najgorzej jak coś tam sie zacznie, wtedy znowu wraca ochota

ps. kurcze tesciowa upiekłą schab w sosie pomarańczowym. wczoraj nam dała. własnie zrobiłam sobie z nim kanapeczki. miodzio. rozpływa sie w ustach

Stary 2009-10-19, 09:31   #1667
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
ja zauważylam, że jak sie człowiek nie kocha dłuższy czas, to da się rade przyzwyczaić najgorzej jak coś tam sie zacznie, wtedy znowu wraca ochota

ps. kurcze tesciowa upiekłą schab w sosie pomarańczowym. wczoraj nam dała. własnie zrobiłam sobie z nim kanapeczki. miodzio. rozpływa sie w ustach
dokładnie , ale my nic nie zaczynamy a ja staram się nie nakręcać
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 09:34   #1668
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dokładnie , ale my nic nie zaczynamy a ja staram się nie nakręcać
my tez przez ten cały miesiąć nic a nic. bo nie dość, ze brałam antybiotyk, po którym się fatalnie czułam (chyba wszystkie skutki uboczne miałam), to jeszcze globulki, teraz @ miałam. dopiero wczoraj cos tam coś tam. oj, dobrze że sie opamiętałam. tak głupio by było ponad miesiąc wytrzymałam a tu 2 dni przed badaniami wpadka ale ufff stwierdziłam, ze trzeba isc sprzątać mieszkanie (mina TZ bezcenna) bo babcia będzie na obiedzie. wyskoczyłam z łózka jak oparzona

Stary 2009-10-19, 09:45   #1669
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
my tez przez ten cały miesiąć nic a nic. bo nie dość, ze brałam antybiotyk, po którym się fatalnie czułam (chyba wszystkie skutki uboczne miałam), to jeszcze globulki, teraz @ miałam. dopiero wczoraj cos tam coś tam. oj, dobrze że sie opamiętałam. tak głupio by było ponad miesiąc wytrzymałam a tu 2 dni przed badaniami wpadka ale ufff stwierdziłam, ze trzeba isc sprzątać mieszkanie (mina TZ bezcenna) bo babcia będzie na obiedzie. wyskoczyłam z łózka jak oparzona
oj my też żyjemy w celibacie chyba już ze 4 tygodnie, najpierw miałam zapalenie pęcherza, kiedy mi przeszło przyszła @, a teraz mamy ciche dni i dzień za dniem mija i tracimy czas...cóż trudno ale energia mnie troche rozpiera
Madzia trzymam kciuki za dziadka, na pewno będzie dobrze! I oczywiście za Wasze badania
Kasia a dlaczego Wy się nie kochacie z TŻ? ze względu na maluszka? mój TŻ zawsze powtarza, że on sobie nie wyobraża sexu kiedy będę w ciąży ehhh

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 09:48   #1670
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
oj my też żyjemy w celibacie chyba już ze 4 tygodnie, najpierw miałam zapalenie pęcherza, kiedy mi przeszło przyszła @, a teraz mamy ciche dni i dzień za dniem mija i tracimy czas...cóż trudno ale energia mnie troche rozpiera
Madzia trzymam kciuki za dziadka, na pewno będzie dobrze! I oczywiście za Wasze badania
Kasia a dlaczego Wy się nie kochacie z TŻ? ze względu na maluszka? mój TŻ zawsze powtarza, że on sobie nie wyobraża sexu kiedy będę w ciąży ehhh
(nie) dziękuję

kurcze ten czas stanowczo za wolno leci normalnie jak dziś cos sie stanie i znowu przełozą operację to ale pogoda jest ok . wiec nie powinno byc problemów z prądem jak to było w środę

oo ciche dni?? a to czemu??

Stary 2009-10-19, 10:00   #1671
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
(nie) dziękuję

kurcze ten czas stanowczo za wolno leci normalnie jak dziś cos sie stanie i znowu przełozą operację to ale pogoda jest ok . wiec nie powinno byc problemów z prądem jak to było w środę

oo ciche dni?? a to czemu??
już nie powinni przełożyć operacji, warunki pogodowe są o wiele lepsze, śniegu nie ma, tylko mgła z tego co oglądałam prognozę pogody będzie dobrze, uwierz w to i nie myśl inaczej

Ciche dni...nie zdałam za drugim razem prawka, oblał mnie za pierdołe i w ogóle byłam rozdrażniona, zła, było mi przykro w tym dniu, nie chciało mi się rozmawiać, w sumie nic mi się nie chciało, płakać mi się chciało ale przy TŻ nie chciałam tego robić, poszedł do pracy...zadzwonił wieczorem i mówi mi, że powinnam zabukować kolejny egzamin, mówie mu że nie mam ochoty o tym dziś rozmawiać, on dalej swoje...powtórzyłam,że nie chce mi się gadać o tym...on dalej swoje, wkońcu odłożyłam słuchawke noi w sumie o to...że odłożyłam słuchawke, a ja nie pozwolę żeby ustalał mi moje życie a tak robi, to jak jeżdze jest złe, powinnam słuchać jego a nie mojego instruktora, ehhh szkoda gadać, nie będę za nim chodzić i go przepraszać, rozmawiamy ale "służbowo" i pierwszy raz nie mam jakiś wyrzutów i nie łaże za nim i nie proszę go o rozmowe.

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 10:04   #1672
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
już nie powinni przełożyć operacji, warunki pogodowe są o wiele lepsze, śniegu nie ma, tylko mgła z tego co oglądałam prognozę pogody będzie dobrze, uwierz w to i nie myśl inaczej

Ciche dni...nie zdałam za drugim razem prawka, oblał mnie za pierdołe i w ogóle byłam rozdrażniona, zła, było mi przykro w tym dniu, nie chciało mi się rozmawiać, w sumie nic mi się nie chciało, płakać mi się chciało ale przy TŻ nie chciałam tego robić, poszedł do pracy...zadzwonił wieczorem i mówi mi, że powinnam zabukować kolejny egzamin, mówie mu że nie mam ochoty o tym dziś rozmawiać, on dalej swoje...powtórzyłam,że nie chce mi się gadać o tym...on dalej swoje, wkońcu odłożyłam słuchawke noi w sumie o to...że odłożyłam słuchawke, a ja nie pozwolę żeby ustalał mi moje życie a tak robi, to jak jeżdze jest złe, powinnam słuchać jego a nie mojego instruktora, ehhh szkoda gadać, nie będę za nim chodzić i go przepraszać, rozmawiamy ale "służbowo" i pierwszy raz nie mam jakiś wyrzutów i nie łaże za nim i nie proszę go o rozmowe.

ech tez nie nawidze jak ktoś za mnie chce decydowac co mam robić
wyobrazam sobie, że po egzaminie byłas wkurzona i wcale ci się nie dziwie, że nie chciałaś na ten temat rozmawiac. dziwie, sie tylko twojemu TZ, ze tak na siłe nalegał na rozmowę, dawał ci jakie rady choc go prosiłas, ze nie masz ochoty na to w tej chwili. pewnie na twoim miejscu tez bym walnęla słuchawkę a potem nie miała wyrzutów

spokojnie, TZ sam przyjdzie cie udobruchac

Stary 2009-10-19, 10:07   #1673
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:

ech tez nie nawidze jak ktoś za mnie chce decydowac co mam robić
wyobrazam sobie, że po egzaminie byłas wkurzona i wcale ci się nie dziwie, że nie chciałaś na ten temat rozmawiac. dziwie, sie tylko twojemu TZ, ze tak na siłe nalegał na rozmowę, dawał ci jakie rady choc go prosiłas, ze nie masz ochoty na to w tej chwili. pewnie na twoim miejscu tez bym walnęla słuchawkę a potem nie miała wyrzutów

spokojnie, TZ sam przyjdzie cie udobruchac
Według niego zachowuje się jak małolata... możliwe, ale nic nie poradzę na to, że każdy egzamin to dla mnie ogromny stres, dla niego bułka z masłem i tak na prawdę postawiłam mu się i on chyba tego nie lubi dobra koniec tematu
A czy przyjdzie mnie udobruchać się okaże bo to trwa już 4 dni

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 10:08   #1674
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy ktoras z Was bawi się w scrapbooking?
ja. chyba jakoś rok temu coś tam podejrzałam gdzieś w internecie. i zaczęłam robić kartki okolicznościowe, poozdabiałam też kartki do segregatora i album z najważniejszymi naszymi zdjeciami. no i w pracy zajmowałam się m.in. własnoręcznym wykonywaniem zaproszeń ślubnych. swoje też sama robiłam.

Cytat:
madzialenka ja też tworzę swoją książkę kucharską tzn zbieram różne przepisy umieszczane na produktach typu ryż, makarony, ulotki z biedronki i wklejam sobie do zeszytu taka prowizorka ale zawsze coś
ja mam segregator, do którego wklejam przpisy wycięte z gazet albo sama wpisuję otrzymane od kogoś.

Cytat:
tak głupio by było ponad miesiąc wytrzymałam a tu 2 dni przed badaniami wpadka
żebyś nie wykrakała.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:12   #1675
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Według niego zachowuje się jak małolata... możliwe, ale nic nie poradzę na to, że każdy egzamin to dla mnie ogromny stres, dla niego bułka z masłem i tak na prawdę postawiłam mu się i on chyba tego nie lubi dobra koniec tematu
A czy przyjdzie mnie udobruchać się okaże bo to trwa już 4 dni
twardy
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
żebyś nie wykrakała.
ale mi chodziło o wpadkę czyli sam seks bo nie moge sie kochac do badań, które mam jutro.

Stary 2009-10-19, 10:14   #1676
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
twardy

ale mi chodziło o wpadkę czyli sam seks bo nie moge sie kochac do badań, które mam jutro.
twardy, twardy dla mnie to stracony czas, ale cóż...

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 10:16   #1677
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
twardy, twardy dla mnie to stracony czas, ale cóż...
generalnie kłótnie to stracony czas

Stary 2009-10-19, 10:17   #1678
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
twardy (...)
wpadkę (...) seks bo nie moge sie kochac(...)
tylko te hasła rzuciły mi się w oczy i to pierwsze słowo odebrałam w innym znaczeniu.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:19   #1679
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
generalnie kłótnie to stracony czas
wiem Madzia tylko co możemy zrobić? ulegać też nie można za każdym razem.
Magialenka kudłate myśli Ci chodzą po głowie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 10:28   #1680
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
tylko te hasła rzuciły mi się w oczy i to pierwsze słowo odebrałam w innym znaczeniu.
oj ktos tu ma kudłate mysli
Cytat:
wiem Madzia tylko co możemy zrobić? ulegać też nie można za każdym razem.
a pewnie, że nie ulegaj. w koncu nie zrobiłąs nic złego. niech sie czegoś nauczy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości