|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
|
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
wrrr pospałabym jeszcze eh ide do szkoły milego dnia![]() Wow ? a co z obecyn TŻetem?
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam ię, że będziesz żałowała tej decyzji
![]() Poziomko - jeszcze chwilkę i będzie u mnie luźniej Obiecuję, że się spotkamy wtedy ![]() Ja już się obudziłam, bo Tż do pracy wychodził i właśnie sobie kawkuję. Mam zamiar poćwiczyć jak rodzicę wstaną bo już tak dawno się nie ruszałam, że to aż wstyd. |
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
nienawidzę kawy
ja mogę pić tylko frappe z takich kawowych ![]() ale męczysz te włosy ![]() Daj im tydzień odpocząć A co do dekoloryzacji ja miałam z ciemnego brązu wyszedł mi świetny rudy, ale już nie nakładałam blond farby a troszkę ciemniejszą ale nie aż tak ciemną ![]() (wszystko u fryzjera za całość płaciłam 50zł )A jak wychodziłam z ciemnego brązu na blond to mi wystarczyły pasemka ![]() Teraz ostatnio dostałam propozycję iść do fryzjerki i by mi położyła pasemka jakie chcę za ok 20zł i nie wiem czy chce mieć jakiś baleyage na głowie ![]() Może ciemny brąz i czekolada ![]() Cytat:
![]() źle źle źle Dziewczyny dzisiaj jadę do rehabilitanta Trzymajcie kciuki by mi powiedział "nie musisz być cięta" ![]() Wolę być skręcana w prawo i lewo ![]() A tak w ogóle to przechodzę na dietę! Wczoraj pojechałam do dziadka Tzta, zważyłam się i 55 kg ![]() 3 kg przytyłam!!!! (oczywiście byłam ubrana, opita, objedzona, i jeszcze nabrzmiała) Ale nie ma przebacz, dieta i koniec Robię sobie tydzień na koktajlach
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak wrócę z zajęć to muszę poćwiczyć i maseczkę z zielonej glinki zrobić, bo przez @ mam okropną twarz.
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
? I oczywiście
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daję mleko i jakiś owoc (jabłko, banan, gruszka) miksuje, czasem dolewam syropu do rozcieńczania z wodą, np. malinowy ale też można warzywne tylko warzywa to ja wolę jeść o tak a nie jako koktajl A co do rehabilitanta najlepiej trzymajcie też kciuki za to by mnie dzisiaj przyjął, bo ja nie jestem umówiona tylko mama Tzta i z nią się zabieram, pewnie razem do gabinetu wejdziemy ![]()
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-19 o 08:14 |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() neheszta, trzymam kciuki
|
|
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
hej
no wlasnie zyskowa !! co Ty tam zmajstrowalas ????
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza?
Ja już pojeździłam na rowerku, wysmarowałam się samoopalaczem i zjadłam śniadanko ![]() Jeszcze tylko wstawie pranie i biorę się za przepuisywanie notatek bo sporo już mi się tego uzbierało. |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
też mnie to taaak ciekawi;>
Kto pije ze mna kawke? ![]() a i pragne ofijalnie wychwalic minerały Essence ) ale bez takiej masy zaskórnikow, a efekt- matowe wykonczenie, ekstra krycie i ta lekkosc, ach.A ostatnim razem gdy je uzywalam wczesna wiosna mnie tak nie urzekly.. Może wprawy nabrałam? Pędzel essence do tego tez rewelacja. |
|
|
|
#2982 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() chyba żartujesz??!!twój obecny, a teraz już były TŻ-et musi być zdruzgotany z tego co opowiadałaś to chciał Ci nieba uchylić, a ty i tak wróciłaś do byłego ![]() mam nadzieje, że nie będziesz żałować 3mam kciuki!! |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
ze mnie jest jakas ciemna masa, ale nie umiem wyslac zdjec z komorki na kompa- w tym nowym tel.jeszcze tego nie robilam i caly czas jakis blad.. trzeba bedzie znalezc kogos do pomocy
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa, te minerałki są super; mi również podpasowały bardzo. Zmykam do przepisywania
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Moderator
|
A ja niedawno wstałam. Właśnie kawkę robię i myślę nad zrobieniem makijażu na konkurs ale jakoś zabrać się nie mogę. W planach mam też sprzątanko.
Renatko kiedy w końcu fotki i jak TZ spodobały się włosy? widzieliście się? dobrze już jest? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- A masz bluetooth w telefonie i w komputerze? bo tak jest najłatwiej przesłać.
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze koniecznie kupic ten essence, ale jakos go nie widzialam a do Natury mam troche nie po drodze ![]() ale w srode specjalnie pojade i mam nadzieje ze bedzie
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialam normalnie, przez kabel USB ale sie nie da;| Fotki wlasnie mam na tel. kombinuje ale nie wychodzi mi, Boooże TŻ zachwycony lubi rudzielce![]() I dobrze, powidzmy, staramy sie
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Mozesz wyslac mmsem na maila
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Fotka w albumie.
Mało wyrazna-bo telefonem. Rudy mniej intensywyny, nie wyszedl taki jak w rzeczywistosci ![]() No,ale chociaz widac jak wygladam w jasniejszych odcieniach mniej wiecej
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja myślałam, że Ty sobie zrobisz taki bardziej wpadający w czerwień To jest taki jak ten wcześniejszy co wklejałaś? |
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak to ten z garniera.: http://img.bazarek.pl/43770/6412/232...6f905aa0dc.jpg i na zywo jest bardziej tkai, choc tez nie do konca tak intensywny. ten rudy to moje marzenie jakbyscie gdzies sie natknely na farbe w takim kolorze, błagam, mówcie
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-10-19 o 12:25 |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze bedziesz miec okazje to zrob zdjecie aparatem ![]() a przy kolejnym farbowaniu bedziesz taka sama farba robic czy bardziej czerwona? |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Szkoda że telefonowa ta fotka ale dobrze że jest. Fajnie Ci w jaśniejszych włoskach Powiedz mi czy puder/podkład którego używałaś przy ciemnych włosach nie wydaje ci się teraz za ciemny i czy w ogóle Renatko poczułaś że teraz powinnaś się inaczej malować/ ubierać/ dobierać kolorki bo masz jaśniejsze włosy ? Ciekawi mnie czy to się odczuwa
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
A przegladalas watki na fryzjerskim? jest chyba kilka tematow o rudych farbach
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

eh ide do szkoły milego dnia

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)