|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Paollino moze on dziala tak jak ty. Ty tez nie zadzialalas. A poza tym on moze jeszcze nie wiedziec ze mu sie podobasz
![]() Co to jest FB
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez slyszalam, ze wózek dziadkowie...my tez wszytsko sami...moi troche z innymi nam pomogli, ale u Tz nawet body pewnie moja Dzidzia nie dostanie...dlatego nie chce zeby potem udawali jacy to oni wspaniali dziadkowie:/na sama mysl mnie to wkurza... Dzieki, jakos 1870 zł wyszlo za nie ![]() dzieki ![]() FB to facebook
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)...nie wiem jak TŻ.. Kuba ma teraz prawie 8 miesięcy ale wiadomo, że do samodzielnego chodzenia czeka go jeszcze dłuuuga drogaCytat:
Cytat:
magdaka - co do włosów to ja taki "kryzys" z włosami miałam jakieś 3-4 miesiące po porodzie..ale powiem szczerze, że wypadło co miało wypaść i już.Ale podobno najlepiej kupić skrzyp w aptece...moja siostra mi mówiła bo tak zrobiła jak jej po porodzie włosy zaczęły wypadać...to kwestia spustoszenia w organizmie po ciąży... Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2009-10-19 o 12:18 |
||||
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Facebook
![]() Mebelki super, ja wole jasniejsze kolorki ale te u ciebie wygladaja super, fajny "fason" podobaja mi sie ![]() No i czemu ja cie jeszcze nie mam ???
|
|
#666 |
|
Konto usunięte
|
Misia błagam o wybaczenie
![]() http://www.facebook.com/home.php?ref...ak?ref=profile |
|
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Lejdiski
Ale miałam do poczytania, ale już się uporałam. Mnie już gardełko nie boli, ale teraz mam okropny katar, normalnie wszystko po kolei mnie bierze. Oprócz tego mam jakiś kiepski humor. Ale nie będę Was zadręczała, pewnie niedługo minie. Domi bardzo ładne mebelki Zuzia mam nadzieje, że już lepiej się czujesz i czym jedziesz do M. ?? Ala zazdroszczę Rzymu Mischoko no to miałaś piękny weekend, sama bym chciała kiedyś pojechać do SPA i te wszystkie maseczki, masaże itp. no i ten sex
|
#668 | |||
|
Zakorzenienie
|
pomyślimy nad tym Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też takie chcę Ja też mam FB .. od niedawna ![]() Witam laseczki! Wstałam niedawno.. szok..koło godz. 12 Zjadłam śniadanko i zaraz wybieram się pochodzić na świeżym powietrzu..po zakupki jakieś może... Czeka mnie później sprzątanie i wymyśliłam sobie dziś kolejny dzień dla siebie czyli znowu maseczki i inne pierdołki...Boli mnie bark bardzo.. ręki do góry podnieść nie mogę, nie wiem czy zaspałam ją czy może coś innego.. straszny ból jest
|
|
#669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze nawet nie obowiazek, ale wiesz co mnie wkurza?ze tylko jedna strona sie angazuje a potem ta druga sie zachwuje jakby to ona nie wiadomo jakie prezenty sprawila i uwaza, ze ma niewiadomo jakie prawo do dziecka ![]() Cytat:
Ja lubie i jasne i ciemne bardzo jasne, albo własnie bardzo ciemne![]() ![]() Cytat:
dzieki |
|||
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Domi jak na imię będzie miała Twoja córka?
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
pisalam juz duzo razy
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Domi nie wiem, musiałaś pisać jak mnie nie było akurat i jakoś nie doczytałam
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie ostatnio sie mnie pytala Mischoko, Vcelka i Gusiak
a imie wymyslislimy Pola
|
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inna sprawa, ze w sumie nawet gdyby ktoś kupował dziecku prezenty co tydzień to też nie ma prawa wtrącać się np. w wychowywanie bo prezent daje się z dobrej woli.... Cytat:
|
||
|
|
|
#675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczone no ba / takiej laseczce sie nie odmawia poszukaj mnie na FB prosze bardzo ![]() Cytat:
a moj malzonek stal pod drzwiami i pytal czy wszystko ok bo siedzialam tyle ale warto bylo.... potem wyszla piekan i pachnaca i przynajmniej w nocy jak sie obudzialam to on taki rozmarzony i usemichniety spal kolo mnie i nawet za reke trzymal hihihi ![]() Czekam na zaproszonko ![]() Cytat:
ja bardzo lubie zestawienie drewna jeszcze z metalem, np drewno jasne z metalowymi elementami i do jasnego drewna jakie lubie najbardziej mnostwo zieleni kocham takie kolorki nastrajaja mnie bardzo ebergetycznie Hihi ja tez sie spoznilam Ala
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
Alkamor-dzieki za odp. o skrzypie juz myslalam, zeby jej doradzic ..wiem, ze probowala juz troche srodkow - i maseczka z zoltek i jakies witaminki ..ale cos nic nie chce dzialac a wlosy wypadaja nadal - wyglada to nie za dobrze - strasznie przerzedzone... z drugiej strony ona zawsze miala cienkie wlosy...
z drugiej strony - czytalam gdzies, ze podobno jest to wina zbyt niskiego estrogenu w trakcie karmienia piersia... jak juz dziecko jest odstawione od piersi - to wlosy sie wzmacniaja... Domi - czy mozesz mi powiedziec jak ty dbasz o wlosy? jakies witaminki lykasz dla kobiet w ciazy czy inne takie cudowne specyfiki stosujesz...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-10-19 o 14:30 |
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedys mialam faze na dbanie o wlosy. W ciazy przestalam.Teraz jedynym moim zabiegiem jest mycie co 3-4 dni a ostatnio zaszalalam i polozylam na wlosy olejek kokosowy. A tak to sobie rosna, nic z nimi nie robie, nie mecze prostownica, rozczesuje raz na dzien i jest gitez majonez
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam profil na FB
![]() Mischoko, fajnie masz, że w innym kraju siedzisz, tak bardzo bym chciała spróbować gdzie indziej. Ale z drugiej strony mąż ma tu fajną pracę, nieźle zarabia, rozwija się, chodzi do niej z przyjemnością, także na razie nie zamierzamy niczego zmieniać. Ja tylko chciałabym zmienić pracę wróciłam z miasta, kupiłam przewodnik po Rzymie
|
#679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mishoko - wiem, ze ty tez masz calkiem fajne, dlugie wlosy - jak o nie dbasz?
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na tej stronie jest jeszzce 150 ml, ja mam ten mniejszy
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
ja się melduje ale na min bo mam dużo zajęć
robiłam porządki w ciuchach małego w jego skrzyni pod łóżeczkiem gotuję żurek dla Tż odkurzyłam cały domek robię naleśniki ![]() palę w piecu i pranie muszę rozwiesić dziecie moje przed chwilką zjadło zupkę i teraz śpi ![]() magdak mi włosy zaczęły wypadać po ok 3 miesiącach od porodu teraz też wylatują mam skrzyp i maskę do włosów robię raz w tyg.Odpuściłam trochę farbowanie żeby włoski doszły do siebie ![]() Ala ty to masz dobrze ![]() Misia ale masz wypaśny telefon Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-19 o 15:12 |
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko, wysłąłąm Ci zaproszenie na FB, Paulina, Tobie też
![]() ja mam zawsze mocne postanowienie, że wezmę się za swoje włosy...no i nic, prócz mycia nie robię nic
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie wiem, poszło jak zwykle o pierdołę. Wczoraj na chwilę się spotkaliśmy i przy swoich kolegach zaczął się popisywać (przynajmniej ja miałam takie wrażenie) i czepiać się mnie.a więc ja również przy nich powiedziałaś żeby się zachowywał normalnie bo ja nie mam zamiaru znosić takiego traktowania. Na to on się obraził, strzelił focha i się nie odzywa. Dopiero dzisiaj do mnie dzwonił, ale nie odbierałam bo byłam w pracy. Wkurza mnie bo mamy wspólne plany a on się jak dziecko zachowuje czasami. Mam wrażenie że ostatnio się nam zrobiły jakieś przepychanki kto sobie kogo podporządkuje. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. Kurcze, dlaczego wszystko jest takie trudne. Dzięki dziewczyny za pocieszenie, przepraszam że tak smucę, ale tylko Wam mogę to powiedzieć. Domi, fajne mebelki, ja też lubię taki kolor.
|
#684 | |
|
BAN stały
|
busem albo pksem
![]() Cytat:
czy robić całościowy blond, fryzjerka mówi że mam szary i nieciekawy odcień włosów. Boje się że jakaś sraczka mi wyjdzie
|
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
Witam KOCHANIUTKIE
![]() Ja na chwilke poczytalam i uciekam czekam na bardzo wazna PANIA Jutro napisze dokaldniej co i jak ![]() U nas :/ Filipek chory i to niezle katar strumienimi plynie... masakra a ja jak zwykle zabiegana ;/ Jutro bedzie lzejszy dzien to dam znac .. Buziole Dobrej Nocki
|
#686 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
cóż... związek polega na kompromisach i w sumie dobrze mu powiedziałaś żeby zachowywał się normalnie. |
|
|
|
|
#687 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny...nie mam czasu na wizaz...
Emil sie nie odzywa choc ja tak...koniec nie ma czekania... poznalam kogos...mam okazje ulozyc tu sobie zycie z nim ale nie wiem co czuje nie chce go zmylic wiem ze jedno moje slowo i on ze mna bedzie ale ja nie wiem sama czego chce a tego te przez net poznalam w sobote pisalismy caly dzien i przyjechal wczorja milo bylo fajnie mam teraz metlik w glowie |
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie. jak przeczytałam mojego posta, to wydaje się taka banalna sytuacja, ale ja juz mam dosyc tych jego fochów. zachowuje sie czasami na prawde jak rozkapryszone dziecko
|
|
#689 | |
|
BAN stały
|
Nie podejmuj decyzji pochopnie, jak poczujesz do któregoś że to jest to, nie będziesz się wahać
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
ja mam za sobą 7 lat związku z ex z 2 letnią przerwą... musicie się dogadać, bo potem będzie tylko więcej nieporozumień, zycie to nie bajka i daje po d.... jest mnóstwo problemów, a jak ludzie się nie dogadują problemy sie tylko nawarstwiają... Musicie porozmawiać, powiedz czego oczekujesz, że taka sytuacja jest nie do zniesienia, on sam może nawet nie miec pojecia o co się czepiasz, jak koniowi na miedzy trzeba wszystko tłuaczyć. |
|
|
|
|
#690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z praca wierz mi ja tez chcialabym zmienic ![]() Cytat:
Dzieki - uparlam sie na niego bo ja bez kompa netu i w ogole zyc nie moge i maz musial ulec z reszta mocno i ladnie go prosilam ))))))) ![]() Cytat:
![]() normalnie smieje sie juz dobre kilka minut z tego ![]() Cytat:
Wy to normalnie caly czas kogos poznajecie gadacie umawiacie sie chcialabym miec znow 19 lat hihi Kacha powodzenia zycze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

. Dopiero po porodzie dostalismy pare ubranek dla dzidzi.
wiec pytam ile kosztowaly???

. Chyba wczesnie nie? Czy tylko tak mi sie wydaje? No nie wiem, nie znam sie za bardzo na tym
Kuba ma teraz prawie 8 miesięcy ale wiadomo, że do samodzielnego chodzenia czeka go jeszcze dłuuuga droga

trza sie kiedyś spotkać...