|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
Fajnie, że Ci sie spodobał Mam nadzieje, że dalej będziew zadowolona ![]() Zużyłam olej ze słodkich migdałów i maseczkę z drzewem herbacianym z Avonu ![]() Pracuję nad 500ml balsamem pomarańczowym Eveline - od przedwczoraj smaruję się nim cała rano (mam czas, a za to wieczorami nie mam ) - masaż i zapach fajnie mnie budzą.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-19 o 12:08 |
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
No to rzeczywiscie ze mnie zdarli
Bylam dzis w Naturze, zlozylam CV Do konca pazdziernika nic juz nie kupuje!
|
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Koshatka;14805739] Edyta, zrobię fotki nabytków jak znajdę chwilę czasu. Jedną już mam.
![]() dzięki już nie mogę się doczekać. ja jestem z siebie dumna bo zużyłam 21 kosmetyków pełnowymiarowych a kupiłam tylko dwa i to nie żel pod prysznic czy balsam tylko płyn do płukania ust był buy 1 get 1 free bo już mi się skończył za to zamówiłam sporo z avonu ale kosmetyki przyjdą dopiero w listopadzie bo moja konsultantka wyjeżdża do Polski na wakacje wiec dopisze do zakupów listopadowych |
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
kurza twarz napisałam posta i odłaczył mi się net
naprawdę naprodukowałyscie przez ten weekend a ja wróciłam wczoraj wieczorem z Wrocławia, w sobotę po zajeciach spotkałam się z kuzynka na chińskim jedzonku i piwku więc weekend udany tym bardziej że nic nie kupiłamOrlica kuruj sie ![]() Hosenko ale masz adoratora co do kremiku ziaji kakaowego i oliwkowego używałam zimą jak byłam nastolatką, naprawdę sa fajne, ale oliwka i masło kakaowe należa do zapychaczy, wiec czekam na Wasze relacje tak po miesiacu stosowania na noc potem może się zdecyduje Ziaja po 3,50 jest np. w Tesco cienie essence z limitowanki creamlicious nie maja brokatu, po nałozeniu na powiekę (ten najjaśniejszy) jest lekko połyskliwy, ale się nie świeci jakos wybitnie, taki w sam raz do dziennego makijażu pielegnację już w miare ogarnełąm ![]() a dziś bedę miała wieczór SPA po aerobiku włosy: olejek himalaya na 30 minut, szampon Joanna, maska Wax mleczny na 20 minut, spray Seboradin. Na pyszczek: olejek myjący, peeling Garnier, maseczka wulkaniczna z ogórkiem i z nią parówka z szałwią i ziołami na trądzik, potem tonik AHA/BHA i serum lemon. Na ciałko żel lawenda i patcholi z biedronki (zapach po spienieniu strasznie duszący i męski ) peeling kawowy i sopot spa (zalezy od partii ciała) potem krem antycellulit i emolium. Stópki peeling, pumeks, kremik i pomaluje paznokietki. Dłonie kremik odżywka i manicure i w nocy pójdę spać Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-10-19 o 12:58 |
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliwkowy krem najtaniej widziałam w Rossmannie - 2,99 (cena regularna, w promocji - 2.50)
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć 3 zł to nie majatek i nawyżej zużyje się do łapek i stópek, bo serie kakaową Ziaji uwielbiam Hosenka znowu przez Ciebie na cos się nakręcam ooo to jeszcze taniej, musze dzis luknąć bo mam zamiar isć do rossmana odebrać prezenciory i zakupić panty oraz płatki higieniczne
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-10-19 o 13:07 |
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- gdy czujesz, że skóra jest bardzo sucha, ściągnięta. Stosowane co kilka dni nie powinny zapchac, jesli Twoja skóra ma skłonności do tego.
|
|
#3879 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow. ![]() Cytat:
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, to wrzucam wszystko, co kupilam we wrzesniu i pazdzierniku (plus krem Ziaja kakaowy do twarzy, nie ma go na fotkach). Dojdzie jeszcze zamowienie z Ori 29.10 i z Aromaleigh cienie i liner mineralne
![]() ![]() Nie wiem, czy to duzo, czy malo...Wiekszosc potrzebna, szczegolnie pielegnacji uzywam na biezaco, praktycznie nie mam zapasow. Z kolorowki zapasami sa wszystkie rzeczy ze zdjecia nr 2 i 5 (nieuzywane jeszcze). Te mini pomadeczki to Guerlain (super, kocham je!). Reszty uzywam na biezaco ![]() ![]() edit: Ten czarny puder na 5 zdjeciu to Manhattan sypki.
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2009-10-19 o 14:04 |
|
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym ja po każdym dniu pracy przynosiłabym reklamówkę kosmetyków a może wręcz przeciwnie, może by mi obrzydły te kosmetyki jakbym patrzyła w te półki pół dnia? ![]() Cytat:
![]() kusisz mnie tym dniem spa może też sobie coś urządzę, bo Tż ma dziś dużo zajęć i nie ma go w domu, chociaż w sumie obiad powinnam robić |
||
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziesz używać tych nowych cieni w kredce Sensique z limitowanki, to daj znać jak się sprawują (kusił mnie fiolet w Naturze )
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-10-19 o 14:14 |
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jutro sie wymaluje tymi kredkami Sensique i powiem, czy cos "wartaja"
![]() Do konca pazdziernika nie kupuje zadnej kolorowki, a z pielegnacji tylko wtedy, jesli cos sie CALKOWICIE skonczy! Amen Moze wlasnie to jest klucz do nalogu - pracowac w Naturze zawalonej kosmetykami? Mam nadzieje, ze mnie przyjma...
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2009-10-19 o 14:21 |
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie je kupiłas i za ile
![]() dziś zuzyta tylko próbka kremu pod oczy |
|
|
|
#3887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrzucałam zdjecie na dłoni i na oku ![]() Cytat:
![]() Kupiłam sobie lakier - ciemna czerwien Bell Glam Wear (na zapas ) Kolor jest cudowny I nie ma drobinek
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-19 o 14:26 |
||
|
|
|
#3888 | |
|
Miss Pudernica
|
Kupiła 2 lakiery z limitowanki Essence: najjaśniejszy brąz i malinowy, a do tego puder brązujący. Co prawda miałam nadzieję, że będzie bezdrobinkowy, ale i tak mi się podoba.
Opócz tego wzięłam 2 sera Eveliny w cenie jednego. Mam co prawda resztkę ujędrniającego Garniera, ale jest beznadziejny. Tak więc szybko go wykończę i ruszam ze smarowaniem się Eveliną, bo w zapasie nie mam żadnego ujędrniacza. Cytat:
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Ł@siczk@
no faktycznie troche nakupilas co powiesz o kredkach big colour z avonu? uzywa sie ich jako cieni? kusily mnie ich kolory w kataloguDzisiaj na targu kusil mnie fioletowy berecik i dwa sweterki,szary i granatowy. Nie umialam sie zdecydowac co do koloru wiec powiedzialam,ze wpadne jutro. Za to kupilam psu smakolyki i kasztany Tz-towi-takie jadalne bedziemy piekli w kominku
|
|
|
|
#3891 |
|
Miss Pudernica
|
Dzięki, wybieram się po te GW i wybieram, ale muszę się wreszcie ruszyć, bo tusz mi się kończy, a lakiery przy okazji na pewno mi wpadną
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę jestem sceptycznie nastawiona do kredek sensique, bo mam taki duo pencil srebrno-złoty i jest skubaniec twardy, że mi prewie rani powiekę a efekt praktycznie żadenmiękkie te kredeczki są?
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nienawidzę cienkich kresek Nawet linerem maluję grube, lubie jak kreskę widać na oku - w końcu po to ją robię, żeby było widać. Podobnie jak z cieniami czy tuszem - gdybym chciała żeby makijaz był nie widoczny to bym nie robiła w ogóle
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mam trochę małe umiejętności jeśli chodzi o robienie kreski ![]() i jak mam taką miękką kredeczkę, która robi cienkie kreseczki to namażę nią w prawo i w lewo, nierówno nieudolnie, poprawiając sto razy w jednym miejscu --> wynikiem tego jest równa, gruba kreska a jak kredka jest gruba to jak pociągnę to mam jakąś nierówną, grubą falę albo nieudolnego kleksa |
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Dziewczyny oj jak ja dziś zgrzeszylam ;( wyjechalam tylko ze swojego miast do siostry i juz dzis pobieglam do hurtowni kosmetycznej. Mialam tylko nacieszyc oko i NIC nie kupowac i co?? Wyszlam z ZAPASAMI!!!!!!!!!!!!!!!! co z tego ze wydalam nie duzo na to wszystko skoro teraz mam mega zapasy - kupilam 4 plyny do hig intymnej, 3 odzywki, krem pod oczy, tonik, zel do twarzy, zel pod prysznic i 4 podwojne maseczki w saszetkach. Nic mi z tym odwykiem nie wychodzi....
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ojCytat:
|
||
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet na cała powiekę ten kolor się nadaje taki nude look wychodzi zw połączeniu z tuszem a dzień spa się należy min raz w tygodniu Cytat:
![]() Cytat:
a właśnie tez wybieram się bo te glam weary tylko nie wiem który ciemny kolor sobie wybrać ... wrzucisz pomalowane na wątek z lakierami ? ![]() Cytat:
![]() ![]() lanie i to porządne !wróciłam z rossmana ![]() weszłam jeszcze do CC bo we Wrocławiu spodobały m i się u nich kozaczki czarne na koreczku stabilnym 1 cm przymierzyłam i niestety zakochałam się postanowiłam się z tym przespać, jak jutro będę na tak to idę zobaczyć rozmiar jak nie będzie to kupię w weekend we Wrocku
|
||||
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
ale super komplet Aniu!!! za mna tez chodzi walinia i jesli krem do stop lawendowy Avonu bedzie przynajmniej w polowie pod koniec miesiaca to kupie sobie krem waniliowy z avonu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

Pozostawia na skorze delikatna tlusta powloczke, ktora w czasie nocy wchlania sie u mnie do 100% matu
Jestem bardzo, bardzo zadowolona! Plus ta cena - 4,50 zl
Tego wlasnie mi bylo trzeba, przy centralnym + kranowka
Mam nadzieje, że dalej będziew zadowolona 

a ja wróciłam wczoraj wieczorem z Wrocławia, w sobotę po zajeciach spotkałam się z kuzynka na chińskim jedzonku i piwku 
) peeling kawowy i sopot spa (zalezy od partii ciała) potem krem antycellulit i emolium. Stópki peeling, pumeks, kremik i pomaluje paznokietki. Dłonie kremik odżywka i manicure
Hosenka znowu przez Ciebie na cos się nakręcam 

)

przymierzyłam i niestety zakochałam się