|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
łe łe łe... śmiejcie się śmiejcie...
to po wczorajszym wieczorze.
|
|
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
hhhmmm nie wnikamy w szczegóły, my wyposzczone
|
|
|
|
#1683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
![]() hehe dokładnie, dokładnie. o matko wykąpałam się we wrzątku prawie, aż mi się słabo zrobila i ledwo z wanny wyszłam. ale za to jak mi gorąco ![]() dziewczyny jakich kremów do twarzy używają wasi mężowie, bo mojemu się wczoraj skonczył i obiecal mu, że poszukam jakiego godnego polecenia aby sobie kupił |
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia, ale to nic go nie przekonuje? nie ma ochoty na sex? czy boi się
![]() Madzia mój Tż używa kremu aloesowego, nie używa specjalnie żadnych specyfików mówi że to dla geji może kiedyś zmieni zdanie nie namawiam go...niech robi tak jak mu wygodnie. A Twój TŻ jakich kosmetyków używał wcześniej? |
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten aloesowy to na co?? nawilżający ?? |
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
mój, przynajmniej narazie, twierdzi, że jeśli bedziemy mogli, to bedziemy się kochać. ciekawe jak to będzie naprawdę...
![]() mój, tak jak ja, jesienią i zimą ma bardzo wysuszoną skórę, więc oboje używamy tłustego kremu - Cold Creme Avene. |
|
|
|
#1688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się nie wtrącam raz próbowałam coś napomknąć i już znam reakcje może Twojemu TŻ kup linie z vichy dla mężczyzn?
|
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używam ostatnio bardzo tanich kremów, ale jak dla mnie są rewelacyjne. ziaja seria niebieska sopot spa ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- hm.. jaka cisza ![]() posprzątałam, skończyłam czytać "ksiązyc w nowiu" dzis zabieram się za 3 tomu z tego cyklu i czas jakoś leci juz prawie 13.00 , dziadek już pewnie jest przygotowywany do operacji podobno ma ona trwac ok 5 godz (jesli bedzie bez komplikacji) i bedzie ją prowadziło 3 chirurgów---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- ech no, akurat dziś musi być tu pustka. poszłam ćwiczyc na stepperze. obiecałam sobie, że od dzis będę codziennie. i co?? po 200 krokach na kazdą nogę dostałam zadyszki ech... nie ma to jak super kondycja |
|
|
|
|
#1690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też wzięłam się za sprzątanie łazienke musiałam doprowadzić do jakiegoś porządku strasznie się kurzy....teraz może jakaś kawka zbożowa i dalej do przodu ![]() ja używam teraz jakiegoś nowego garniera z winogronkiem i ogórkiem i powiem, że nie jest najgorzej
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma taki skrętny, wiec od razu mięsnie brzuszka pracują no nic i tak pewnie za kilka dni moja ambicja mi przejdzie ![]() a ja od 3 dni zaczęłam pić kawę wczoraj kupiłam sobie ricore i jakoś mi posmakowała. choc nie wiem czy warto to dalej kontynuować - jeszcze się uzaleźnię choc podobno filiżankę kawy spokojnie można na dzień pić
|
|
|
|
|
#1692 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bzyczka1 8h płyty to chyba rekord, a nie możecie poprosić żeby wam to troche skrócił ? Przecież 8h jest poprostu nie do obejzenia, choćby było niewiem jak ciekawe. Cytat:
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez chce obejrzeć "zmierzch" ale czekam aż TZ ją przeczyta (choc jeszcze nie zaczął" a listopadzie jest premiera "księżyc w nowu" koniecznie idę na to do kina |
|
|
|
|
#1694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja pijam takie bez kofeiny...nie smakują tak samo ale są zdrowsze, mam nadzieje ![]() dziewczny co to są za książki o których piszecie? to jakieś romansidła? ciekawa jestem
|
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ksiązki są rewelacyjne. to są te ksiązki:http://www.allegro.pl/item769968268_...is_kurier.html mozesz w wecie co nieco o nich poczytac. polecam kupic od razu 4 tomy ja pierwszy przeczytałam w 3 dni. jutro zabiore się za tom 3 ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- http://www.stepheniemeyer.com.pl/?page_id=3 |
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm skoro takie fajne to przetestuję najpierw audiobooka z pierwszą częścią (to ostatnio moja ulubiona forma przyswajania książek)
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzwoniłąm do babci, nawet sygnał nie minał a babcia juz odebrała. kurcze, siedzi jak na szpilkach. pogadałam z nią pół godzinki, aby jej czas zleciał. jesli wszystko idzie zgodnie z planem, to dziadka operacja trwa juz 2 godz. o matko, jak sobie przypomnę , że bedą mu postek piłą cieli to
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym przesłuchałam całą masę książek, których w życiu nie chciałoby mi się przeczytać, a tak jak już ktoś czyta, ja słucham i jest fajnie ![]() A "Zmierzch" już do mnie leci... Staraj się nie myśleć o tej operacji, wszystko będzie dobrze
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to moze być ciekawe siedzę, czytam gazetkę, wcinam czekoladę, którą podkradłam od brata za godzinke powinni wrócić rodzice, to zacznę robic obiad (dzis pierwszy raz uruchomię szybkowar ) potem ok 18-19 wróci TZ z pracy i moze juz wtedy bedzie wiadomo jak z operacją
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Madziu, trzymam kciuki za pomyślną operację |
|
|
|
#1701 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój stepper też stoi w kącie- raz na rok mi się o nim przpomina, ale brakuje wyrwałości, dwa dni poćwiczę i kolejny rok przerwy
|
||||||
|
|
|
#1702 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za dziadzia zeby wszystko skonczylo sie ok witaj ojj awet mi nie mow .. ja nie cierpie poniedzialkow .. nie moge sie juz doczekac weekendu ![]() Cytat:
Martucha - tak ostatnio myslalam .. Twoja babcia byla na Twoim slubie i weselu? Madzialenka12344321 - Podoba Ci sie Robert Pattinson?
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-10-19 o 17:30 |
||
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do koncentracji to hmmm mi się czasami zdarza zgubić wątek albo zasnąć z słuchawkami w uszach ale po prostu wtedy przewijam sobie albo słucham ścieżki od początku i jest gites Audiobooki składają się z wielu ścieżek od paru min do godziny więc w sumie nie jest tak trudno wrócić do momentu, w którym się zgubiło Ja też mam stepper, taki: http://www.youtube.com/watch?v=RoardCeJt30 u mnie są takie fazy... przez 2 tyg. ćwiczę codziennie albo dwa razy dziennie a potem z miesiąc albo i dwa przerwy ale ogólnie polecam, ćwiczy się przyjemniej niż na takim deptanym stepperze.
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma coś w sobie ![]() -------------------------- Dziewczyny, ja się wykończe o 17 zadzwoniła moja babcia. mówiłam strasznie zdenerwowana, że " Dziadek miał miec operację, ale prawie zemdlał, byl umierający, rozkroili go ale operacja bedzie w srodę" ja tak pytam się ale o co chodzi. a babcia znowu swoje i ze dziadek dzwonił i jej to powiedział. ja az przysiadłam, rodzice tak samo, tata to aż sie blady zrobił. w koncu sie pytam, to dziadek z tobą rozmawiał jak go rozkroili?? a babcia, ale nie dziadka kroili ![]() co się okazało. dziadek jak zwykle b ył juz zawieziony na operacyjną, przygotowywali go a tu jakis gosciu zemdleł, prawie skonał i musieli go szybko operowac. wiec dziadek nie miał operacji tym razem na środę przełozyli a ja sama niedługo chyba bede miała zawał, jak jeszcze raz przełozą mu operację ![]() a jutro mój mąż idzie na badania takiego mam stresa. ja tez mam badania,a;e juz przestałam się sobą przejmować
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
madzia bedzie dobrze ;*
A moj nie uzywa zadnego kremu uzywa tylko po goleniu kojacych balsamow. ![]() Ja na nivea soft jestem uczuloona, i na mojej skorze pozostawia dodatkowy film, bleee A ja obcielam wlosy ![]() o polowe ponad. ![]() Zdjecie bez oczu bo wyszlam z oczami jak z lekkim uposledzeniem lekko krzywe haha
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-10-19 o 18:48 |
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia super. a nie myslałaś kiedyś o grzywce??
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku to faktycznie nie ciekawie z dziadkiem .. to juz byl nastawiony na operacje no i Wy tez a tu taka niespodzianka ... wspolczuje nerwowo ![]() woow jaka roznica ale slicznie wygladasz Wybiera sie ktoras z Was na impreze halloween?
|
|
|
#1710 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a Tobie dla odmiany zazdroszczę... mi mój małż nie pozwala obciąć włosów... w sumie to mi też się podobają tylko on mnie ciągle za nie ciągnie np. jak mi kładzie rękę na ramieniu i mnie to denerwuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

oj ktos tu ma kudłate mysli 

podobno ma ona trwac ok 5 godz (jesli bedzie bez komplikacji) i bedzie ją prowadziło 3 chirurgów
w szpitalu leży od wtorku i schudł juz 5kg ze stresu, a on i tak jest chudziutki 
tym razem na środę przełozyli